Prejakosahara1428 wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedna dobra za dobro jutro od Srđana Puhala...![]()
Isus nas je uvjerio da ima zivota posle smrti, Dino Konakovic ima tezi zadatak, treba da pokaze da ima zivota i posle napustanja partije!!!![]()
![]()
Kifla
-
kiligonzales
#2701 Re: Kifla mandatar
- Drvosjeca iz Dejcica
#2702 Re: Kifla mandatar
Šta bi tek rekao za Kasumovića...ih...da je Konaković jedini po tom pitanju. Ko zna za šta je ovo dobro sa Konakovićem.kiligonzales wrote:O tome modelu ovdje na forumu su se tomovi napisali, njemu je trebala decenija u politici da bi to skontao.baxus wrote:Bez obzira ima li on oraha u džepu ili ne ovo je savršeno pokazalo model po kojem nas karaju.
Sve politike se ujedinile da ga sjebu jer je odstupio od koncepta.
Nećemo mi sebi bolje ba, to je to.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2703 Re: Kifla mandatar
Obi Wan Bosnian wrote:Ljudi dragi jeste li vi ikada gledali neki njegov intervju? Čovjek je nevjerovatno inteligentan i elokventan. A ne radi se o pravnom ili medicinskom fakultetu pobogusahara1428 wrote:Nekad davno...
svi prevaranti su izrazito elokventni...i ne miješaj inteligenciju sa uskogrudošću
Kifla je u dosadašnjoj karijeri, od KK Bosne do politike, pokazao i dokazao da samo gleda svoju guzicu
-
baxus
#2704 Re: Kifla mandatar
Skontali su svi naravno, samo ko je to empirijski dokazao.kiligonzales wrote:O tome modelu ovdje na forumu su se tomovi napisali, njemu je trebala decenija u politici da bi to skontao.baxus wrote:Bez obzira ima li on oraha u džepu ili ne ovo je savršeno pokazalo model po kojem nas karaju.
Jebo suplju.
Ljudi hoće nešto sto je nemoguce, i to još i na način koji je nemoguć.
Wake up guys, Huso Cesir i Alija Budnjo su java, a ne san.
Djeluju, a vi teoretisete.
-
kiligonzales
#2705 Re: Kifla mandatar
Opci izbori ce dati naznake, ali lokalni ce tek biti top, ako se samo malo potrudi opozicija da animira raju da glasaju u odnosu na prosle, razbice kiflinu bivsu stranku. Ako bude izlaznost ko na proslim izborima, afera "papak" ce biti tovar,ko vise tudjina kupi skrojice vlast.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Šta bi tek rekao za Kasumovića...ih...da je Konaković jedini po tom pitanju. Ko zna za šta je ovo dobro sa Konakovićem.kiligonzales wrote:O tome modelu ovdje na forumu su se tomovi napisali, njemu je trebala decenija u politici da bi to skontao.baxus wrote:Bez obzira ima li on oraha u džepu ili ne ovo je savršeno pokazalo model po kojem nas karaju.
Kad bi Konakovic povukao fin broj glasaca te stranke sebi bilo bi top, recimo nekih 50+ tisuca, ne
Vidjecemo to prema listi ljudi koji povuce iz stranke...
- biske
#2706 Re: Kifla mandatar
ono kad te povali Bizon... 
k'o što je i jedinog nam essu povalio.
k'o što je i jedinog nam essu povalio.
- Dr. Kuca
#2707 Re: Kifla mandatar
baxus wrote:Ti i takvi ko ti bi kao neku promjenu, da postanemo ko Japan već slijedeće sedmice i svako ko to ne može omogućiti je katastrofa.Dr. Kuca wrote:Kifla ti bolje?Odstupio od koncepta htio krasti samo za sebe da ne mora stranci davati, slazem se da necemo sebi bolje.
Tebi su Zeljkovic i Konakovic isti.
Meni nisu.
Ti ili si zlonamjeran ili si glup.
Maloumnicima je Konakovic spas ko neki dan sto je bio zeljko komsic. Da li ti zivis bolje od kako je on premijer?
- pustopoljina
#2708 Re: Kifla mandatar
kao i svaki politicar?Dr. Kuca wrote:Jest dobar govornik, ali kao i svaki politicar svi lijepo pricaju. Jedino sto se kifla bas unese, reko bi covjek ovaj aman zaman pamet strasna, a na stelu zavrsio i fakultet za nastavnika fizickog.
pa ovaj je po pricanju za dodika profesor doktor
- Prpa.ba
#2709 Re: Kifla mandatar
Sreca za SDA je da su koalicioni partneri iz SDP-a tu.
