Evo ja upravi pišem pa ćemo vidjeti.free_too wrote:rangoj wrote:$5 stvarno nije mnogo, ja rijetko čekam prvi i auto bekap, obično šaljem dva puta mjesečno, cim legnu pare.LadyAribeth wrote:Slazem se, kad citas imas osjecaj da ima tu jos nesto ali ako je samo provizija u pitanju, to je onda skroz ok, neka ostane na tome. Mislim, nije puno 5 dolara placati po povlacenju novca, ali ako se desi da moras vise puta zbog limita na kartici, e onda je bezz, a i mora se cekati, pa se nadam da se ovo nece vise desavati.
@Saka mi je savjetovao sa trazim povećanje limita, ispunjavam sve uslove (imas ih nekoliko postova unazad) ali nikako da se nakanim da napišem Email i da to završim.![]()
Kad vec postoji mogućnost šteta je ne iskoristiti je![]()
hey ja sam trazio bio povecanje limita, i kazu da ne mogu da nasa zemlja to ne moze bla bla. Moram pretrazit mail da vidim gdje mi jet o napisao.
Evo ga:
After reviewing your account, we regret to inform you that your request to lift your card withdrawal limit is not yet applicable in your country of residence.
We appreciate your patience and understanding regarding this matter, and wish you continued success on PayPal.
Yours sincerely,
Pia
PayPal
@Saka je tvrdio da može, bez problema.
Bilo bi super da mi odobre, ali ako ne može, nema veze... Hebiga...