DIE DEUTCHE TOREMASCHINE!!

Moderators: Charuga, Tomahawk11

dzabe englezima puni stadioni,kad ovakvo nesto mogu samo sanjati!just principe wrote:
ALE,ALE ROMA 'LEE !!just principe wrote:

Taj koji je odreagovao je bio Lulic.oridjidji wrote: Steta sto se ne upisa u strijelce u onoj dobroj prilici kad je Osvaldo ostavio loptu petom cini mi se De Rosiju, a ovaj podmetno Pjanicu dalje, ali je dobro odreagovala odbrana Lacija pa presjekla pas.
BHF_Manijak wrote:@Jeff, dzaba postavljas slike, Italija godinama ima najnizu posjetu od liga petice i u silaznoj je putanji ta cifra, prosle godine prosjek gledalaca u Italiji je bio oko 20.000, smijesna cifra, dok je recimo u Bundesligi prosjek 42.000...Za derbi se popune tu i tamo tribine, mada i tu bude dosta supljine, a ostalo mrka kapa, tako da ne trudi se bezze postavljati te slike...Moze neko simpatisati tu ligu, ok, respketujem, pravo ukusa, ali ne lazimo se bezze jer cinjenice i statistika su neumoljivi! Stadioni zjape prazni, golova nigdje itd...
Jeff Bingham wrote:govorio sam o atmosferi na tribinama a ne o posjecenosti, tako je i pocela ova prica, slikama atmosfere sa sinocnje utakmice.
a fudbal u seriji a ce mi uvijek biti 10 puta zanimljiviji od onog "nabij u 16 pa valja sta bude" koji se godinama forsira u engleskoj. to sto igraci tamo mogu vise trcat ne znaci da su bolji fudbaleri. onda bi islam djugum bio nasa najveca legenda jos od vremena safeta susica.
marketing je cudo, englezi u to ulazu daleko najvise, a vidim da su i kod nas itekako uspjesni. kad bi ljudi vise gledali sam fudbal umjesto fensi spotova, prelaza izmedju repriza, lijepih stadiona i slicnih sporednih stvari...
ultima_palabra wrote:Ja sam jedan od onih koji u svakoj ligi nađe nešto dobro, ali čini mi se da je malo takvih
Engleski tempo, žestina, brojnost gostujućih navijača, medijska pompa... španska tehnika, lukavstvo, ljuti navijači Betisa, Seville, Bilbaa, Atletica... talijanska taktika, sposobnost malih ekipa da zaustave velike, tifozi, pirotehnika i koreografija... u Njemačkoj uvijek puno golova i ekipa za iznenađenje, stadioni uvijek krcati, u Francuskoj uvijek novih talenata...ganjeta wrote:ultima_palabra wrote:Ja sam jedan od onih koji u svakoj ligi nađe nešto dobro, ali čini mi se da je malo takvih![]()
Nisi sam, vjeruj mi!
A šta je s našom Ligomultima_palabra wrote:Engleski tempo, žestina, brojnost gostujućih navijača, medijska pompa... španska tehnika, lukavstvo, ljuti navijači Betisa, Seville, Bilbaa, Atletica... talijanska taktika, sposobnost malih ekipa da zaustave velike, tifozi, pirotehnika i koreografija... u Njemačkoj uvijek puno golova i ekipa za iznenađenje, stadioni uvijek krcati, u Francuskoj uvijek novih talenata...ganjeta wrote:ultima_palabra wrote:Ja sam jedan od onih koji u svakoj ligi nađe nešto dobro, ali čini mi se da je malo takvih![]()
Nisi sam, vjeruj mi!
Ima se šta probrati
Pogledaj prosjek golova po utakmici u sezoni u zadnjih 4-5 godina pa uporedi sa Spanijom, Engleskom i Njemackom...Point. wrote:@BHFManijak
Cuj nigdje golova, sta ti gledas da mi je znati.
BHF_Manijak wrote:Pogledaj prosjek golova po utakmici u sezoni u zadnjih 4-5 godina pa uporedi sa Spanijom, Engleskom i Njemackom...Point. wrote:@BHFManijak
Cuj nigdje golova, sta ti gledas da mi je znati.