Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#2701 Re: Manchester United FC
Pomalo bizarna utakmica uzimajuci u obzir ko je igrao. Nikad nisam vidio ovako otvorenu igru između ova 2 tima. Na obje strane je moglo pasti po 5-6 golova. Ali United je iskoristio svoje sanse i to je bila jedina razlika. Malo i srece nije na odmet.
Bez prosutih bodova, sjajna gol razlika i prvo mjesto. Ja sretan. 
-
The Realist
#2702 Re: Manchester United FC
Da, sudije guraju United.... Oštećeni su protiv Arsenala, oštećeni su protiv Boltona, u utakmicama protiv Chelsea su oštećeni prošle sezone na OT-u, oštećeni su na SB-u, pretprošle sezone su oštećeni na SB-u...., nema šta, baš se gura United i to protiv Chelsea.and wrote: neće 5 penala svirati,ali iz aviona se vidi da sudije guraju united.
tribine ko samit nesvrstanih,a ko ti je roo?
Ovo je prva utakmica ove sezone u kojoj je United dobio vjetar u leđa, iako ima ovdje jedna stvar, Unitedu da nisu priznati oni golovi, rezultat bi bio 1:1, ali šta bi bilo da je Chelsea morao igrati do kraja sa igračem manje? Chelsea više golova nije dao, a tu su si sami krivi, dok su definitivno kraj trebali dočekati sa igračem manje i pitanje je kako bi završio meč.
Što se tiče nesviranog penala, to valjda nije penal jer je lopta otišla već u gol aut i onda se ne svira više kao penal.
- Charuga
- Globalni moderator
#2703 Re: Manchester United FC
Jeli onaj prvi go Manchestera bio ofsajd ili se meni ucinilo?
- shalla
#2704 Re: Manchester United FC
Lijepo, prvi na tabeli nakon jako teškog rasporeda (Tottenham, Arsenal, Chelsea), sad slijede malo lakše utakmice i nadam se učvršćivanju prve pozicije 
- skafiskafsnjak
#2705 Re: Manchester United FC
Nazalost ove godine to ovisi i u Citiju ... Hahhaha. ALi nadam se da ce oni kiksati i dalje ...
)
Evo Chicharito OUT 2 sedmice ... Ajd nista strasno
Evo Chicharito OUT 2 sedmice ... Ajd nista strasno
- ultima_palabra
#2706 Re: Manchester United FC
Nisam dugo vidio da jedna ekipa koristi skoro svaku šansu... ne znam ima li neko statistiku? Protiv Arsenala, Boltona i prvo poluvrijeme protiv Chelseaja mislim da je svaki šut u okvir bio gol 
- skafiskafsnjak
#2707 Re: Manchester United FC
Ja to jucer govorim... golovi se pikaju, a ne Celzijeve sanse ili nesto drugo ...ultima_palabra wrote:Nisam dugo vidio da jedna ekipa koristi skoro svaku šansu... ne znam ima li neko statistiku? Protiv Arsenala, Boltona i prvo poluvrijeme protiv Chelseaja mislim da je svaki šut u okvir bio gol
Pa vjerovatno je oko 85% procenat "ulaznosti" :d
- Riddle
#2708 Re: Manchester United FC
United je uvijek bio takav.ultima_palabra wrote:Nisam dugo vidio da jedna ekipa koristi skoro svaku šansu... ne znam ima li neko statistiku? Protiv Arsenala, Boltona i prvo poluvrijeme protiv Chelseaja mislim da je svaki šut u okvir bio gol
Međutim igraju stvarno previse ofanzivno u ovoj sezoni. Lijepo je to gledati, postize se puno golova i rezultati odlicno izgledaju. Ali defanzivno ostavljaju previse prostora. Nijedan tim nije primio vise udaraca na gol od njih ove sezone. Mislim da ce uslijediti jedan fin samar protiv nekog tima u bliskoj buducnosti. Jednom i ovo mora stati, bar na kratko. Chelsea je mogao zabiti 5 golova juce, a to je tako netipicno za United.
- skafiskafsnjak
#2709 Re: Manchester United FC
dobri su Jones, Smalling i ekipa ali ipak Vidic i Ferdinand su klasa, a povrijedeni su.... Plus tome dodaj vrlo dobrog Rafaela... Kad se oni vrate bolje ce to izgledati.
- ultima_palabra
#2710 Re: Manchester United FC
Ma nije bio takav... ne postoji takva ekipa kojoj svaki šut ide u rašljeRiddle wrote:United je uvijek bio takav.ultima_palabra wrote:Nisam dugo vidio da jedna ekipa koristi skoro svaku šansu... ne znam ima li neko statistiku? Protiv Arsenala, Boltona i prvo poluvrijeme protiv Chelseaja mislim da je svaki šut u okvir bio gol
Međutim igraju stvarno previse ofanzivno u ovoj sezoni. Lijepo je to gledati, postize se puno golova i rezultati odlicno izgledaju. Ali defanzivno ostavljaju previse prostora. Nijedan tim nije primio vise udaraca na gol od njih ove sezone. Mislim da ce uslijediti jedan fin samar protiv nekog tima u bliskoj buducnosti. Jednom i ovo mora stati, bar na kratko. Chelsea je mogao zabiti 5 golova juce, a to je tako netipicno za United.
