A, pa dobro, dodati i supak... Slazem se, dapace...reis1 wrote:Uradio bi.. da ne kazem sta...nosara wrote:On nista, ali neko s mozgom i mudima uradio bi svasta... On nema ni jedno ni drugo... Kad je sam sa sobom on to vjerovatno relativizira onom mantrom balkanaca "libo me racku, meni je dobro" i miran zaspi ko beba...reis1 wrote:
A kako ti to mislis kapitalizira naklonost? Da radi sta?![]()
Sto bi se sad tu neko zamar'o sa stokom Tita ti?![]()
To mogu samo ovi opiceni, vehabije. Oni bi nesto da mijenjaju... ovo ostalo je vSe oukej.
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- nosara
#2701 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- reis1
#2702 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Slazem se u potpunosti.šatirana_ljubičica wrote:
Vehabizam kao pokret može biti problem, nije da nije, ali ne veći problem od četništva i korupmirane države.
Ustvari, vehabisti jesu najveci problem cetnistva i korumpirane drzave u sustini, a ne mogu im nista.
-
zvucnikk
#2703 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da,nazalost.Koji smo mi licemjeri sami prema sebi.zenit dozic wrote:Balijska posla, uvlačimo se genocidašima u pakšu od rata na ovamo ko da smo mi zločinci i secesionisti a ne onizvucnikk wrote:Mene samo zanima,prosle godine ubijen povratnik,musliman u Zvorniku.ubio ga lik koji je vec dugo se smatrao "vojvodom".I nikom nista,niti je to terorizam,niti su bili dani zalosti.
Stvarno nismo normalni kad zalimo za covjekom koji je ucestvovao u ubijanju i progonu muslimana,i kojem je otac "neduzan" stradao na tenku(jer nema sanse da su ga ubili kao sto su ubili Nerdinovog oca)
ponavljam za fasiste ako citaju.
- spreca
#2704 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
zvucnikk wrote:Mene samo zanima,prosle godine ubijen povratnik,musliman u Zvorniku.ubio ga lik koji je vec dugo se smatrao "vojvodom".I nikom nista,niti je to terorizam,niti su bili dani zalosti.
Stvarno nismo normalni kad zalimo za covjekom koji je ucestvovao u ubijanju i progonu muslimana,i kojem je otac "neduzan" stradao na tenku(jer nema sanse da su ga ubili kao sto su ubili Nerdinovog oca)
-
oridjidji
#2705 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ubio ga je na tradicionalno netipicni teroristicki nacin sjekirom i to povratnika kojem je koliko se sjecam bilo 80 godina, navodno kako su mediji iz RS pricali radi komsijske svadje, mada je i pticama na grani jasno da je to ubistvo motivisano mrznjom.zvucnikk wrote:Mene samo zanima,prosle godine ubijen povratnik,musliman u Zvorniku.ubio ga lik koji je vec dugo se smatrao "vojvodom".I nikom nista,niti je to terorizam,niti su bili dani zalosti.
Ne zali se Djuric radi onoga u cemu je ucestvovao, zali se zato sto je sluzbovao u policiji, dio je sistema koji je sam po sebi nakaradan jer su se u njemu skrasili i oni koji u njemu nezasluzuju biti, al posto je ovo zemlja u kojoj je kompromisom u Dejtonu stvoren mir, ne cudi sto znak jednakosti se gura izmedju zrtava jedne cetnicke agresije i samoga agresora.
- nosara
#2706 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ma nema sanse... Oni su jedan od stubova i drzava ih tolerise jer bi se inace ovaj nakaradni sistem urusio... Ovako kad zatreba trznu vehabije, ovi drugi cetnike, treci zapadne Mostarce koji nikad nisu bili na starom mostu i imas sliku raspale drzave koju na aparatima odrzava samo vizionarstvo komsica, dodika, covica, bakira (mnozine)...reis1 wrote: Ustvari, vehabisti jesu najveci problem cetnistva i korumpirane drzave u sustini, a ne mogu im nista.
A para se vrti, prva generacija trulih ali autenticnih bh bogatasa stasava u miru i rahatluku...
Last edited by nosara on 29/04/2015 12:27, edited 1 time in total.
- reis1
#2707 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Prvobitna akumulacija kapitala je zavrsena, begovat je uspostavljen. I ti bi sad da se nesto mijenja... eeeeeee...nosara wrote:
A, pa dobro, dodati i supak... Slazem se, dapace...
