Kakva magija, trce ko ludi, magija je kad imaju loptu u posjeduLongDong wrote:Nije mi jasno kad protivnik ima loptu, kako onako pokrivaju prostor i kako trče? K'o da ih ima 13-14 na terenu, takav imam osjećaj. Uglavnom čista magija pomiješana sa genijalnošću.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rIder
#2701 Re: FC Barcelona
- Krigla_Sa
#2703 Re: FC Barcelona
I mene zadivljuje isto, ja ne znam da im je iko uspio nametnuti svoju igru, kad se sjetim samo da su s igracem manje i onakvog Chelsea natjerali da se brani i jedino igra na kontre.LongDong wrote:Nije mi jasno kad protivnik ima loptu, kako onako pokrivaju prostor i kako trče? K'o da ih ima 13-14 na terenu, takav imam osjećaj. Uglavnom čista magija pomiješana sa genijalnošću.
Pep je stvarno sastavio ekipu genijalaca koji pored znanja imaju snage da bi mogli cini mi se dvije utakmice zaredom odigrati na ekstra visokom nivou.
Kao sto Zlaja rece, igraju fudbal iz buducnosti, i definitivno je tako.
- Krigla_Sa
#2704 Re: FC Barcelona
Sta ja tebi imam ista objasnjavati, tebi kojem je Arsenal mocan i dominira
Da nisi takav kakav jesi, objasnio bih ti zasto tako mislim, ali znajuci kakav si nema potrebe za tim
Ziv i zdrav bio
Da nisi takav kakav jesi, objasnio bih ti zasto tako mislim, ali znajuci kakav si nema potrebe za tim
Ziv i zdrav bio
-
sumirprimus
#2705 Re: FC Barcelona
To za pokrivanje prostora je vrlo jednostavno,sastavis ekipu ljudi koji RADE,rad je sve,a talenat samo dodje ko slag na kraju...LongDong wrote:Nije mi jasno kad protivnik ima loptu, kako onako pokrivaju prostor i kako trče? K'o da ih ima 13-14 na terenu, takav imam osjećaj. Uglavnom čista magija pomiješana sa genijalnošću.
-
sumirprimus
#2706 Re: FC Barcelona
Next match
Competition: League
Home team: Real Madrid Real Madrid
Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona
Date: 10-04-10 Time: 22:00
Stadium: Santiago Bernabéu
Znaci,odakle da pocnemo nego iz pocetka
Dakle,prognoze,ajmo drugovi i drugarice sipajte
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2707 Re: FC Barcelona
Ono u sta sam siguran, dace po gol i jedni i drugi. Barcelona ima malo vise utakmica u zadnje vrijeme, pa na to gledam kao na prednost Reala. Povrede uzimaju danak u obje ekipe. Moja prognoza: 3:2 za Real Madridsumirprimus wrote:Next match
-
sumirprimus
#2708 Re: FC Barcelona
Ono skoro pa nemoguca misija da ove dvije ekipe odigraju u ovom trenutku utakmicu rezultatom 0:0,AL svega ima u bozjoj bašči,pa tako i ovaj rezultat narocito zbog vaznosti nije nemoguc...
Mada srce kaze 2:3 za Barsu...

Mada srce kaze 2:3 za Barsu...
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#2709 Re: FC Barcelona
tri gola real moze dati jedino malim ekipama, jer poznato je kad se namjere na imalo jacu ekipu gube. to je samo san i puste zelje, a taj rezultat 3:2 moze biti samo obrnut 2:3 ,mozda i bez te dvice.
- Charuga
- Globalni moderator
#2711 Re: FC Barcelona
Zlatan Ibrahimović dobio zeleno svijetlo za El Clasico!
Kako piše katalonski sportski list "SPORT", Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović je dobio zeleno svijetlo od doktora da počne trenirati sa momčadi Pepa Guardiole. Nakon ozlijede koju je zadobio 3. aprila pred utakmicu sa Athletic Bilbaom, Ibrahimović je propustio drugu utakmicu Lige prvaka protiv Arsenala, koju je Barca uz pomoć čarobnjaka Messia dobila sa 4:1.
Iako se ne očekuje da Ibrahimović započne utakmicu sa Real Madridom, sigurno će biti na klupi, te ga Pep Guardiola može koristiti ako stvari na Santiago Bernabeu nebudu izgledale dobro za Katalonce.
Utakmica između Reala i Barce na Camp Nou završila je rezultatom 1:0 za Katalonce, a pogodak je upravo postigao Zlatan Ibrahimović, ušavši sa klupe.
http://barcabih.com/index.php?option=co ... &Itemid=91
Kako piše katalonski sportski list "SPORT", Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović je dobio zeleno svijetlo od doktora da počne trenirati sa momčadi Pepa Guardiole. Nakon ozlijede koju je zadobio 3. aprila pred utakmicu sa Athletic Bilbaom, Ibrahimović je propustio drugu utakmicu Lige prvaka protiv Arsenala, koju je Barca uz pomoć čarobnjaka Messia dobila sa 4:1.
Iako se ne očekuje da Ibrahimović započne utakmicu sa Real Madridom, sigurno će biti na klupi, te ga Pep Guardiola može koristiti ako stvari na Santiago Bernabeu nebudu izgledale dobro za Katalonce.