A defanzivci vjerovatno kad vide kako se lako daju golovi, onda i oni polete naprijed
- Riddle
#2711 Re: Manchester United FC
Znam da fali odbrana, ali jasno se vidi koliko je drugaciji pristup. Bez obzira na rezultat, oni idu punim gasom - napadi val za valom dok ne istekne vrijeme. U takvoj igri se zaborave i ostave previse prostora iza. Mislim da ce biti malo ozbiljniji kad dođu jace utakmice, ali i protiv slabijih timova ce doci onaj dan kad nista nece da uđe u gol i onda ce ih stici kazna.
- Riddle
#2712 Re: Manchester United FC
Za njih odavno postoji ono - Uđe im sve sto osutaju na gol. Pa svi protivnicki fanovi se zale na to godinama.ultima_palabra wrote:Ma nije bio takav... ne postoji takva ekipa kojoj svaki šut ide u rašljeAli dok ide, ide... prevalili su start sezone koji im je uvijek bio bolna tačka sa 100% učinkom protiv solidnih protivnika.
- lord blackadder
#2713 Re: Manchester United FC
Sve, sve..ali Anderson je kloc i gotovo. Steta pa se nije zavrsio Sneijder. Mislim, steta zbog LP, Premiership je 90% osvojen.
Nadam se povratku Cleverleya sto prije.
- rastaba
#2714 Re: Manchester United FC
Pratim Manchester otkad znam za sebe, volim taj klub, volim sve oko njega.Riddle wrote:Znam da fali odbrana, ali jasno se vidi koliko je drugaciji pristup. Bez obzira na rezultat, oni idu punim gasom - napadi val za valom dok ne istekne vrijeme. U takvoj igri se zaborave i ostave previse prostora iza. Mislim da ce biti malo ozbiljniji kad dođu jace utakmice, ali i protiv slabijih timova ce doci onaj dan kad nista nece da uđe u gol i onda ce ih stici kazna.
Jedno sto znam oko SAF, je da je on uvijek znao povuci svoju ekipu nakon 1-0, 2-0, 2-1 ne bitno, bunker mrtvi, sjetimo se Bayerna pretproslu sezonu, 3-0 bilo on ih povukao, i primise 2 gola jeftina. Umjesto da se igra do kraja ofanzivno, da im stvaras pritisak !
Eh sada je drugacija situacija, 90 minuta oni su napadali, 90 minuta oni su dali sve od sebe, 90 minuta su igrali prelijepu igru, ja ne mogu da vjerujem kakve akcije, pasove rade sada. Ovo je jedna mlada generacija, koja ce se jos dokazivati, i jos ljepsi fudbal vjerujem igrati !
MAN UTD <3 !
- Edin H.
#2715 Re: Manchester United FC
Ponovo uzese utakmice bezobzirnom kradjom 
-
689908
#2716 Re: Manchester United FC
Edin H. wrote:Ponovo uzese utakmice bezobzirnom kradjom
ljubomora je teska bolest
- skafiskafsnjak
#2717 Re: Manchester United FC
Jbg , vole nas sudije ... te nece voliti City... hahahahhEdin H. wrote:Ponovo uzese utakmice bezobzirnom kradjom
- skafiskafsnjak
- rastaba
#2719 Re: Manchester United FC
Sudije opet krive ?Edin H. wrote:Ponovo uzese utakmice bezobzirnom kradjom
To sto vasi ne znaju zicere pogoditi, vasa krivica, i sto ste prelosi, totalno !
- Riddle
#2720 Re: Manchester United FC
Anderson je odlicno poceo sezonu i juce je bila prva utakmica gdje je bio gotovo nevidljiv. Fali mu Cleverley, to se jasno vidi. S Fletcherom nije bilo onih brzih pasova i kretanja. Bili su staticni obojica. A sto se tice Sneijdera, on je mislim propustio svoju sansu. Ne vjerujem da ce nakon njegovog odbijanja Fergie ponovo zagristi. Sigurno bi mu bilo bolje u ovom timu nego u onom koji ima Inter. Mozda ja i grijesim, pa on sleti u Manchester u januaru, ali sumnjam.lord blackadder wrote:Sve, sve..ali Anderson je kloc i gotovo. Steta pa se nije zavrsio Sneijder. Mislim, steta zbog LP, Premiership je 90% osvojen.
- art vandeley
#2721 Re: Manchester United FC
http://www.podnapisi.net/en/ppodnapisi/ ... sY=&sAKA=1L00d wrote:Da li je neko nasao nase titlove za onaj film "United" ?
Evo titl
- fosil
#2722 Re: Manchester United FC
Mocan film.
- skafiskafsnjak
#2723 Re: Manchester United FC
E stvarno, ko pregleda ovaj film i kaze da mrzi Manchester United, taj nije covjek ...
- art vandeley
#2724 Re: Manchester United FC
3rd round Carling Cup
Dosta izmjenjen sastav na Elland Roadu poigrava se sa domacima.
Owen dva gola, zna co˙jk zabiti nema sta
plus jednom nesebicno proigrava Valenciju koji iz blizine uspjeva promasiti.
Giggs majstorski pogodi za 0:3, malo se piograo sa Whiteom i zabio lijep gol.
Napadacki i agrasivno igra United i zasluzeno vodi.
Prilika je da jos koji od ovih mladica ulete sa klupe osjete slast pobjede
.
Dosta izmjenjen sastav na Elland Roadu poigrava se sa domacima.
Owen dva gola, zna co˙jk zabiti nema sta
Giggs majstorski pogodi za 0:3, malo se piograo sa Whiteom i zabio lijep gol.
Napadacki i agrasivno igra United i zasluzeno vodi.
Prilika je da jos koji od ovih mladica ulete sa klupe osjete slast pobjede
- Koshpa
#2725 Re: Manchester United FC
Berbatov na stoperskoj poziciji odigrao odlicno