HladjenjeF&N wrote:Kako ste vi samo retardiran klub.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#26976 Re: Sarajevski derbi
-
kudrilo
#26977 Re: Sarajevski derbi
Do kluba je što dva čovjeka crtaju pijeskom linije i što lopataju, onaj cirkus sa Telemach zastavom na centru i sl.
Lopte i termin koji se potenciraju nemaju veze sa Željom. Savez šalje lopte s kojim se MORA igrat, a zajedno sa futavcima iz Moja tv odrede termin.
Lopte i termin koji se potenciraju nemaju veze sa Željom. Savez šalje lopte s kojim se MORA igrat, a zajedno sa futavcima iz Moja tv odrede termin.
- decko_sa_kovaca
#26978 Re: Sarajevski derbi
Samoprozvani divovi sire strah i trepet niko ne smije igrat protiv vas. Sta vam je ba
- Radar71
#26979 Re: Sarajevski derbi
Imam jeftinog razrađivača, oće li uprava Želje kupiti da očiste lopte?
-
Melbourne_Australia
#26980 Re: Sarajevski derbi
Mislim da fakat treba ljudima dati 3 boda.....Jer ovoliko kmecanje jos nisam nigdje vidio.......Inace oni su za bili da igraju jer najbolje igre pruzaju po ovakvim uslovima
A sto je najgore , i vasi su garant bili protiv odigravanja tekme sigurno....Uglavnom super za nas, odmorni za kup a tekma se nece igrati sutra sigurno......Jbg toliko smo jaki da sve se otkaze zbog nas 
- SmokingMan
#26981 Re: Sarajevski derbi
Ako nema savez ima Kina.Naručite dvije + carina i to je to.
https://www.ebay.com/itm/Ball-Soccer-Pr ... SwIFtZ0SrR
https://www.ebay.com/itm/Ball-Soccer-Pr ... SwIFtZ0SrR
-
vernes81
#26982 Re: Sarajevski derbi
Jel opet insajderska ko i za AmawaMelbourne_Australia wrote:Mislim da fakat treba ljudima dati 3 boda.....Jer ovoliko kmecanje jos nisam nigdje vidio.......Inace oni su za bili da igraju jer najbolje igre pruzaju po ovakvim uslovima![]()
A sto je najgore , i vasi su garant bili protiv odigravanja tekme sigurno....Uglavnom super za nas, odmorni za kup a tekma se nece igrati sutra sigurno......Jbg toliko smo jaki da sve se otkaze zbog nas
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#26983 Re: Sarajevski derbi
Za sta?relativno84 wrote:HladjenjeF&N wrote:Kako ste vi samo retardiran klub.
Ovo njje nazivanje kluba pogrdnim imenom, ovo je cinjenica.
Jbmti 7 dana najavljuju danas snijeg, i vi zakazetw utakmicu za danas. Hajd sto niste nista uradili da se igra u subotu, nego niste nista adekvatbo uradili da se pripremite za scenario koji je predvidjan vec 10 dana, a to je snijeg.
Hvala Bogu pa je odgodjena tekma.
-
bjelave
#26984 Re: Sarajevski derbi
Mi smo prosle godine nakon finala Kupa imali samo 2 da se odmorimo do derbija sa njima. Koji su oni upamtili. Nek fino sutra izadnju na teren.victory wrote:Sasvim je jasno da zbog postojeceg i zgusnutog kalendara, njima (fk zeljeznicar) odgovara ovakav razvoj situacije. Zato i nisu poduzeli nista da osiguraju, koliko toliko, normalne uslove za igru. Njih treba razumjeti za ovo otezanje i necinjenje, ali fudbalski savez BiH bi trebao pravovremeno reagovati, donjeti ispravne odluke u interesu svih ostalih klubova u sistemu takmicenja.Fauja Singh wrote:Heftu dana prije se znalo da je od danas snijeg, ne mogu da vjerujem da u NS nema neko razuman da pomjeri utakmicu za subotu, tj dan prije.
Ili ako se vec nije pomjerilo, da jedan klub koji se dici da je radnicki, da nema 20 ljudi koji ce zaduziti lopate i za 20 min ocistiti veci dio terena i ocrtati granice igralista.
Pa majku mu jebem moglo se i u Penny-u uzeti najlon i prekriti teren, 10 min prije utakmice ga smotas i pocne utakmica.
Nek su oni napravili tribinu a nemaju jebena kolica s kojim mogu ocrtati granice igralista nego onaj hudnik nosi pijesak u jupolovoj kanti i rukom crta liniju, jos se kao Pekic poslije ljuti sto je utakmica odgodjena a ocito je da su u Zelji i sami prizeljkivali ovakav scenarij.
Kakav oni razlog sad imaju da traze vise i kako to savez moze pravdati?
-
Fauja Singh
#26985 Re: Sarajevski derbi
Da je bilo koji drugi klub umjesto nas, ja bi volio da vas kazne sa 0-3, ali posto je derbi u pitanju ne bi nikad volio da vas dobijemo za zelenim stolom.Melbourne_Australia wrote:Mislim da fakat treba ljudima dati 3 boda.....Jer ovoliko kmecanje jos nisam nigdje vidio.......Inace oni su za bili da igraju jer najbolje igre pruzaju po ovakvim uslovima![]()
Jedno je jasno, u Zeljeznicaru se sekunde jedne nisu potrudili da pokusaju stvoriti neki minimum uslova za igru nego su poslali onu dvojicu huda kao da fol nesto rade, a znalo se da njih dvojica ne mogu nista.
- GandalfSivi
#26986 Re: Sarajevski derbi
Suza za suzom, hahahahaMaharadza wrote:Freamon Lester wrote:
Da se snijeg ne ocisti mogu razumjeti, ali da u klubu nema lopta za snijeg?Nije smijesno, tragicno je.
