moglo bi proc ko kakav krimi triler...
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
sumirprimus
#2701 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
eto konacno scenarija a da nije usiljena komedija..
-
sumirprimus
#2702 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
druze sto si ljut?sinanovic wrote:cuj drug...sumirprimus wrote:ne kontam druze, sta i da ti se obracam?![]()
![]()
nisam ja nikome drug
zaobidjes me i mirna bosna.
-
sinanovic
#2703 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ne sekiraj se. bolje se zapitaj jesu li guske vratile se u Razinu avlijuspreca wrote:jel scepan mali doruckovo?jel podrigno posle![]()
- Dozer
#2704 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ovdje ionako sve funkcionise k'o u kakvom filmskom trileru. Samo, ovaj nas scenario bi nakon ekranizacije 1000% klepio Oscara 
A, ako bi se islo na kakvu seriju, Spanci, Mexikanci, Indijci i Turci bi ukinuli svoju filmsku industriju, toliko bi se postidili
A, ako bi se islo na kakvu seriju, Spanci, Mexikanci, Indijci i Turci bi ukinuli svoju filmsku industriju, toliko bi se postidili
Last edited by Dozer on 01/02/2016 10:22, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#2705 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
sinanovic wrote:Alfons Kauders wrote:
Taman i da ne bude osudjen za ovo, kriv je za masu drugih, nimalo odvratnijih i pokvarenijih stvari.
Ne znam kojom logikom covjeka poput Fahrudina stavljas u istu recenicu sa nevinim djetetom koje je tragicno okoncalo zivot zbog tudje gluposti i mrznje.
Uostalom, ako pogledamo lik i djelo Predsjednika i njegovih medija, lako je zakljuciti da imaju dosta vise slicnosti s onim koji su Mahira otjerali u grob, a ne s Mahirom.
A ti si , koji kurac,! Znas li ti Tomislava Ljubica i Rifata Konjivca? Sa djecom ne pricam!
Jao kraljevi ste fakat. Da vas nema...
Naravno da znam Rifata, kao i Zinu. Ko ih matere ti u Tuzli ne zna?! Znam i dosta ljudi koji rade preko puta njihovog ureda, kao i masu kolega koji rade u dvije susjedne ulice (raja iz Tuzle ce znati na koje ulice mislim). Znam i neke koji provode dane i noci preko puta njihovog ureda.
A ovo za kurac... Mislim da ti je najbolje da ne pitas i ne znas koji sam ja kurac.
Uglavnom, kriminalac nisam, a ni krivichar, mada poznajem dosta inspektora, sudija i advokata. Mislim da nismo na istoj strani, ne politicki, vec kad je u pitanju krivicno pravo (mislim, ja sam nacelno protiv kriminala i kriminalaca, a ti ocito nemas nista protiv njih - vec protiv nas)
- Dozer
#2706 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prelazimo na sex? 
- spreca
#2707 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
cuj da se ne sekiram za vodju revolucijesinanovic wrote:ne sekiraj se. bolje se zapitaj jesu li guske vratile se u Razinu avlijuspreca wrote:jel scepan mali doruckovo?jel podrigno posle![]()
- Alfons Kauders
#2708 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Hahahahahasinanovic wrote:..nemas pravo pljuvati po osobi koja je u pritvoruAlfons Kauders wrote:[]
Taman i da ne bude osudjen za ovo.
jel ti jasno....
Stani, hoces mi to ti zabranit hljeba ti?!
Nabijem ba i tebe, i Fahru, i tuzlansku advokaturu, i tuzilastvo, i novinare, i inspektore, a narocito kriminalce, na kurac (kojim si ocito opterecen).
Ufatila bagra furseta, al dzaba vam. Jedan po jedan, jedan po jedan. Sve cemo vas strpat tamo gdje vam je mjesto, samo je pitanje vremena. Onda cete imati dosta vremena da raspravljate o tudjim kurcima.
-
sumirprimus
#2709 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
eee al ovo ima i dokumentaristicke crte,znaci ima prolaz 1 /1...Dozer wrote:Ovdje ionako sve funkcionise k'o u kakvom filmskom trileru. Samo, ovaj nas scenario bi nakon ekranizacije 1000% klepio Oscara
kakve spanske sapunice,limunade i ostale bljuzgavice...
- video
#2710 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Alfons Kauders wrote:Hahahahahasinanovic wrote:..nemas pravo pljuvati po osobi koja je u pritvoruAlfons Kauders wrote:[]
jel ti jasno....
Stani, hoces mi to ti zabranit hljeba ti?!![]()
![]()
![]()
Nabijem ba i tebe, i Fahru, i tuzlansku advokaturu, i tuzilastvo, i novinare, i inspektore, a narocito kriminalce, na kurac (kojim si ocito opterecen).Koji cete ba vi kurac ikom odredjivat? Koji ste vi jebeni faktor? Pa pola vas ima aferima za zatvora, a u proslosti sam neke pomogao i smjestiti tamo.
I opet cu, pro bono
Ufatila bagra furseta, al dzaba vam. Jedan po jedan, jedan po jedan. Sve cemo vas strpat tamo gdje vam je mjesto, samo je pitanje vremena. Onda cete imati dosta vremena da raspravljate o tudjim kurcima.
