A ko mi dzimija dira da ga zveknem
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
lijepa u dusi
#2701 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Samo da podrzim inicijativu za euridiku. Najsmisleniji postovi, na bilo kojoj temi
- supercali
#2702 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Paco pa gdje si bio do sadaPaco wrote:Why not? Ne plašim se mraka
-
Paco
#2703 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bio sam tu, čekao da me primjetiš
I eto, dočekao
Jel' me vodiš u Aquarius VIls? Tamo je mračno, a?
A i volim to mjesto. Pravo mi je drago nešto
I eto, dočekao
Jel' me vodiš u Aquarius VIls? Tamo je mračno, a?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2704 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
medvjed23 wrote: što se tiče ostalih komentara đe sam udrobljen, mogu samo reći: džimi, pazi da te glava ne zaboli
- superiska
#2705 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bas sam vam htjela predloziti Aquarius. Dobar izbor momci, dobarPaco wrote:Bio sam tu, čekao da me primjetiš![]()
I eto, dočekao![]()
Jel' me vodiš u Aquarius VIls? Tamo je mračno, a?![]()
- superiska
#2706 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Odlican prijedlog!!! Euridika je nas glas razumaTomahawk11 wrote:Evo Paco je pokrenuo inicijativu, ja podržao, a mislim i da se dosta učesnika diskusije na ovom podforumu slaže s tim.Euridika wrote:![]()
If you insist... odnosno ako stvarno mislite da ima potrebe za moderatorom. Forum odavno nema aktivnog moderatora zato što nije bilo nekih velikih konflikata na ovom PDF. Ali zachatavanja jeste, toga svugdje ima.
Onda, da te predložimo...?
A @Jimmy, ono sto sam upratila od tvojih postova govori mi da si jako pristojan muskarac i lijepo odgojen. I da ti kazem, ma koliko se danas cinilo da nije, pristojnost je na cijeni! Ima jos zena kojima je to veoma bitno i koje bas to traze. Sigurna sam da ce ti se put ukrstiti s jednom takvom. Samo pozitivno razmisljaj
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2707 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
što akvarijus, ne smijete u grad, aa?
ps
kada bi se osobine plaćale, pristojnost bi koštala markitzu
ps
kada bi se osobine plaćale, pristojnost bi koštala markitzu
- superiska
#2708 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne znam koliko sta kosta ali znam sta je skupo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2709 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
GUCCI, Christian Louboutin i ySLsuperiska wrote:Ne znam koliko sta kosta ali znam sta je skupo.
- superiska
#2710 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A ja mislila da o osobinama pisemoVelkoski wrote:GUCCI, Christian Louboutin i ySLsuperiska wrote:Ne znam koliko sta kosta ali znam sta je skupo.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2711 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hvala na komplimentima.superiska wrote:
A @Jimmy, ono sto sam upratila od tvojih postova govori mi da si jako pristojan muskarac i lijepo odgojen. I da ti kazem, ma koliko se danas cinilo da nije, pristojnost je na cijeni! Ima jos zena kojima je to veoma bitno i koje bas to traze. Sigurna sam da ce ti se put ukrstiti s jednom takvom. Samo pozitivno razmisljaj
Što se tiče pozitivnog razmišljanja ima li neki kurs za to? Da naučim je mi haman to baš i ne ide od ruke?
Šta je pozitivno razmišljanje uopšte? Ono da ti nasilu vjeruješ da će te sutra krenut iako te godinama ništa ne ide? Teško je to tako ali... hvala, uglavnom hvala na komplimentima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2712 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
to ti je brate kad na poluvremenu uplatiš 100 eura na Liverpool i nadaš se pozitivnom rezultatu... završetak znaš 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2713 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
De reci da nisi valjda?Velkoski wrote:to ti je brate kad na poluvremenu uplatiš 100 eura na Liverpool i nadaš se pozitivnom rezultatu... završetak znaš
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2714 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nisam, jes' jaranJimmy McNulty wrote:De reci da nisi valjda?Velkoski wrote:to ti je brate kad na poluvremenu uplatiš 100 eura na Liverpool i nadaš se pozitivnom rezultatu... završetak znaš
al' i ja sam pokuš'o da budem pozitivan!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2715 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Poslije ovakvog promašaja on može bit pozitivan samo na šećer.Velkoski wrote: nisam, jes' jaran![]()
al' i ja sam pokuš'o da budem pozitivan!
Trebo si ga savjetovat da uplati 100 eura na opstanak Čelika u PLBiH, na proljeće ćemo pokupovat boga oca
- superiska
#2716 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To stanje u kojem jesi sada, nije bez razloga, uci te necemu. Znaci da jos nije doslo vrijeme za ovo drugo. Nema nista na silu, pusti, nek' ide sve svojim tokom. Nije ti 100 godina dragi Jimmy, zivot je ispred tebeJimmy McNulty wrote:Hvala na komplimentima.superiska wrote:
Što se tiče pozitivnog razmišljanja ima li neki kurs za to? Da naučim je mi haman to baš i ne ide od ruke?