Da ih nema, pitanje je koliko bi sehara mogla isplatiti za dodatne ruke svakojake skupstinske mrake, posebno s obzirom da ih je Kifla vec zakitio.. troskovi rusenja vlade su samim tim daleko veci nego onomad kad je SDP padao.
Ima da fakture u BH Telecomu idu punom parom 
- Qler
#2710 Re: Kifla mandatar
Pitanje 
sto ga zvete Kifla mandatar?
A ja mislim da ce on sad kad je otisao iz SDA povuci neke glasace za sobom, pridobiti neke nove, i onda kad prodju izbori koalirati sa SDA... i tako im osigurati vise glasova...
A ja mislim da ce on sad kad je otisao iz SDA povuci neke glasace za sobom, pridobiti neke nove, i onda kad prodju izbori koalirati sa SDA... i tako im osigurati vise glasova...
- dječak sa šibicama
#2711 Re: Kifla mandatar
Namazan hroFa, zna se zasto njemu treba Prva transferzala, kakvi gradjani... jos ga zajebase pa prvu dionicu grade iz pravca Vogosce, ostade toranj u sjeni Lili salona do daljnjeg.Vijesti BiH
Lider SBB-a Fahrudin Radončić: Konaković nije ispunio ključne obaveze prema građanima
Autor: Radio Sarajevo
prije 2 sata
Svaki premijer, bilo kojeg kantona ili vlade, mora biti rezultat političke volje koja ga je predložila, izjavio je za Radio Sarajevo Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, komentirajući moguću smjenu premijera KS Elmedina Konakovića.
- Smatram da gospodin Elmedin Konaković nije ispunio nekoliko ključnih obaveza prema građanima Kantona Sarajevo, a to su prvenstveno izgradnja Prve transverzale kao i uspostavljanje redovnog vodosnabdijevanja u KS. Sarajevo ljeti nema vode usred turističke sezone i ljudi su nam, nažalost, žedni, izjavio je Radončić.
Radončić je naglasio da će SBB glasati za smjenu Konakovića, ne zato što je politički kadar SDA već zato što, prema njegovom mišljenju, nije ispunio očekivanja građana.
- pustopoljina
#2712 Re: Kifla mandatar
zato sto se slik'o i bilo na youtube kako voli vruce kifle.Qler wrote:Pitanje
...ono kad je i jedna forumska tema previse zahtjevno stivo
- dječak sa šibicama
#2713 Re: Kifla mandatar
SDA glasaci ne glasaju za program, ime, ideju, oni glasaju za privilegije koje im je SDA izganjala (boracke, sehidske, invalidnine, sestric u telekomu, unuka u elektroprivredi) i zato su njojzi vjerni.Qler wrote:Pitanje
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2714 Re: Kifla mandatar
na jednom od dužih zasjedanja, otiš'o čovjek do pekare, nakupovo kifli, slatkiša, čega sve ne, vratio se, i počeo dijeliti kolegama zastupnicima.Qler wrote:Pitanje
ogladnilo se jbg.
nakon što je opomenut da nije primjereno havljati u živom prenosu, duboko se izvinio i rek'o da neće više nikad.
- dječak sa šibicama
#2715 Re: Kifla mandatar
ta ce SDP, pretvorili se u poligon za politicko manekenisanje tatinih sinova fgr, svi pokusavaju liciti na Masica... smijesna stranka, sa jos smijesnijom alternativom od Komsicevih preletacaPrpa.ba wrote:Sreca za SDA je da su koalicioni partneri iz SDP-a tu.Da ih nema, pitanje je koliko bi sehara mogla isplatiti za dodatne ruke svakojake skupstinske mrake, posebno s obzirom da ih je Kifla vec zakitio.. troskovi rusenja vlade su samim tim daleko veci nego onomad kad je SDP padao.
Ima da fakture u BH Telecomu idu punom parom
-
bluesjunior
#2716 Re: Kifla mandatar
pa nije to u redu...šta ćemo ako se naljutiQler wrote:Pitanje
- dječak sa šibicama
#2717 Re: Kifla mandatar
Kifla prepoznao trenutak, hoce da bidne ko Hadzibajric.
Ili se fura na Vucica, ono kao reformis'o se od nosaca gajbi-kifli u lidera.
Ili se fura na Vucica, ono kao reformis'o se od nosaca gajbi-kifli u lidera.
