Ma ne treba štediti lopove, ološe, barabe i sjecikese... da su ti uža familija...Roccohljup wrote:po meni sasvim glupo i nepotrebno trošiti vrijeme i energiju na međusobna prepucavanja i podjebavanja od kojih korist ima samo zajednički neprijatelj. Ako ste već i jedni i drugi pokazali i dokazali da ste budale i da ne možete naći zajednički jezik i dogovor, onda se brate fokusirajte svako na svoje i manite se preseravanja.
Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- kmirsad
#2701 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- Alfons Kauders
#2702 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Inace bih se slozio, ali solarij...Roccohljup wrote:po meni sasvim glupo i nepotrebno trošiti vrijeme i energiju na međusobna prepucavanja i podjebavanja od kojih korist ima samo zajednički neprijatelj. Ako ste već i jedni i drugi pokazali i dokazali da ste budale i da ne možete naći zajednički jezik i dogovor, onda se brate fokusirajte svako na svoje i manite se preseravanja.
Jebo im solarij mater lopovsku, za ovo ih treba jebavat dok ne izdahnu.
- Roccohljup
#2703 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
kmirsad wrote:Ma ne treba štediti lopove, ološe, barabe i sjecikese... da su ti uža familija...Roccohljup wrote:po meni sasvim glupo i nepotrebno trošiti vrijeme i energiju na međusobna prepucavanja i podjebavanja od kojih korist ima samo zajednički neprijatelj. Ako ste već i jedni i drugi pokazali i dokazali da ste budale i da ne možete naći zajednički jezik i dogovor, onda se brate fokusirajte svako na svoje i manite se preseravanja.
nemam nista protiv da se to radi na pravi način, kroz institucije nadležne za to, i sa dokazima. Al brate skakati jedni drugima za vrat na osnovu medisjkih članaka je suludo. Iskreno, meni se i jedan i drugi tabor počinju sve više gaditi jer očigledno da su i jednima i drugima najvažniji lični interesi a evo sad i radi ovakvih kampanja.
- Roccohljup
#2704 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Alfons Kauders wrote:Inace bih se slozio, ali solarij...Roccohljup wrote:po meni sasvim glupo i nepotrebno trošiti vrijeme i energiju na međusobna prepucavanja i podjebavanja od kojih korist ima samo zajednički neprijatelj. Ako ste već i jedni i drugi pokazali i dokazali da ste budale i da ne možete naći zajednički jezik i dogovor, onda se brate fokusirajte svako na svoje i manite se preseravanja.
- Alfons Kauders
#2705 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Malo je reci da su pretjerali. Opsjednuti politikom i nikako da shvate da narod zaista, ali ZAISTA zaboli kurac za njihovim nesuglasicama i sujetama.Roccohljup wrote:kmirsad wrote:Ma ne treba štediti lopove, ološe, barabe i sjecikese... da su ti uža familija...Roccohljup wrote:po meni sasvim glupo i nepotrebno trošiti vrijeme i energiju na međusobna prepucavanja i podjebavanja od kojih korist ima samo zajednički neprijatelj. Ako ste već i jedni i drugi pokazali i dokazali da ste budale i da ne možete naći zajednički jezik i dogovor, onda se brate fokusirajte svako na svoje i manite se preseravanja.
nemam nista protiv da se to radi na pravi način, kroz institucije nadležne za to, i sa dokazima. Al brate skakati jedni drugima za vrat na osnovu medisjkih članaka je suludo. Iskreno, meni se i jedan i drugi tabor počinju sve više gaditi jer očigledno da su i jednima i drugima najvažniji lični interesi a evo sad i radi ovakvih kampanja.
Ali opet... solarij!
Takodje, da se ne lazemo, od svih afera i hapsenja u ljevici, nekih 98% otpada na SDP
- kmirsad
#2706 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Potpuno se slažem... ali mi smiješno, napadati opštepoznato poštenog čovjeka... a protiv poznati im lopova... omerta...Roccohljup wrote:kmirsad wrote:Ma ne treba štediti lopove, ološe, barabe i sjecikese... da su ti uža familija...Roccohljup wrote:po meni sasvim glupo i nepotrebno trošiti vrijeme i energiju na međusobna prepucavanja i podjebavanja od kojih korist ima samo zajednički neprijatelj. Ako ste već i jedni i drugi pokazali i dokazali da ste budale i da ne možete naći zajednički jezik i dogovor, onda se brate fokusirajte svako na svoje i manite se preseravanja.
