plain vanilla wrote:
ali na Panonici je odlicno naspram novca koji treba potrositi
Ulaznice za mene, zenu i dvoje djece + parking za 4 sata me danas izaslo cenera. Bruka...
plain vanilla wrote:
ali na Panonici je odlicno naspram novca koji treba potrositi
da si doso sa ljubavnicom ,bilo bi ti jeftinijedoktor78 wrote:plain vanilla wrote:
ali na Panonici je odlicno naspram novca koji treba potrositi![]()
Ulaznice za mene, zenu i dvoje djece + parking za 4 sata me danas izaslo cenera. Bruka...
plain vanilla wrote:ne moze s ljubavnicom, svaki dan objave bruku slika s Panonike
Cek pajdo, dodjesh u kafanu, pogledash cjenovnik, naruchish, popijesh,platish i onda se zhalish da je skupomrAdil wrote:A sada fino kada se uparkiraju i smjeste ceka ih ovo:JohnnyS wrote:Samo za Avatara i mrAdila
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-% ... fault.aspx
Na Makarskom primorju više od 50 tisuća turista
U turističkim uredima se doznaje kako je, prema registriranim podacima o dolasku, turista više nego lani.
Nego đe nam je Avatar, da nije otišao u Brela preko vikenda
http://www.vecernji.hr/vijesti/pizza-je ... nak-593808
http://www.vecernji.hr/vijesti/novi-slu ... nak-593404
da,otprilike je to tako,jednostavno imamo(ne svi) drugu "prugu" razmisljanja u odnosu na neke zapadnije ljude...Zviz wrote:
Materijalizam druze! Danas je tim istim Cesima, Madzarima ili ako hoce i nasima ispoznizenje kampovat ili bilo sta drugo raditi ako nije nesto za pet zvjezdica, jer se zeli dokazati. Dok jedan Danac (kako koji) vidi kampovanje kao nesto drugacije u zivotu. Ja odem na odmor bez da uslikam i jednu sliku ili ako slikam imam foto apart na film iz 1990 god. i iman onaj Polaroid - hobi. Dosta nasih sto poznam to se slika mila majko svako jelo sto jedu slikaju.
Pa ljudi znatel vi koji je luksuz uzeti kam-auto voziti se autobahn-om i sjediti na canifi, srat i citati novine dok prijatelj vozi. Pa to zadovoljnstvo mi nemoze zadovoljiti 2 mjeseca odmora u 5 zvjezdica hotelu.
ma dosta nam naše bijede, pa ne želimo gledati i tuđu....avantgarde wrote:
da li je ipak u pitanju balkanluk ili nesto drugo?!
Ljetuje u banovicimaJohnnyS wrote:Samo za Avatara i mrAdila
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-% ... fault.aspx
Na Makarskom primorju više od 50 tisuća turista
U turističkim uredima se doznaje kako je, prema registriranim podacima o dolasku, turista više nego lani.
Nego đe nam je Avatar, da nije otišao u Brela preko vikenda
Ja Kamesko uvjek zaobilazim i idem na Aržano.doktor78 wrote:Kakav je put do GP Aržano? Je li bolje ići na njega nego na Kamensko ako je destinacija Makarska rivijera?
Ima putokaz... Nisam odavno išao dole, ali sjećam se da se skrene lijevo za Aržano, a za Kamensko nastaviš pravo.doktor78 wrote:Hvala za info! A kako se dolazi do Aržana, karta pokazuje da se negdje kod Šuice skreće lijevo?
Malo skuplje od Makarske, ali je to normalno za otok, nije velika razlika, samo je trajekt poskup.mobsterc wrote:Je li neko bio na Bolu (brac) notkako su usli u EU? Prije nije bila drastcina razlika u cijenema u odnosu na recimo Makarsku...?

Možeš ići i preko Livna i preko Tomislavgrada, ako ideš preko Tomislavgrada onda se odvajaš kod Šujice.doktor78 wrote:Hvala za info! A kako se dolazi do Aržana, karta pokazuje da se negdje kod Šuice skreće lijevo?
van Basten wrote:evo jedan primjer iz prakse,pokušaću bez komentara dati ga:
Prošle godine bili u nekom apartmanu u Drveniku, sve ok, mi zadovoljni, te gazde isto (napravili nam gratis večeru noć pred polazak), i hajde da ove godine na pametujemo previše -hajmo na isto mjesto.
JAvili se mailom, pitali za isti apartman i isti termin kao i prošle godine, dobijemo odgovor "hvala na interesu, javim kad provjerim termine sa mamom".
Ok...čekali odgovor 10ak dana, ništa... ponovo se javimo -ima li šta, ako nema da tražimo dalje. Stiže odgovor " mama čeka neke poljake da se jave, pokazali su interes za taj termin ali još ništa nisu odgovorili. Javim vam se kad vidimo šta oni kažu".
Ja odgovorim " ne javljajte se, tražićemo mi dalje".
Komentarza kraj: Znači, nismo tražili nikakav popust ili sl, ali oni opet radije čekaju poljake pod možda nego nas sigurne, koji bi došli drugu godinu zaredom i time pokazali interes da budemo stalniji gosti, da ih reklamiramo među familijom, prijateljima...