Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DANIELE RUGANI, branič Juventusa, ima koronavirus.
Tu vijest je objavio talijanski prvak na svojim službenim stranicama.
"Nogometaš Daniele Rugani pozitivan je na Koronavirus-COVID-19 i trenutačno je asimptomatičan. Juventus je postupio prema zakonskim procedurama i pokrenuo izolaciju ekipe, uključujući i sve one koji su bili s njim u kontaktu", objavili su u priopćenju.
Pjanic je ovime izgubljen, Roma je takodje danas otkazala put na revans jer ne smiju sletiti u Spaniju, time i Dzeko otpada.
Cisto sumnjam da ce se i do EP situacija sa virusom smiriti do te mjere pa da se dopusti odrzavanje istog.
Ogromna masa navijaca, jos se utakmice trebale igrati po cijeloj Evropi, ne znam...ali mislim da ce oni to da odgode.
Sta ima veze, ja bas uzivam u ovoj bjeloruskoj ligi...bas se fudbal igra, nema prekomjernog pumpanja atmosfere, dizanja pompe, niti okivanja instagram zvijezdi u nebo...
Jos im sad ni Bate ne dominira ligom kao prijasnjih godina, bas je interesantna liga.