N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eborg
#2701 Re: N.K. Čelik Zenica
Istina, no igra kod kuće je prilično podbacila - 4 pobjede/3 neriješene/1 poraz.
-
bosnovizija
#2702 Re: N.K. Čelik Zenica
Gdje bi nam bio kraj da smo ostvarili i ove 4 pobjede kod kuće.Eborg wrote:Istina, no igra kod kuće je prilično podbacila - 4 pobjede/3 neriješene/1 poraz.
Nešto je "namireno" sa dvije pobjede i tri neriješene utakmice u gostima.
- Distortion
#2703 Re: N.K. Čelik Zenica
Zrinjski - Čelik 1:1
Čelik ima po meni strašnu ekipu. To sam vidio nakon naše utakmice, tako da me ovaj rezultat nije previše iznenadio. Zrinjski je igrao mnogo bolje u pripremnim susretima, međutim prvenstvo je nešto drugo.
rece Mirza Varešanović
Da imamo solidnu ekipu imamo, igru imamo, ekipa je podmladjena i nema neke ambicije jer u Evropu nema sanse da odemo zbog katastrofalnog starta. Mirza ga je malo pretjerao sa ovim epitetom "strasna".
Valjda ce i Beganovic skontat da mali Smriko ne moze sam u napadu. Iskustvo nije na njegovoj strani ali moze postat dobar napadac ako bude konstatno igrao. U ova dva kola je sasvim solidno igrao bez obzira sto nije dao gol.
Zaboravio sam pohvaliti sudjenej u Mostaru
svala cast na onom sudjenju. Isto je sudjeje imao Velez na Bilinom polju i uzeo bod vise sretno nego spretno al hajd nije ni prvi ni zadnji put da nemamo srece.
Igra u Mostaru i nije bila na nekom nivou, bar što se nas tiče. Znali smo odigrat na strani dosta bolje a mislim da smo mogli dobit u Mostaru protiv slabog Zrinjskog ali nismo znali iskoristit sve preduslove da dobijemo. Taj gol nas je sokirao na samom pocetku i onda sve pada u vodu.
Čelik ima po meni strašnu ekipu. To sam vidio nakon naše utakmice, tako da me ovaj rezultat nije previše iznenadio. Zrinjski je igrao mnogo bolje u pripremnim susretima, međutim prvenstvo je nešto drugo.
rece Mirza Varešanović
Da imamo solidnu ekipu imamo, igru imamo, ekipa je podmladjena i nema neke ambicije jer u Evropu nema sanse da odemo zbog katastrofalnog starta. Mirza ga je malo pretjerao sa ovim epitetom "strasna".
Valjda ce i Beganovic skontat da mali Smriko ne moze sam u napadu. Iskustvo nije na njegovoj strani ali moze postat dobar napadac ako bude konstatno igrao. U ova dva kola je sasvim solidno igrao bez obzira sto nije dao gol.
Zaboravio sam pohvaliti sudjenej u Mostaru
Igra u Mostaru i nije bila na nekom nivou, bar što se nas tiče. Znali smo odigrat na strani dosta bolje a mislim da smo mogli dobit u Mostaru protiv slabog Zrinjskog ali nismo znali iskoristit sve preduslove da dobijemo. Taj gol nas je sokirao na samom pocetku i onda sve pada u vodu.
-
Mustang1
#2704 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa upravo to .. Smriko ne moze sam nikako .. Vrsajevic nije napadac .. I kada je izvrsio tri izmjene nije imao dva napadaca nego jednog .. Na stranu ofanzivne vezne to nije napadac .. A da bi jedan napadac bilo gdje mogao sam igrati moraju igraci u veznom redu biti vise nego vrhunski a nisam siguran da ih mi imamo
Ali opet ko ce jos igrati u napadu 
- Distortion
#2705 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa nemamo napadace i zato nismo nesto efikasni u utakmicama gdje smo pobjedjivali. Beganovic pokusava sa dva krilna igraca probijat i upotrebljivim centarsutevima omogucit Smriki da zabije koji gol. Beganovic je svjestan da sam ovom formacijom igra na sigurno koliko toliko a sta zabije na strani zabije...
