fakat potpisujem, soundtrack je vrhRaptor44 wrote:Black Flag mi je jedna od dražih igara, ali uvijek su me nervirale one klasične glupe AC misije gdje moraš pratiti određenu osobu od tačke A do tačke B itd..
Bez obzira na to, vrhunska igra za svoje vrijeme.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
l33t
#26951 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- SanskiBiser
#26952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cekacemo do 2019.. radi se i za PS i XBoX i Windows...Averus wrote:U tu svrhu bih radije kupio Sea of Thieves, ono mi je djelovalo zabavno
Ali... Milsim da ćemo još dugo čekati "savršenu" gusarsku igru
- ferratilis
#26953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Odyssey je poboljsao sve sto je u Black Flagu bilo dobro sto se tice mora, ali ipak fali taj osjecaj Zlatnog doba gusara, i pjesme koje pjevaju mornari su na grckom. Ali plovidba je cista desetka. Black Flag je bio los AC, ali odlicna piratska igra.
Ko voli RPG i pirate, Pillars of Eternity 2 se mora odigrati. Barem da se cuje Aim Spirente.
Ko voli RPG i pirate, Pillars of Eternity 2 se mora odigrati. Barem da se cuje Aim Spirente.
- Maharadza
#26954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni ovaj novi Tomb Raider stalno zamrzne i samo se sruši komplet igra i izbaci mi desktop! Jel' iko imao ovaj problem i ako jeste postoji li kakav fix? Ja probao sve mijenjati; low, ultra, dx11/12, background procese ukinuo sve (osim naravno one potrebne) i opet isti problem! 
- rolltroll
#26955 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam primjetio u toku igre da uvijek na istim mjestima dolazi do fps dropova ali ne bilo kakvih već ozbiljnih dropova sa npr 100 na 20 itd. prvobitno sam igrao s scanline sync uključenim i tu nije bilo ovako strašnih dropova tj na mjestima gdje inače zašteka dođe do gubitka zvuka..to je s SS, ali kad isključim isti, onda nemam fps limita ali dolazi do velikih padova što se baš ružno odrazi na gameplay. tako da sam se vratio ponovo SS opciji. Što se crashiranja cijele igre tiče, toga nisam imao do sada.
Iako mi na prvu nije legla igra, nakon što sam istu skoro i prešao, mogu reći da nije tako loša..ustvari lično mi je bolja od prethodnica, ali daleko od neke odlične ocjene
Iako mi na prvu nije legla igra, nakon što sam istu skoro i prešao, mogu reći da nije tako loša..ustvari lično mi je bolja od prethodnica, ali daleko od neke odlične ocjene
- ferratilis
#26956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rijesio sam da konacno predjem AC Ezio trilogiju, jer ih nisam nikad igrao. Danas zavrsio AC2 i, iako je prica solidna, gameplay je uzas. Mislim da je glavni protivnik u igri dzojstik, odnosno kontrole. Vise puta sam htio odustati od igranja, ali sam se nekako natjerao da predjem zbog price.
Morao sam snimiti dio zadnje borbe u igri, ovo nikad necu zaboravit.
(spoiler alert)
Morao sam snimiti dio zadnje borbe u igri, ovo nikad necu zaboravit.
- _coRey_
#26957 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kakvo smece od kompanije
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#26958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jebote život, sad sam skonto da sam ja ovo igro prike 5 godinaferratilis wrote:Rijesio sam da konacno predjem AC Ezio trilogiju, jer ih nisam nikad igrao. Danas zavrsio AC2 i, iako je prica solidna, gameplay je uzas. Mislim da je glavni protivnik u igri dzojstik, odnosno kontrole. Vise puta sam htio odustati od igranja, ali sam se nekako natjerao da predjem zbog price.
Morao sam snimiti dio zadnje borbe u igri, ovo nikad necu zaboravit.![]()
(spoiler alert)
Ali ne sjećam se te problematike koju navodiš. Igrao na tastatura miš kombinaciji.
Ne znam jesi li igrao prvi AC, ali treći iz Ezio trilogije je... Ono, iako je već što se tiče gaminga pomalo repetetivno, u priči ima stvarno nekih vrh momenata.
- ferratilis
#26959 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvi dio sam igrao nekad davno i nije me bas odusevio, iako mi se svidjao koncept igre. Sto se tice dvojke, muzika i atmosfera su odlicni, mislim da je Renesansa najbolji period za AC. Gameplay mi je los jer sam igrao Origins i Odyssey pa se cudno vratiti na ovako staru igru.Dosta je serijal evoluirao od 2009., vise je nego ocigledno. Ali, sigurno cu odigrati Brotherhood i Revelations da vidim kako ce zavrsiti Eziova prica. Ova trilogija je kao lektira, morao sam je odigrati kad-tad. 
- rolltroll
#26960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

