hahahhahai_ja_na_forumu wrote:insaneinthebrain wrote:legle pare i na moj račun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POsao-Popis stanovnistva
Moderator: anex
-
Potočna pastrmka
#2701 Re: POsao-Popis stanovnistva
-
mumy
#2702 Re: POsao-Popis stanovnistva
ma oni sto se nisu ni prijavilidokholidej80 wrote:pa to su izgleda fantomi nigdje ih nemaazurna_obala wrote:I ko su ''odabrani'' za unos i obradu podataka? Kojim metodama su se poslužili da impresioniraju dragu komisiju koja je birala kandidate?
Hvala
-
Merengues
#2703 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ima'l iko ovdje od popisivača da još uvijek nije dobio na markeee ? ? ?
- insaneinthebrain
#2704 Re: POsao-Popis stanovnistva
jesi ti dobio/la
-
Merengues
#2705 Re: POsao-Popis stanovnistva
Ma jock ba, ja popisivač još ni marke nisam dobio ettt 
-
mumy
#2706 Re: POsao-Popis stanovnistva
kad li ce ovaj ostatak? 
-
Merengues
#2707 Re: POsao-Popis stanovnistva
mumy wrote:kad li ce ovaj ostatak?
De ba da je meni dobit prviiii
-
mumy
#2708 Re: POsao-Popis stanovnistva
bogme bi ja otisla do opstine ...Merengues wrote:mumy wrote:kad li ce ovaj ostatak?
De ba da je meni dobit prviiii
-
Merengues
#2709 Re: POsao-Popis stanovnistva
ah otišao sam al kažu čekaj do ponedjeljka !!!
-
mumy
#2710 Re: POsao-Popis stanovnistva
hmm mozda zbog praznika obustaviliMerengues wrote:ah otišao sam al kažu čekaj do ponedjeljka !!!
-
red_magic
#2711 Re: POsao-Popis stanovnistva
da li iko ima namjeru da nesto poduzme povodom ovih rezultata testa?? pogotovo ovi sa max bodovima. ja sam evo odlucila da se zalim. ne s ciljem da me prime, nego cisto da ne znaju da ima neko kome je stalo, i ko ce da im stavi do znanja da su pretjerali! naime, sutra pisem zalbu, obzirom da sam imala sve uslove za prolaz.. test, VSS, nezaposlena! napisat cu im jedno pisamce
i namjeravam obavjestiti siru javnost, novine i sl. o ovome
eto, da ne bude mi omladina samo sjedino skrstenih ruku
ako ima jos neko ko bi isto uradio, vrlo rado cu ga podrzati, cak mozemo i ujediniti snage
trenutno smo prijateljica i ja u koalicji pa bujrum.. al zaozbiljno
p.s jel znate kome treba da se zali? agenciji za statistiku ili agenciji za drzavnu sluzbu? hvala 
-
lolol
#2712 Re: POsao-Popis stanovnistva
A kako ti znas da ovi sto su primljeni nisu isto imali max bodova i nezaposleni i sve isto kao ti? Jednostavno je istih bilo vise od 300, a samo 300 treba?red_magic wrote:da li iko ima namjeru da nesto poduzme povodom ovih rezultata testa?? pogotovo ovi sa max bodovima. ja sam evo odlucila da se zalim. ne s ciljem da me prime, nego cisto da ne znaju da ima neko kome je stalo, i ko ce da im stavi do znanja da su pretjerali! naime, sutra pisem zalbu, obzirom da sam imala sve uslove za prolaz.. test, VSS, nezaposlena! napisat cu im jedno pisamcei namjeravam obavjestiti siru javnost, novine i sl. o ovome
ako ima jos neko ko bi isto uradio, vrlo rado cu ga podrzati, cak mozemo i ujediniti snage
p.s jel znate kome treba da se zali? agenciji za statistiku ili agenciji za drzavnu sluzbu? hvala
-
red_magic
#2713 Re: POsao-Popis stanovnistva
lolol wrote:A kako ti znas da ovi sto su primljeni nisu isto imali max bodova i nezaposleni i sve isto kao ti? Jednostavno je istih bilo vise od 300, a samo 300 treba?red_magic wrote:da li iko ima namjeru da nesto poduzme povodom ovih rezultata testa?? pogotovo ovi sa max bodovima. ja sam evo odlucila da se zalim. ne s ciljem da me prime, nego cisto da ne znaju da ima neko kome je stalo, i ko ce da im stavi do znanja da su pretjerali! naime, sutra pisem zalbu, obzirom da sam imala sve uslove za prolaz.. test, VSS, nezaposlena! napisat cu im jedno pisamcei namjeravam obavjestiti siru javnost, novine i sl. o ovome
fakat mislis da su svi primljeni posteno i zasluzeno? ma daj
- azurna_obala
#2714 Re: POsao-Popis stanovnistva
Jel nama uplaćeno 75% od ukupno zarađenog novca ili??