Upisi se u vehabiste (obzirom da je socijalizam propao, ovo ti je sad najnovije, bori se za novu preraspodjelu, i svoj udio u svemu tomU)!
- HomeSweetHome
#2708 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
nosara wrote:Ma nema sanse... Oni su jedan od stubova i drzava ih tolerise jer bi se inace ovaj nakaradni sistem urusio... Ovako kad zatreba trznu vehabije, ovi drugi cetnike, treci zapadne Mostarce koji nikad nisu bili na starom mostu i imas sliku raspale drzave koju na aparatima odrzava samo vizionarstvo komsica, dodika, covica, bakira (mnozine)...reis1 wrote: Ustvari, vehabisti jesu najveci problem cetnistva i korumpirane drzave u sustini, a ne mogu im nista.
A para se vrti, prva generacija trulih ali autenticnih bh bogatasa stasava u miru i rahatluku...
-
palermo
#2709 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
reis1 wrote:Prvobitna akumulacija kapitala je zavrsena, begovat je uspostavljen. I ti bi sad da se nesto mijenja... eeeeeee...nosara wrote:
Upisi se u vehabiste (obzirom da je socijalizam propao, ovo ti je sad najnovije, bori se za novu preraspodjelu, i svoj udio u svemu tomU)!
-
zvucnikk
#2710 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pa da,sjekira je od njihovog posla.Mislim mozda ce ljudi reci da sam bolestan,ali ako je zaista isao da osveti oca,i ako je znao koji su ljudi direktno ucestvovali u genocidu i ubijanju muslimana,zasto nije uzeo par bombi,i pobio ih vise?
Moramo biti svjesni da je policija u Visegradu,Foci,Zvorniku 95% popunjena sa cetnicima,fasistima,ljudima iz rata.
Da je htio da ubije samo tek tako nekog,puco bi na sred ulice u nebitan narod.
Moramo biti svjesni da je policija u Visegradu,Foci,Zvorniku 95% popunjena sa cetnicima,fasistima,ljudima iz rata.
Da je htio da ubije samo tek tako nekog,puco bi na sred ulice u nebitan narod.
- kamen spoticanja
#2711 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
spomenem rodbinu fadilu novalicu i cijeloj federalnoj vladi zbog zastava na pola koplja...eto toliko
gubari bezmudanski
gubari bezmudanski
- nosara
#2712 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Manji je zahmet bit izvan i hrakat po svima, kako mi je kad kurcu cejf... To se ne more platit...reis1 wrote:Prvobitna akumulacija kapitala je zavrsena, begovat je uspostavljen. I ti bi sad da se nesto mijenja... eeeeeee...nosara wrote:
- edo_79
#2713 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- Маhmute, gdjes' to poš'o tako natovaren neuzubillah??
- Е, Аbdulahmede ... ma evo uze' bolan onaj ''Raznesi se'' paket od Hamze Terora pa odoh malo do američke ambasade. Ti, đes ti kren'o?
- Ma ja poš'o na kafu kod Hajrije, treba malog sunetit, šućur Allahu, pa da dogovorimo kol'ko će to bit...
- Mašallah, mašallah ..... hajd vidjeću i ja ako mognem da navr...... ovaj ništa ništa.

- Е, Аbdulahmede ... ma evo uze' bolan onaj ''Raznesi se'' paket od Hamze Terora pa odoh malo do američke ambasade. Ti, đes ti kren'o?
- Ma ja poš'o na kafu kod Hajrije, treba malog sunetit, šućur Allahu, pa da dogovorimo kol'ko će to bit...
- Mašallah, mašallah ..... hajd vidjeću i ja ako mognem da navr...... ovaj ništa ništa.
-
Akibh
#2714 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Isto, smradovi najobicniji, jebemimsvepospiskukamen spoticanja wrote:spomenem rodbinu fadilu novalicu i cijeloj federalnoj vladi zbog zastava na pola koplja...eto toliko
gubari bezmudanski
- reis1
#2715 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
'Dje ti je drzava raspala, funkcionira odlicno. Znas ono kad te drot zaustavi i kaze ti pokazujuci na sebe "haj udari na drzavu - ako smijes"...nosara wrote:Ma nema sanse... Oni su jedan od stubova i drzava ih tolerise jer bi se inace ovaj nakaradni sistem urusio... Ovako kad zatreba trznu vehabije, ovi drugi cetnike, treci zapadne Mostarce koji nikad nisu bili na starom mostu i imas sliku raspale drzave koju na aparatima odrzava samo vizionarstvo komsica, dodika, covica, bakira (mnozine)...reis1 wrote: Ustvari, vehabisti jesu najveci problem cetnistva i korumpirane drzave u sustini, a ne mogu im nista.
