Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- art vandeley
#2701 Re: Utakmice.
Reprezentativna pauza 
- omega369
#2702 Re: Utakmice.
i sta ce sad husrefe biti opravdanje, prodaja Suljica?? ko da igras pretiv shalkea a ne protiv obarske.
SRAMOTA! SAMO JOS JEDNA U NIZU

SRAMOTA! SAMO JOS JEDNA U NIZU
- BHF_Manijak
#2703 Re: Utakmice.
Pa zar se niste radovali reprezentativnoj pauzi, kao tim ce se jos vise uigrati, novi igraci ce imati priliku uklopit se u tim?
-
iceman2010
#2704 Re: Utakmice.
Sramota po ko zna koji put. Mi ne znamo igrati sa ovim ekipama. Nama i Vrbanjusa da se zatvori 3 dana joj gol ne bi dali. Mislim da sada svi znaju recept kako se nose bodovi sa koseva. Svi u sesnaest i gotovo. Zagarantovan barem jedan bod. Mi cemo ga zabiti samo onima koji nesto ko pokusaju na kosevu.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
Hedg
#2705 Re: Utakmice.
Meni je ovo smiješno. : )
- Svakodobro!
#2706 Re: Utakmice.
Današnje bodove je prosuo Husref, niko me ne može ubijediti da nije mogao bolje složiti sve ovo. Znači fuuj, al dobro vjerojatno se Karić mora prodati pa igra. Vjerujem i hoću da vjerujem da ovi igrači mogu, bar njih 70% je bolje od prosjeka lige, ali šta vrijedi...Nemam riječi, ali srklet nigdje ne vodi.
-
MHAB
#2707 Re: Utakmice.
Za večerašnju blamažu isključivi krivac Husref. On ne zna pripremiti taktiku kada se ekipa protiv nas brani bunkerom na Koševu. Karić, Dupovac, Travančić zablude.Da sam se ja šta pitao u klubu ja bih se Husrefu zahvalio već poslije blamaže sa Kuksijem. Žali Bože para koje je klub potrošio na Travančića, Karića, Radulovića i slična pojačanja. Takođe žali Bože para za sve silne pripreme na koje su išli ovi antitalenti od završetka prošle sezone. Prvenstvo su uništili već u 7. kolu. Pijanci i kreteni koji piju po pripremama, a dana se vuku ko sline obične po terenu. Šta im sada smeta? Redovne plate i po meni prevelike za ono što pružaju na terenu, pripreme gdje požele, imaju i premije za svaki dobar rezultat. Smještaj koji im je osiguran u najmanju ruku pristojan. Šta još treba da im se obezbjedi u ovoj jadnoj zemlji gdje plata kasni u 80% preduzeća pa da pobjede lagano i bez puno grča ekipe poput ove Mladosti iz Velike Obarske.
Pa ovi ljudi iz Mladosti danas došli poslije 12h autobusom iz svog sela. Hodali po Sarajevu kao da su došli na ekskurziju i odnijeli nam bod. Husref ne kontroliše šta igrači rade. Izgubio je konce. Ovaj Todorović po Lukavici više pijan nego trijezan. Ni Travančić nije za baciti. Bez kupovine bodova nikad titule nećemo osvojiti, jer je naša legenda Huseref staromodan trener, koji ne prati moderne trendove fudbala. Umjesto što skače po aut liniji bilo bi bolje da napravi neku smislenu taktiku protiv bunkera. Sve u svemu jadno. Titula adio, titula adio i ko zna kad i ko zna gdje....
Pa ovi ljudi iz Mladosti danas došli poslije 12h autobusom iz svog sela. Hodali po Sarajevu kao da su došli na ekskurziju i odnijeli nam bod. Husref ne kontroliše šta igrači rade. Izgubio je konce. Ovaj Todorović po Lukavici više pijan nego trijezan. Ni Travančić nije za baciti. Bez kupovine bodova nikad titule nećemo osvojiti, jer je naša legenda Huseref staromodan trener, koji ne prati moderne trendove fudbala. Umjesto što skače po aut liniji bilo bi bolje da napravi neku smislenu taktiku protiv bunkera. Sve u svemu jadno. Titula adio, titula adio i ko zna kad i ko zna gdje....
Last edited by MHAB on 14/09/2013 19:26, edited 1 time in total.
- Maharadza
#2708 Re: Utakmice.
