ev gledam nesto raspored ovaj do kraja prvenstva

jos ako dobijemo za zelenim stolom ova 3 boda
domacini gosti
modrica
velez
olimpik
travnik
laktasi
leotar
celik
siroki
zvijezda
zrinjski
slavija
zeljo
rudar
borac
znaci od domacih tekmi mislim da ce biti gutavo sa zeljom,olimpikom i sirokim ali ocekujem da bi zeljo do derbija vec mogao ispasti iz utrke za prvaka ili evropu i da se mozda i dogovori nesto cisto da se ne bi desile one tekme kad je zeljo izvlacio X sa 2 prelaska preko centra

borac ocekujem da ce ispasti iz utrke i da ce biti izmedju nas i sirokog. najvaznije nam je da kod kuce pobjedjujemo i da se momci maksimalno zalazu u tim tekmama protiv koga god da igramo jer i siroki i olimpik,zrinjski i borac ce se naloziti ko da im zivot ovisi o tome a jos gore ce biti na strani kad se cobani iz zvijezde,rudara,travnika... naloze i pocnu nas mlatiti na terenu. po meni su zadnja 2 gostovanja najvaznija iako bi bolje bilo ranije dobiti tekme na strani jer onda vjerovatno necemo ovisiti o rezultatima sirokog vec cemo ovisiti o svoijim igrama. u mostaru se nadam bodu i dobroj taktici chale jer gledao sam velez kako igra protiv ekipa koje se zatvore i ekipa koje dodju da se nadigravaju a sudeci po nasim igrama na strani ako se budemo nadigravali natrpat ce nas samo tako jer nam je slaba realizacija realno. tako da ocekujem protiv veleza neku zatvorenu igru i da se skoro previse ne trosi vec pokusati po bokovima nesto raditi vise jer mi velez bas nekako slabo djeluje na tim pozicijama. u travniku definitivno ne ocekujem ni bod s obzirom da smo i u jacim izdanjima dole gubili uz dobre batine i pomoc sudija a uz to i dudic je u konstantno dobroj formi i uvijek je nalozen na sarajevo jer naravno nije uspio u njemu dragom klubu tako da tu ocekujem poraz. laktase ocekujem da cemo mlatnuti jer oni su nekako prava ekipa za mlatnuti na strani. nisu toliko prgavi vole da se nadigravaju a nemaju neki kvalitet tako da ocekujem tu 3 boda. celik nit smrdi nit mirise. s obzirom da njima forma varira tokom sezone ne znam sta tu ocekivati a i kad su oni u losoj a mi u odlicnoj formi znali su nas dobijati prema tome ne znam
zvijezda,tu ocekujem pobjedu domacina s obzirom da ce se cobani naloziti i tu tesko mozemo izvuci i bod al eto nikad se ne zna

mozda se sta i dogovori ako im ne bude sta znacilo u to vrijeme da imaju 3 boda gore dole , al sumnjam. eh sad sa slavijom ce biti mozda i odlucujuce gostovanje jer je to vec 4 kola prije kraja i posto ocekujem i pobjede sirokog na strani onda ce nam ovde trebati pobjeda da bi se odrzali u toj trci i onda zadnje gostovanje protiv rudara ocekujem sigurne bodove jer ce nam goriti pod nogama pa ce se moci i platiti tekma ako bude prigustilo jer vjerujem da ce i siroki raditi isto u slucaju da bude gutavo pred kraj
et toliko od mene. ne bas prevelika analiza ali onak ukratko neko moje vidjenje