Klupa je tanka ko lizalo, nemamo igraca koji ce uci s klupe i napraviti neku prevagu. Mali Šišić sigurno nije taj igrac bez obzira sto je dao gol sad u Mostaru. Mali Arnaut je dao par golova na pripremama i sad ga nema ni na mapi? Zasluzio je makar 10-tak minuta da igra....
Klupa je tanka ko lizalo, nemamo igraca koji ce uci s klupe i napraviti neku prevagu. Mali Šišić sigurno nije taj igrac bez obzira sto je dao gol sad u Mostaru. Mali Arnaut je dao par golova na pripremama i sad ga nema ni na mapi? Zasluzio je makar 10-tak minuta da igra....
-
Mustang1
#2706 Re: N.K. Čelik Zenica
Kad smo vec kod toga po kojim kvalitetama Stupar igra u prvoj ? 
- Gandalf
#2707 Re: N.K. Čelik Zenica
Meni se sviđa sadašnji Čelik iako tu naravno ima još dosta posla :
- nema tu nekih plaho skupih igrača, nismo k'o prethodnih godina nagomilavali neke poluigrače sa strane koji samo predstavljaju trošak za klub a bez rezultata, mlađi igrači će dobijati priliku da pokažu koliko mogu, na kraju sezone ćemo biti 6,7 ili 8., bez dramatičnih borbi za opstanak i nekakvih na silu vađenja od ispadanja u Federalnu
- zadržati ove momke i dovesti jednog dobrog napadača
- ništa više, ne treba nam 100 igrača već jedan efikasan napadač, koji bi timu dodao potrebni kvalitet za pobjedu u teškoj utakmici, koji proteklih sezona nismo imali
- dakle, nadam se da će Čelik dovoditi samo jednog dobrog igrača svake sezone, na poziciju na kojoj najviše škripi, i naravno forsirati igrače iz mlađih kategorija
- to je proces stvaranja jake ekipe, koji traje neko vrijeme, ali je to stvaranje ekipe na zdravim osnovama, bez finansijskih kriza, raspada sistema, a čega smo bili svjedoci proteklih godina
- i ne mjenjati trenera svaku polusezonu - nek' Beganović ostane makar dvije sezone, ne zato što je novi Mourinho, već što su svi treneri u našoj ligi u 5 deka, nema tu nikakvog megacoucha - meni se čini da je napokon klupska politika krenula djelovati nekim normalnijim putevima i nadam se da će tako i nastaviti. Uzdaj se u vlastiti omladinski kadar i uz par igrača sa strane kojimaju kvalitet, ekipa nikako ne može krenuti prema dole.
- nema tu nekih plaho skupih igrača, nismo k'o prethodnih godina nagomilavali neke poluigrače sa strane koji samo predstavljaju trošak za klub a bez rezultata, mlađi igrači će dobijati priliku da pokažu koliko mogu, na kraju sezone ćemo biti 6,7 ili 8., bez dramatičnih borbi za opstanak i nekakvih na silu vađenja od ispadanja u Federalnu
- zadržati ove momke i dovesti jednog dobrog napadača
- ništa više, ne treba nam 100 igrača već jedan efikasan napadač, koji bi timu dodao potrebni kvalitet za pobjedu u teškoj utakmici, koji proteklih sezona nismo imali
- dakle, nadam se da će Čelik dovoditi samo jednog dobrog igrača svake sezone, na poziciju na kojoj najviše škripi, i naravno forsirati igrače iz mlađih kategorija
- to je proces stvaranja jake ekipe, koji traje neko vrijeme, ali je to stvaranje ekipe na zdravim osnovama, bez finansijskih kriza, raspada sistema, a čega smo bili svjedoci proteklih godina
- i ne mjenjati trenera svaku polusezonu - nek' Beganović ostane makar dvije sezone, ne zato što je novi Mourinho, već što su svi treneri u našoj ligi u 5 deka, nema tu nikakvog megacoucha - meni se čini da je napokon klupska politika krenula djelovati nekim normalnijim putevima i nadam se da će tako i nastaviti. Uzdaj se u vlastiti omladinski kadar i uz par igrača sa strane kojimaju kvalitet, ekipa nikako ne može krenuti prema dole.