![]()
- decko_sa_kovaca
#26987 Re: Sarajevski derbi
Realno ne bi 20 ljudi nista moglo , sad ovisi jel razmisljate razumnim mozgom il navijackim
- victory
#26988 Re: Sarajevski derbi
Prozirno kupovanje vremena na buvljaku zvanom NS BiH!bjelave wrote:Mi smo prosle godine nakon finala Kupa imali samo 2 da se odmorimo do derbija sa njima. Koji su oni upamtili. Nek fino sutra izadnju na teren.victory wrote:Sasvim je jasno da zbog postojeceg i zgusnutog kalendara, njima (fk zeljeznicar) odgovara ovakav razvoj situacije. Zato i nisu poduzeli nista da osiguraju, koliko toliko, normalne uslove za igru. Njih treba razumjeti za ovo otezanje i necinjenje, ali fudbalski savez BiH bi trebao pravovremeno reagovati, donjeti ispravne odluke u interesu svih ostalih klubova u sistemu takmicenja.Fauja Singh wrote:Heftu dana prije se znalo da je od danas snijeg, ne mogu da vjerujem da u NS nema neko razuman da pomjeri utakmicu za subotu, tj dan prije.
Ili ako se vec nije pomjerilo, da jedan klub koji se dici da je radnicki, da nema 20 ljudi koji ce zaduziti lopate i za 20 min ocistiti veci dio terena i ocrtati granice igralista.
Pa majku mu jebem moglo se i u Penny-u uzeti najlon i prekriti teren, 10 min prije utakmice ga smotas i pocne utakmica.
Nek su oni napravili tribinu a nemaju jebena kolica s kojim mogu ocrtati granice igralista nego onaj hudnik nosi pijesak u jupolovoj kanti i rukom crta liniju, jos se kao Pekic poslije ljuti sto je utakmica odgodjena a ocito je da su u Zelji i sami prizeljkivali ovakav scenarij.
Kakav oni razlog sad imaju da traze vise i kako to savez moze pravdati?
-
vernes81
#26989 Re: Sarajevski derbi
Vec su stigle ponude iz Adidasa da rade na dizajnu novih lopti.Freamon Lester wrote:
Da se snijeg ne ocisti mogu razumjeti, ali da u klubu nema lopta za snijeg?Nije smijesno, tragicno je.
- MOSALJOZE
#26990 Re: Sarajevski derbi
Kanalizacija foruma
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#26991 Re: Sarajevski derbi
Utakmica je za danas zakazana jos u JuluF&N wrote:Za sta?relativno84 wrote:HladjenjeF&N wrote:Kako ste vi samo retardiran klub.
Jbmti 7 dana najavljuju danas snijeg, i vi zakazetw utakmicu za danas. Hajd sto niste nista uradili da se igra u subotu, nego niste nista adekvatbo uradili da se pripremite za scenario koji je predvidjan vec 10 dana, a to je snijeg.
- Logovan
#26992 Re: Sarajevski derbi
Palo 2 metra snijega, nije se moglo igrati.
Izašao jedan čovjek da sredi teren. Za pola sata, izašao još jedan.
Tužno. A sprej se uzeo da se lopta sredi.
Izašao jedan čovjek da sredi teren. Za pola sata, izašao još jedan.
Vidi jada i čemera, jebem ti majku, joj, joj.
- relativno84
#26994 Re: Sarajevski derbi
Primitivizam na nivou, cinjenica. Hladjenje neophodno da se vratis na pravi put.F&N wrote:Za sta?
- Logovan
#26995 Re: Sarajevski derbi
Ma ne bi moglo ni 80 ljudi ništa.decko_sa_kovaca wrote:Realno ne bi 20 ljudi nista moglo , sad ovisi jel razmisljate razumnim mozgom il navijackim
Izašla su DVA čovjeka da srede teren. Neka izađe tih 20, pa da vidimo šta će biti.
- Baltazar_khan
#26996 Re: Sarajevski derbi
Sejo Brajlović krvlju tek zaklanog janjeta u vipu ofarbao loptu
- Ljakan
#26997 Re: Sarajevski derbi
Kriv je kompletan savez a ne zeljo.Kad smo na onakvom terenu mogli docekat belgiju pa da nas poslje ljudi ismijavaju ovo danas nije bilo nista losije.
-
vernes81
#26998 Re: Sarajevski derbi
Kako kad imaju ukupno 4 covjeka 2 na terenu a 2 dizajniraju sprejem novu loptu za Adidas.Logovan wrote:Ma ne bi moglo ni 80 ljudi ništa.decko_sa_kovaca wrote:Realno ne bi 20 ljudi nista moglo , sad ovisi jel razmisljate razumnim mozgom il navijackim![]()
![]()
Izašla su DVA čovjeka da srede teren. Neka izađe tih 20, pa da vidimo šta će biti.
- ultima_palabra
#26999 Re: Sarajevski derbi
Jebo derbi, ima pjena party na Kobiljoj
Igrat cete kad mi kazemo, sa onoliko karata koliko mi kazemo... nasa kuca, nasa pravila. Kraj price
Igrat cete kad mi kazemo, sa onoliko karata koliko mi kazemo... nasa kuca, nasa pravila. Kraj price
- decko_sa_kovaca
#27000 Re: Sarajevski derbi
Pada velikim intenzitetom ,teren svakako nije vrhunski samo bi se unistio do maksimuma po meni je odluka dobra mozda nisam u pravuLogovan wrote:Ma ne bi moglo ni 80 ljudi ništa.decko_sa_kovaca wrote:Realno ne bi 20 ljudi nista moglo , sad ovisi jel razmisljate razumnim mozgom il navijackim![]()
![]()