Ne bi oni meni išli ni u Hrasnicu na pripreme dok ne dokažu da mogu protiv ovih sela pobijeđivati! Pa ljudi moji ovo danas je bilo SELO protiv kojeg' ni JEDNOG GOLA nismo postigli, SELO i to ne ono tipa lištice da je (finansijski) jače od nekih većih gradova u BiH, već obično i bijedno SELO iz manjeg bh. entiteta u kojem ne igraju nikakve "zvijezde" niti "talenti" ali koji su pokazali više srca na terenu od ovih naših balerina i logično nagrađeni za to!MHAB wrote:Za večerašnju blamažu isključivikrivac Husref. On ne zna pripremiti taktiku kada se ekipa protiv nas brani bunkerom na Koševu. Karić, Dupovac, Travančić zablude.Da sam se ja šta pitao u klubu ja bih mu se zahvalio već poslije blamaže sa Kuksijem. Žali Bože para koje je klub potrošio na Travančića, Kariće, Raduloviće i slična pojčanja. Takođe žali Bože para za sve silne pripreme na koje su antitalenti išli ovi antitalenti od završetka prošle sezone. Prvenstvo su uništili već u 7. kolu. Kreteni...
Volim i poštujem te šefe ko' oca rođenog' ali ovo danas je bilo SRAMOTNO!!!
- Cossack
#2709 Re: Utakmice.
Ne mogu da vjerujem da Husref nije mogao nadmudriti onakvog lika. Njegovo mahetanje rukama i bacanje flaše mi odavno ide na neku stvar... 
- Logovan
#2710 Re: Utakmice.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa jebo li vas život glupi.
Nadam se da je ovo bio samo loš dan. Nadam se...
Šta li rade igrači na reprezentativnim pauzama? Ne samo ovi iz Sarajeva, nego svi igrači iz lige.
Nadam se da je ovo bio samo loš dan. Nadam se...
Jesmo, barem većina.BHF_Manijak wrote:Pa zar se niste radovali reprezentativnoj pauzi, kao tim ce se jos vise uigrati, novi igraci ce imati priliku uklopit se u tim?
Šta li rade igrači na reprezentativnim pauzama? Ne samo ovi iz Sarajeva, nego svi igrači iz lige.
- Havatar
#2711 Re: Utakmice.
One ekipe koje su prije pauze bile u formi su u pauzi izasle iz forme a one koje nisu njima je pauza pomogla da udju u formuLogovan wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa jebo li vas život glupi.![]()
Nadam se da je ovo bio samo loš dan. Nadam se...Jesmo, barem većina.BHF_Manijak wrote:Pa zar se niste radovali reprezentativnoj pauzi, kao tim ce se jos vise uigrati, novi igraci ce imati priliku uklopit se u tim?
-
MHAB
#2712 Re: Utakmice.
[/quote]
Našim pripreme dođu kao zajebancija. Neki piju, neki ganjaju trebe, neki kockaju i igraju kladionicu itd. Jedu u 22:00 h po Čipasu (kako je već ispravno napisati ime one kafane od Katedrale). Jednostavno nesportski žive. Umjesto da u pauzi poprave svoju fizičku formu, oni nesportskim životom pokvare i on malo jada od fizičke kondicije koju su bili ranije distigli.....
Našim pripreme dođu kao zajebancija. Neki piju, neki ganjaju trebe, neki kockaju i igraju kladionicu itd. Jedu u 22:00 h po Čipasu (kako je već ispravno napisati ime one kafane od Katedrale). Jednostavno nesportski žive. Umjesto da u pauzi poprave svoju fizičku formu, oni nesportskim životom pokvare i on malo jada od fizičke kondicije koju su bili ranije distigli.....
-
Hedg
#2713 Re: Utakmice.
Nije Chipas kafana. 
- anonimnaosoba
#2714 Re: Utakmice.
Imaju dobre palačinke, a marka
Jesam na temi sarajeva, al' ovo vrijedi za sve, malo ko se trudi i svake sezone i mi i vi dobijemo bar jedno brukanje na domaćem terenu...
Jesam na temi sarajeva, al' ovo vrijedi za sve, malo ko se trudi i svake sezone i mi i vi dobijemo bar jedno brukanje na domaćem terenu...
- Cossack
#2715 Re: Utakmice.
Zato ste se vi danas izgledali prespremno i maksimalno uigrano...BHF_Manijak wrote:Pa zar se niste radovali reprezentativnoj pauzi, kao tim ce se jos vise uigrati, novi igraci ce imati priliku uklopit se u tim?
- Pitarrr82
#2716 Re: Utakmice.
iceman2010 wrote:Sramota po ko zna koji put. Mi ne znamo igrati sa ovim ekipama. Nama i Vrbanjusa da se zatvori 3 dana joj gol ne bi dali. Mislim da sada svi znaju recept kako se nose bodovi sa koseva. Svi u sesnaest i gotovo. Zagarantovan barem jedan bod. Mi cemo ga zabiti samo onima koji nesto ko pokusaju na kosevu.
Realno, ovi se uopce nisu zatvarali barem u 2/3 utamice i da su malo hrabriji bili mogli su odnijeti sva tri boda.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2717 Re: Utakmice.
Kup BiH 1/16
NK Podgrmeč- FK Sarajevo
Utorak, 17.9.2013 u 16:00
Stadion: Stadion Podgrmeč
NK Podgrmeč- FK Sarajevo
- Maharadza
#2718 Re: Utakmice.
