Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bosanska senzacija wrote:U pitanju su ogromne frustracije i kompleksi koje su navijači Juventusa nakupili tokom nekoliko zadnjih sezona.
Treba ih razumjeti.
Nije ni malo lagano gledati svoj klub optužen za lopovluk i kriminal kako se koprca u Seriji B, dok je za to vrijeme Inter osvajao sve što je stigao.
Kompleksi i frustracije, ništa drugo.
Neko ko je visok 170cm ne moze imati komplekse zbog visine od nekog ko je visok 150
upravu si, ne moze zbog visine,
al moze zato sto mu se vise ne dize kita, a ovaj od 150 cm pojeba sve zive trebe.
ovaj nekad bio jebac, a sad ne moze meda s kasike. normalno da je frustriran
Trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho rekao je da ne isključuje mogućnost povratka u italijanski Inter, prenosi Tanjug.
Portugalac je u razgovoru za televiziju "Mediaset" istakao da je Inter njegova kuća i da je opcija povratka uvijek otvorena.
"Mislim da bih jednog dana mogao da se vratim. Inter trenutno ne prolazi kroz najbolji period i ja sam kao navijač tužan, ali uvjeren sam da će sljedeća sezona biti puno bolja", poručio je Mourinho.
On je na klupi Intera bio od 2008. do 2010. godine. U prvoj sezoni osvojio je skudeto i Superkup Italije, a u drugoj istorijsku triplu krunu - skudeto, Kup Italije i Ligu prvaka.
Nakon njegovog odlaska klub iz Milana promijenio je čak pet trenera (Rafa Benitez, Leonardo, Gian Piero Gasperini, Claudio Ranieri i Andrea Stramaconi), a osvojio je samo FIFA klupsko prvenstvo, dok je primat u Seriji A preuzeo Milan.
Inter se devet kola prije kraja šampionata Italije nalazi na osmom mjestu sa čak 22 boda manje od lidera Milana i deset bodova manje od trećeplasiranog Lazija, koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.
Forza Inter, za pocetak samo da se oznacim posto ne mogu bas da ulazim u konverzaciju na pola ... sto se tice Juvea, pa neka i hudnici osvoje nesta, i corava koka zrno ubode.