Onaj sa drvetom na ledjima mora da je stavio VIAGRU u sprej za kosu.
Probo sam i ja sa uštipcima...
pravo fino narastu, bolje nego kad staviš germu
Moderator: _BataZiv_0809
HAHAHAHTa,ta!Samo nek ona udara...Jebeš med ako se nisi pomučio za njega...Barem je duplo slađi ako se malo pomučiš...Pitaj medu...
poznato mi to, još sam bio klinac, matineja u 10 u 'kosmaju' a ja ujutro trebao biti u školi ...Nice Guy Eddie wrote:HE, HE, HE...Švedžanke na maturi![]()
A ja se nadam da g-đa Lab ne čita forum jer ćeš da izvisiš za Medulinlab3352 wrote:...PS: Nadam se da ce one slovenke biti opet u Medulinu, jer imam nekih bilateralnih odnosa koje moramo rijesiti između naše dvije zemlje!
kaj, reći ćeš im: "Go back to Slovenia!"?lab3352 wrote:A ni Muri ne zna sebi napraviti posao ... pohotne šveđanke na maturi ... Muri, reci nam iskreno, je li bilo štaili si samo svirao? Budi iskren ...
Lab3352
http://rockabilly.blogger.ba
PS: Nadam se da ce one slovenke biti opet u Medulinu, jer imam nekih bilateralnih odnosa koje moramo rijesiti između naše dvije zemlje!
U mom bendu nema seksa u toku svirke...A ni Muri ne zna sebi napraviti posao ... pohotne šveđanke na maturi ... Muri, reci nam iskreno, je li bilo štaili si samo svirao? Budi iskren ...
Pripremi ti sebi neku laganu ambijentalnu glazbu za odmor na putu nazad,nakon četiri dana bombardiranja rockabillyem...lab3352 wrote:Čita / ne čita - ko će ga znati ...... Sinoc sam nakon veoma dugo vremena popio 4 x 0,5 pive i nije mi nimalo dobro jutros ... Sve je kriva tekma sinoc i losa taktika Fergusona ... A i ovo vrijeme, samo bih
![]()
![]()
![]()
![]()
i probudio se u cetvrtak ujutro i udario put Medulina. Imam tezak zadatak, a to je da pronađem sta da slusam u tih 8-9 sati vožnje prema dole, pa i nazad!Moram da napravim neku playlistu ... (halid, brena, gene, tony, marina, brian, roy, halid drugi, satan, komadant adam, don karlos, sinan, seka i tako u krug - muzika nema granica
![]()
)
Lab3352
Nek ti Karlo recne one svoje klape...ako ti se bude žurilo kućiDon Karlos wrote:Pripremi ti sebi neku laganu ambijentalnu glazbu za odmor na putu nazad,nakon četiri dana bombardiranja rockabillyem...lab3352 wrote:Čita / ne čita - ko će ga znati ...... Sinoc sam nakon veoma dugo vremena popio 4 x 0,5 pive i nije mi nimalo dobro jutros ... Sve je kriva tekma sinoc i losa taktika Fergusona ... A i ovo vrijeme, samo bih
![]()
![]()
![]()
![]()
i probudio se u cetvrtak ujutro i udario put Medulina. Imam tezak zadatak, a to je da pronađem sta da slusam u tih 8-9 sati vožnje prema dole, pa i nazad!Moram da napravim neku playlistu ... (halid, brena, gene, tony, marina, brian, roy, halid drugi, satan, komadant adam, don karlos, sinan, seka i tako u krug - muzika nema granica
![]()
)
Lab3352
Ko prvi dođe nek raspali žar i krene da vrti jagu...ostali će ga već "namirisati"lab3352 wrote:... Moramo se jos dogovoriti kako cemo se naci dole i kada?
pa evo dodjoshe 2!? ne znam iz kog razoga pa...matori shalji adresuNice Guy Eddie wrote:Oš mi daš 1 krug kad ti dođufadill wrote:naruchi ja neki dan fake tatoo sleve $ 12
cekam da dodje...

ja dolazim u četvrtak u popodnevnim satima i onda dođem na pivu na terasu europa, btw. to ti je birtija/restoran sa terasom 5 min laganog hoda od belvedere. spustiš se do mora pa desno jedno 200-tinjak metara.lab3352 wrote:Moramo se jos dogovoriti kako cemo se naci dole i kada? Vidim da je program vecinom u Hotelu Medulin, sto je blizu hotela Belvedere (gdje sam smjesten)