Samo vehabisti smiju. Nosara - vehabista spavac - simpatizer ovih koji udaraju na (vaku) drzavu!
-
radostan dan
#2716 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
od ovog se ima dupla korist - nekome dođe ko terapija, jer je očito da su jutarnju preskočili, a dobro dođe i raznim državnim i entitetskim bezbjednosnim agencijama da lagano dokažu da zakon i borba protiv širenja vjerske, nacionalne itd mržnje na društvenim mrežama - postoji.edo_79 wrote:Upravo tako .... otišlo je ovo predaleko fakatsumirprimus wrote:i moderatori zajebaju,treba ovo kljucat,jer nicemu ne sluzi osim potpucavanju.
do njih je..
-
oridjidji
#2717 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kad Balija pokusa da bude duhovit pa ispadne glup. Slomise se da ovdasnjih vehabija naprave Boko Haram i Isil. A trt sva im prica ostade, na par slucajeva tipa Topalovic, Rustempasic, Palislamovic, Mevlid i evo sad novog Nerdina.
- shbc
#2718 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne moras nista ponavljati. Dovoljno si rekao o sebi.Walther wrote:da ti ponovim pitanje, mozda nacrtam? koliko muslimana je proslo pored Srdjana (koji je bio u interventnom vodu?) a da nisu imeli srecu da budu njegovi prijatelji?shbc wrote:Sad ni on ne valja?Walther wrote:Da... svi smo bre isti... i ko nas zavadi... inace koliko muslimana je proslo mimo Srdjana a da nisu bili njegovi "prijatelji"? Retoricko pitanje btw.
I ne, nismo svi isti. U tome i jeste poenta. Imas jednu vrstu ljudi sa sve tri strane, i drugu vrstu ljudi takodjer sa sve tri strane. A ti skontaj koji su.
- pustopoljina
#2719 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
meni ti nisi jasan.zvucnikk wrote:Mene samo zanima,prosle godine ubijen povratnik,musliman u Zvorniku.ubio ga lik koji je vec dugo se smatrao "vojvodom".I nikom nista,niti je to terorizam,niti su bili dani zalosti.
Stvarnio nismo normalni kad zalimo za covjekom koji je ucestvovao u ubijanju i progonu muslimana,i kojem je otac "neduzan" stradao na tenku(jer nema sanse da su ga ubili kao sto su ubili Nerdinovog oca)
je li ti jasno da je osveta prevazidjen i pogresan nacin utjerivanja pravde?
je li ti jasno da nije dokazana krivnja ubijenog srbina ili njegovog oca?
je li ti jasno da policija predstavlja drzavu?
je li ti jasno da smo ovakvu BiH svi do jednog licno ujebali?
je li ti jasno da si ti (kao i ja, kao bilo ko drugi) pristao na RS, na Federaciju, na stanje kakvo jeste?
Je li ti jasno da je ta i takva RS jos uvijek dio BiH?
je li ti jasno da je ubijanje u policijskoj stanici u RS jednako ubijanju u policijskoj stanici u Federaciji?
ja ne moram zaliti za ratnim zlocincem (ako je), da bih zalila za sprdnjom od drzave. Ja mogu i razumjeti licnu frustraciju mladica od 24, odraslog bez oca, okruzenog ljudima koji nista nisu ucinili da bi otac prezivio, ziveci samo sa majkom u besperspektivnoj situaciji...mogu reci da razumijem motive, jednako kako bih razumjela da je uzeo strik i objesio se- i to bi se moglo razumjeti.
