Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
domaci.ba wrote:kako sam vidio ovdje da imaju neki novi kanali na analognoj petrazim na tv a gle ne da nisam nasao jos sam ostao bez hrt2.Ove sto sam nasao na digitalno tacnije tri(eurosp hd jos neka 2..) mi pokazuje kao radio ko se razumije u ovu mader faking tehnologiju
HRT2 je zatamnjen ,jer prenosi sport.HD kanale(koji provjereno rade) na digitali ne možeš gledati ako nemaš HD ready ili full HD televizor.
P.S.Inače ,trenutno su otvoreni HBO i Arenasport kanali za sve korisnike.
Najamnik wrote:Znaci nista od modula a samim tim i digitale jbg ili da uzimam novi tv. Ovaj bi mozda mogao ubaciti kod cerkice u sobu (mada joj je primjerenije 26" a ne 32") a sebi uzeti neki novi 37 ili 40 ali prvo da vidim vasa iskustva vrijedi li tj je li ovaj HS komplet paket KID prije svega stabilan da neuzimam ovi tv a da je HS odron. Njihov stari risiver necu ni pod razno
Pa trazi od njih novi risiver, da ima HDMI izlaz ( to je trebalo stici zajedno sa CI modulima).
One makedonske kante nemoj ni pod razno.
Poslao im mail sa upitom pa neodgovaraju 2 dana. Sad iz nazvao, neko se cudom javio, kazu nemaju risivere sa HDMI izlazom vec samo one stare preko koaksa (super digitala ) za koje ste mi rekli da su katastrofa. E jbg, imam LCD, HD ready sa HDMI ulazom a ne mogu uzeti digitalu jer nemam opciju za digitalni modul a oni nemaju risiver sa HDMI izlazom, bem ti baksuza
Imam i HBO-e i Arene do kada vidjet ćemo, mislim da je ovo navlakuša ono čisto da se par dana pogledaju programi pa da se navali na CI module i recivere.
Pošto sam sad siguran da ovo čita i ekipa iz HS-a haj momci,djevojke i Enese uradite nešto i oko VH1,CMC i Boomerang kanala dnosno uvedite nam iste ajde ljubi Vas vaš O'zone
Riddle wrote:Je li ovaj moguci povratak SK znaci da K1 mozemo otpisati?
Samo bih volio da vidim objasnjenje na koji nacin su to uspjeli rijesiti spor sa firmom iz Srbije.
Pa vrlo je vjerovatno da ce im placati vise. Mislim da je problem nastao ulaskom Telemacha koji ima tal u IKO medija (SK, Film+, DoQ..). Telemach se dobro informisao prije ulaska u akviziciju operatera u BiH. Zna o kojem broju korisnika se radi, zna sigurno koliko ima i korisnika HS. A to sigurno nije odgovaralo broju korisnika za koje je HS placao naknade za prava emitiranja SK. Vijerujem da je taj broj bio 10 puta manji, jer je upravo HS spominjao da im traze 5 KM po korisniku, a znamo da je ova naknada inace 0,25€.