Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Muri

#2701 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

Ovo je vec prava raja :thumbup:

Onaj sa drvetom na ledjima mora da je stavio VIAGRU u sprej za kosu.

Probo sam i ja sa uštipcima...
pravo fino narastu, bolje nego kad staviš germu :D
Don Karlos

#2702 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Muri,za onu crvenu bi tjedan dana svirao da mi nedaju ni jest ni pit! :-) :twisted:
Muri

#2703 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

Koju?
Onu sa cvijetom u kosi?

Bjez' ba...razbila bi nas...vidis kako je nabildana :D
Don Karlos

#2704 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

:D Ta,ta!Samo nek ona udara...Jebeš med ako se nisi pomučio za njega...Barem je duplo slađi ako se malo pomučiš... :D Pitaj medu...
Muri

#2705 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

Ta,ta!Samo nek ona udara...Jebeš med ako se nisi pomučio za njega...Barem je duplo slađi ako se malo pomučiš... :D Pitaj medu...
HAHAHAH
Dobro Medo, de vidi jel ti se jos koja svidja da rezervisem odmah ( ako crvena nece) kad budes dolazio vamo :wink:
Don Karlos

#2706 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Nema tu oću-neću!Kaže medo-"Ako se dovoljno dugo vrtiš oko drveta i pentraš po njemu,na kraju dođeš do meda!" :D
Nice Guy Eddie

#2707 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

HE, HE, HE...Švedžanke na maturi :thumbup: :thumbup:
sun56

#2708 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

Nice Guy Eddie wrote:HE, HE, HE...Švedžanke na maturi :thumbup: :thumbup:
poznato mi to, još sam bio klinac, matineja u 10 u 'kosmaju' a ja ujutro trebao biti u školi ...
ah, ta dobra vremena, bili i bez videa a kamoli interneta :)
lab3352

#2709 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

A ni Muri ne zna sebi napraviti posao ... pohotne šveđanke na maturi ... Muri, reci nam iskreno, je li bilo šta :D ili si samo svirao? Budi iskren ...

Lab3352
http://rockabilly.blogger.ba

PS: Nadam se da ce one slovenke biti opet u Medulinu, jer imam nekih bilateralnih odnosa koje moramo rijesiti između naše dvije zemlje!
Nice Guy Eddie

#2710 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

lab3352 wrote:...PS: Nadam se da ce one slovenke biti opet u Medulinu, jer imam nekih bilateralnih odnosa koje moramo rijesiti između naše dvije zemlje!
A ja se nadam da g-đa Lab ne čita forum jer ćeš da izvisiš za Medulin :lol: :lol:
lab3352

#2711 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Čita / ne čita - ko će ga znati ... :skoljka: ... Sinoc sam nakon veoma dugo vremena popio 4 x 0,5 pive i nije mi nimalo dobro jutros ... Sve je kriva tekma sinoc i losa taktika Fergusona ... A i ovo vrijeme, samo bih :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: i probudio se u cetvrtak ujutro i udario put Medulina. Imam tezak zadatak, a to je da pronađem sta da slusam u tih 8-9 sati vožnje prema dole, pa i nazad!Moram da napravim neku playlistu ... (halid, brena, gene, tony, marina, brian, roy, halid drugi, satan, komadant adam, don karlos, sinan, seka i tako u krug - muzika nema granica :mrgreen: :mrgreen: )

Lab3352
morbilly

#2712 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by morbilly »

lab3352 wrote:A ni Muri ne zna sebi napraviti posao ... pohotne šveđanke na maturi ... Muri, reci nam iskreno, je li bilo šta :D ili si samo svirao? Budi iskren ...

Lab3352

PS: Nadam se da ce one slovenke biti opet u Medulinu, jer imam nekih bilateralnih odnosa koje moramo rijesiti između naše dvije zemlje!
kaj, reći ćeš im: "Go back to Slovenia!"?
http://www.youtube.com/watch?v=fI6pRel2BTg
Muri

#2713 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Muri »

A ni Muri ne zna sebi napraviti posao ... pohotne šveđanke na maturi ... Muri, reci nam iskreno, je li bilo šta :D ili si samo svirao? Budi iskren ...
U mom bendu nema seksa u toku svirke...
...samo poslije :D
Don Karlos

#2714 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

lab3352 wrote:Čita / ne čita - ko će ga znati ... :skoljka: ... Sinoc sam nakon veoma dugo vremena popio 4 x 0,5 pive i nije mi nimalo dobro jutros ... Sve je kriva tekma sinoc i losa taktika Fergusona ... A i ovo vrijeme, samo bih :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: i probudio se u cetvrtak ujutro i udario put Medulina. Imam tezak zadatak, a to je da pronađem sta da slusam u tih 8-9 sati vožnje prema dole, pa i nazad!Moram da napravim neku playlistu ... (halid, brena, gene, tony, marina, brian, roy, halid drugi, satan, komadant adam, don karlos, sinan, seka i tako u krug - muzika nema granica :mrgreen: :mrgreen: )

