http://aftv.hackmykodi.com/ (MYGica 17(kODI 17 for android 4.4.x)
Ne znam da li će raditi na svim boxovima, na M8 i MXIII radi normalno.
Moderator: Benq
kakva je razlika od onog linka FTMC ili je to isto?irac300 wrote:Evo i Kodi 17 za kitkat.![]()
Molim nekoga da mi na pp dostavi podatke kako skinuti CroKodi. Ne mogu da vjerujem da se ne može izguglati nigdje...irac300 wrote:CroKodi možeš koristiti samo na računaru.
Nije isto, ovo je player od mygica boxova, koji je prilagodjen za kitkat verziju, ali radi i na drugim box uredjajima.sencobih wrote:kakva je razlika od onog linka FTMC ili je to isto?irac300 wrote:Evo i Kodi 17 za kitkat.![]()
To zamoli kolegu @semirsar ako mu ne bude mrsko da zalijepi link za download. Ima na prethodnim stranicama vec, ali ne znam tacno gdje.The BEN10 wrote:Molim nekoga da mi na pp dostavi podatke kako skinuti CroKodi. Ne mogu da vjerujem da se ne može izguglati nigdje...irac300 wrote:CroKodi možeš koristiti samo na računaru.
HVALA
Semire hajd zatefteri link ziv ti jairac300 wrote: To zamoli kolegu @semirsar ako mu ne bude mrsko da zalijepi link za download. Ima na prethodnim stranicama vec, ali ne znam tacno gdje.
Bit Če da je ovaj, izguglah ga:Benq wrote:Semire hajd zatefteri link ziv ti jairac300 wrote: To zamoli kolegu @semirsar ako mu ne bude mrsko da zalijepi link za download. Ima na prethodnim stranicama vec, ali ne znam tacno gdje.
Hvala ti , testirat cu kasnije
jeste...osim sto 90% ljudi odustane od kodija,kada vidi sta sve mora kucati i traziti po onim resporitosijima ili kako se vec zovejarobot wrote:CroKodi u prevodu BezVeze. Bulid koji je sklepan tako da live TV vuče sa Live Serbia adona i serije i filmove sa Exodusa.
Ništa spektakularno , ono što možeš gledati na ova dva adona u običnom kodiju možeš i na CroKodiju . Ovaj bulid CroKodi je rađen na kodiju 16....![]()
Moze aliMommy's_little_ Monster wrote:Da li se može taj Crokodi instalirati uporedo sa Kodijem, da imam i jedan i drugi ili će mi zeznuti ovo što sada imam na Kodiju?
https://mega.nz/#F!YtoFnYwL!AmAzS5eEqiIGJgz7VjQXhQThe BEN10 wrote:Bit Če da je ovaj, izguglah ga:Benq wrote:Semire hajd zatefteri link ziv ti jairac300 wrote: To zamoli kolegu @semirsar ako mu ne bude mrsko da zalijepi link za download. Ima na prethodnim stranicama vec, ali ne znam tacno gdje.![]()
http://barca-cro.com/zdenko/
postojikakavdanakneiskustvu wrote:Postoji li mogucnost kad se gleda sportklub,na crokodiju,da se promijeni opcija komentatora,da ne slusam ovog iz sportkluba hrvatska u sportklub srbija?
+ ima virus. a oni kazu-VAŽNO!!! - propustite CroKodi kroz vatrozid kako bi mogli dobiti sve streamove, a ne samo neke.jarobot wrote:CroKodi u prevodu BezVeze. Bulid koji je sklepan tako da live TV vuče sa Live Serbia adona i serije i filmove sa Exodusa.
Ništa spektakularno , ono što možeš gledati na ova dva adona u običnom kodiju možeš i na CroKodiju . Ovaj bulid CroKodi je rađen na kodiju 16....![]()
odakle ti to da CroKodi ima virus...ako si skinuo sa ovog linka koji se provlaci zadnje 2-3 stranice,taj nema 100%spe wrote:+ ima virus. a oni kazu-VAŽNO!!! - propustite CroKodi kroz vatrozid kako bi mogli dobiti sve streamove, a ne samo neke.jarobot wrote:CroKodi u prevodu BezVeze. Bulid koji je sklepan tako da live TV vuče sa Live Serbia adona i serije i filmove sa Exodusa.
neka hvala.ne bih da mi neko pokupi privatne podatke,lozinke itd.
kad toliko znaš,objasni mi ovo na slici.zippoo87 wrote:odakle ti to da CroKodi ima virus...ako si skinuo sa ovog linka koji se provlaci zadnje 2-3 stranice,taj nema 100%spe wrote:+ ima virus. a oni kazu-VAŽNO!!! - propustite CroKodi kroz vatrozid kako bi mogli dobiti sve streamove, a ne samo neke.jarobot wrote:CroKodi u prevodu BezVeze. Bulid koji je sklepan tako da live TV vuče sa Live Serbia adona i serije i filmove sa Exodusa.
a ti ocito mislis da sve sto trazi dopustenje na firewalu ,da je to virus
Pa pise ti not-a-virus?
dovoljno da otvori backdoor kroz koji ce biti ubacena neka bajasabanss wrote:Pa pise ti not-a-virus?
Ma uvijek će ti takvi likovi zalutati na temu. Ako im se ne instalira, neka ne instaliraju.zippoo87 wrote:daj ba pa niste vi CERN,NSA;CIA ,pa da neko vama "ubacuje baje" kroz back door ...nemojte mi supljiranja
svaki torent stream (ace stream,sopcast) trazi dozvolu za propustanje kroz firewall,tako i kodi,ne kontam ovu dramu
meni AV nije prijavio nikakav virus ni upozorenje a skinuo sam sa linka kojeg sam dijelio na ovoj temi
moguce da je neko prepravio sta i ubacio virus u neku drugu instalaciju ali meni ova sto sam rekao ne pravi nikakve probleme
ali eto,niko nikoga ne tjera da instalira nesto ili da koristi...sve je na izvol'te
Šta je vatrozidspe wrote:+ ima virus. a oni kazu-VAŽNO!!! - propustite CroKodi kroz vatrozid kako bi mogli dobiti sve streamove, a ne samo neke.jarobot wrote:CroKodi u prevodu BezVeze. Bulid koji je sklepan tako da live TV vuče sa Live Serbia adona i serije i filmove sa Exodusa.
nisam nisam...ali nisam ni dziber sa hametove pijace... redovno koristim racunar za placanje, administriram servere i paranoik sam kad me av ili fw upozori na nesto... better safe than sorry...zippoo87 wrote:daj ba pa niste vi CERN,NSA;CIA ,pa da neko vama "ubacuje baje" kroz back door ...nemojte mi supljiranja
svaki torent stream (ace stream,sopcast) trazi dozvolu za propustanje kroz firewall,tako i kodi,ne kontam ovu dramu
meni AV nije prijavio nikakav virus ni upozorenje a skinuo sam sa linka kojeg sam dijelio na ovoj temi
moguce da je neko prepravio sta i ubacio virus u neku drugu instalaciju ali meni ova sto sam rekao ne pravi nikakve probleme
ali eto,niko nikoga ne tjera da instalira nesto ili da koristi...sve je na izvol'te