Novi rat

Locked
L u c i f e r

#2701 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

sandromen wrote:
japin_mutapi wrote:
sandromen wrote:
Jebo im sve zašta se toliko ulizuju tim Srbima? Započeli sve a ono ih podržava u negiranju krivnje i zločina.
Bojim se kako od vaših želja da nas u nekom sukobu oni budu podržali nema ništa.
Jedino Turska od NATA i Arapi s IRanom. Ko za proslog rata,
ahahahha .... nisi puno ofiran samo malo
dobar si biće nešto od tebe imaš potencijala

samo nastavi tako trudi se i nikad se ne predaj
podrška od japina :thumbup:
L u c i f e r wrote:Pripadnici američke vojske sudjelovat će na vojnom mimohodu koji će se održati 4. kolovoza u Zagrebu u povodu 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. To je, kako javlja N1, potvrđeno iz veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. “Uz mene, kao veleposlanika Sjedinjenih Država, i našeg vojnog atašea, Sjedinjene Države na mimohod 4. kolovoza u Zagrebu planiraju poslati dva generala Sjedinjenih Država. Drago nam je što ćemo sudjelovati u obilježavanju ovog važnog dana za Hrvatsku”, kazao je američki veleposlanik Kenneth Merten. (D.Pav.)
:?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1016509
"S obzirom da je reč o osetljivom spoljnopolitičkom pitanju za odnose u Jugoistočnoj Evropi koja je za Sloveniju od strateškog značaja, i uz informaciju da većina savezničkih država neće učestvovati sa pripadnicima svojih oružanih snaga na paradi 4.avgusta u Zagrebu, Vlada Slovenije je odlučila da neće učestvovati ni pripadnici Vojske Slovenije", saopštila je Vlada.
Samo se vi zavaravajte u svom maštanju. Ovo su bile informacije prije obilježavanja Srebrenice i onog dolaska genocidaša Vučiča. On njima liže odavna **** a sad počeli i oni njemu.
Trol sa 6 postova?

Ma Add foe bre.
L u c i f e r

#2702 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

archi_a wrote:

Čuj,ko je Muhamed Čengić-čenga ???
Eeeee,dječice draga :roll:
:D :roll:
DrugaGimnazija

#2703 Re: Novi rat

Post by DrugaGimnazija »

channel10 wrote:
DrugaGimnazija wrote: Pa, ne bi trebalo biti drugacije. BiH bi napala RS.
---
Mislim RBiH
Slabo mislis. RS je dio BIH-ili RBIH-a. RS jedino moze FBIH napasti, nikako BIH. Slaba ta druga gimnazija.
Ako se RS izdvoji iz pravnog sistema BiH, oni koji ostanu u drzavi naslijedjuju drzavnost (BiH). Takodje, ovaj potez RS-a jednostrano rusi Dejtonski mirovni sporazum, cime se vracamo na stanje u kojem je jedino RBiH bila priznata.
krater

#2704 Re: Novi rat

Post by krater »

archi_a wrote:

Čuj,ko je Muhamed Čengić-čenga ???
Eeeee,dječice draga :roll:
To je onaj što je prozivao rudare da imaju voz, a on jadan se gura u taksiju :mrgreen:
L u c i f e r

#2705 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

nemesisx wrote:
ins wrote: Ako sam dobro razumio, pitanje je zasto neko demokratsko sredstvo nije na raspolaganju onome ko je protjerao oko 40% populacije na teritoriji koju je kontrolisao, pri cemu je nenaoruzane civile zatvarao u konclogore, ubijao, mucio, koristio kao zivi stit, zene sistematski silovao, rusio sva obiljezja tog stanovnistva pocevsi od vjerskih objekata, spomenika, grobalja i ostalog, a one teritorije koje nije osvojio je napadao koristeci sva moguca sredstva, ukljucujuci ona zabranjena svim konvencijama? I na kraju, sve to "zacinio" genocidom u Srebrenici.

Jel ti to ozbiljno? :run:
Sve to stoji. Da li mislite da ce u ocima svijeta to nesto znaciti? Kad neko gugla skontat ce da smo jedni druge ubijali, i da je svak svakog protjerao sa svojih ognjista. Dodaj na to da smo i muslimani (kako ko).

Sinoc sam napisao da sam gledao reportazu od Sefera, "Na Igmanu" ili nesto slicnog naziva.
Uglavnom tu se vidjelo kakvi smo mi borci i kakve komandate imamo.
Ne obezvrijedjujem niciju borbu, ali meni izgleda da nismo narod ratnika.
Sav taj sverc, medjusobna ubijanja, pljackanja. Ne znam, mozda nisam prevelik patriot kao vi,
ali ja bih pokusao malo racionalnije i smirenije prici ovom problemu.
I ti mali pocetnice ides na ladjenje.