Ne kažem da je SDP čist... al de krpi one prave...
Povika na zeca... a lija nosi kokoši...
- Capsicum
#2707 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Isto mislim. Ne bih ovakav rječnik upotrijebio, ali ovo je baš bezobrazluk. Nije fol samo ovu trenutnu bandu zamijeniti novom.
Inače, jeste li primjetili da zadnje vrijeme stranke koriste strategiju šutnje kad je u pitanju kriminal u vlastitim redovima? Nema nikakvih javnih reakcija. Valjda misle ako se ušute da će raja zaboravit i idemo dalje.
Inače, jeste li primjetili da zadnje vrijeme stranke koriste strategiju šutnje kad je u pitanju kriminal u vlastitim redovima? Nema nikakvih javnih reakcija. Valjda misle ako se ušute da će raja zaboravit i idemo dalje.
- Roccohljup
#2708 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ma vjeruj mi nije mi namjera uopšte da branim SDP, oni poslje vladajućih najviše imaju kukolja u svojim redovima i treba da odgovaraju, kako oni bivši (Zlaja, Hadžić, itd.) tako i ovi sadašnji koji su se omrsili o kriminal korpuciju i nepotizam. Al što kažeš, i jedni i drugi sami sebi najvažniji i sami sebi svrha postali........a narod ko hebe....od izbora do izbora.Alfons Kauders wrote:
Malo je reci da su pretjerali. Opsjednuti politikom i nikako da shvate da narod zaista, ali ZAISTA zaboli kurac za njihovim nesuglasicama i sujetama.
Ali opet... solarij!Mater im jebem skorojevicku, neizivljenu, solarij je to bolan kupovalo od drzavne pare!
![]()
Takodje, da se ne lazemo, od svih afera i hapsenja u ljevici, nekih 98% otpada na SDPA ne na DF, GS ili NS
- kmirsad
#2709 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ja sam primjetio... mislim da su svi primjetili... A to je velika greška... čišćenje svojih redova od šljama bi im donio veliki broj glasova...Capsicum wrote:Isto mislim. Ne bih ovakav rječnik upotrijebio, ali ovo je baš bezobrazluk. Nije fol samo ovu trenutnu bandu zamijeniti novom.
- Roccohljup
#2710 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Hajd znaj....mozda rade neke interne istrage, mozda cekaju rezultate zvaničnih istraga......nije uvijek pametno na svaki medijski naslov skakati nekom za vrat. A mozda su svi napokon shvatili mazohistički mentalitet našeg naroda (oni koji nas ne hebu i ne kradu od nas nisu dobri) i pamćenje na nivou zlatne ribiceCapsicum wrote:Isto mislim. Ne bih ovakav rječnik upotrijebio, ali ovo je baš bezobrazluk. Nije fol samo ovu trenutnu bandu zamijeniti novom.
- Alfons Kauders
#2711 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ima i za to penicilin. Fino ne izadjemo na izbore, pa neka se nastave prepucavati jos 10 godina, samo bez opozicione hladovine i pausala preko nasih ledja.Roccohljup wrote:Ma vjeruj mi nije mi namjera uopšte da branim SDP, oni poslje vladajućih najviše imaju kukolja u svojim redovima i treba da odgovaraju, kako oni bivši (Zlaja, Hadžić, itd.) tako i ovi sadašnji koji su se omrsili o kriminal korpuciju i nepotizam. Al što kažeš, i jedni i drugi sami sebi najvažniji i sami sebi svrha postali........a narod ko hebe....od izbora do izbora.Alfons Kauders wrote:
Malo je reci da su pretjerali. Opsjednuti politikom i nikako da shvate da narod zaista, ali ZAISTA zaboli kurac za njihovim nesuglasicama i sujetama.
Ali opet... solarij!Mater im jebem skorojevicku, neizivljenu, solarij je to bolan kupovalo od drzavne pare!
![]()
Takodje, da se ne lazemo, od svih afera i hapsenja u ljevici, nekih 98% otpada na SDPA ne na DF, GS ili NS
Jedina prakticna svrha ovih izbora moze biti u tome da Covica nogiramo iz Predsjednistva. Mimo toga, nema svrhe glasati za "opoziciju" koja svu svoju energiju trosi na unistavanje same sebe.
