Kad harmonika zagrmi na Marakani. Kakve vuvuzele kakvi bakraci.insaneinthebrain wrote:samo se vi smijete. vidjecete po brazilu kad se zaori kalesija i kad se nasi ufate u koloRob_Atl wrote:Nisu nikog uhapsili, i ja sam bio iznenadjen da policija nije mrdnula prstom uopste, al spremili su one njihove tejzere i peper sprejove. Ne znam jesi li vidio na kraju kad je neki argentinac dosao sa zastavom dosao ispred nase tribine i poceo mahat nema sta nije poletilo prema njemu, da su bile stolice umjesto klupa iscupali bi ono sve ja mislim
i haj ti organizuj navijanje![]()
BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#2701 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
-
klikerusa
#2702 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ja Hantrage...Hantraga wrote: Dakle, nemojte price da igraci nisu igrali jel su se napucali mjesanog mesa, vec je to slucaj bio sa navijacima koji su iz drugih gradova stigli u St.Louis zeljni zabave i provoda.
I
Imas li ti facebook? Ako imas, pogledaj malo pa ces vidjeti gdje su se igraci slikali. Cini mi se da nisam vidio nijednu sliku iz "Hollywooda", ali mogu ce je da su i tamo bili.
A to sto su navijaci malo rokali u ponedjeljak, to je bilo prije 9 ujutru. Poslije toga se haman nisu trijeznili jer se dizna fino otcepila.
-
Itakoto
#2703 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Gdje nalaze samo ovu muziku? Usi me zabolise! 
-
klikerusa
#2704 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Toliki parking a samo ih nekoliko u koluRob_Atl wrote:Nisu nikog uhapsili, i ja sam bio iznenadjen da policija nije mrdnula prstom uopste, al spremili su one njihove tejzere i peper sprejove. Ne znam jesi li vidio na kraju kad je neki argentinac dosao sa zastavom dosao ispred nase tribine i poceo mahat nema sta nije poletilo prema njemu, da su bile stolice umjesto klupa iscupali bi ono sve ja mislim
Srecom da nisam bio tu, imao bih traume
-
Juvelandia
#2705 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Rob_Atl wrote:Nisu nikog uhapsili, i ja sam bio iznenadjen da policija nije mrdnula prstom uopste, al spremili su one njihove tejzere i peper sprejove. Ne znam jesi li vidio na kraju kad je neki argentinac dosao sa zastavom dosao ispred nase tribine i poceo mahat nema sta nije poletilo prema njemu, da su bile stolice umjesto klupa iscupali bi ono sve ja mislim
E nek sam i ovo dozivio da cujem "Sorry" a tamo nca nca nca nca
-
RtrnOfSalisbury
#2706 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
ejebemti, i pored vako fine muzike ardjentinjani pobjedise, nemere him ni pjesma nista 
-
cicrlimindrli2
#2707 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Gledam jutros snimak, fakat smo bolje uzivo igrali nego na televizoru. 
- Mračajski proto
#2708 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pravi smo šabani. 
-
RtrnOfSalisbury
#2709 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
niko ne spominje jel bilo nedolicnog ponasanja nasih navijacica naspram igraca, mislim ono .... kako da reknem ....
da nije bilo nedajtiboze kakvije bliskije kontakata
jel bila hamra? imal materijala za kibicere i one tracere, pitam zbog njiha ... svakako rekose da rezultat nije bitan.
da nije bilo nedajtiboze kakvije bliskije kontakata
-
Crvena Tifoza
#2710 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Atmosfera medju igracima bila u najboljem redu. Sjedio sam na kafi sa nekim od igraca, sve je bilo ekstra.RtrnOfSalisbury wrote:niko ne spominje jel bilo nedolicnog ponasanja nasih navijacica naspram igraca, mislim ono .... kako da reknem ....
da nije bilo nedajtiboze kakvije bliskije kontakatajel bila hamra? imal materijala za kibicere i one tracere, pitam zbog njiha ... svakako rekose da rezultat nije bitan.
- luckylaka
#2711 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma jok bolan,koliko sam ja primjetio igraci su isti docekani i ispaceni sa terena.Rezultat je bio u dugom planu najbitnije je da su oni dosli ovamo.Bliski kontakata sa igacima je bilo po restoranima ali ja bas nisam primjetio ni jedan najmanji incident.Navijaci na nivo igraci na bas profesionalno ponasanje ali niko im ne zamjeri.Do marta ABD ponovoRtrnOfSalisbury wrote:niko ne spominje jel bilo nedolicnog ponasanja nasih navijacica naspram igraca, mislim ono .... kako da reknem ....
da nije bilo nedajtiboze kakvije bliskije kontakatajel bila hamra? imal materijala za kibicere i one tracere, pitam zbog njiha ... svakako rekose da rezultat nije bitan.
-
Crvena Tifoza
#2712 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Bog te cuo.luckylaka wrote:Ma jok bolan,koliko sam ja primjetio igraci su isti docekani i ispaceni sa terena.Rezultat je bio u dugom planu najbitnije je da su oni dosli ovamo.Bliski kontakata sa igacima je bilo po restoranima ali ja bas nisam primjetio ni jedan najmanji incident.Navijaci na nivo igraci na bas profesionalno ponasanje ali niko im ne zamjeri.Do marta ABD ponovoRtrnOfSalisbury wrote:niko ne spominje jel bilo nedolicnog ponasanja nasih navijacica naspram igraca, mislim ono .... kako da reknem ....