Add foe.
channel10

#2706 Re: Novi rat

Post by channel10 »

NIje bitno kako ce se zvati taj dio Bosne, jer je to samo dio Bosne. Ne moze Bosna napasti RS jer je RS dio te Bosne. Ta Bosna o kojoj ti govoris nije ona Bosna iz vremena RBIH. Znaci pogresno si gore napisao. Sve me to nesto baca na ljude koji rade u RS medijskom prostoru koji FBIH zovu Bosnom i Hercegovinom, a RS je naravno RS. Drzava, ne enitet te iste Bosne i Hercegovine.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2707 Re: Novi rat

Post by japin_mutapi »

Njegovo izlaganje, njegov način izlaganja, njegove poruke možda, na najbolji način, objašnjavaju zašto mi i možda nećemo ostati u Jugoslaviji! To večeras govorim ovdje. Njegov način, njegove poruke možda objašnjavaju zašto i drugi neće ostati u takvoj Jugoslaviji. Takvu Jugoslaviju, kakvu hoće gospodin Karadžić više nitko neće! Neće više nitko osim srpskog naroda! Takvu Jugoslaviju su u očima jugoslavenskih naroda, Slovenaca, Hrvata, Makedonca, Albanaca, Mađara, Muslimana, jednostavno omrzli u očima Europe i svijeta, takvim načinom kako to Karadžić radi. Međutim, Karadžić je izraz jednog načina, jednog pristupa, mi smo se sve nadali i nadamo se i dalje da će proraditi naša nada, da će srpski narod doći do svoje demokratske tradicije, da će srpski narod otkriti one zalihe demokratske tradicije, koje ima oduvijek, po kojima je bio poznat u svijetu. Ovo što se radi danas, ovo ne služi na čast srpskog naroda i ovaj način istupanja i ove prijetnje, koje se iskazuju. Muslimanski narod neće nestati, to ja poručujem Karadžiću!"
ANAKIN

#2708 Re: Novi rat

Post by ANAKIN »

yebo vas rat
krater

#2709 Re: Novi rat

Post by krater »

ANAKIN wrote:yebo vas rat
Jes vala :oops:
Kitrona

#2710 Re: Novi rat

Post by Kitrona »

japin_mutapi wrote:Muslimanski narod neće nestati, to ja poručujem Karadžiću!"
Ali je ipak nestao.Pojavili su se Bošnjaci.
kaw_liga

#2711 Re: Novi rat

Post by kaw_liga »

Na stranu sad sve.Ali realno gledajuci kakve su sanse za rat u Bih ?Po kojem scenariju bi izbio. Jednostavno po meni sadasnje stanje kad se uporedi sa ondasnjim 90ih je smjesno.Kakvi su onda bili politicki faktori i cjelokupna situacija mi je jednostavno neuporediva.Doduse oni najratoborniji ce uvjek povuci neku paralelu makar pisali godine u nizu 1914,1941,1991,2015 :-D
Kladionica je dobar pokazatelj stvari da ima opcija kvota na rat u bih bila bi 1.03 :D
archi_a

#2712 Re: Novi rat

Post by archi_a »

kaw_liga wrote:Na stranu sad sve.Ali realno gledajuci kakve su sanse za rat u Bih ?Po kojem scenariju bi izbio. Jednostavno po meni sadasnje stanje kad se uporedi sa ondasnjim 90ih je smjesno.Kakvi su onda bili politicki faktori i cjelokupna situacija mi je jednostavno neuporediva.Doduse oni najratoborniji ce uvjek povuci neku paralelu makar pisali godine u nizu 1914,1941,1991,2015 :-D
Kladionica je dobar pokazatelj stvari da ima opcija kvota na rat u bih bila bi 1.03 :D
Ako je takva kvota, onda je rat neminovan, skoro pa stopostotan, ako ćeš staviti kvotu 1.03 (da će biti rata) u ponudu. :D
nemesisx

#2713 Re: Novi rat

Post by nemesisx »

Citirate Aliju a covjek htio dijeliti Bosnu, a po cijeloj temi se zalazete za opstanak Bosne.
Jel mene ovdje neko za*ebava ? :D
hajducka travica

#2714 Re: Novi rat

Post by hajducka travica »

The gunman was identified as Mohammod Youssuf Abdulazeez, 24. He is a naturalized U.S. citizen from Kuwait, a senior federal official said.
Mozda nema veze sa ovom temom.
http://www.nbcnews.com/news/us-news/cha ... ?cid=sm_fb
Paul F.

#2715 Re: Novi rat

Post by Paul F. »

seln wrote: ali se ospem na trolove sa dva-tri posta, koji mi kenjaju spiku tipa "mi Bosnjaci"... a takvih sve vise.
Pa jebo te Seselj, smrdis na slaninu i brlju na deset kilometara, a kenjas "mi Bosnjaci".
:thumbup: Vala baš. Da sam ja administrator, ugledo bih se na državne firme. Ulaz ili preko poznanstva ili s kovertom. IPT, ponajbolji svjetski torrent tracker tako funkcioniše.
L u c i f e r

#2716 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

Paul F. wrote:
seln wrote: ali se ospem na trolove sa dva-tri posta, koji mi kenjaju spiku tipa "mi Bosnjaci"... a takvih sve vise.
Pa jebo te Seselj, smrdis na slaninu i brlju na deset kilometara, a kenjas "mi Bosnjaci".
:thumbup: Vala baš. Da sam ja administrator, ugledo bih se na državne firme. Ulaz ili preko poznanstva ili s kovertom. IPT, ponajbolji svjetski torrent tracker tako funkcioniše.
http://rs.n1info.com/a64763/Svet/Svet/A ... rbiji.html

Dovoljni je i samo npr pogledati komentare ispod vijesti o Srebrenici na Yahoo...
mudrac2

#2717 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

Kitrona wrote:
pojavili su se i hrvati, prodali vjeru za večeru.
Paul F.

