"Smrcak15"]
Bog dosao da umre za ljude, ali u toku svog zivota na zemlji imao je svog boga kojem se klanjao, Bog koji se klanja drugom bogu

sama pomisao da Bog umire, van svake pameti, a da nepricam Bog koji izlazi na vaginu u toku radjanja, da je toliko nejak da ga drugi moraju presvlaciti kad se ukaki

pa poslije malo podivlja kad poraste pocne da trazi voce po drvecu van sezone i pocne da proklinje to drvece sto mu nedadose voca van sezone

da bi taj isti Bog kojeg ti smatras da je dosao da umre za tebe, toliko plakao Bogu svome na nebesima kumio, molio samo da ga spasi smrti, da bi poslije bio skinut go, ponizen pretucen, i razapet na krizu. Kakav je ovo samo nejak Bog, kako moze uopste neko imate volje moliti se ovakvom Bogu kojeg ljudi prebiju i ubiju ponizenog i osramocenog.
Baljezgaš,taj isti Isus je rekao "Ja sam u Ocu(Bogu) i i on je u meni!"Ijoš"Tko je vidio mene vidio je i Oca".Dakle on i Otac (Bog) su jedno!
Jeli on to rekao ili nije?Ako nije Apostoli koji su to pisali,lažu!Onda ako lažu to lažu i sve drugo jer su obični lažljivci,ništa im ne treba vjerovati!
Ako je to ipak Isus rekao,onda je on Bog!I ako Bog nalazi za shodno da se učovječi,da pati strašno i umre za naše grijehe,zar je to svemogućam Bogu nemoguće?On zna što radi i zašto to radi!Pa što ako se rodio od žene?Zar je to poniženje?Nikad nitko nije oživljavao mrtve,ozdravljao sakate od rođenja,
hranio tisuće ljudi sa pet kruhova i par riba,otvarao oči slijepima i uši gluhima?Nikad nitko u povjesti!Ili je i to sve po tebi laž?
Dakle onaj tko je to činio,više je od ijednog čovjeka,,,Bog osobno!