Vidi samo velezovca, ronhila i don neonka.
A ono nase male pametnice se pitaju i imaju temu kako neko moze glasati za Trumpa.

I ja sam se nadao da Lizzy ima više petlje od ovoga, ali jebiga...vlastiti interesi.Velkoski wrote:Šteta što kraljica neće otjerati britansku kopiju Trumpa u kujac
Pa mnogi Britanci ovih dana konačno uviđaju da kraljica i ne služi ničemu osim možda turizmu.Velkoski wrote:Ne kontam koji će im kurac "monarhija" ako se nikada neće miješati i javno ispoljavati stavove oko bilo čega
Takvih mi je najmanje žao, zato što su se upravo vodili niskim strastima i nacional šovinizmom kada su glasali, zanemarujući zdrav razum.Velkoski wrote:Mislim da sve više i ovih prorasistički orijentisanih Britanaca ovih dana shvata da će im hard Brexit uništiti ekonomiju za sva vremena. Iskreno, očekujem masovne proteste u dogledno vrijeme
Funta bi mogla ozbiljno grohnuti
Čime su se oni naši rukovodili kada su glasali? Ili su po tebi Britanci tokmaci a ovi naši planetarna avangarda?dale cooper wrote:Takvih mi je najmanje žao, zato što su se upravo vodili niskim strastima i nacional šovinizmom kada su glasali, zanemarujući zdrav razum.
O nama je suvišno govoriti, mi smo prvaci u ovim pizdarijama.Challenger_ wrote:Čime su se oni naši rukovodili kada su glasali? Ili su po tebi Britanci tokmaci a ovi naši planetarna avangarda?dale cooper wrote:Takvih mi je najmanje žao, zato što su se upravo vodili niskim strastima i nacional šovinizmom kada su glasali, zanemarujući zdrav razum.
British politician Jacob Reis is exposed to severe criticism for his break in the middle of the brexit debate.