- Thorgerson
#2718 Re: Kifla mandatar
Znaci dok su lijepo pisali, nije i smetalo. Sad frka.Konaković je na svom Facebook profilu napisao kako mu najviše smeta što ljudi s kojim je proveo godine u politici iznose izmišljotine u medijima koji su do jučer dobijali naloge da o njemu lijepo pišu.
"Oni pišu kako im se kaže. Mislim na ove njihove ponude koje sam imao, da budem nosilac lista, da kao relativno mlad političar iskoristim priliku, ostanem u stranci i budem jedan od njenih lidera. Da budem karijerista. Još mi je gore što misle da će ovaj medijski pritisak promijeniti moj stav, misle da sam tome podložan", napisao je Konaković.
Ja kad vidim komentare na njegovom FB i raju koja mu ulazi u anus i daje podrsku, to mi daje dodatni podstrek da odem iz ove pogane drzave. Nevjerovantno, sa kakvim maloumnim ljudima se mora dijeliti zrak.
-
baxus
#2719 Re: Kifla mandatar
Maloumnici očekuju promjenu preko noći.Dr. Kuca wrote:baxus wrote:Ti i takvi ko ti bi kao neku promjenu, da postanemo ko Japan već slijedeće sedmice i svako ko to ne može omogućiti je katastrofa.Dr. Kuca wrote:Kifla ti bolje?Odstupio od koncepta htio krasti samo za sebe da ne mora stranci davati, slazem se da necemo sebi bolje.
Tebi su Zeljkovic i Konakovic isti.
Meni nisu.
Ti ili si zlonamjeran ili si glup.
Maloumnicima je Konakovic spas ko neki dan sto je bio zeljko komsic. Da li ti zivis bolje od kako je on premijer?
-
Obi Wan Bosnian
#2720 Re: Kifla mandatar
Ja ne vidim zašto bi bilo ko glasao za SDA u kantonu Sarajevo nakon odlaska Dine. Ja prvi sam glasao za SDA isključivo zbog Dine. Mnogi moji prijatelji (svi mlađi od 40 godina) su glasali za SDA isključivo zbog Dine. Svi se slažemo da nas je Dino oduševio svojim dosadašnjim angažmanom i sigurno ćemo ponovo dati glas Dini bez obzira koja stranka da bude.
SDA je izgubila Sarajevo. Živi bili pa vidjeli.
- dječak sa šibicama
#2721 Re: Kifla mandatar
pa ono jes', ko normalan ocekuje neke vece promjene u 23 godine mira i demokracije nakon svrsetka rata... to ide malo sporije, ipak
- Banksy
#2722 Re: Kifla mandatar
dječak sa šibicama wrote:
Namazan hroFa, zna se zasto njemu treba Prva transferzala, kakvi gradjani... jos ga zajebase pa prvu dionicu grade iz pravca Vogosce, ostade toranj u sjeni Lili salona do daljnjeg.
- Thorgerson
#2723 Re: Kifla mandatar
Znaci tebi je 3 godine noć.baxus wrote: Maloumnici očekuju promjenu preko noći.
Eto...samo da uzmem kiflinu 'vladavinu'.
Hm...zanimljivo.
- Logovan
#2724 Re: Kifla mandatar
Obi Wan Bosnian wrote:Ja ne vidim zašto bi bilo ko glasao za SDA u kantonu Sarajevo nakon odlaska Dine. Ja prvi sam glasao za SDA isključivo zbog Dine. Mnogi moji prijatelji (svi mlađi od 40 godina) su glasali za SDA isključivo zbog Dine. Svi se slažemo da nas je Dino oduševio svojim dosadašnjim angažmanom i sigurno ćemo ponovo dati glas Dini bez obzira koja stranka da bude.
- Thorgerson
#2725 Re: Kifla mandatar
Zaposlili se ba ljudi po vodovodu itd... naravno da ce opet glasati za DinALogovan wrote:Obi Wan Bosnian wrote:Ja ne vidim zašto bi bilo ko glasao za SDA u kantonu Sarajevo nakon odlaska Dine. Ja prvi sam glasao za SDA isključivo zbog Dine. Mnogi moji prijatelji (svi mlađi od 40 godina) su glasali za SDA isključivo zbog Dine. Svi se slažemo da nas je Dino oduševio svojim dosadašnjim angažmanom i sigurno ćemo ponovo dati glas Dini bez obzira koja stranka da bude.
SDA je izgubila Sarajevo. Živi bili pa vidjeli.![]()
![]()