Istina-True wrote:
Necu se spustati na tvoj nivo. Ostavitcu da drugi procjene kada budu citali. Nije da me je briga, ali pitaj harac-a koliko ovo sto ti pises ima smisla. O uvredama necu nista reci, sem da je zalosno...
Rekao si sve sto mi je trebalo da znam.
I nemoj da se spustas, duboko je njegov intelekt ispod razine tvog. O njegovom pristupu, kulturi i nacinu obracanja sa visine u kojoj vrlo brzo izgubi kontrolu nije vrijedno pomena jer mozes da dozivis samo neugodnosti. Govorim iz iskustva jer je i mene pokusao ismijati i vrijedjati, a u ovom posljednjem je i uspio, a samo zato sto drugacije izlazem svoje misljenje.
Liku cim presuse argumenti, a to vrlo brzo biva, poseze ka vrijedjanju, vrlo trulom humoru i ismijavanju sugovornika.
Ustvari je vrlo nestabilna i ranjiva osoba prenaglasenog ega sa teznjom ka velicanju samog sebe vrijedjajuci usput diskutante koji imaju suprotne stavove i izlaganja, a koji imaju itekako smiren, kulturan i argumentiran pristup tematici poput tebe.
Vrlo dobro poznajem takve profile ljudi jer imaju problem sa egom koji se vrlo lako prepoznaje jer snazno dolazi do izrazaja posebno u diskusijama u kojima imaju manjak argumenata, dominantnosti i podrske nekolicine, vole da se isticu, da budu hvaljeni i uzviseni, a sa druge strane, u totalnom su disbalansu. Stoga ne spustaj se na nivo takvih osoba, niti ulazi u rasparvu sa njima, jer biti na njihovom levelu osobnosti u kojemu su kadri omalovazavati, vrijedjati i ismijavati druge, a time uzvisivati samoga sebe je vjeruj jako tjeskobno i takve osobe su ustvari vrlo nesretne i na posljetku dezorjentirane i u vremenu i u prostoru.
Svako tko se uzvisuje bice ponizen, a tko je ponizen, bice uzvisen.
Poz.bro. Stay cool.
Sent from my iPad using Tapatalk