Lab3352
Pripremi ti sebi neku laganu ambijentalnu glazbu za odmor na putu nazad,nakon četiri dana bombardiranja rockabillyem...
Nice Guy Eddie

#2715 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Don Karlos wrote:
lab3352 wrote:Čita / ne čita - ko će ga znati ... :skoljka: ... Sinoc sam nakon veoma dugo vremena popio 4 x 0,5 pive i nije mi nimalo dobro jutros ... Sve je kriva tekma sinoc i losa taktika Fergusona ... A i ovo vrijeme, samo bih :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: i probudio se u cetvrtak ujutro i udario put Medulina. Imam tezak zadatak, a to je da pronađem sta da slusam u tih 8-9 sati vožnje prema dole, pa i nazad!Moram da napravim neku playlistu ... (halid, brena, gene, tony, marina, brian, roy, halid drugi, satan, komadant adam, don karlos, sinan, seka i tako u krug - muzika nema granica :mrgreen: :mrgreen: )

Lab3352
Pripremi ti sebi neku laganu ambijentalnu glazbu za odmor na putu nazad,nakon četiri dana bombardiranja rockabillyem...
Nek ti Karlo recne one svoje klape...ako ti se bude žurilo kući :mrgreen:
morbilly

#2716 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by morbilly »

nelagodu zbog trovanja rokabilijem najbolje liječi sajko
Don Karlos

#2717 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Meni legne Zvonko Bogdan ko kec na deset... 8-)
lab3352

#2718 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Da tacno ... to je ono sto sam htio da dodam ... ukoliko mi se bude zurilo kuci, posluzicu se Morbilly-jevom muzikom ... ludilooooo 180kmh ... Moramo se jos dogovoriti kako cemo se naci dole i kada? Vidim da je program vecinom u Hotelu Medulin, sto je blizu hotela Belvedere (gdje sam smjesten), ako je vjerovati GoogleEarth :shock: ...

Lab3352
Nice Guy Eddie

#2719 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

lab3352 wrote:... Moramo se jos dogovoriti kako cemo se naci dole i kada?
Ko prvi dođe nek raspali žar i krene da vrti jagu...ostali će ga već "namirisati" :thumbup:
lab3352

#2720 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Upravo slusam Hot Rod Lincoln i mislim da ta ideja nije losa ... roštilj i malo loja po njemu, tek toliko da komsijama zamiriše ... Jos samo da upecamo dobro vrijeme i sve ce se zvijezde poklopiti ...

Lab3352 :run:
Don Karlos

#2721 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Uvijek je neko dnevno događanje negdje...Nađemo se tamo sa majicama kao znakom prepoznavanja... :bih:
lab3352

#2722 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Samo cu ja biti u novoj majici i torbi punoj istih :-D

Lab3352
fadill

#2723 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by fadill »

Nice Guy Eddie wrote:
fadill wrote:naruchi ja neki dan fake tatoo sleve $ 12
cekam da dodje...
Oš mi daš 1 krug kad ti dođu ;-)
pa evo dodjoshe 2!? ne znam iz kog razoga pa...matori shalji adresu :D
dobicjesh jedan sleeve od mene pa kruzi s njim
cruise around medulin ;)
gocatgoer

#2724 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by gocatgoer »

.pozdrav crew!!!

...e moj Muri...ccc :lol:
.super fotosi :thumbup:
.nekako se sinoć pokupismo i krenusmo put Novog Sada na "Al & the Black Cats" (bez Ala) žurku
.Novosađani su uvek znali da naprave odlično zezanje pa tako beše i ovog puta...mada za moje uho preglasno i predistorzirano ali punk je to :D
.buka,buka,Johnny Cash i Lemmy :D

.malo fotaka
Al & the Black Cats (Michigan,USA) - CK13 Novi Sad
Image
Image
Image
Image
Image
Image

...biće ih još kada se ovi "fejzbukaši" međusobno razmene fotosima :razz:

.juče beša jako tužan dan jer je odlučeno da ja sam idem u Medulin...bez Tijane :sad:
...tako da Vlada,Nikola i Gvozda (yours truly) kreću o3. noć ili o4. jutro...bićemo u apartmanima "Marin" adresa Fucane 38, pa čim stignemo jurićemo vas!!! :thumbup:

.još...
Image
...dana!!!
:dance:
sun56

#2725 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

lab3352 wrote:Moramo se jos dogovoriti kako cemo se naci dole i kada? Vidim da je program vecinom u Hotelu Medulin, sto je blizu hotela Belvedere (gdje sam smjesten)
ja dolazim u četvrtak u popodnevnim satima i onda dođem na pivu na terasu europa, btw. to ti je birtija/restoran sa terasom 5 min laganog hoda od belvedere. spustiš se do mora pa desno jedno 200-tinjak metara.
Post Reply