iako je ovo vjerovatno najbolji tomb rider do sada, drago mi je da je gotovo...zamorio sam se...84% pređene igre na kraju sam imao, ostale su mi dvije grobnice i jedna kripta koje nisam istražio
- Chmoljo
#26961 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa biće da je to što si ipak igrao novije naslove.ferratilis wrote:Prvi dio sam igrao nekad davno i nije me bas odusevio, iako mi se svidjao koncept igre. Sto se tice dvojke, muzika i atmosfera su odlicni, mislim da je Renesansa najbolji period za AC. Gameplay mi je los jer sam igrao Origins i Odyssey pa se cudno vratiti na ovako staru igru.Dosta je serijal evoluirao od 2009., vise je nego ocigledno. Ali, sigurno cu odigrati Brotherhood i Revelations da vidim kako ce zavrsiti Eziova prica. Ova trilogija je kao lektira, morao sam je odigrati kad-tad.
Ezio je definitivno jedan od besmrtnih likova gaminga.
- Averus
#26962 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Altair i Ezio su meni jedine AC price koje vrijedi igrati
AC3 sam pokušao 15 puta i nikako... Onaj mi glavni lik toliko pospan nekakav, meh
Black Flag imam na uplayu, ali nisam jos probao
Probao Odyssey. Lijepo izgleda, ali mi je nekako bilo smor igrati.
AC3 sam pokušao 15 puta i nikako... Onaj mi glavni lik toliko pospan nekakav, meh
-
l33t
#26963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam igrao Black Flag a prethodne malo manje tj. skoro nikakoAverus wrote:Altair i Ezio su meni jedine AC price koje vrijedi igrati
- Averus
#26964 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
l33t wrote:U nekom prethodnom AC sam samo gotivio sto su gradove fino mapirali kao npr Veneciju
Znaš koji merak kad odigraš Eziovu priču, a onda poslije toga pojetiš Firencu i Rim
Tačno sam se suzdržavao od penjanja po zgradama
- SmokingMan
#26965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Masyaf,Acre,Jerusalem.Naprosto ću zbog goleme nostalgije i nevjerovatno prelijepih krajolika bliskog istoka,za par eurića kupiti oca svih AC.ova.Sva sreća da ga nikada nisam završio,razlog više... 
-
l33t
#26966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hahaAverus wrote:l33t wrote:U nekom prethodnom AC sam samo gotivio sto su gradove fino mapirali kao npr Veneciju
Znaš koji merak kad odigraš Eziovu priču, a onda poslije toga pojetiš Firencu i Rim![]()
![]()
Tačno sam se suzdržavao od penjanja po zgradama![]()
kod mene je obratno prvo sam posjetio Veneciju i Firencu i onda sam igrao AC pa se zadivio kako je sve isto
- REDDEVILS
#26967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SOMA Free Now on giveaway
https://www.gog.com/game/soma
https://www.gog.com/game/soma
- aditon
#26968 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nemoguće kliknuti na "claim" dugme 
- typeOnegative
#26969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to je nesto do tebe , evo uzeo upravo bez ikakvih problema . Probaj sa drugim browserom
- ferratilis
#26970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo zasto Chmoljo gotivi Assassin's Creed 

- Chmoljo
#26971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fuj, pa ovo je ženskoferratilis wrote:Evo zasto Chmoljo gotivi Assassin's Creed
- avaks
#26972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ezio ko Božo Vrećo 
- rolltroll
#26973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Počeo igrati BF V i nemalo sam se iznenadio, u negativnom smislu
DX12 @1080p Ultra settings

ovakav mjesec bi bio na igri wolfenstein 3d iz 1992 godine da je igra imala nebo i mjesec

a onda teksture nečega što bi trebalo biti frost surface, ali ovo je drama

ima još, vegetacija "raste" iz zidova i podova, puška stoji na zidu kao da je zalijepljena nakon što rokneš npc-a itd itd itd
DX12 @1080p Ultra settings

ovakav mjesec bi bio na igri wolfenstein 3d iz 1992 godine da je igra imala nebo i mjesec

a onda teksture nečega što bi trebalo biti frost surface, ali ovo je drama

ima još, vegetacija "raste" iz zidova i podova, puška stoji na zidu kao da je zalijepljena nakon što rokneš npc-a itd itd itd
-
l33t
#26974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nemas se sta cuditi, BF V je reskinned BF 1. BTW dx12 je lose optimiziran, vjerovatno ce bolje ici na dx11 
- Chmoljo
#26975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam bukvalno žurio da vidim ksko izgleda Jerusalem. I fkt se nisam pokajao.SmokingMan wrote:Masyaf,Acre,Jerusalem.Naprosto ću zbog goleme nostalgije i nevjerovatno prelijepih krajolika bliskog istoka,za par eurića kupiti oca svih AC.ova.Sva sreća da ga nikada nisam završio,razlog više...
Još kako otkidam na te historijske detalje, to mi je bilo vrh.
Ali Ezio je to nadmašio.