Ali- ne moze se pricati o "pomracio mu se um", o "ionako je ubio ratnog zlocinca (ako)", o "cudo da nema jos vise takvih slucajeva" , ako (!) mu nije dijagnosticirano nikakovo psihicko oboljenje, ako je inace bio ubrojiv, ako se smisljeno naoruzao i krenuo na tacno odredjeno mjesto i poceo ubijati tacno odredjene ljude- u-drzavnoj instituciji.
i ne moze se pricati o "heroju", kada je taj njegov cin ugrozio (a jeste) sve ostale povratnike. on je mozda rijesio sebe muka, ali ostavio je majku na mukama, ostavio je svoje komsije na mukama, ostavio je i mog rodjaka u bos. novom na mukama, koji preko sest mjeseci nije mogao upisati majku u knjigu umrlih, jer bosnjaci nisu pozeljni ni zivi, ni mrtvi. kakav "bra'o jarane" cin?!
je li ti jasno da on nije jedina osoba, koja bi imala potencijala za "prolupati",
je li ti jasno koliko se ljudi ovog trenutka bori sa sobom i protiv sebe,
i koliko se ljudi i dalje nada i zeli da dozivi da sve funkcionira?
ubijanja povratnika ima jos uvijek, ljudi iz federacije ne mogu ni zamisliti sa cim se susrecu povratnici bosnjaci, ali ono najtuznije je sto ih je sve manje i manje briga, i sto se veliki broj bosnjaka, bosanaca i radikalnih i multikulti sjete povratnika tek kad treba igrati stolnog tenisa sa brojkama.
pristali smo na ovakav ustroj zemlje, i u takvom rasporedu je i policija RS "nasa", koliko i ona u bugojnu i ona u sarajevu. neke stvari se ne smiju desavati. ovakve stvari.
sad pricajte o fasistima i dupeliscima. lako je tudjim q gloginje mlatiti.
- shbc
#2720 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Malo li je...oridjidji wrote:Kad Balija pokusa da bude duhovit pa ispadne glup. Slomise se da ovdasnjih vehabija naprave Boko Haram i Isil. A trt sva im prica ostade, na par slucajeva tipa Topalovic, Rustempasic, Palislamovic, Mevlid i evo sad novog Nerdina.
-
bull21
#2721 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
A ti si, k'o biva, pametan sa takvom jezičinom? Idi djete, igraj lopte, pametnije ti je. Pusti se politike, od toga samo lopovi žive.oridjidji wrote:Kad Balija pokusa da bude duhovit pa ispadne glup. Slomise se da ovdasnjih vehabija naprave Boko Haram i Isil. A trt sva im prica ostade, na par slucajeva tipa Topalovic, Rustempasic, Palislamovic, Mevlid i evo sad novog Nerdina.
- kakotakonikako
#2722 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Holandsku sud odlučio je da umirovljeni general holandske vojske i bivši komandant Holandskog bataljona UN-a neće biti procesuiran zbog genocida u Srebrenici.
u kakvom mi svijetu zivimo. sve ovo ide u krivom smjeru. a bila UN zasticena zona.
u kakvom mi svijetu zivimo. sve ovo ide u krivom smjeru. a bila UN zasticena zona.
- SmokingMan
#2723 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kada ljudi nemaju posla,traže bilo šta da se malo trznu iz nekog očaja,mrtvila,ili je to droga,prostitucija,hiliganizam,plahi nacionalizam,a u krajnjoj mjeri i vjerski radikalizam.
-
VjecitiStudent
#2724 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ko pobi sve one policajce Hrvate u travničkom kraju?oridjidji wrote:Kad Balija pokusa da bude duhovit pa ispadne glup. Slomise se da ovdasnjih vehabija naprave Boko Haram i Isil. A trt sva im prica ostade, na par slucajeva tipa Topalovic, Rustempasic, Palislamovic, Mevlid i evo sad novog Nerdina.
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... 4321.shtml
- nosara
#2725 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Daj...reis1 wrote:'Dje ti je drzava raspala, funkcionira odlicno. Znas ono kad te drot zaustavi i kaze ti pokazujuci na sebe "haj udari na drzavu - ako smijes"...nosara wrote:Ma nema sanse... Oni su jedan od stubova i drzava ih tolerise jer bi se inace ovaj nakaradni sistem urusio... Ovako kad zatreba trznu vehabije, ovi drugi cetnike, treci zapadne Mostarce koji nikad nisu bili na starom mostu i imas sliku raspale drzave koju na aparatima odrzava samo vizionarstvo komsica, dodika, covica, bakira (mnozine)...reis1 wrote: Ustvari, vehabisti jesu najveci problem cetnistva i korumpirane drzave u sustini, a ne mogu im nista.
Samo vehabisti smiju. Nosara - vehabista spavac - simpatizer ovih koji udaraju na (vaku) drzavu!
To tebe baca na Titovu miliciju, ovi danas se bas ne guraju u belaj, vise su onako, samozatajni...
A drzava beton, nema dalje...