Liverpool jos i dobro odigrao s obzirom kakvih ''igracina'' tu ima.
Najbolji moment utakmice je frka izmedju Mcrumenigea i police Beniteza al ne dade se...isss
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Propala je svaka sa moronom na klupiBetter Man wrote:Rooney i park za novu pobjedu Manchestera! Bye, Bye Liverpool. Idite trenirajte za narednu sezonu, ova vam je propala.

Penal ko' suzaIf a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues
holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.
Imali ste srece sto ste zavrsili utakmicu sa 11 igraca.johntra wrote:Bolje je reći, rutinsko šiljenje Webba za Crvene smradove....čuj, ovoga penal ko suza...hahahah...čija suza, romska?
Da,vi navijate za Liverpool od 2005!johntra wrote: Ma ima nas više od vas, samo što mi ne navijamo za MU od 1999 godine....![]()
![]()
![]()
Teufik wrote:Da,vi navijate za Liverpool od 2005!johntra wrote: Ma ima nas više od vas, samo što mi ne navijamo za MU od 1999 godine....![]()
![]()
![]()
Nista posebno...samo im je uspio pobjeci prilikom vodeceg gola.Jack Be Nimble wrote:Kako je Vidic igrao sa Toresom?
Sreaca njihova pa prvih 18. timova iz Engleske ide u direktno u CL, inace bi sad igrali sa Leeds-om ili Nottingham Forest-om u najboljem slucaju.Trasimaco wrote:LP se nece gledati na Anfieldu iduce sezone.![]()
nije suko nego babic kojem se ovim putem zelim sjetit' kompletne familije za ofirno navijanjejohntra wrote:Teufik wrote:Da,vi navijate za Liverpool od 2005!johntra wrote: Ma ima nas više od vas, samo što mi ne navijamo za MU od 1999 godine....![]()
![]()
![]()
Jock, ipak mnogooooo ranije...A što se tiče Vidića, kako mi ide na živce svršavanje Šuke na njega..Vidić ovo, Vidić ono...A Vidić je dobio žuti, ovaj put...
Ne vazi pravilo pustio ga je prije 16Trasimaco wrote:Webb je odradio sve kako treba kad je dosudio penal, osim sto nije Mascheranu pokazao crveni karton. Neko vam je vec pokazao to pravilo ovdje, ali vidim mnogi nece da vide, jer moraju imati izgovor za ovu jadnu igru Liverpoola. Europa League, here they come!![]()