- Obuca9
#2708 Re: N.K. Čelik Zenica
Kako ne kontaš, da on ustvari samo hvali samog sebe, a ne Čelik. Hoće da kaže kako Čelik ima strašnu ekipu, a on je pri tome strašan trener, kad je uspio na gostovanju kod te strašne ekipe osvojiti bodDistortion wrote:Zrinjski - Čelik 1:1
rece Mirza Varešanović![]()
-
Mustang1
#2709 Re: N.K. Čelik Zenica
-
bosnovizija
#2710 Re: N.K. Čelik Zenica
Vjerovatni sastav Čelika
Vjerovatni sastav Čelika u utakmici protiv Slavije: Hinović, Brković, Horić (Isaković), Jusić, Sadiković, Martinović, Damjanović, Purić, Vršajević, Kapetan i Smriko.
Znači, nema Čovića (crveni karton protiv Zrinjskog), te suspendovanih Šišića i Heće. Vratio se Sadiković u tim.
Vjerovatni sastav Čelika u utakmici protiv Slavije: Hinović, Brković, Horić (Isaković), Jusić, Sadiković, Martinović, Damjanović, Purić, Vršajević, Kapetan i Smriko.
Znači, nema Čovića (crveni karton protiv Zrinjskog), te suspendovanih Šišića i Heće. Vratio se Sadiković u tim.
-
bosnovizija
#2711 Re: N.K. Čelik Zenica
Evo jedne verzije:Bubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je ovaj Haris Heco nisam ni znao da je on u Celiku
A dobro je Babala izdrzao cudi me kako se nije prije potukao
![]()
![]()
Jesu se fakat mlatili sakama ili se samo vrijedjali ?
"Ništa se nije desilo što bi natjeralo šefa da podnese ostavku. Istina je, zakačili smo se jučer na treningu, ali sve se brzo smirilo. Takve stvari se dešavaju na treninzima. Malo smo se zakačili, ali sve je brzo došlo u normalu. Ne znam zbog čega se digla tolika prašina. Šef nije otišao zbog jučerašnjeg događaja na treningu i to svako zna. Suspenziju neću prihvatiti, novčana kazna u redu, ali suspenzija nikako", istakao je Šišić za SportSport.ba.
-
Mustang1
#2712 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma kakva Babalina verzija .. U nju ne bi vjerovao ni pijan 
- Distortion
#2713 Re: N.K. Čelik Zenica
Strasno je sta nam se desava u klubu nakon dobre serije igara i solidnih rezultata.
Beganovic ode...
Vise bi rekao da je to pritisak sa strane od nekih ljudi...
Beganovic ode...
Vise bi rekao da je to pritisak sa strane od nekih ljudi...
- samo_ti
#2714 Re: N.K. Čelik Zenica
Rifko rules 
-
Mustang1
#2715 Re: N.K. Čelik Zenica
Jucer kod shopinga dole Rifko izlazi sa kombijem a auto ide i znaci rifko samo treba ostati tu sacekati 3 sekunde da auto prodje i da on onda prodje .. ali jok on na gas i mase rukom ovom da se sklone covjek morao 5 metara unazad .. e sto bi ti se ja vratio 
- nellington
#2716 Re: N.K. Čelik Zenica
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120323126
Počela realizacija projekta "Čelik nagrađuje odlikaše“
Nogometni klub Čelik danas je počeo sa realizacijom projekta saradnje sa osnovnim školama u Zenici. Cilj projekta je privući na stadion mlade navijače, a tokom projekta, najuspješniji učenici dobiće skromne poklone od NK Čelik.

Marketing služba NK Čelik danas je krenula sa realizacijom projekta, koji obuhvaća posjete gradskim školama, podijelu ulaznica za utakmicu i razgovor sa najuspješnijim učenicima završnih razreda. Od utakmice sa Slavijom pa sve do kraja Premijer lige, NK Čelik će za svaku domaću utakmicu posjetiti po jednu školu i pozvati učenike na utakmicu.

Povodom sutrašnje utakmice sa Slavijom, kao prva škola izabrana je Osnovna škola "Musa Ćazim Ćatić“, koju su danas posjetili Šef marketinga Kluba Adi Hadžiosmanović, te kapiten Emir Jusić i ponajbolji igrač Avdija Vršajević. Oni su odlikašima iz osmih razreda podijelili ulaznice za zapadnu tribinu stadiona Bilino polje za utakmicu između Čelika i Slavije. Pored ove škole, preko 100 ulaznica podijeljeno je i u ostalim školama, a za dvije sedmice pred novu domaću utakmicu delegacija kluba posjetit će drugu školu.
