Mozda je zaboravio da kaze.Lucky Strike wrote:Samo ne mogu da shvatim da neko ko spušta avion i ide da se ubije, ostaje posve miran i ne daje ama baš nikakvu reakciju, ni riječ.
Da se ne uspanici, da ne ustane kad neko lupa na vrata, ni trunke nervoze da ne pokaže.. To mi je čudno..
I one ubice po Siriji kažu barem Allahu Ekber, a ovaj ništa.
Avionske nesrece
- Matzan
#2701 Re: Avionske nesrece
- suncica24
#2702 Re: Avionske nesrece
Jbt koje tehnologije da se zakljuca/otkljuca iPhone, eye-skeneri otisci prstiju, dni test... i druge pm (i sve to da otkljucas/zakljucas mobil u Rusiji)...ja govorim da ce se i pravila o vratima modificirati, jer niti je sigurno niti je efikasno. broj clanova posade u kabini je vec promijenjen, ne vidim poentu spominjanja.
Ali mobitel je mobitel...
- madner
#2703 Re: Avionske nesrece
Pa poenta vrata jeste da se ne moze uci s vana. Ocito je taj dio odlicno odradjen.
-
omar little
#2704 Re: Avionske nesrece
ocito. osim sto varijabla ovakvog pilota nije bila ukljucena u jednacinu.madner wrote:Pa poenta vrata jeste da se ne moze uci s vana. Ocito je taj dio odlicno odradjen.
- madner
#2705 Re: Avionske nesrece
Pa nema 100% sigurnosti.
- OldMayor
#2706 Re: Avionske nesrece
A morala je biti. Jer ovo nije prvi put da pilot namjerno srusi avion.omar little wrote:ocito. osim sto varijabla ovakvog pilota nije bila ukljucena u jednacinu.madner wrote:Pa poenta vrata jeste da se ne moze uci s vana. Ocito je taj dio odlicno odradjen.
- insomnia78
#2707 Re: Avionske nesrece
A pazi sad ovo
Andreas je izgleda namjerno odabrao ovo mjsto u Alpima za rusenje aviona
Bio je clan kluba za slobodno penjanje i alpinizam u svom gradu i najmanje jednom je bio sa klubom na Alpima, bas u regionu gdje se avion srusio
Decko je sve ovo izgleda fino isplanir'o dosta ranije
Bio je clan kluba za slobodno penjanje i alpinizam u svom gradu i najmanje jednom je bio sa klubom na Alpima, bas u regionu gdje se avion srusio
- insomnia78
#2708 Re: Avionske nesrece
I onda teroristi odrezu stjuardesi prst ili izvade oko da bi mogli uci u kabinusuncica24 wrote:Jbt koje tehnologije da se zakljuca/otkljuca iPhone, eye-skeneri otisci prstiju, dni test... i druge pm (i sve to da otkljucas/zakljucas mobil u Rusiji)...ja govorim da ce se i pravila o vratima modificirati, jer niti je sigurno niti je efikasno. broj clanova posade u kabini je vec promijenjen, ne vidim poentu spominjanja.
- OldMayor
#2709 Re: Avionske nesrece
100% je sigurno, da nista nije 100% sigurno.madner wrote:Pa nema 100% sigurnosti.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2710 Re: Avionske nesrece
najopasniji teroristićki organe je čoka
dodže glave 160 ljudi samo jena....šta bi radio da ih jeimo više
dodže glave 160 ljudi samo jena....šta bi radio da ih jeimo više
- OldMayor
#2711 Re: Avionske nesrece
Mene samo zanima da li mu je ovo bio i prvi pokusaj.insomnia78 wrote:A pazi sad ovo
-
omar little
#2712 Re: Avionske nesrece
normalno. vec sam gore rekla sta mislim o tome. ovdje se vrti jedna te ista prica stranicama vec, receno je vise-manje sve.OldMayor wrote:A morala je biti. Jer ovo nije prvi put da pilot namjerno srusi avion.omar little wrote:ocito. osim sto varijabla ovakvog pilota nije bila ukljucena u jednacinu.madner wrote:Pa poenta vrata jeste da se ne moze uci s vana. Ocito je taj dio odlicno odradjen.
ja nigdje niti sam spominjala niti trazila 100% sigurnost.
