Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cortado

#2701 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Cortado »

moonca wrote: Vjerovatno bi ti i neozbiljna slicno rekla, vecinom to pricaju zene koje ne mogu da nadju -nikakvog ili ih niko nece - ruzno pisati ali je tako ... naravno da je plus ako je situiran ali , kako ces ti znati imovinsko stanje nekoga koga ne poznajes i pocens druzenje radi druzenja , lijepih trenutaka.

Tacno, imam poznanicu koja je imala momka, lijep zgodan ali skup, izabrala je drugog - nije joj se svidjao fizicki ali je bio od poznate familije - i danas je u braku, ali znajuci nju - sve joj je intes na prvom mjestu --tako je i djecu odgojila. Da li je sretna u tom braku , ne znam.
Odgovor se ne odnosi direktno na tvoj post...

Za razvoj sponzorusa sindroma su najvise krivi muskarci koju su spremni novcem kompezovati nedostatke. Zalosno je da se danas velika vecina veza svela na to, na prosti materijalni interes - zene traze sigurnost. Ne znam uopste odakle ta hrabrost traziti sigurnost kod nekog drugog? Treba li ti sigurnost, potrudi se sama stvoriti je za sebe.

Zalosno je i to sto je veliki broj danasnjih lovatora ili usao u rat u garsonjeri s Stojadinom ispred zgrade, a iz rata su izasli s vilama i Ferarijima, a ovi malo mladji su samo naslijedili ocevu "imovinu". Takvi tipovi i jesu plodno tlo za razvoj sponzorusa, eh sad sreca u nesreci je mozda sto vecina takvih tipova kresne sponzorusu nekoliko puta, i zamjene je nekom ljepsom i mladjom. Iskreno, ne znam puno slucajeva gdje se dobrostojeca djevojka udala za nekog pacenika i izvukla ga iz ralja sirotinjskog zivota, ali puno je primjera gdje je situacija obrnuta. Dobrostojece djevojke biraju sebi ravne, iz dobrostojecih porodica, gdje ce se kapital uvecavati, dok je kod nas muskaraca situacija drugacija, bitno je da je napucana, napredna i nazadna i da nosi kripice koje jedva pokriju 30-ak kvadratnih centimetara. Klasicni supji muski mozak, evolucijski nerazvijen i jos uvijek orijentisan na jedan od primatnih nagona - razmnozavanje! Ali zene su lukave, nametnut ce sebi srecu ako joj je fino i ima taj osjecaj sigurnosti, i sto je jos gore, promovisat ce svoju "srecu" okolini. :zid:

Volio bih i ja upoznati nekog od tih koji se hvale da su od siromaha za 10-15 godina evoluirali u milionere, da su iz bukvalno nicega, stvorili bogatstvo. Nije tesko od miliona napraviti 3, ali je tesko od 100 KM napraviti milion. Te price o takvoj transformaciji u danasnje vrijeme su bajke za malu djecu.
MarlboroGold

#2702 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:Žene traže ovo, žene traže ono... de vi sami prvo skontajte šta vi tražite, a tad ćete i ženu naći.
Žene traže stabilnost i sigurnost, a tu se može svrstati i finansijska sigurnost
Ma previše se time opterećuju.
MarlboroGold

#2703 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Cortado wrote: Volio bih i ja upoznati nekog od tih koji se hvale da su od siromaha za 10-15 godina evoluirali u milionere, da su iz bukvalno nicega, stvorili bogatstvo. Nije tesko od miliona napraviti 3, ali je tesko od 100 KM napraviti milion. Te price o takvoj transformaciji u danasnje vrijeme su bajke za malu djecu.
Nisu svi ratni profiteri ili djeca ratnih profitera. Imaš i poštenih koji su zaradili taj novac. Pa samo u IT sektoru imaš dosta vlasnika i direktora firmi koji su krenuli od nule a sad su milioneri. Kako mrzim pročitati ovakve komentare kad se sve i svako trpa u isti koš. Standardno za naš mentalitet.
almir90

#2704 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by almir90 »

Ma čaba ti pare kad ti njoj nisi privlačan, pogotovo ne seksualno privlačan. Ne trebaju ti pare kada si joj privlačan, kada ona hoće da je s tobom radi tebe. Zamisli sjedite negdje u lokalu i imate odlično druženje, ona se osjeća dobro, odgovara joj zajedničko druženje, njen govor tijela ti pokazuje koliko uživa sa tobom. I onda u jednom trenutku, dok sjediš pored nje lagano je dodirneš po ramenu i povučeš ruku nježno prema struku. Nastane tišina između vas i samo se gledate u oči, i vidiš kako u njoj lagano počinje krv vriti, a i u tebi, i vidiš joj na pogledu da bi te pojebala u tom trenutku da može. :D

To be continued.....

