@brina...ja ti bila napisala pm da je na tvoja pitanja od jucer za sve odgovor da-ali evo,jos mi stoji u odlaznim porukama
ali hvala ti bas na samoinicijativi,sto ne pitas treba li,nego odmah djelujes.
Ma slobodno, što se mene tiče izbriši sva moja laprdanja, oteglo se na preko 100 strana, a o samoj akciji se nabere možda 40...mIRCerka wrote:saopstenje:
nemojte se ljutiti, ali ja cu veceras da procistim malo temu. Malo nas je sve prenijelo, nachatasmo tandaramandara, ja se vise snaci ne mogu, ne zelim pomisliti kako je tek novima.
teAMICA wrote:Ma slobodno, što se mene tiče izbriši sva moja laprdanja, oteglo se na preko 100 strana, a o samoj akciji se nabere možda 40...mIRCerka wrote:saopstenje:
nemojte se ljutiti, ali ja cu veceras da procistim malo temu. Malo nas je sve prenijelo, nachatasmo tandaramandara, ja se vise snaci ne mogu, ne zelim pomisliti kako je tek novima.
Novima će biti puno lakše sve iščitat, a tebi faja na čišćenju

Postavila sam sad na svaki podforum, sad je vidljivo svudaNeretljanski Gusar wrote:Ej ljudi, ja sam jutros pola sata trazio broj racuna da uplatim lovu. Stvarno se ovdje tesko snaci, pogotovo nekome ko nije navikao setati po forumima.
Moze li se nekako staviti broj racuna (Ajdinov za Edisa), istaknut i da bude stalno vidljiv, mozda na portalu ili stajaznam? Ovdje stvarno treba reda.