Sad ce ti doci osvjesteno neki i reci da je takvo razmišljanje razlog za 14 genocida itd. Ovdje ne smiju jer su strozija pravila ali tu bi bio standardni folklor : jugobalija, fgr, djikan, krmojed itdplain vanilla wrote:Ni u cemu ne mozemo biti slozni. Uvijek ce neko kao predznak staviti nacionalnu pripadnost, ma sta se desilo.
Zato ce nam supci poput Dodika krojiti buducnost, najlakse je ovcama vladati.
Jebali vas vise i Srbi i Bosnjaci i Hrvati i ostali. Jebalo vas vise ko je se gdje borio 92. Bio rat, vecina je nosila pusku jer je morala. Ko nas handri od Dejtona do danas?
Svaki tor je najvise ugrozen bas od pripadnika vlastitog naroda, bogate se, vladaju, unistavaju i iseljavaju vlastiti narod.
I onda se kao cudite podrsci Dodiku, Covicu, Bakiru i ostalima iz te sretne druzine? Svaki narod ima vlast koju zasluzuje, a mi nismo ni zasluzili bolje.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- rajv0sa
#2701 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
- славянин
#2702 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jesi ti sudjelovao u ratu i jesi li bio u vojsci ? Da te preduhitrim vidim da saltas u 5. brzinu sa pametovanjem.insomnia78 wrote:Vecina je nosila pusku zato sto je morala
![]()
Sto su morali?
-
isx
#2703 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Garant je sa 14 godina bio u sedmoj muslimanskoj. 
- insomnia78
#2704 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sto su morali?славянин wrote:Jesi ti sudjelovao u ratu i jesi li bio u vojsci ? Da te preduhitrim vidim da saltas u 5. brzinu sa pametovanjem.insomnia78 wrote:Vecina je nosila pusku zato sto je morala
![]()
Sto su morali?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2705 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nisi cuo za mobilizaciju? Mislis da su na bilo kojoj strani sve dobrovoljci bili?insomnia78 wrote:Vecina je nosila pusku zato sto je morala
![]()
Sto su morali?
- славянин
#2706 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jesi ti sudjelovao u ratu i jesi li bio u vojsci ? Da te preduhitrim vidim da saltas u 5. brzinu sa pametovanjem.insomnia78 wrote:Sto su morali?славянин wrote:Jesi ti sudjelovao u ratu i jesi li bio u vojsci ? Da te preduhitrim vidim da saltas u 5. brzinu sa pametovanjem.insomnia78 wrote:Vecina je nosila pusku zato sto je morala
![]()
Sto su morali?
-
nemoj to
- armin071
#2708 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Bilo je i toga koliko hoces i ne treba sve poistovjecivati ali vecina evo i nakon rata 23 godine gledaju te iste mrske „neprijatelje“ preko nisana i kaznjavaju sve i jednog politicara koji se pa makar i u sali pokusava pribliziti kako to oni kazu „politickom“ Sarajevu. Tako su i ove izbore kaznili opoziciju i poslali je na smetljiste zato sto su u drzavnim institucijama zastupali drzavne interese a ne kao orangutan nosali PC zastavu po hodnicima predsjednistva....insomnia78 wrote:Vecina je nosila pusku zato sto je morala
![]()
Sto su morali?
- insomnia78
- Santic_Aleksa
#2710 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad će te neko pitati da li si naučila Bože pravde.plain vanilla wrote:Ni u cemu ne mozemo biti slozni. Uvijek ce neko kao predznak staviti nacionalnu pripadnost, ma sta se desilo.
Zato ce nam supci poput Dodika krojiti buducnost, najlakse je ovcama vladati.
Jebali vas vise i Srbi i Bosnjaci i Hrvati i ostali. Jebalo vas vise ko je se gdje borio 92. Bio rat, vecina je nosila pusku jer je morala. Ko nas handri od Dejtona do danas?
Svaki tor je najvise ugrozen bas od pripadnika vlastitog naroda, bogate se, vladaju, unistavaju i iseljavaju vlastiti narod.
I onda se kao cudite podrsci Dodiku, Covicu, Bakiru i ostalima iz te sretne druzine? Svaki narod ima vlast koju zasluzuje, a mi nismo ni zasluzili bolje.
- славянин
#2711 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Je*at i pricati o je*anju nije isto. Idi caffe aux lait popij jedan i umoci malo keksa da smiris malo sa izljevima opisa o dogadjajima u kojim nisi sudjelovao.insomnia78 wrote:Cuo sam ja za mnogo toga.
Last edited by славянин on 25/12/2018 21:08, edited 1 time in total.