E ako ove ne natrpaju neka se ne vraćaju u Šeher!-LIBERO- wrote:Kup BiH 1/16
NK Podgrmeč- FK Sarajevo
Inače, čujem od nekolicine poznanika da će svi Hordaši i Pitari iz Krajine doći sutra u Sanu i bodriti FKS pa nemojte ih razočarati "igračine"!
Last edited by Maharadza on 16/09/2013 18:38, edited 1 time in total.
-
north
#2719 Re: Utakmice.
Natrpati sigurno neće, neka bude 0-1, dobro je...čak me malo strah koliko god smiješno zvučalo....gostovati Podgrmeču gdje će se protivnik baš naložiti je otprilike jednako težak zadatak kao i igrati kući sa Mladosti, čak je ovo prvo malo i teže, pa zato i treba biti oprezan...
- Maharadza
#2720 Re: Utakmice.
Pa valjda su ovi naši naučili lekciju protiv mladosti?! Ako misle da bez zalaganja i volje mogu tek tako pobijediti bilo koga, pa makar to bilo selo, onda se varaju! Ovo pogotovu važi protiv ludih Krajišnika koji će sigurno ginuti sutra na terenu i davati posljednji atom snage protiv nas! Prognoziram dosta žutih kartona, možda i koji crveni jer ovi će ići baš "u kost"!north wrote:Natrpati sigurno neće, neka bude 0-1, dobro je...čak me malo strah koliko god smiješno zvučalo....gostovati Podgrmeču gdje će se protivnik baš naložiti je otprilike jednako težak zadatak kao i igrati kući sa Mladosti, čak je ovo prvo malo i teže, pa zato i treba biti oprezan...
-
north
#2721 Re: Utakmice.
Ma buraz razumijemo se, samo je preduga lista tih tekmi gdje se ranije trebalo naučiti i opametiti, pa nikako da se to desi i zato imaš opet malo-malo blam: Kukesi, Lištica, Lukavica iako bod nije toliki blam a moralo se više.....Obarska......dodaj na to hejbet tekmi prošle sezone što pod sadašnjim trenerom, što pod prošlim, da ne navodim sad ta famozna imena protivnika, veliko je pitanje jesmo li uopšte do sada išta naučili, kad ćemo naučiti i jesmo li uopšte intelingentni i sposobni da ikad naučimo?
- Maharadza
#2722 Re: Utakmice.
Nema to veze s inteligencijom, već je stvar proste 'discipline', npr. da uprava radi kao što bi trebala: kazniti sviju s oduzimanjem pola plate pa ćeš vidjeti kako JEDU onu loptu i travu kada ostanu bez keša za izlaske i pijanke.north wrote:Ma buraz razumijemo se, samo je preduga lista tih tekmi gdje se ranije trebalo naučiti i opametiti, pa nikako da se to desi i zato imaš opet malo-malo blam: Kukesi, Lištica, Lukavica iako bod nije toliki blam a moralo se više.....Obarska......dodaj na to hejbet tekmi prošle sezone što pod sadašnjim trenerom, što pod prošlim, da ne navodim sad ta famozna imena protivnika, veliko je pitanje jesmo li uopšte do sada išta naučili, kad ćemo naučiti i jesmo li uopšte intelingentni i sposobni da ikad naučimo?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
- omega369
#2723 Re: Utakmice.
Ja sam siguran da bi uprava sad potpisala da se igraci kazne ako trener to zatrazi od njih kao neku disciplinsku mjeru. ovako, ne znam sta ocekujete? da ih neko iz svog cejfa kazni sam od sebe pa da trener sutra kaze, nism ja kriv to je zato sto su vas oni kaznili 
a sto se mene tice ja sam uvjek za kaznjavanje i stimulacije, bez pogovora
a sto se mene tice ja sam uvjek za kaznjavanje i stimulacije, bez pogovora
-
north
#2724 Re: Utakmice.
Po meni je neko neintelingentan i ograničen do bola ako ne može skontati da treba zapeti da max. odigra tekmu pred domaćom publikom sa kojom pobjedom zasjeda na vrh tabele i još više podiže atmesferu u i oko kluba, jer bi to bila četvrta pobjeda u nizu i zasjedanje na prvo mjesto sa +2 u odnosu na konkurente....naravno da ako to ne možeš skontati i ako te to ne može motovisati da si ograničen ko balkon, glup ko ne znam ti šta, i naravno bezobrazan, i da te ta neintelingencija tjera da se qrčiš i igraš tekmu preko neke stvari što na kraju dovodi do nediscipline o koji ti pišeš i koja je isto neupitna....
ali ok, eleme nejse....
ali ok, eleme nejse....
- omega369
#2725 Re: Utakmice.
sve dok se plata ne bude isplacivala od ulaznica, tj. posjete, nekima nece doci iz guzice u glavu