Ešo
Oko 15 h kaze imam samo sir i zelje
Evo odmah se spominju kirije i troškovi jadnih, ubogih, napaćenih gazdi i poslodavaca
Ma bravo hadžooooEntropio wrote: ↑17/09/2022 15:11 Nije vam Forino kriv sto nemate para i smeta vam platiti pola marke za pavlaku. Nemoj ici tamo i zdravo. Sigurno im neces nedostajati.
Ja cu uvijek svratiti jer mi je usput, pola marke im svakako ostavim baksisa, a sad cu za to dobiti pavlake, a buredzici su im vrhunski.
Joj hadžije ,pa šta radiš po forumu, idi u Dubai jediEntropio wrote: ↑17/09/2022 15:11 Nije vam Forino kriv sto nemate para i smeta vam platiti pola marke za pavlaku. Nemoj ici tamo i zdravo. Sigurno im neces nedostajati.
Ja cu uvijek svratiti jer mi je usput, pola marke im svakako ostavim baksisa, a sad cu za to dobiti pavlake, a buredzici su im vrhunski.
Gdje si Hadjija nisam te prepoznao. Ja za iste te pare sto bi ostavio njima dobijem puno vise i kvalitetnije od druge buregdzinice i to sa dostavom na kucnu adresu.Entropio wrote: ↑17/09/2022 15:11 Nije vam Forino kriv sto nemate para i smeta vam platiti pola marke za pavlaku. Nemoj ici tamo i zdravo. Sigurno im neces nedostajati.
Imam, al’ ne dam.Entropio wrote: ↑17/09/2022 15:11 Nije vam Forino kriv sto nemate para i smeta vam platiti pola marke za pavlaku. Nemoj ici tamo i zdravo. Sigurno im neces nedostajati.
Džoha, sad ce i u Travniku cevape s poljevom dodat jos po marke na togalia95 wrote: ↑17/09/2022 15:12Ma bravo hadžooooEntropio wrote: ↑17/09/2022 15:11 Nije vam Forino kriv sto nemate para i smeta vam platiti pola marke za pavlaku. Nemoj ici tamo i zdravo. Sigurno im neces nedostajati.
Ja cu uvijek svratiti jer mi je usput, pola marke im svakako ostavim baksisa, a sad cu za to dobiti pavlake, a buredzici su im vrhunski.![]()
![]()
Ama posmatraj to kao tržišnu ekonomiju ,