Smisao priče: jebale vas pare :D
pizarro

#2705 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by pizarro »

zene traze samo onu pravu i iskrenu ljubav <333
franceska

#2706 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by franceska »

Cortado wrote:
Becky7 wrote:Vjerujem da bi ali kad volis nekog pruzis mu priliku barem sam ja mislila da ce se promjeniti.. Imam 29 godina.. Razmisljam sta ce ljudi reci, 1000 pitanja zasto, stan, prijatelji.. :|

Izvini, a koji to ljudi? Kome je jos stalo do toga sta ce neko drugi reci o necijem zivotu? Znas kako kazu, misljenje je kao shupak, svi ga imaju. Uvijek ce biti onih koji ce te podrzavati i onih koji nece, bit ce i onih koji ce te prividno podrzavati, a misliti potpuno drugacije. Kad je moj razvod bio aktuelan, tek tada sam ustvari shvatio koliko primitivnih ljudi imam u svojoj okolini, cak i u svojoj porodici za koju sam smatrao da ce mi uvijek biti oslonac, i da je to ona zadnja odstupnica koja kad sve drugo zakaze, bude tu. O, greske li moje! Srecom, rijesio sam se tih malicionih ljudi, cak i onih iz blize rodbine, koji ocito razvedene smatraju "robom s greskom" i manje vrijednom. Nicije, ali doslovno nicije misljenje o tome nije bitno, jer niko od njih nije bio u mojim cipelama, niti zna sve razloge zbog cega sam se razveo.

Pa tako i ti, prestani razmisljati sta ce neko reci. Neki od tih koji imaju neko misljenje ce sami "otpasti", neke sama ukloni i jasno stavi do znanja da si jaca od svih njih. Odluka o razvodu nije nesto sto se donosi tek tako, posebno ako su i djeca prisutna. Niko od tih sa strane nema pravo da preispituje tvoju odluku o tome! Ako im se ne svidja, voz! Ako si vec odlucila razvesti se, onda ne preispituj tu odluku, i ne postavljaj sebi nepotrebna pitanja kojim ces se jos vise opteretiti. Prijatelji isto tako, neki ce zauzeti tvoju, neki njegovu stranu, i tu ces ustvari vidjeti ko ti je od tih ljudi i bio prijatelj. Ali znaj jedno, pravih prijatelja je nazalost JAKO malo.
:thumbup:

Isto sam tek tada vidjela ko su prijatelji. Razočarali su me mnogi ljudi kojima sam vjerovala.
Pogubna činjenica je da naš narod jedva dočeka ovakve situacije, pa su onda tobože tu za tebe, a istina je da samo prikupljaju informacije šta i kako se desilo, pa da to mogu prepričavati po sijelima i prelima :lol:
Valjda im to daje neku satisfakciju i prodrma im njihove učmale živote. Čast izuzecima :-)
Cortado

#2707 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Cortado »

MarlboroGold wrote:
Cortado wrote: Volio bih i ja upoznati nekog od tih koji se hvale da su od siromaha za 10-15 godina evoluirali u milionere, da su iz bukvalno nicega, stvorili bogatstvo. Nije tesko od miliona napraviti 3, ali je tesko od 100 KM napraviti milion. Te price o takvoj transformaciji u danasnje vrijeme su bajke za malu djecu.
Nisu svi ratni profiteri ili djeca ratnih profitera. Imaš i poštenih koji su zaradili taj novac. Pa samo u IT sektoru imaš dosta vlasnika i direktora firmi koji su krenuli od nule a sad su milioneri. Kako mrzim pročitati ovakve komentare kad se sve i svako trpa u isti koš. Standardno za naš mentalitet.