- Roccohljup
#2712 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
pa vjeruj mi da i o tome razmišljam ili opet križanje glasačkog listića i spominjane od do svima. Hajd sto troše energiju na prepucavanja, hajd ti znaj hoce li i oni biti ista bolji kad dodju na vlastAlfons Kauders wrote:Ima i za to penicilin. Fino ne izadjemo na izbore, pa neka se nastave prepucavati jos 10 godina, samo bez opozicione hladovine i pausala preko nasih ledja.Roccohljup wrote:Ma vjeruj mi nije mi namjera uopšte da branim SDP, oni poslje vladajućih najviše imaju kukolja u svojim redovima i treba da odgovaraju, kako oni bivši (Zlaja, Hadžić, itd.) tako i ovi sadašnji koji su se omrsili o kriminal korpuciju i nepotizam. Al što kažeš, i jedni i drugi sami sebi najvažniji i sami sebi svrha postali........a narod ko hebe....od izbora do izbora.Alfons Kauders wrote:
![]()
Jedina prakticna svrha ovih izbora moze biti u tome da Covica nogiramo iz Predsjednistva. Mimo toga, nema svrhe glasati za "opoziciju" koja svu svoju energiju trosi na unistavanje same sebe.
- kmirsad
#2713 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Mnogo je veča vjerovatnoča da hoče.... bar postoje neke šanse... za razliku od ovih, za koje znamo da neče...Roccohljup wrote:pa vjeruj mi da i o tome razmišljam ili opet križanje glasačkog listića i spominjane od do svima. Hajd sto troše energiju na prepucavanja, hajd ti znaj hoce li i oni biti ista bolji kad dodju na vlastAlfons Kauders wrote:Ima i za to penicilin. Fino ne izadjemo na izbore, pa neka se nastave prepucavati jos 10 godina, samo bez opozicione hladovine i pausala preko nasih ledja.Roccohljup wrote: Ma vjeruj mi nije mi namjera uopšte da branim SDP, oni poslje vladajućih najviše imaju kukolja u svojim redovima i treba da odgovaraju, kako oni bivši (Zlaja, Hadžić, itd.) tako i ovi sadašnji koji su se omrsili o kriminal korpuciju i nepotizam. Al što kažeš, i jedni i drugi sami sebi najvažniji i sami sebi svrha postali........a narod ko hebe....od izbora do izbora.
- Roccohljup
#2714 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
sve ti je to na dugom štapu a godine i izbori lete......sjeti se samo očekivanja od alijanse i SDPa kad su dosli na vlast

- johntra
#2715 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
pa solarij je kupljen za kozmetički salon, u kome rade invalidi...nije kupljen nikome za kuću ili privatni stan...Alfons Kauders wrote:
Inace bih se slozio, ali solarij...
- Alfons Kauders
#2716 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Upravo tako. Zamislimo siroku koaliciju SDP, DF, NS, GS itd... I kako bi se divno slagali i funkcionisali:Roccohljup wrote:pa vjeruj mi da i o tome razmišljam ili opet križanje glasačkog listića i spominjane od do svima. Hajd sto troše energiju na prepucavanja, hajd ti znaj hoce li i oni biti ista bolji kad dodju na vlastAlfons Kauders wrote:Ima i za to penicilin. Fino ne izadjemo na izbore, pa neka se nastave prepucavati jos 10 godina, samo bez opozicione hladovine i pausala preko nasih ledja.Roccohljup wrote:
Ma vjeruj mi nije mi namjera uopšte da branim SDP, oni poslje vladajućih najviše imaju kukolja u svojim redovima i treba da odgovaraju, kako oni bivši (Zlaja, Hadžić, itd.) tako i ovi sadašnji koji su se omrsili o kriminal korpuciju i nepotizam. Al što kažeš, i jedni i drugi sami sebi najvažniji i sami sebi svrha postali........a narod ko hebe....od izbora do izbora.