-
arslanbey
#2713 Re: Avionske nesrece
A daj ba,eto znaci sad posto je bio tamo sve je planirano sve je znao...kako glupo,mada ce prosjecan Joe u sve ovo povjerovati u to ne sumnjaminsomnia78 wrote:A pazi sad ovo
Osoba se bavila penjanjem,maratonima ,tako dobar posao...i sad lafo pun crne depresije.Pitaj bilo kakvog doktora reci ce ti depresivan lik nema volje za sportom niti aktivnim zivotom
- insomnia78
#2714 Re: Avionske nesrece
Pa moguce da je dobio ideju, sto da nearslanbey wrote:A daj ba,eto znaci sad posto je bio tamo sve je planirano sve je znao...kako glupo,mada ce prosjecan Joe u sve ovo povjerovati u to ne sumnjaminsomnia78 wrote:A pazi sad ovo
Alpe su preljepe i velicanstvene
-
SportLux
#2715 Re: Avionske nesrece
skupilo se covjeku,skonto da mu je vjerovatno zadnji let,potrefile se okolnosti i zdrao.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2716 Re: Avionske nesrece
upravo tako...depra ubi vepra....i razvija se u ćetri zidaarslanbey wrote:A daj ba,eto znaci sad posto je bio tamo sve je planirano sve je znao...kako glupo,mada ce prosjecan Joe u sve ovo povjerovati u to ne sumnjaminsomnia78 wrote:A pazi sad ovo
Osoba se bavila penjanjem,maratonima ,tako dobar posao...i sad lafo pun crne depresije.Pitaj bilo kakvog doktora reci ce ti depresivan lik nema volje za sportom niti aktivnim zivotom
je moguće ali veoma mala vjerovatnoća da će depresiju razviti outdorci
- insomnia78
#2717 Re: Avionske nesrece
Ta dijagnoza, depresija, uopste nije potvrdjenaarslanbey wrote:A daj ba,eto znaci sad posto je bio tamo sve je planirano sve je znao...kako glupo,mada ce prosjecan Joe u sve ovo povjerovati u to ne sumnjaminsomnia78 wrote:A pazi sad ovo
- Ridjobrki
#2718 Re: Avionske nesrece
Kako nije kad je bila na forumu?insomnia78 wrote: Ta dijagnoza, depresija, uopste nije potvrdjena
- suncica24
#2719 Re: Avionske nesrece
Teroristi uzmu pilota ili stjuardesu za vrat i "daj sifru!"insomnia78 wrote:I onda teroristi odrezu stjuardesi prst ili izvade oko da bi mogli uci u kabinusuncica24 wrote:Jbt koje tehnologije da se zakljuca/otkljuca iPhone, eye-skeneri otisci prstiju, dni test... i druge pm (i sve to da otkljucas/zakljucas mobil u Rusiji)...ja govorim da ce se i pravila o vratima modificirati, jer niti je sigurno niti je efikasno. broj clanova posade u kabini je vec promijenjen, ne vidim poentu spominjanja.
- madner
#2720 Re: Avionske nesrece
No ovaj unutra odbije sifru i avion se ne zakuca na grad.
- insomnia78
#2721 Re: Avionske nesrece
Do mene jeRidjobrki wrote:Kako nije kad je bila na forumu?insomnia78 wrote: Ta dijagnoza, depresija, uopste nije potvrdjena
Uostalom ako su mu zavjerenici smisljali "sifru" zasto onda nisu podvalili nesto sto prosjecan forumas nece provaliti "na prvu"?
-
Avetinho
#2722 Re: Avionske nesrece
Ali posto je to sve svakako djelo masona iz US.gov, oni unaprijed znaju sve sifre i zakucaju avion u grad.madner wrote:No ovaj unutra odbije sifru i avion se ne zakuca na grad.
-
Ripicipi
#2723 Re: Avionske nesrece
Pa i za onaj Malezijski avion sto je "nestao" se smatra da je namjerno srusen.
Uglavnom nije prvi put da pilot-kopilot namjerno srusi avion.
Uglavnom nije prvi put da pilot-kopilot namjerno srusi avion.
Last edited by Ripicipi on 27/03/2015 16:33, edited 1 time in total.
- JanuaryJones
#2724 Re: Avionske nesrece
A šta ako je saznao da ima neku neizlječivu bolest koja će ga ionako koštati posla i života?
-
VjecitiStudent
#2725 Re: Avionske nesrece
Bio je namjerio da oda sve o chemtrails, pa su onda CIA i MI5 skontali kako da ga "samoubiju" pred publikom.