Cilj je na stadion privući omladinu svih profila, a istovremeno podstaći i promovisati istinske vrijednosti i dobro učenje kod mladih Zeničana i navijača Čelika.
Počela realizacija projekta "Čelik nagrađuje odlikaše“
Nogometni klub Čelik danas je počeo sa realizacijom projekta saradnje sa osnovnim školama u Zenici. Cilj projekta je privući na stadion mlade navijače, a tokom projekta, najuspješniji učenici dobiće skromne poklone od NK Čelik.

Marketing služba NK Čelik danas je krenula sa realizacijom projekta, koji obuhvaća posjete gradskim školama, podijelu ulaznica za utakmicu i razgovor sa najuspješnijim učenicima završnih razreda. Od utakmice sa Slavijom pa sve do kraja Premijer lige, NK Čelik će za svaku domaću utakmicu posjetiti po jednu školu i pozvati učenike na utakmicu.

Povodom sutrašnje utakmice sa Slavijom, kao prva škola izabrana je Osnovna škola "Musa Ćazim Ćatić“, koju su danas posjetili Šef marketinga Kluba Adi Hadžiosmanović, te kapiten Emir Jusić i ponajbolji igrač Avdija Vršajević. Oni su odlikašima iz osmih razreda podijelili ulaznice za zapadnu tribinu stadiona Bilino polje za utakmicu između Čelika i Slavije. Pored ove škole, preko 100 ulaznica podijeljeno je i u ostalim školama, a za dvije sedmice pred novu domaću utakmicu delegacija kluba posjetit će drugu školu.
Cilj je na stadion privući omladinu svih profila, a istovremeno podstaći i promovisati istinske vrijednosti i dobro učenje kod mladih Zeničana i navijača Čelika.
- Arteta
#2717 Re: N.K. Čelik Zenica
Celik-Slavija 1:2
Steta.
Steta.
-
Eborg
#2718 Re: N.K. Čelik Zenica
E nama stvarno nikada na zelenu granu. Te ne valjaju igrači, trener, uprava, gradski mafijaši, građani, teren, ma sve. Isto kao da zadržavamo vodu u situ, da začepiš jednu rupu moraš pomjeriti prste s druge.
- nellington
- ultima_palabra
#2720 Re: N.K. Čelik Zenica
Čuj GlaBaš
Koji komad ublehe...
- Partijaner
#2721 Re: N.K. Čelik Zenica
A Boze ti sacuvaj, nemam sta drugo reci.
-
Mustang1
#2722 Re: N.K. Čelik Zenica
Sto ? Njega su jednom htjeli ali on nije htio dok je Sabic bio u klubu i jos neki ljudi ...Mozda su ga sad ovi ubijedili da nema toga pa cemo vidjeti
Bar se nadam da nece Stupar i slicni igrati u prvoj sto je odmah korak naprijed
- Gandalf
#2723 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma čim ja viđam Rifku i slične hajvane da se roje k'o muhe na g...... oko bilo koga ko ima veze s Čelikom znam da od kluba nema ništa
Te stare harlovine, njihova nesposobna balavčad što glume fudbalere da se po teferičima mogu klinčit' kako polovne X5-ice su zaradili od fudbala i prodaja utakmica, predstavlja kamen spoticanja već 15 godina
Te stare harlovine, njihova nesposobna balavčad što glume fudbalere da se po teferičima mogu klinčit' kako polovne X5-ice su zaradili od fudbala i prodaja utakmica, predstavlja kamen spoticanja već 15 godina
-
Mustang1
#2724 Re: N.K. Čelik Zenica
Bit ce na q radiu vlatko glavas u 14:45 pa et nek slusa ko hoce pa da nam preprica sta kaze 
-
Eborg
#2725 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma frajer teški ublehaš. Hoće da bude selektor reprezentacije već neko vrijeme i samo prosipa priču kako je on zaslužio bolji odnos jer je bio jedan od prvih BH Hrvata koji je igrao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Super, ali igrao si valjda jer si to želio a ne zato da bi ti se noge ljubile.