- SDP bi prvog dana ponovo krenuo zaposljavati sve do sedmog koljena i steliti tendere, a do kraja mandata bi kvorum ganjali po sudu
- DF bi od prvog dana ponovo bio pijan i pogubljen. Opet ih je lakse izvuci iz kafane nego sarajevske SDP-ovce iz zatvora, tako da je manje zlo
- GS se ne bi nista pitao, a onda bi Reuf opet popizdio radi debila pod 1, pa bi ih SDP i DF bratski zamijenili Radeljasem ili nekim slicnim.
- NS bi novac za izgradnju novog azila za pse na Poljinama dobila tako sto bi Bozi Ljubicu dala da pise izborni zakon
I o cemu onda koji kurac pricamo?
- kmirsad
#2717 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ja od SDP- ne očekujem, bez čistke u stranačkim redovima ... ama baš Ništa... Bečirevića izdvajam... Valja i bez stranke... ili bolje reči... ovakav SDP mu je teret...Roccohljup wrote:sve ti je to na dugom štapu a godine i izbori lete......sjeti se samo očekivanja od alijanse i SDPa kad su dosli na vlast![]()
- Alfons Kauders
#2718 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
De svega ti nemoj pisati Čkmirsad wrote:Ja od SDP- ne očekujem, bez čistke u stranačkim redovima ... ama baš Ništa... Bečirevića izdvajam... Valja i bez stranke... ili bolje reči... ovakav SDP mu je teret...Roccohljup wrote:sve ti je to na dugom štapu a godine i izbori lete......sjeti se samo očekivanja od alijanse i SDPa kad su dosli na vlast![]()
- kmirsad
#2719 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Sutra ću pisati ć... danas je red na č...Alfons Kauders wrote:De svega ti nemoj pisati Čkmirsad wrote:Ja od SDP- ne očekujem, bez čistke u stranačkim redovima ... ama baš Ništa... Bečirevića izdvajam... Valja i bez stranke... ili bolje reči... ovakav SDP mu je teret...Roccohljup wrote:sve ti je to na dugom štapu a godine i izbori lete......sjeti se samo očekivanja od alijanse i SDPa kad su dosli na vlast![]()
ma šteka mi ta puljka pa izbjegavam...
- Alfons Kauders
#2720 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ne mogu ti ni početi opisivati koliko mi ide na kurac 
- Roccohljup
#2721 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Alfons Kauders wrote:
- GS se ne bi nista pitao, a onda bi Reuf opet popizdio radi debila pod 1, pa bi ih SDP i DF bratski zamijenili Radeljasem ili nekim slicnim.
Reuf bi najvjerovatnije poslao finansijsku policiju u JP pod kontrolom debila pod 1 i tim sam sebi opet potpisao katil-ferman
Kakav ba dogovor nakon izbora.......da su htjeli sad bi se nesto dogovarali. nakon izbora je jagma za fotelje.......ko oni plesovi sa jednom stolicom manje pa kad muzika stane ko jami jami....
- kmirsad
#2722 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Po svom č i ć sam poznat na forumu,...osobenost... Kad sad bih počeo pisati ispravno... to bilo isto ko kad bi se sad... BečirevičĆ prolopovio...Alfons Kauders wrote:Ne mogu ti ni početi opisivati koliko mi ide na kurac
- Alfons Kauders
#2723 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ne mogu se oni care dogovorit da li je danas utorak, kamoli sta drugo. Ne smijem ni pomisliti sta bi se desilo da nakon izbora funkcije izmedju sebe krenu dijeliti SDP, DF i ostatak ekipe.Roccohljup wrote:Alfons Kauders wrote:
Reuf bi najvjerovatnije poslao finansijsku policiju u JP pod kontrolom debila pod 1 i tim sam sebi opet potpisao katil-ferman![]()
![]()
![]()
Kakav ba dogovor nakon izbora.......da su htjeli sad bi se nesto dogovarali. nakon izbora je jagma za fotelje.......ko oni plesovi sa jednom stolicom manje pa kad muzika stane ko jami jami....
To ne samo da je politicka, vec i sigurnosna prijetnja, jer bi u Opstini Centar gledali desetak ubistava za fotelju svake sedmice
- Roccohljup
#2724 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Bar bi igara bilo....kad već nema hljeba

- Alfons Kauders
#2725 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ima i tog.Roccohljup wrote:Bar bi igara bilo....kad već nema hljeba![]()
![]()
![]()
![]()