Utakmica između Reala i Barce na Camp Nou završila je rezultatom 1:0 za Katalonce, a pogodak je upravo postigao Zlatan Ibrahimović, ušavši sa klupe.
- abondanzieri
#2712 Re: FC Barcelona
Sjajna vijest,očekujem i njeg' i Andresa u prvih 11Plavih_11 wrote:Zlatan Ibrahimović dobio zeleno svijetlo za El Clasico!
-
sumirprimus
#2713 Re: FC Barcelona
Po meni ako je rovit,gore je rizikovat,iskustvo-rooney-a...
- Charuga
- Globalni moderator
#2714 Re: FC Barcelona
Iako se ne očekuje da Ibrahimović započne utakmicu sa Real Madridom, sigurno će biti na klupi, te ga Pep Guardiola može koristiti ako stvari na Santiago Bernabeu nebudu izgledale dobro za Katalonce.sumirprimus wrote:Po meni ako je rovit,gore je rizikovat,iskustvo-rooney-a...
Znaci klupa pa ako zatreba ulazi da odigra. Kod njega nije povreda ni blizu Rooney-a.
-
sumirprimus
#2715 Re: FC Barcelona
Znaci,potez ramos-arbeola na mesija ...
- Charuga
- Globalni moderator
#2716 Re: FC Barcelona
Po pisanju spanskog posrtala sport.es Ibrahimovic definitivno NE IGRA u derbiju.
Pozvani igraci:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Alves, Milito, Márquez, Maxwell, Chygrynskiy, Touré, Keita, Sergio, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Henry, Pedro i Bojan.
Pozvani igraci:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Alves, Milito, Márquez, Maxwell, Chygrynskiy, Touré, Keita, Sergio, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Henry, Pedro i Bojan.
-
sumirprimus
#2717 Re: FC Barcelona
Bitni su zato pike,alves,keita,yaya,xavi i mesi... po meni 
- ultima_palabra
#2718 Re: FC Barcelona
Ma opasnije je kad je Messi u sredini...ali s druge strane, Ibra ne može ući sa klupe i odlučiti utakmicu kao što je uradio u novembru
Tako da je minus za Barcu, ali ne veliki 
- amar007
#2719 Re: FC Barcelona
Ibrahimovic nece igrati isto ko sto i Rooney nije igrao protiv Bayerna. 
- ultima_palabra
#2720 Re: FC Barcelona
Ne razmišljaš da je Barca ovdje gost, treba prošvercati onolikog čovjeka u avion iz aviona pored novinara i paparacaamar007 wrote:Ibrahimovic nece igrati isto ko sto i Rooney nije igrao protiv Bayerna.
- rIder
#2721 Re: FC Barcelona
Sa ovim igracima Guardiola moze komotno nazvati Pelegrinija i reci mu - evo izvoli sastavi mi tim od ovih igraca i izaci cu sa njima na terenPlavih_11 wrote:Po pisanju spanskog posrtala sport.es Ibrahimovic definitivno NE IGRA u derbiju.
Pozvani igraci:
Last edited by rIder on 09/04/2010 16:48, edited 1 time in total.
-
omar little
#2722 Re: FC Barcelona
"Ja sam veći, širi i puno bolje građen od njega. () Lionel Messi igra sjajnu sezonu i jedan je od najboljih igrača na svijetu. No, i ja igram dobro svoju prvu sezonu u Španjolskoj, a siguran sam da ću biti još bolji. Messi i ja smo vrlo različiti, ali obojica možemo pomoći svojim momčadima da osvoje titulu", rekao je najskuplji igrač svijeta kiselo se nasmijavši na sve upite o Messiju.
"Svi pričaju o Messiju i meni, ali mi nismo jedini igrači koji će igrati El Clasico. To nije individualni dvoboj. On ne igra sam, pomažu mu njegovi suigrači koji imaju veliki utjecaj na njegovu formu", dodao je Portugalac u izjavi za španjolski As.
"Bit će to velika utakmica, ali ne i najvažnija u mojoj karijeri. Siguran sam da ćemo pobijediti, ali prihvatio bih i poraz od Barcelone u subotu ako ćemo na kraju osvojiti naslov prvaka", zaključio je Ronaldo svoju najavu najvećeg meča ove sezone u Španjolskoj
- ja.neron
#2723 Re: FC Barcelona
on je sasvim slučajno momku slomio nogu iako je ovaj đonom startovao na loptu i Ryan je pokazao nakon starta koliko mu je krivo što se desio lom noge Ramsey-u jer je i sam imao dva loma noge sa svojih 23 godineKumerle wrote:Puyol je prasac i mesar u rangu Martina Taylora i Ryana Shawcrossa!
tako da se okaneš svojih komentara prema igračima koji igraju u Engleskoj Premier Ligi koju očito ne voliš već troluješ pokušavajući da otjeraš sve one koji je prate sa uživanjem
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#2724 Re: FC Barcelona
@Kumerle, .... 14 dana bana.
- Orhanowski
#2725 Re: FC Barcelona
Ima l neko neki link na kojem bi se mogao gledati El Clasico veceras?