Pa evo imas priliku, navedi mi te neke ljude, imenom i prezimenom, koji su krenuli od nule, a sad su milioneri.
insomnia78

#2708 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by insomnia78 »

almir90 wrote:Ma čaba ti pare kad ti njoj nisi privlačan, pogotovo ne seksualno privlačan. Ne trebaju ti pare kada si joj privlačan, kada ona hoće da je s tobom radi tebe. Zamisli sjedite negdje u lokalu i imate odlično druženje, ona se osjeća dobro, odgovara joj zajedničko druženje, njen govor tijela ti pokazuje koliko uživa sa tobom. I onda u jednom trenutku, dok sjediš pored nje lagano je dodirneš po ramenu i povučeš ruku nježno prema struku. Nastane tišina između vas i samo se gledate u oči, i vidiš kako u njoj lagano počinje krv vriti, a i u tebi, i vidiš joj na pogledu da bi te pojebala u tom trenutku da može. :D

To be continued.....

Jes. Samo valja doci do toga :lol:
almir90

#2709 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by almir90 »

Jebiga, treba se malo potruditi :D
edo_79

#2710 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:Žene traže ovo, žene traže ono... de vi sami prvo skontajte šta vi tražite, a tad ćete i ženu naći.
Žene traže stabilnost i sigurnost, a tu se može svrstati i finansijska sigurnost
Koja izlizana fraza do boga ..... daj ba nemoj mi te socijalne šuplje matere ti .... šta je tražila moja nana pored djeda pa živjeli tolike godine i 6 djece izrodili, bežičnu motiku i memory foam opanke ..... nemoj lupat gluposti .....

Ako neko želi da živi i život stvara s nekim, sve se riješi.... ali DOGOVOROM .... ne volim ove feminističke istupe tipa ''žene traže ovo, žene traže ono..... ima li nešto da muškarci traže?'' ...... Boemice u vezu se ne ulazi samo sa hamšom ili samo sa ćunom u ruci, treba guzove oznojiti i zajedno se truditi da se nešto stekne .... a ne žene hoće ovo, žene hoće ono .....
franceska

#2711 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by franceska »

Najrealniji i najljepši postovi na zadnjih par stranica su od Almir90 :thumbup:
MarlboroGold

#2712 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Cortado wrote:
MarlboroGold wrote:

Pa evo imas priliku, navedi mi te neke ljude, imenom i prezimenom, koji su krenuli od nule, a sad su milioneri.
Lično znam dvojicu. Tamam posla da imenujem i nabrajam. Živi u ubjeđenju da nema takvih što se mene tiče.
Cortado

#2713 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Cortado »

MarlboroGold wrote: Lično znam dvojicu. Tamam posla da imenujem i nabrajam. Živi u ubjeđenju da nema takvih što se mene tiče.
Znam i ja licno, smijem ga cak i imenovati, ali nije sa ovih prostora, Michael Dell. Godine mi dozvoljavaju da ne vjerujem u bajke.
scarface32

#2714 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

almir90 wrote:Ma čaba ti pare kad ti njoj nisi privlačan, pogotovo ne seksualno privlačan. Ne trebaju ti pare kada si joj privlačan, kada ona hoće da je s tobom radi tebe. Zamisli sjedite negdje u lokalu i imate odlično druženje, ona se osjeća dobro, odgovara joj zajedničko druženje, njen govor tijela ti pokazuje koliko uživa sa tobom. I onda u jednom trenutku, dok sjediš pored nje lagano je dodirneš po ramenu i povučeš ruku nježno prema struku. Nastane tišina između vas i samo se gledate u oči, i vidiš kako u njoj lagano počinje krv vriti, a i u tebi, i vidiš joj na pogledu da bi te pojebala u tom trenutku da može. :D

To be continued.....

