Kia Motors je na salonu automobila u Seulu predstavila veliki SUV koncept Mohave Masterpiece koji najavljuje moguci produkcijski SUV.

https://www.b92.net/automobili/vesti.ph ... id=1525239
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Šućur Allahu po tisuću puta. Nek' si se ti namirio. Ne znam samo hoće li se to dopasti jednom uvaženom forumašu.LikeLike wrote:U petak mi stigao senzor za Sportagea, narucen s ebaya za 15 dolara. Extra sve radi, nema nikakve razlike od originalnog.
Ko ga jNediM17 wrote:Šućur Allahu po tisuću puta. Nek' si se ti namirio. Ne znam samo hoće li se to dopasti jednom uvaženom forumašu.LikeLike wrote:U petak mi stigao senzor za Sportagea, narucen s ebaya za 15 dolara. Extra sve radi, nema nikakve razlike od originalnog.
LikeLike wrote:Ko ga jNediM17 wrote:Šućur Allahu po tisuću puta. Nek' si se ti namirio. Ne znam samo hoće li se to dopasti jednom uvaženom forumašu.LikeLike wrote:U petak mi stigao senzor za Sportagea, narucen s ebaya za 15 dolara. Extra sve radi, nema nikakve razlike od originalnog.
15 USD vs. 400 KM, pa ti vidi hoces li naruciti s ebay-a. Ja znam da si ti od onih sto kupuju domace.konektovan wrote:Hebo auto, za koje moras dijelove preko ebay-a narucivati..
konektovan wrote:Hebo auto, za koje moras dijelove preko ebay-a narucivati..
Onda nisi nigdje ni vozioThrottle wrote:Ja jos nisam sjeo u auto koje se ne drzi po krivinama po javnim cestama
Jesi li sjeko krivine?LikeLike wrote:Onda nisi nigdje ni vozioThrottle wrote:Ja jos nisam sjeo u auto koje se ne drzi po krivinama po javnim cestamaPut od Jablanice prema Posusju uzak, krivudav, pun rupa, makadam, itd... dosta sam brzo vozio. U povratku uz Ivan pratio nekog audija kojeg nisam mogao stici
Voznja bas bila extremna, na par mjesta 140 vozio. Ja sam od Sportagea i motora 1.7 puno manje ocekivao.
Kroti opasne krivine, cuvaj ga kraljice brzine...Throttle wrote:Da je sjekao krivine ne bi upoznao sve čari Kijinog ovjesa
Hahah jasta nego sjekoNediM17 wrote:Jesi li sjeko krivine?LikeLike wrote:Onda nisi nigdje ni vozioThrottle wrote:Ja jos nisam sjeo u auto koje se ne drzi po krivinama po javnim cestamaPut od Jablanice prema Posusju uzak, krivudav, pun rupa, makadam, itd... dosta sam brzo vozio. U povratku uz Ivan pratio nekog audija kojeg nisam mogao stici
Voznja bas bila extremna, na par mjesta 140 vozio. Ja sam od Sportagea i motora 1.7 puno manje ocekivao.

Hard reset.konektovan wrote:Samo nek opali fabricki reset, i rijeseno ..
Mozda neko.ne bi primjetio, ali nakon dvije izmjene guma sa felgama, istina auto je vozio.normalno i neutralno, ali volan je stajo malo u jednu stranu vise dok je auto na ravnom kolovozu. Meni je to smetalo i tako je comp i pokazao. Minimalna intervencija na krajnici i trap je na fabrickim postavkamaNediM17 wrote:Čemu raditi špuru na autu starom godinu dana sa 11.000 km koje nije imalo nikakvih zahvata na trapu. Samo su ti još mogli obataliti fabričke postavke.