- perfect_guy
#2716 Re: POsao-Popis stanovnistva
uplaćeno je 1,96 što daje EU, nije išlo po postotcimaazurna_obala wrote:Jel nama uplaćeno 75% od ukupno zarađenog novca ili??
- azurna_obala
#2717 Re: POsao-Popis stanovnistva
Aha...hvala
-
dokholidej80
#2718 Re: POsao-Popis stanovnistva
Naravno treba se zaliti,ali opet nista od toga.red_magic wrote:da li iko ima namjeru da nesto poduzme povodom ovih rezultata testa?? pogotovo ovi sa max bodovima. ja sam evo odlucila da se zalim. ne s ciljem da me prime, nego cisto da ne znaju da ima neko kome je stalo, i ko ce da im stavi do znanja da su pretjerali! naime, sutra pisem zalbu, obzirom da sam imala sve uslove za prolaz.. test, VSS, nezaposlena! napisat cu im jedno pisamcei namjeravam obavjestiti siru javnost, novine i sl. o ovome
-
GoodTaste
#2719 Re: POsao-Popis stanovnistva
Kad ce ostatak ovih para, potrosio sam sve !? 
- Russki
#2720 Re: POsao-Popis stanovnistva
GoodTaste wrote:Kad ce ostatak ovih para, potrosio sam sve !?
za jedno po godine ja kontam
-
nigdje na svijetu
#2721 Re: POsao-Popis stanovnistva
Naravno treba se zaliti,ali opet nista od toga.dokholidej80 wrote:red_magic wrote:da li iko ima namjeru da nesto poduzme povodom ovih rezultata testa?? pogotovo ovi sa max bodovima. ja sam evo odlucila da se zalim. ne s ciljem da me prime, nego cisto da ne znaju da ima neko kome je stalo, i ko ce da im stavi do znanja da su pretjerali! naime, sutra pisem zalbu, obzirom da sam imala sve uslove za prolaz.. test, VSS, nezaposlena! napisat cu im jedno pisamcei namjeravam obavjestiti siru javnost, novine i sl. o ovome
Po kojem su čuvenom kriteriju izabrali kandidate??? U konkursu je navedeno d će kriterij za izbor kandidata biti objavljen. Pošto to naravno, nisu ispoštovali, danas šaljem tužbu Agenciji za statistiku. Imala maksimalan broj bodova na testiranju, radila na popisu stanovništva, VSS, godinama nezaposlena. Ako ko ima pametniju ideju kako protiv ovog zla prije svega u državnim institucijama) na pravedan i normalan način, neka javi. Naravno, i medije treba upaznati sa njihovim lažima. Ako budemo samo sjedili i čekali da se stvari same pokrenu, ništa od toga.
-
nana222
#2722 Re: POsao-Popis stanovnistva
Takodje max br bodova na testu, apsolvent , nezaposlena i naravno nisam prosla...
-
Umalo popisivac
#2723 Re: POsao-Popis stanovnistva
Neko mi vec jednom napisa. Je li do Lukavice ide samo autobus? GRAS, ili? Koliko uopce treba do tamo?
Je li ovi bodovi sto vam se prikazu samo bodovi s testa ili uopce bodovi?
- perfect_guy
#2724 Re: POsao-Popis stanovnistva
Konkretno tržni centar Tom, gdje je smješteno ovo, ne tek par minuta od okretaljke na DobrinjiUmalo popisivac wrote:Neko mi vec jednom napisa. Je li do Lukavice ide samo autobus? GRAS, ili? Koliko uopce treba do tamo?
-
Umalo popisivac
#2725 Re: POsao-Popis stanovnistva
Hvala. Vidio sam negdje na stranicama GRAS-a da ima trola do Lukavice. Al ja za to prvi put cujem. Ili idem trolom do Dobrinje pa onda na bus za Lukavicu?