Tjesi se!!

scarface32

#2715 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by scarface32 »

franceska wrote:
Cortado wrote:
Becky7 wrote:Vjerujem da bi ali kad volis nekog pruzis mu priliku barem sam ja mislila da ce se promjeniti.. Imam 29 godina.. Razmisljam sta ce ljudi reci, 1000 pitanja zasto, stan, prijatelji.. :|

Izvini, a koji to ljudi? Kome je jos stalo do toga sta ce neko drugi reci o necijem zivotu? Znas kako kazu, misljenje je kao shupak, svi ga imaju. Uvijek ce biti onih koji ce te podrzavati i onih koji nece, bit ce i onih koji ce te prividno podrzavati, a misliti potpuno drugacije. Kad je moj razvod bio aktuelan, tek tada sam ustvari shvatio koliko primitivnih ljudi imam u svojoj okolini, cak i u svojoj porodici za koju sam smatrao da ce mi uvijek biti oslonac, i da je to ona zadnja odstupnica koja kad sve drugo zakaze, bude tu. O, greske li moje! Srecom, rijesio sam se tih malicionih ljudi, cak i onih iz blize rodbine, koji ocito razvedene smatraju "robom s greskom" i manje vrijednom. Nicije, ali doslovno nicije misljenje o tome nije bitno, jer niko od njih nije bio u mojim cipelama, niti zna sve razloge zbog cega sam se razveo.

Pa tako i ti, prestani razmisljati sta ce neko reci. Neki od tih koji imaju neko misljenje ce sami "otpasti", neke sama ukloni i jasno stavi do znanja da si jaca od svih njih. Odluka o razvodu nije nesto sto se donosi tek tako, posebno ako su i djeca prisutna. Niko od tih sa strane nema pravo da preispituje tvoju odluku o tome! Ako im se ne svidja, voz! Ako si vec odlucila razvesti se, onda ne preispituj tu odluku, i ne postavljaj sebi nepotrebna pitanja kojim ces se jos vise opteretiti. Prijatelji isto tako, neki ce zauzeti tvoju, neki njegovu stranu, i tu ces ustvari vidjeti ko ti je od tih ljudi i bio prijatelj. Ali znaj jedno, pravih prijatelja je nazalost JAKO malo.
:thumbup:

Isto sam tek tada vidjela ko su prijatelji. Razočarali su me mnogi ljudi kojima sam vjerovala.
Pogubna činjenica je da naš narod jedva dočeka ovakve situacije, pa su onda tobože tu za tebe, a istina je da samo prikupljaju informacije šta i kako se desilo, pa da to mogu prepričavati po sijelima i prelima :lol:
Valjda im to daje neku satisfakciju i prodrma im njihove učmale živote. Čast izuzecima :-)

Prilikom razvoda treba biti spreman da raskrstis i sa 90% takozvanih prijatrlja. I da krenes od nule sto se prijateljstvs tice. Ja sam poslije razvoda raskrstio sa svim prijateljima koje sam imao dok sam bio u braku.
CPT

#2716 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by CPT »

Cortado wrote:Za razvoj sponzorusa sindroma su najvise krivi muskarci koju su spremni novcem kompezovati nedostatke.
Jasta su... Prodaja tijela eto nije jedan od najstarijih zanata na planeti. Razvoj sponzorusa je stvar ponude i potraznje. Ogromna ponuda je smanjila cijenu i ne obratno. Ponuda nije do muskaraca onako btw. :wink:
Boemica

#2717 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Boemica »

edo_79 wrote:

Koja izlizana fraza do boga ..... daj ba nemoj mi te socijalne šuplje matere ti .... šta je tražila moja nana pored djeda pa živjeli tolike godine i 6 djece izrodili, bežičnu motiku i memory foam opanke ..... nemoj lupat gluposti .....

Ako neko želi da živi i život stvara s nekim, sve se riješi.... ali DOGOVOROM .... ne volim ove feminističke istupe tipa ''žene traže ovo, žene traže ono..... ima li nešto da muškarci traže?'' ...... Boemice u vezu se ne ulazi samo sa hamšom ili samo sa ćunom u ruci, treba guzove oznojiti i zajedno se truditi da se nešto stekne .... a ne žene hoće ovo, žene hoće ono .....
Pa izvini, ako muškarac nije nešto stekao do svoje 25-te, 30-te godine sam za sebe, ne pada mi na pamet da ja sa njim nešto počinjem.

A to što si ti isfrustriran nečim pa imaš ovakav odgovor .. Jebiga.

Tvoja nana je vjerovatno (kao i moja) bila udata za tvog djeda jer je morala tako, ili su je udali drugi, ili nije mogla sama sebe prehranjivati.
U vremenu kada žene mogu same sebe prehraniti i brinuti se same o sebi, kriteriji se malo i podižu. Zašto bih ja ili bilo koja druga žena bila sa nekim ko leži po vazdan i čeka da mu ja donesem ... Ja sam se toga nagledala i previše.