#2718 Re: Novi rat

Post by Paul F. »

Ovaj Vučić je zajeban. Kako upakuje stvari. Na 9,30 priča o ljudima ubijenim u potiljak i 29000 ubijenih srba... A oni koji misle da bi umjesto Bakira trebo neki ulični žestok momak, bolje neka prestanu da misle uopće.
seln

#2719 Re: Novi rat

Post by seln »

nemesisx wrote: Pa dobro, ne moze svako imati 11k postova kao ti
Moze, ako se stalno ne kolonira :D
Zbog ovog pitanja sam i napravio account, jer me kopkalo.
Do sada je bilo stotinjak topic-a na ovu temu... i tebe jos uvijek kopka? Ili si tek nedavno naucio latinicu?

Ja sam Bosnjak, ne zelim da slijepo vjerujem nekom samo zato sto je i on Bosnjak ili jos gore, musliman.
Dobro je da znamo: Bosnjak je los, musliman jos gori. :wink: A ti si Bosnjak kao i Moody. Ili eventualno Galijasevic.
A ti ohladi malo, nece te niko genocidisati preko foruma.
Pa, ako vam nije uspjelo sa JNA za ledjima, nece ni preko foruma. :izet:
Drinski

#2720 Re: Novi rat

Post by Drinski »

channel10 wrote:
Bodkin wrote:
channel10 wrote:Zar treba zakon za to? Primas radnike koje ti zelis kao sto to rade prosrpske i prohrvatske firme po federaciji. U cemu je problem zaposliti bosnjaka,a ne zaposliti hrvata ili srbina? Sto te to vrijedja?
Sta su prohrvatske iliprosrpske firme? Vrijedja me jer me boli kurac sta je ko. Tako ce mene sutra pacijent nabiti nogom da zaposli srbina bosnjaka ili hrvata. Nabijem ih sve na spolni organ..
Kad zivis tamo gdje oni zive, ovako moras razmisljati. Nece njih srbin zaposliti jer mu ne da ni osnove uslove za zivot, jer mu ne da da skoluje svoje dijete jer mu ne da ovo ili ono(sve ti gore napisao summer). Malo se pravis grbav, rekao bi covjek sad dosao sa druge planete pa ne zna sta se radi povratnicima u RS.

Nabijem ih i ja sve na spolni organ koji ovako razmisljaju zadnjih 15-20 godina i sprovode ovo sto ja tek sad spominjem i sto bih pokusao uraditi ono sto oni rade dugi niz godina.
Ma salonci se prave ludi.
Naravno da su mogli naci nacin da podmite i pokupuju pola RS-a.
Kitrona

#2721 Re: Novi rat

Post by Kitrona »

mudrac2 wrote:
Kitrona wrote:
Vjeru?

E svašta...
Bodkin

#2722 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

sudeci po forumskom puku, ovdje je 80% salonaca i 15% prikrivenih salonaca loji ce se kad tad okliznuti i pokazati pravo lice. Ostalo su patriote iz dijaspore i par ratobornih iz bosne :D
mudrac2

#2723 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

Kitrona wrote:
mudrac2 wrote:
Kitrona wrote:
Vjeru?

E svašta...
da, da, šokantno otkriće zar ne. Pohrvatili i pokatoličili. Za večeru, i to bezbeli posnu.
Last edited by mudrac2 on 17/07/2015 08:16, edited 1 time in total.
mudrac2

#2724 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

Bodkin wrote:sudeci po forumskom puku, ovdje je 80% salonaca i 15% prikrivenih salonaca loji ce se kad tad okliznuti i pokazati pravo lice. Ostalo su patriote iz dijaspore i par ratobornih iz bosne :D
sreća pa ti nisi salonac :lol:
seln

#2725 Re: Novi rat

Post by seln »

nemesisx wrote: Uglavnom tu se vidjelo kakvi smo mi borci i kakve komandate imamo.
Ne obezvrijedjujem niciju borbu, ali meni izgleda da nismo narod ratnika.
Tako je, niste narod ratnika, vec koljaca i najdraza vam je borba protiv civila.
A komandati su vam samo za 'aga.
Jebem ti cokanj, u 21. vijeku on koristi neke tribalne nazive... "narod ratnika" :-)
Narod drona i samonavodecoh projektila mi je puno drazi.
Last edited by seln on 17/07/2015 08:37, edited 1 time in total.
Locked