- duminjo
#2712 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I danas, poslije toliko godina rata, opet se moraju kurcit kako si bili sudionici.insomnia78 wrote:Vecina je nosila pusku zato sto je morala
![]()
Sto su morali?
Što sad moraju?
- GandalfSivi
#2713 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nesta me bas zanima da je ova tema na drugom pdf-u, da li bi imala drugaciji ton...
-
smijesni_ste
#2714 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Priča o "ujedinjenju" i nekakvoj složnosti i promjenama jeste patetična i daleko od realnosti što ne znači da se ljudima ne može dati barem simbolična podrška 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2715 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nisu svi mogli pobjeci u Njemacku i iz dijaspore najvise voljeti BiH/RS/ HB. I prosipati svu pamet svijeta. Jestel otisli? Jeste. Onda allahimanet.
- insomnia78
#2716 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Popusti me s patetikom ljebat. Sto danas moraju?славянин wrote:Je*at i pricati o je*anju nije isto. Idi caffe aux lait popij jedan i umoci malo keksa da smiris malo sa izljevima opisa o dogadjajima u kojim nisi sudjelovao.insomnia78 wrote:Cuo sam ja za mnogo toga.
-
Nivelacija
#2717 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
smajlikojiseklanjaplain vanilla wrote:Nisu svi mogli pobjeci u Njemacku i iz dijaspore najvise voljeti BiH/RS/ HB. I prosipati svu pamet svijeta. Jestel otisli? Jeste. Onda allahimanet.
-
nemoj to
#2718 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne samo da nije sudjelovao nego u tunguziji gdje je on nije se ni pucalo, još pobjegao za Frankiuславянин wrote:Je*at i pricati o je*anju nije isto. Idi caffe aux lait popij jedan i umoci malo keksa da smiris malo sa izljevima opisa o dogadjajima u kojim nisi sudjelovao.insomnia78 wrote:Cuo sam ja za mnogo toga.
-
dzevad gazibara 1978
#2719 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta moraju?insomnia78 wrote:Popusti me s patetikom ljebat. Sto danas moraju?славянин wrote:Je*at i pricati o je*anju nije isto. Idi caffe aux lait popij jedan i umoci malo keksa da smiris malo sa izljevima opisa o dogadjajima u kojim nisi sudjelovao.insomnia78 wrote:Cuo sam ja za mnogo toga.
- славянин
#2720 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vidis da se pogubio al ne moze da prestane da prica tj. pise - takva narav valjda.dzevad gazibara 1978 wrote: Sta moraju?
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#2721 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
plain vanilla wrote: Zato ce nam supci poput Dodika krojiti buducnost, najlakse je ovcama vladati.
al' ko će ko glupi bosanac, nasjedne svaki put na istu foru.
- Matzan
#2722 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Eno za sutra najavili proteste u Bgdu.
Sad će Dodick prekinuti specijalne odnose sa Srbijom.
-
focko
#2723 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
javno po medijima prozivas poimenice dodika lulaca itd da su ubice lopovi dileri .... onda druze ocekuj da te neko privedi i upita... prijatelju objasni sto sam ja ubica? frajko ima dokaze sve zive i imena a nece da saradjuje sa tuzilastvom i policijom. ne do bog nikom takve tragedije ali frajer je davno izgubio kompas. nisu ga,bezveze advokati napustili.
mali drasko ko blecak glumi ivana pernara i sad ce najebat samo tako.
ovdje kad se iskljuce emocije i trezvwno razmisli policija je postupilalegitimno i ispravno 1/1. grupa gradjana koji mjesecima prozivaju prijete i maltretiraju citav grad .. cudi me da je policija ovoliko i cekala.
jedino sto je jasno ovdje da je policija ovdje postupila zakonski i pravno ispravno.
ovdje kad se iskljuce emocije i trezvwno razmisli policija je postupilalegitimno i ispravno 1/1. grupa gradjana koji mjesecima prozivaju prijete i maltretiraju citav grad .. cudi me da je policija ovoliko i cekala.
jedino sto je jasno ovdje da je policija ovdje postupila zakonski i pravno ispravno.
-
dzevad gazibara 1978
#2724 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma sad ce ti reci da je to podrska dodikuMatzan wrote:Eno za sutra najavili proteste u Bgdu.
-
dzevad gazibara 1978
#2725 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kolika je dnevnica ?focko wrote:javno po medijima prozivas poimenice dodika lulaca itd da su ubice lopovi dileri .... onda druze ocekuj da te neko privedi i upita... prijatelju objasni sto sam ja ubica? frajko ima dokaze sve zive i imena a nece da saradjuje sa tuzilastvom i policijom. ne do bog nikom takve tragedije ali frajer je davno izgubio kompas. nisu ga,bezveze advokati napustili.