Šta je pozitivno razmišljanje uopšte? Ono da ti nasilu vjeruješ da će te sutra krenut iako te godinama ništa ne ide? Teško je to tako ali... hvala, uglavnom hvala na komplimentima.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2717 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ako me uči nečemu onda sam ja loš učenik jer ništa naučio nisamsuperiska wrote:
To stanje u kojem jesi sada, nije bez razloga, uci te necemu. Znaci da jos nije doslo vrijeme za ovo drugo. Nema nista na silu, pusti, nek' ide sve svojim tokom. Nije ti 100 godina dragi Jimmy, zivot je ispred tebeNauci cekati.
Puštam ja sve svojim tokom i upravu si nije mi 100 godina, ali isto tako sam nekada mislio pa hajde polako i opušteno nije ti 25 godina, ono bogami šprođoše i te godine a Jimmy ne dočeka ništa...ali šta da se radi, ni ne ostaje mi ništa nego da čekam i nadam se... barem dok još imam trunku volje za te dvije radnje
- superiska
#2718 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To ti mislis da nisi naucio nistaJimmy McNulty wrote:Ako me uči nečemu onda sam ja loš učenik jer ništa naučio nisamsuperiska wrote:
To stanje u kojem jesi sada, nije bez razloga, uci te necemu. Znaci da jos nije doslo vrijeme za ovo drugo. Nema nista na silu, pusti, nek' ide sve svojim tokom. Nije ti 100 godina dragi Jimmy, zivot je ispred tebeNauci cekati.
![]()
Puštam ja sve svojim tokom i upravu si nije mi 100 godina, ali isto tako sam nekada mislio pa hajde polako i opušteno nije ti 25 godina, ono bogami šprođoše i te godine a Jimmy ne dočeka ništa...ali šta da se radi, ni ne ostaje mi ništa nego da čekam i nadam se... barem dok još imam trunku volje za te dvije radnje
- duminjo
#2719 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad vidim da se neko sA 25 osjeca kao da mu je vec zivot proso, tacno postanem nervozan
-
moonca
#2720 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
@superiska ti je dobro napisla.superiska wrote:To ti mislis da nisi naucio nistaJimmy McNulty wrote:Ako me uči nečemu onda sam ja loš učenik jer ništa naučio nisamsuperiska wrote:
![]()
Puštam ja sve svojim tokom i upravu si nije mi 100 godina, ali isto tako sam nekada mislio pa hajde polako i opušteno nije ti 25 godina, ono bogami šprođoše i te godine a Jimmy ne dočeka ništa...ali šta da se radi, ni ne ostaje mi ništa nego da čekam i nadam se... barem dok još imam trunku volje za te dvije radnjeAko ne vidis sada, hoces kasnije. Ali hej, 25 godina! Aaaa jesi li svjestan svoje mladosti?
Pa Jimmy, zivot se promijeni, drasticno, u par minuta, zamisli tek sta se sve moze desiti za, npr., godinu.
No, Jimmy-cime se ti bavis.Radis li ?
- cendlerbing
#2721 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Reći ću ti nešto što sam naučila na svojoj koži i što sam potvrdila "gledajući" tuđe kože: ako si tvrdoglav do mjere da ništa što ti drugi pričaju ne upijaš, nego samo čuješ i kažeš jes to tako pa nastaviš po svom - nikakvo čekanje i nadanje ti neće promijeniti život (na bolje), osim možda neke lude sreće. Tome se uvijek možeš nadati.Jimmy McNulty wrote:Hvala na komplimentima.superiska wrote:
Napravi sam sebi kurs pozitivnog razmišljanja od ljudi koji su oko tebe pozitivni i pametni i koji misle i rade onako kako bi ti volio da misliš i radiš. I slušaj, analiziraj, upijaj, primijeni.
Možeš! Ali niko drugi ne može za tebe, moraš sam skontati kako i šta da promijeniš.
Vezano za komentare Euridike, i ja podržavam
OT: Da li stvarno STVARNO mislite da nemaju prolaza muškarci koji nisu situirani? Neko je pozadi napisao nešto na taj fazon...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2722 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
za krešendo šansu imaju svi, za nešto ozbiljno baš i nemaš, logično 
- cendlerbing
#2723 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
imam još jedno...
Zašto ne kažete otvoreno curi, kad shvatite da ne želite ništa s njom?
Bojite li se da će vam pljusnuti vodu ili nešto gore u lice, kosu počupati, sihire nabaciti...

Zašto ne kažete otvoreno curi, kad shvatite da ne želite ništa s njom?
Bojite li se da će vam pljusnuti vodu ili nešto gore u lice, kosu počupati, sihire nabaciti...
- cendlerbing
#2724 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
na koje je pitanje ovaj odgovor?Velkoski wrote:za krešendo šansu imaju svi, za nešto ozbiljno baš i nemaš, logično
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2725 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
tvoje zadnje!cendlerbing wrote:na koje je pitanje ovaj odgovor?Velkoski wrote:za krešendo šansu imaju svi, za nešto ozbiljno baš i nemaš, logično