![]()
Sta ovo kaze Kovac, da BiH i Hrvatska ne mogu igrati medjusobne susrete jer su obadvije reprezentacije na SP?
Kako bi bilo moguce onda da igramo mi protiv SAD?
- luckylaka
#2713 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma sami igraci su bas prava raja.Nisam primjetio da se ijedan ponasa kao neka umisljena zvijezda osim sto se cini mi se Begovic,Kolasinac,Hajrovic bas ponasaju profesionalno u svakom trenutku.Ostali manje-vise BiH jabanderiCrvena Tifoza wrote:Atmosfera medju igracima bila u najboljem redu. Sjedio sam na kafi sa nekim od igraca, sve je bilo ekstra.RtrnOfSalisbury wrote:niko ne spominje jel bilo nedolicnog ponasanja nasih navijacica naspram igraca, mislim ono .... kako da reknem ....
-
RtrnOfSalisbury
#2714 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
... e jebga vi zapeli ko .... ne mislim jel doslo do tuce izmedju navijacica i igraca neg ono .... znas brate mili .... joj sta ti igras pita ona, veznog kaze on, joooj sto volim vezne kaze ona i takodalje hm....
jel bilo (anti)doping kontrole ?
-
Crvena Tifoza
#2715 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Vrlo je moguce onda da smo bili na istom mjestu u isto vrijeme.luckylaka wrote: Ma sami igraci su bas prava raja.Nisam primjetio da se ijedan ponasa kao neka umisljena zvijezda osim sto se cini mi se Begovic,Kolasinac,Hajrovic bas ponasaju profesionalno u svakom trenutku.Ostali manje-vise BiH jabanderi
- luckylaka
#2716 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Dobro nismo sve mogli vidjeti i snimiti ali jos malo pa ce poceti izlaziti i slike iz hotelski soba.Samo dok se jedna pohvali da je bila u sobi sa Spahom vidjeces kako ostale reagujuRtrnOfSalisbury wrote:... e jebga vi zapeli ko .... ne mislim jel doslo do tuce izmedju navijacica i igraca neg ono .... znas brate mili .... joj sta ti igras pita ona, veznog kaze on, joooj sto volim vezne kaze ona i takodalje hm....jel bilo (anti)doping kontrole ?
- luckylaka
#2717 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Vecinu vremena sigurno jesmoCrvena Tifoza wrote:Vrlo je moguce onda da smo bili na istom mjestu u isto vrijeme.luckylaka wrote: Ma sami igraci su bas prava raja.Nisam primjetio da se ijedan ponasa kao neka umisljena zvijezda osim sto se cini mi se Begovic,Kolasinac,Hajrovic bas ponasaju profesionalno u svakom trenutku.Ostali manje-vise BiH jabanderi
-
RtrnOfSalisbury
#2718 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
... tooo brate mili, daj malo matrijala, ne pitam ja zbog sebe neg nako .... ima radoznalije navijaca
nece se valjda navijacice potuc koja je vise navijala 
- luckylaka
#2719 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Nema jos materijala za to sacekaj dok zene odmahmuraju dodju sebi pregledaju ko s kim.A ti Boga ti ko da radis za,,Glam-Blam,,Ne dajemo informacije za tu tv kucuRtrnOfSalisbury wrote:... tooo brate mili, daj malo matrijala, ne pitam ja zbog sebe neg nako .... ima radoznalije navijacanece se valjda navijacice potuc koja je vise navijala
- luckylaka
#2720 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
i evo od mene za kraj jedna nije sa ove utakmice(nije ni bitno)ali kotam da bi nas barem ovoliko moglo biti u Brazilu
- fosil
#2721 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Nemoj nam opet STL. Kad sam usao na stadion, ko da udjoh u frizider. Garant je i u Martu mazija. Daj FL ili Cali. A moze i ATL. 
-
klikerusa
#2722 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ja sam bio taman ispod pivsog tusaluckylaka wrote:Vecinu vremena sigurno jesmoVrlo je moguce onda da smo bili na istom mjestu u isto vrijeme.
Za sledeci put toplo preporucujem name tags "Hello, my name is " da se izbjegne situacija gdje ko bio, nisam znao da si ti
-
Rob_Atl
#2723 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma pola igraca je doslo poslije utakmice u evropu onu na pice valjda im malo bilo sto su rokali citav vikend, al haj prijateljska je jebat ga nek se ubijaju 
-
Crvena Tifoza
#2724 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Sudeci po prici Luckija, na stadionu smo bili sekcija pored sekcije, dok nije otisao tamo na BHF tribinu kad su se oni premjestili.klikerusa wrote:Ja sam bio taman ispod pivsog tusaluckylaka wrote:Vecinu vremena sigurno jesmoVrlo je moguce onda da smo bili na istom mjestu u isto vrijeme.
Za sledeci put toplo preporucujem name tags "Hello, my name is " da se izbjegne situacija gdje ko bio, nisam znao da si ti
- Charuga
- Globalni moderator
#2725 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
J.bote zivot, sta je ono. Jedni razvukli kolo ko na tefericu a drugi tekbiraju na sred ulice ...