Haaamoo vid mu glOve

Sa ovakvima nema budućnosti.Matzan wrote:
Mlad, lijep, načitan.
A, uz to i zaposlen.
Samo mladi i školovani ljudi mogu ovu zemlju povesti u bolju budućnost.
Sara03 wrote:Sa ovakvima nema budućnosti.Matzan wrote:
Mlad, lijep, načitan.
A, uz to i zaposlen.
Ja ne znam kako ove zene izdrze.Ja ne mogu da ga se nagledam.Jos da tona ima.Ih ljepote.Matzan wrote:
Mlad, lijep, načitan.
A, uz to i zaposlen.
hhaarree wrote:moram citirati post sa prve strane ove teme na koji oplacem kad god procitamRipicipi wrote:Kakav strmopizd drustva![]()
![]()
![]()
kakav savrsen opis
Boga mi, negov je svijet realan on se ubaci u drzavnu sluzbuultima_palabra wrote:Bogat CV, steta sto skoro nijedna stavka u njemu ne vrijedi u realnom svijetu.
Samo neka pazi da nije nedželja slučajno.detroit-mercy wrote:Boga mi, negov je svijet realan on se ubaci u drzavnu sluzbuultima_palabra wrote:Bogat CV, steta sto skoro nijedna stavka u njemu ne vrijedi u realnom svijetu.i odatle ga vise ni tenkom nece izvuci
A ti se Muzafere kupaj
što spadati na niske grane zbog troglodita?Janjicar wrote:Administracijo jel ja mogu opsovat dotičnom gospodinu Zahiragiću šta a da ne dobijem vizu za Banoviće ?
Ja sam ovog davno nazvao Kiflica. Kiflu,dakako,vec imamoultima_palabra wrote:Pa davno je proreceno na ovom forumu da ce biti premijer Federacije ili presjedavajuci VM. Ispunjava sve uslove.
S obzirom na koncepciju i stanje njihovog uma mislim da je to za njih jedina spoznaja uvrede, jer taj troglodit ne razumije riječi kada mu kažeš da je glup u bukvalnom smislu te riječi.Chmoljo wrote:što spadati na niske grane zbog troglodita?Janjicar wrote:Administracijo jel ja mogu opsovat dotičnom gospodinu Zahiragiću šta a da ne dobijem vizu za Banoviće ?
Kratko i jasno, ljudi u komentarima mrze momka jer je Bošnjak, musliman i jer se izborio za džumu. Ako mu je to najveći grijeh, ja mu skidam kapu. Harise, legendo, samo oštro sa komunjarama!
meni nije on problem. meni je problem podrška koju ima.Janjicar wrote:S obzirom na koncepciju i stanje njihovog uma mislim da je to za njih jedina spoznaja uvrede, jer taj troglodit ne razumije riječi kada mu kažeš da je glup u bukvalnom smislu te riječi.