nesvrstan wrote:Javljam se samo da čestitam najistaknutijim diskutantima na ovom forumu: "znanje", "ludost", "pravimjernik", "fairlife"...na zaista izvrsnim postovima koji su ovaj forum učinili mnogo kvalitetnijim i profesionalnijim istraživanjem od onoga na koje se spremaju ovi "arheolozi".
Da se razumijemo, ja pod pojmom istraživanje podrazumijevam i ove grafičke intervencije jer ako se neko potrudi da pronađe privjesak "RR" vjerujte da je potrošio više vremena i pameti nego ovaj naš arheolog koji nam objašnjava ko je Richard, odnosno Richardson...ili možda Reynolds.
Ali zato 100 % zna kako je izgledala "piramida sunca" do zadnje cigle!
Oni koji još uvijek brane ovaj projekat me podsječaju na sektu. Da li će se, kad se ovo sve raskrinka, masovno potrovat!?
Cernica i ostali bi trebali znati dvije stvari:
1. Ovi "skeptici" vam čine uslugu jer vas uče logičnom razmišljanju koje je itekako potrebno za "arheološka" istraživanja
2. Dosta nas vjeruje da u tom piramidalnom brdu stvarno nešto ima, ali hajmo otkriti šta je to, bez ovakvog budalasanja. Ovaj projekat treba voditi na jedan inventivan i veseo marketinški način gdje ćemo se mi, maštoviti bosanci, okupiti oko "kazana" radi druženja, rakija nije bitna! Dakle, okupljanje oko piramidalnog brda - šta god da ono znači treba da bude cilj. SAM-ova budalasanja su u ovom momentu najštetnija jer će sve ovo zaustaviti prije nego li i počne. Zaista je sličnost sa onim Šabanovićima i autoputem potpuna.
Čestitam još jedanput.
Bjezi dok si zdravih zivaca i dok i tebe ne pocnu pljuvati
Mene su vec proglasili nekakvim "onim" i drzavnim neprijateljem iako sam cisti bosanac (i hercehovac), rodjen u Travniku, citav zivot proveo u BiH...
A ovo opet nema veze s dokazivanjem o postojanje necega ispod Visocice ...
Pozdrav.
P.S. Cernice, jesi bio na visocici, jesi nasao taj otkopani zid?? Jos uvijek cekam fotografije.