Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fixer wrote:Ovo je poezija
Sta se desava Benzemi? Vidi se da nema samopouzdanja mrve.
Kako ono opuca, nije ni u smjeru gola?
Ono sto mu Ozil ostavi? WFT? Jos se cese po glavi Ozil - Ronaldo - Di Maria fkt izgleda premocno. Samo da je ono vidjeti protiv neke jake ekipe. Mislim da jos nemaju samopouzdanja za neku jacu ekipu.
Pedro je polos. Canales ok. Khedira i Alonso pola ekipe. I najzanimljivije - Marcelo - lik je fkt napredovao u odbrani. Trudi se mnogo a sve sta prodje kupi Karvaljo.
Ma ja... dobro je da Higuain i Ronaldo vraćaju samopouzdanje, teško se više može dogoditi da odigraju 0-0 sa onoliko propuštenih šansi.
Pa jest zanimljivo, Marcelo se Mourinhu nije nikako sviđao, a sad je zaljubljen u njega Napredovao je u defanzivi, u ofanzivi je uvijek bio dobar.
Milan će biti pravi test, Bernabeu nije doživio veliku evropsku pobjedu 5-6 godina...
Ne gotivim Real, ali sam ocekivao da ce Mourinho ,iz nekog njegovog konta kojeg niko živ ne može dokuciti, forsirati Benzemu - to bi bilo baš tipicno za njega... ali ocito je da Benzema odbrojava svoje zadnje dane u Realu...šteta za njega jer se radi Sigurno o talentovanijem igracu od Higuaina ...veceras je u onih par navrata izgledao ko pravi fudbalski pocetnik ...pa ne može jedan takav igrac preko noci zaboraviti igrati fudbala- nema šanse, ali izgleda da je neka žešća psihološka blokada u pitanju.
LSD wrote:Ne gotivim Real, ali sam ocekivao da ce Mourinho ,iz nekog njegovog konta kojeg niko živ ne može dokuciti, forsirati Benzemu - to bi bilo baš tipicno za njega... ali ocito je da Benzema odbrojava svoje zadnje dane u Realu...šteta za njega jer se radi Sigurno o talentovanijem igracu od Higuaina ...veceras je u onih par navrata izgledao ko pravi fudbalski pocetnik ...pa ne može jedan takav igrac preko noci zaboraviti igrati fudbala- nema šanse, ali izgleda da je neka žešća psihološka blokada u pitanju.
Zašto ne možeš dokučiti, pa ko bi se odrekao takvog talenta a da ga prije toga ne proba vratiti u život?
Da ga nešto plaho forsira, ne bih ni to rekao... možda jednu-dvije tekme da je počeo.
Srcu mi je tesko palo kad je otisao iz Intera, ali bez obzira na sve zelim mu svu srecu s Realom. Trenutno ne postoji na svijetu ni jedan trener da mu je do koljena. Psiholog, motivator, medijski manipulator, takticar do jaja. Grande Mou!
Svi su odigrali dobro, ali ono što je najpozitivnije je što se vidi da svi imaju mnogo prostora za napredak... i pojedinačno i kao tim... a opet su dobili Milana ubjedljivo.
Izdvojio bih Carvalha i Cristiana, te odlični par Khedira-Xabi kao najbolje sinoć
Last edited by ultima_palabra on 20/10/2010 10:59, edited 1 time in total.
almirony wrote:Srcu mi je tesko palo kad je otisao iz Intera, ali bez obzira na sve zelim mu svu srecu s Realom. Trenutno ne postoji na svijetu ni jedan trener da mu je do koljena. Psiholog, motivator, medijski manipulator, takticar do jaja. Grande Mou!