E to je ono o čemu pričam. Tražiš nekoga pored koga ćeš se osjećati sigurno u smislu ne da će ti dati milione, nego da znaš da će sutra kad zapadnete u krizu, bilo kakvu, da se bori s tobom, a ne da prepusti sve tebi.

Mislim, tolko si gluposti nabacao u post kojih ja nisam ni rekla da ne zna čovjek ni kako bi ti odgovorio.
U vezu se ulazi sa nekim očekivanjima, htio ti to priznati ili ne, i u vezu se ulazi sa ljudima koji te privlače iz ovog ili onog razloga, a više nego često ćeš čuti neku ženu da kaže da joj se dopada neki muškarac jer se pored njega osjeća sigurno,a ti i dalje šupljiraj o feminizmu i sjedi u svojim frustracijama :)
Boemica

#2718 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Boemica »

Cortado wrote:

Za razvoj sponzorusa sindroma su najvise krivi muskarci koju su spremni novcem kompezovati nedostatke. Zalosno je da se danas velika vecina veza svela na to, na prosti materijalni interes - zene traze sigurnost. Ne znam uopste odakle ta hrabrost traziti sigurnost kod nekog drugog? Treba li ti sigurnost, potrudi se sama stvoriti je za sebe.

Čitate plitko i neozbiljno.

Da li ti tražiš ženu pored koje ćeš osjećati da u bilo kakvu nedaću uđete zajedno, da će skupa sa tobom pomoći da je prebrodiš
ili tražiš nekoga ko će prepustiti tebi rješavanje svega, možda čak i napustiti te kad zagusti?
CPT

#2719 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by CPT »

Boemica wrote:Pa izvini, ako muškarac nije nešto stekao do svoje 25-te, 30-te godine sam za sebe, ne pada mi na pamet da ja sa njim nešto počinjem.
Vjerovatno si i sama stekla bar prosjecan stancic, autic srednje klase i bar stotinjak hiljada eurica na racun za crne dane do svojih 25? Kao sto je to inace i tradicija u BiH.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2720 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Tomahawk11 »

Tako se momčina htio ženiti, plata 600, on bi u potkrovlje kod svojih, a valja ga i opremiti.
Djevojka još studentica.
Rekla :run:
Sponza :zzzz:
insomnia78

#2721 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by insomnia78 »

Pa jest sko si prijatelje stico po zeninom
beni-bu-man

#2722 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:Tako se momčina htio ženiti, plata 600, on bi u potkrovlje kod svojih, a valja ga i opremiti.
Djevojka još studentica.
Rekla :run:
Sponza :zzzz:
Gdje ce kod svojih u potkrovlje
Boemica

#2723 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Boemica »

CPT wrote:
Boemica wrote:Pa izvini, ako muškarac nije nešto stekao do svoje 25-te, 30-te godine sam za sebe, ne pada mi na pamet da ja sa njim nešto počinjem.
Vjerovatno si i sama stekla bar prosjecan stancic, autic srednje klase i bar stotinjak hiljada eurica na racun za crne dane do svojih 25? Kao sto je to inace i tradicija u BiH.
Oopet plitko i neozbiljno.

Koji stanovi koja auta ...

Govorim o obrazovanju kojim će biti zadovoljan, ili da je našao način da od onoga što zna može zarađivati za svoj hljeb, stabilnom društvu, navikama koje rezultiraju dobrim stvarima ... Znam dosta momaka od 25+ godina koji nisu dana radili u životu jer su još uvijek navikli da im mama i tata plaćaju kafe i kupuje cigare.

Jeste više opterećeni tim stanovima i autima dragi Bože ...
edo_79

#2724 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Boemica wrote:
edo_79 wrote:

1 - Pa izvini, ako muškarac nije nešto stekao do svoje 25-te, 30-te godine sam za sebe, ne pada mi na pamet da ja sa njim nešto počinjem.

A to što si ti isfrustriran nečim pa imaš ovakav odgovor .. Jebiga.