Djes Zike, nisam te prepoznO
Ti bi sirotog fahru i fahrincad tako
E nece da moRe, razbojnice jedan
- zateznistub
#2711 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prijavite ove wannbe jalijase...ionako je chmoljo usto na lijevu jutros...
- Alfons Kauders
#2712 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Samo polako, korak po korak, celija po celija.video wrote:Alfons Kauders wrote:Hahahahahasinanovic wrote:
..nemas pravo pljuvati po osobi koja je u pritvoru
jel ti jasno....
![]()
![]()
Nabijem ba i tebe, i Fahru, i tuzlansku advokaturu, i tuzilastvo, i novinare, i inspektore, a narocito kriminalce, na kurac (kojim si ocito opterecen).Koji cete ba vi kurac ikom odredjivat? Koji ste vi jebeni faktor? Pa pola vas ima aferima za zatvora, a u proslosti sam neke pomogao i smjestiti tamo.
I opet cu, pro bono
Djes Zike, nisam te prepoznO![]()
Ti bi sirotog fahru i fahrincad tako![]()
E nece da moRe, razbojnice jedan
-
sumirprimus
#2713 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
mene je strah. 
- jao_situacije
#2714 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
mjesta neće da fali, novi zatvor se praviAlfons Kauders wrote: Samo polako, korak po korak, celija po celija.
- GeeTnT
#2715 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Alfons ko` diro?
Ateizmom ih Alfons!
Ateizmom ih Alfons!
- Banksy
#2716 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Lijepi, bezazleni Tajo ...sumirprimus wrote:mene je strah.
- jao_situacije
#2717 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ovog šćepinog pucaju prenosi
7 dana bez vodže nije malo, možda nisu jeli
znate li jesti bez fahra
znate li jesti bez fahra
- Dozer
#2718 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nemojte tako... Ipak ljudi fino kazu - Bez FahrA nema stabilne Bosne!
(Mila majko, koji ego tripovi
)
(Mila majko, koji ego tripovi
- Alfons Kauders
#2719 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fakat ko sekta, malo im vodju smjestis u prdekanu, i odmah rasulo.jao_situacije wrote:ovog šćepinog pucaju prenosi
znate li jesti bez fahra
SBB je u Tuzli bio prilicno jak (da ne ulozim u razloge), samo se pitam koji je pacijent iza ovog nicka. Doduse, ne znam ih puno, jer kao sto rekoh - ne druzim se s kriminalcima.
- GeeTnT
#2720 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Zovite Sejlu da ga smiri....Alfons Kauders wrote:Fakat ko sekta, malo im vodju smjestis u prdekanu, i odmah rasulo.jao_situacije wrote:ovog šćepinog pucaju prenosi
znate li jesti bez fahra![]()
SBB je u Tuzli bio prilicno jak (da ne ulozim u razloge), samo se pitam koji je pacijent iza ovog nicka. Doduse, ne znam ih puno, jer kao sto rekoh - ne druzim se s kriminalcima.
-
daddy-kool
#2721 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/delegati ... /160201028
Još smješnije mi je kada se spomene da je ugroženo bošnjačko jedinstvo, kako je to ugroženo i ko će ga i zašto razbiti?
Kao što dobro upita i Senad na Face-u, koja je to politička pozadina ovog privođenja?"Zastupnici i ministri SBB-a na nivou KS na ovaj način izražavaju zabrinutost i nezadovoljstvo zbog brutalnog načina i političke pozadine privođenja lidera SBB-a.
Još smješnije mi je kada se spomene da je ugroženo bošnjačko jedinstvo, kako je to ugroženo i ko će ga i zašto razbiti?
- General War
#2722 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
"Bez Fahre nisi svoj"jao_situacije wrote:ovog šćepinog pucaju prenosi
znate li jesti bez fahra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2723 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Hljebu dragi, ima neko ko tvrdi da je Fahro cist?
Mislim, ako mu je familija ili blizak saradnik - onda razumijem.
U suprotnom - treba se dobro zabrinuti
Mislim, ako mu je familija ili blizak saradnik - onda razumijem.
U suprotnom - treba se dobro zabrinuti
-
Nero Histrion
#2724 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
sumirprimus wrote:wtf trenutak ...![]()
samo mi nije jasno sto ova sela jugo t.pise?
ona je zena od onog zike ?
sta ona hoce sad?
Pa hoce valjda da prikaze Turkovica u boljem svjetlu i kaze kako ovaj nevin lezi Turkovica, tako nekako, koliko sam skonto, ali to ne znaci da nema istine u onome sto pise, mozda ima, vrag ce im ga znati. Na kraju ispade da su svi isti olos. KAko vjerovati zeni Zijada Turkovica?
Radila kod Radoncica, vodila emisije, svasta nesto, i sad pise protiv njega kad joj je ljubav dobila godine i godine iza resetaka. Zna li iko ista o ovome sto Sejla psie, ima li tu istine?
-
sinanovic
#2725 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Zivot za FahruAlfons Kauders wrote:Hahahahahasinanovic wrote:..nemas pravo pljuvati po osobi koja je u pritvoruAlfons Kauders wrote:[]
jel ti jasno....
![]()
![]()
I opet cu, pro bono
!