FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2701 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

Udju u cetvrto pretkolo kupa UEFA i opet jedva skupe nekih 77 strana na ovom forumu!!!! Nije ni cudo jer Zeljo je Zeljo, uvijek u fokusu a i tata se mora postovati. Naravno opet ne uspjevaju da nakrcaju stadion AF sto me i ne cudi jer jednostavno FK Sarajevo nema 38.000 navijaca. I od ovih 22.000 kako kazu najmanje 5000 je bilo Zeljinih:) Kapa dole za pobjedu ali ste i dalje u pravom smislu rijeci manji sarajevski klub.
Zeljo jeste bio na rubu ponora ali se nadam da se uspio izvuci i krenuo opet prema vrhu i to sa onim trenerom koji je kad se vama spomene obicno bude "bjezte noge posrala vas guzica". Napravio sam im dvije matematicke retrospektive sto u domacem sto u UEFA brojevima pa da ponovim posto je na domacem terenu sve jasno. Zadnj put ispred Zelje po UEFA listi 1985 godine sto se jedno 70% navijace i ne sjeca jer su bili u tecnom stanju i sada ce opet biti 2010. Te sezone Zeljo je igrao u polufinalu kupa UEFA sto bi znacilo otprilike ove godine sampioni a sljedece u Evropi opet bi trebalo da se svasta napravi.
I kad vec spominjete tog loseg Zelju od recimo prosle godine kako ste tek onda vi losi kad ga niste uspjeli dobiti niti jednom tj. na Grbavici dobili po usima. Jos uvijek niste igrali sa ekipom koja je dostojna velicine Newcastle-a iz tog vremena a da ne govorim da jos nikada u ovoj drzavi niste rasprodali stadion.
Meni bas nesto drago kad vas ovdje vidim jer znam da je tesko kad si uvijek drugi ali to je tako. Uzivajte ovdje u plavoj boji jer i priroda se pobrinula da je vas boja malte ne nezastupljena ako izuzmemo visnje:) a to je voce koje rijetko ko voli.
Cyrax

#2702 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

Neelix wrote:
cikular wrote: Sto se tako srdit vrati sa mora?
zbog primitivaca. kontam s kim ja dijelim grad :roll: :(
Izvini gospodine nismo te prepoznali. :D
Cyrax

#2703 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

Sta ima pitara na ovoj temi to je cudo.
cikular

#2704 Re: FK Zeljeznicar

Post by cikular »

Neelix wrote:
cikular wrote: Sto se tako srdit vrati sa mora?
zbog primitivaca. kontam s kim ja dijelim grad :roll: :(

Сваки цовјек је сретан када зна висе.
Познавање два писма је предност, а никако мана, тако да твоја љутња није на мјесту.
The 51st State

#2705 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

LSD wrote:Gledati Ethan Phillips-a,poznatog gramaticara iz Star Trek-a kako nam drži besplatne časove iz engleske gramatike :-) ...Neprocjenjivo :!: :-) :-D :thumbup:
zar je toliko tesko priznati da su vam ime dali nepismeni glupani?
slucajan

#2706 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

hrasno38 wrote:Udju u cetvrto pretkolo kupa UEFA i opet jedva skupe nekih 77 strana na ovom forumu!!!! Nije ni cudo jer Zeljo je Zeljo, uvijek u fokusu a i tata se mora postovati. Naravno opet ne uspjevaju da nakrcaju stadion AF sto me i ne cudi jer jednostavno FK Sarajevo nema 38.000 navijaca. I od ovih 22.000 kako kazu najmanje 5000 je bilo Zeljinih:) Kapa dole za pobjedu ali ste i dalje u pravom smislu rijeci manji sarajevski klub.
Zeljo jeste bio na rubu ponora ali se nadam da se uspio izvuci i krenuo opet prema vrhu i to sa onim trenerom koji je kad se vama spomene obicno bude "bjezte noge posrala vas guzica". Napravio sam im dvije matematicke retrospektive sto u domacem sto u UEFA brojevima pa da ponovim posto je na domacem terenu sve jasno. Zadnj put ispred Zelje po UEFA listi 1985 godine sto se jedno 70% navijace i ne sjeca jer su bili u tecnom stanju i sada ce opet biti 2010. Te sezone Zeljo je igrao u polufinalu kupa UEFA sto bi znacilo otprilike ove godine sampioni a sljedece u Evropi opet bi trebalo da se svasta napravi.
I kad vec spominjete tog loseg Zelju od recimo prosle godine kako ste tek onda vi losi kad ga niste uspjeli dobiti niti jednom tj. na Grbavici dobili po usima. Jos uvijek niste igrali sa ekipom koja je dostojna velicine Newcastle-a iz tog vremena a da ne govorim da jos nikada u ovoj drzavi niste rasprodali stadion.
Meni bas nesto drago kad vas ovdje vidim jer znam da je tesko kad si uvijek drugi ali to je tako. Uzivajte ovdje u plavoj boji jer i priroda se pobrinula da je vas boja malte ne nezastupljena ako izuzmemo visnje:) a to je voce koje rijetko ko voli.
1. Ako cemo se voditi glupom logikom ko ima vise strana na forumu, Sarajevo ima 77 za 3 mjeseca, a Zeljo 114 za godinu dana. Racunaj Arhimede.