Tvoja nana je vjerovatno (kao i moja) bila udata za tvog djeda jer je morala tako, ili su je udali drugi, ili nije mogla sama sebe prehranjivati.
U vremenu kada žene mogu same sebe prehraniti i brinuti se same o sebi, kriteriji se malo i podižu. 1 - Zašto bih ja ili bilo koja druga žena bila sa nekim ko leži po vazdan i čeka da mu ja donesem ... Ja sam se toga nagledala i previše.

E to je ono o čemu pričam. Tražiš nekoga pored koga ćeš se osjećati sigurno u smislu ne da će ti dati milione, nego da znaš da će sutra kad zapadnete u krizu, bilo kakvu, da se bori s tobom, a ne da prepusti sve tebi.

3 - Mislim, tolko si gluposti nabacao u post kojih ja nisam ni rekla da ne zna čovjek ni kako bi ti odgovorio.
4 - U vezu se ulazi sa nekim očekivanjima, htio ti to priznati ili ne, i u vezu se ulazi sa ljudima koji te privlače iz ovog ili onog razloga, a više nego često ćeš čuti neku ženu da kaže da joj se dopada neki muškarac jer se pored njega osjeća sigurno,a ti i dalje šupljiraj o feminizmu i sjedi u svojim frustracijama :)
1 - Naravno da sam isfrustriran .... današnje žene očekuju od muškaraca da SVE steknu kako bi se one ''udomile'' .... a šta one unose, par sisa, guzove i hamšu .... pa nije ni čudo što je sve otišlo u tri lijepe .....
2 - A zašto bi neko drugi lomio kičmu i tebi donosio, jerbo ti hoćeš sve da je već ''steknuto''??
3 - Otkud se ti odjednom u tom svemu pronalaziš ako nisi ništa rekla ... nisi rekla i nema brineš ;)
4 - Naravno da se ulazi u vezu s očekivanjima, jao vidi ga jest zgodan, pa vi žene ba na papir stavite sve i izračunate jel muškarca volite ili ne.
Khm da vidimo, stan u centru grada, vikendica izvan grada, radi u državnoj službi, golf sedmica pred zgradom .... podvučeš refu .... VOLIM GA.

I onda poslije par godina, kad vidite da ste KUPLJENE kao i ta sedmica, i stan i vikendica, onda je AVAJ ŽIVOTE MOJ, šta sam ja bogu skrivila kukala mi majka da bez ljubavi trošim pare ovom levatu .....

Ja ne sjedim u frustracijama svojim, ja uživam u životu jer sam se prije par godina riješio takve jedne krvopije, koja je mislila da je sve što ona treba u brak da unese guzovi, sise i hamša a da ja kičmu lomim, e pa taj Hitchkokov film gledati nećeš, a vi tražite i dalje i sigurnost, i zaštitu, i svašta nešto.

Kao što rekoh ..... ako stavljate kao primat potrebe žene, šta ženi sve treba, pogledajte malo i šta sve muškarcu treba .... ;)
Velika većina vas žena (ČAST IZUZECIMA) hoće i pare i stan i auto i sigurnost, dvoje jaja neznate ubit u tavu, a o pravljenju pite i tako tih jela da i ne govorimo .... sve pod krinkom ''pa jeftinije je kupit'' ..... a šta kad nema para... gurni ruku u gaće pa načupaj dlaka da platiš za pitu, a ni to nemožete više jer nema više ni dlaka .... nije moderno jebigica .... ali zato kafice po gradu, izlasci, malo teretanica ....

Osjećaj se pozdravljenom Boemice
beni-bu-man

#2725 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by beni-bu-man »

Boemica wrote:
CPT wrote:
Oopet plitko i neozbiljno.

Koji stanovi koja auta ...

Govorim o obrazovanju kojim će biti zadovoljan, ili da je našao način da od onoga što zna može zarađivati za svoj hljeb, stabilnom društvu, navikama koje rezultiraju dobrim stvarima ... Znam dosta momaka od 25+ godina koji nisu dana radili u životu jer su još uvijek navikli da im mama i tata plaćaju kafe i kupuje cigare.

Jeste više opterećeni tim stanovima i autima dragi Bože ...

alo balkan calling tako ti je to kod nas, ako nemas svoj stan ni avto nisi niko i nista :bih: :bih: :bih:

nije bolest sve sto boli :bih: :bih: :bih:
Post Reply