Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mega_mashcine wrote:Ljudi, ima li iko ibricica, medunjanina, zahirovica ili lulica?
Imam ja Zahirovica, danas duplog dobio.
Koja tebi treba?
stotinjak je duplih, da ne stavljam spisak
Treba mi vise od pola albuma. ako imas od nasih Begovica, Lulica, sunica, ibricica, pjanica, dzeku ibisevica, ako ne onda moze bilo koja koja mi fali.
ima par zlatnih, moze hrvatska, grcka, ili ekvador?
eto moze ekvador.. Ali je problem sto ti ja necu moci prije ponedjeljka. [/quote]
Moze, nema veze, moze i ponedjeljak, samo javi bilo gdje. I hvala puno
MOSALJOZE wrote:Raja samo štekajte naše nekad će vrijediti 4 marke
Ma hoce q...nije mi jasno sto ljudi kao stekaju slicice?Da bi profitirali?Nikad nisam mjenjao neku slicicu bez obzira da li je srebrena za vise od 1 slicice, evo sad imam 6 ticu ili ti ga pehar i nju cu da zamjenim za 1 slicicu, ovo skupljam iskljucivo iz razloga sto zelim imat uspomenu i generacijama koje dolaze pokazat kada smo prvi put otisli na neko veliko takmicenje, kad popunim album sve sto mi duplih ostane bice u humanitarne svrhe onima koji nisu uspijeli pronac.
Ma to je dječije,mene je jedan tako daj mi za sjajnu 3 slibe ili za mesija da mu dam 3 sjajne, što ovdje neko napisa "brojevi me samo zanimaju"
Ja sam Mesija dobio u prva 2 paketa koja sam kupio, a Aguera uz album, djaba ti trodupli Mesi kad ti fali cca 200 slicica, brojeve pred sebe i sabiraj, nisu ovo prijasnja vremena kad je neke slibe na bingu trebalo izvlacit...