2. Ako je od 22.000 navijaca na AFH u cetvrtak bilo 5000 strumfeta, onda je od onih 38.000 protiv Newcastlea bilo 23.000 pitara (logicno, jer je 15 dana nakon te utakmice, protiv Malage na istom stadionu bilo 15.000 strumfeta, od kojih opet nekih 3-4000 pitara). Logika ubija.

3. Arhimede, matematika ti ide pravo dobro.

4. Da smo vas dobili ispali bi iz lige, nama svakako bodovi nisu trebali. A Pirove pobjede su najgore, pa smo vam ih prepustili. :mrgreen:

5. O prirodnoj zastupljenosti boja me sramota raspravljati, o tome sam polemisao "prije rata".

6. Mozda vaznije od svih prethodnih 5, iskreno se nadam da ova brojka 38 ne oznacava Tvoje/Vase godine, nego konfekcijski broj ili broj cipela.
Adi_vp

#2707 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

Ooo evo nam komsija opet,odavno ih nije bilo 24h mislim.Toliko im treba da se opuste i bar malo zaborave na svoju nocnu moru zvanu Zeljo ili Amar prije bih reko.Sta mozemo,ako je to jace od vas samo navalte jos malo pa nestalo :D ,sve ja to postujem :D
Charuga
Globalni moderator

#2708 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Pod hitno treba izvrsiti generalno ciscenje pdf-a ... Toliko se zaprljalo raznim glupostima i nebitnim stvarima da to nije vise zdravo ... 8-)
JThomas

#2709 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

neprocjenjivo je vidjeti da ima i pojedinaca koji su PRAVILI accounte u noći evropske pobjede da bi postali na temi FK željezničar :-D

pa naletite, nedjelja 20:15... :-D
elSaik

#2710 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Pa ima lik koji je dobio u toku utakmice Sarajevo - Helsingborg, na temi FK Sarajevo u EL dobio ban zbog spominjanja Želje i provociranja Manijaka. :mrgreen:
Zlocin&Kazna

#2712 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

Neizvjestan prijenos sutrašnje utakmice sa Širokim Brijegom
Zaključno sa četvrtkom, prodato je 1.080 godišnjih ulaznica, a za sutrašnji meč štampano 8.000 ulaznica...
Dnevni avaz, 08.08.2009. 13:15
U Plavom salonu stadiona Grbavica jučer je održana konferencija za medije na kojoj su prezentirane informacije o pripremama Željezničara za sutrašnji derbi kola protiv Širokog Brijega. Iako je na BHT-u 1 bio najavljen direktan prijenos ovog meča, vrlo je upitno da li će ga biti.

Naime, predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo nezadovoljan je ponuđenim uvjetima "Euromedije", koja je do sada bila posrednik u realizaciji TV prijenosa, pa je ostalo da se dvije strane danas pokušaju dogovoriti.

Direktor kluba Dželaludin Muharemović kazao je da je na sjednici Predsjedništva dogovorena daljnja saradnja sa producentskom kućom koja će nastaviti proizvoditi emisije "Željo TV" te da je, zaključno sa četvrtkom, prodato ukupno 1.080 godišnjih ulaznica za utakmice "Plavih".

