shadowchaser wrote:wasabi wrote:http://prntscr.com/96u50b
Begsoone pretjerao si sa ovim do sada smo nagadali da mozda znaju da koristimo vise kanala za rad na tw pa nam gledaju kroz prste, ali nakon ovog tvog posta u kojem otvoreno spominjes da koristimo vise racuna za rad definitivno ce dovesti do promjena ako vec nije.
I jos nesto slucajnost ili ne imao si problema sa isplatom sa instagc.Sve se to desava u petak kad su i poceli problemi s tw (rani jutarnji sati otvara ko ludo) i kazes da si im objasnjavao kako zaradis toliku svotu. Posto su obe americke firme i instagc i rf jedna iz indiane druga iz kalifornije zar ti ne pada na um da su ovi mogli prijaviti onima kako dodes do odredene sume. Mozda si spominjao vise kanala, refreser ili sta vec pa ovi pozurili da im se uvuku u guzicu.
begsoon1510 wrote:Haha,ne mogu vjerovat..
Ja njima pišem da mi nisu isplatili novac..oni mene pitaju kako zaradim ovoliko
i hajd ja njima napišem kako i oni mi se zahvali za informaciju i čestita mi na dobro obavljenim poslovima
ni a ni b o novcima hahahaha
Drug nemam nista protiv tebe, a i vi ostali shvatite ovaj post kako hocete, ali prevelika je koincidencija u svemu ovome.
Prvi bi volio da sam pogresno ovo sve povezao i da se tw vrati na staro.
pozdrav
ma vjeruj mi da to oni znaju odavno

nije njima begson otkrio toplu vodu

ja prva sam im rekla da radim sa vise kanala davno kad sam imala neki problem, rekla fol da mi brat radi na drugom kanalu sa mojim profilom i nisu spomenuli da je zabranjeno, samo su rekli da nema problema sa nijednim mojim profilom i da je sve ok

eh sad to sto je njima sve u raspadu je njihov problem, uzeli pare, klijenti (koji su im jos ostali) cekaju rezultate koje ne mogu dobiti jer im se sve raspada
Nije niko otkrivao toplu vodu nego je bezveze pričati javno sve šta se radi jer je to i dovelo do svega ovoga. Sam ''Microzadatak'' ili neko od ovih sa večim stažom (mrzi me sad da tačno tražim ko) je napisao kako do prije nekoliko mjeseci niko nije imao pojma da se mogu raditi četiri hita po jednom kanalu i da je sve krenulo naopako kako se to tome laprdalo gdje ne treba. Nebitno je sada znaju li oni to ili ne, ali zašto Begson mora biti taj koji će to njima otkriti i reči? Da bi ispao pametan, važan, ne kontam? Vi ostali umjesto da mu skrenete pažnju na to, vi govorite svaka čast. Sutra kada više ne bude TW-a slobodno se svi nagovorite pa pošaljite video sa tačnim upustvom mijenjana ooopsova uz prevod na jedno 6 jezika i što je moguče detaljnijim objašnjenjem i usput im se sjetite familije jer i dalje ne otvaraju, biće vam duša veća a novčanik prazniji, možda poslije toga otvore i po 11 opsova na svakom kanalu....
isti slučaj je bio i sa onim ''Explicit videa'' taskom kada je neko ovde rekao kako će pisati CF-u jer nije fer zadatak jer zašto za Boga miloga stavljati sve ''no'', pa poslije taj isti zadatak ubrzo nestade, a pojedini su i premium accaunte kupovali radi njega (ukoliko se ne varam).
Pa onda onaj što je htio prijavljivati onaj FIFA task kada je samo jedan mogao otvoriti (testni), a ostali nisu radili. Isti ovaj momak Wasabi je tada prvi reagovao...
Opet kažem, bez obzira da li se zna ili ne, ovakvom pričom skačemo sebi u stomak.Svako ko je nezadovoljan neka privatno piše e-mail, a ne ovako iz neke huje ili bijesa kaže sve ono što ne treba i ssvima nama ćini medvjeđu uslugu (ponavljam bez obzira znaju li oni to ili ne), jer neće samo taj koji je napisao trpiti posljedice nego svi mi ...
Ovaj topik na forumu je i napravljen da pomažemo jedni drugima, a ne obratno...