Inače, za meč sa Širokim Brijegom, koji se igra sutra u 20.15 sati, štampano je 8.000 ulaznica.
Mislim da je ovo samo navlakusa da sto vise navijaca dodje na Grbavicu...
rado_vidjen

#2713 Re: FK Zeljeznicar

Post by rado_vidjen »

nisma siguran u sutrasnji trijumf. jeben je sirko. :roll:

ako dobijemo, onda smo jedini kandidati za titulu. realno.
jufka developer

#2714 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

mislim da to, hoce li ili nece biti prenosa, nikome ne treba da bude razlog da ne ode na tekmu

jednostavno, tekme na Grbavici se ne propustaju
Zlocin&Kazna

#2715 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

jufka developer wrote:mislim da to, hoce li ili nece biti prenosa, nikome ne treba da bude razlog da ne ode na tekmu

Jest brate ako nisi udaljen par stotina km, i jos toliko KM od Grbavice :))).
johntra

#2716 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

dobija Željo, minimalno, al dobija..
jufka developer

#2717 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

Zlocin&Kazna wrote:
jufka developer wrote:mislim da to, hoce li ili nece biti prenosa, nikome ne treba da bude razlog da ne ode na tekmu

Jest brate ako nisi udaljen par stotina km, i jos toliko KM od Grbavice :))).

to je vec drukcije :oops: nadam se da ces bar na derbi uspjeti doci :-D a sutra ce biti na TV-u ;-)
spanc777

#2718 Re: FK Zeljeznicar

Post by spanc777 »

jel se mogu sutra uzeti godisnje? od koliko do koliko?
zlatanko

#2719 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

od 9 do 19 :D
Adi_vp

#2720 Re: FK Zeljeznicar

Post by Adi_vp »

spanc777 wrote:jel se mogu sutra uzeti godisnje? od koliko do koliko?
Mislim da mogu svaki dan, od 9-19h uvijek ima neko u prostorijama kluba.
adnan_hz

#2721 Re: FK Zeljeznicar

Post by adnan_hz »

rado_vidjen wrote:nisma siguran u sutrasnji trijumf. jeben je sirko. :roll:

iskreno bas si nerealan.. daleko je maj 2010. godine.. jos 28 kola se treba odigrati pa da kazes sampioni smo.. ne provociram bgm nista al ti si nerealan.. ne mozes poslje 2 utakmice reci da si jedini kandidat za titulu...
LSD

#2722 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

ma pobjeda sutra...Amar je hirurški odstranio taj defetizam i gubitnicki mentalitet iz tima...jest da smo tanki sa igrackim kadrom,ali momci ce dati sve od sebe da pobjede sutra u to sam siguran.
Charuga
Globalni moderator

#2723 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

adnan_hz wrote:

iskreno bas si nerealan.. daleko je maj 2010. godine.. jos 28 kola se treba odigrati pa da kazes sampioni smo.. ne provociram bgm nista al ti si nerealan.. ne mozes poslje 2 utakmice reci da si jedini kandidat za titulu...
Dobro, sto jeste jest, prenaglio je sa tom izjavom! Samo me interesuje kako ne reagujes kad jedan od vasih napise za utakmicu Velez-Sarajevo "Dva tima sa tradicijom, trenutno u najboljoj formi!" ... To nisi vidio? Arsini su bitni .. Za sve isto .. 8-)
Last edited by Charuga on 08/08/2009 23:44, edited 1 time in total.
mirza tm87

#2724 Re: FK Zeljeznicar

Post by mirza tm87 »

ja ne sumnjam uopste u nase igrace i u amara.. zato sutra laganini do pobjede :thumbup:
adnan_hz

#2725 Re: FK Zeljeznicar

Post by adnan_hz »

Plavih_11 wrote:
adnan_hz wrote:

Dobro, sto jeste jest, prenaglio je sa tom izjavom! Samo me interesuje kako ne reagujes kad jedan od vasih napise za utakmicu Velez-Sarajevo "Dva tima sa tradicijom, trenutno u najboljoj formi!" ... To nisi vidio? Arsini su bitni .. Za sve isto .. 8-)
i zar nisu u formi trenutno.. velez dvije pobjede sarajevo ide dobro u evropi... velez ce brzo pasti ovo su im domace tekme bile.. a sarajevo je u velikoj formi nije sto sam navijac sarajeva al vidi se iz prilozenog..
Post Reply