A ovaj gandalf nece do sutra...ne mogu ja vise cekati.
Btw. Ona prica tesko, kao da je rodjena u usa, al' zato on prica nas, kao da je sad sletio u ameriku
Moderator: anex
Da, Sandzak....pustopoljina wrote:Meni vuce na sandzak i cg...
Sad kad kaze leskovac![]()
Reeeeciii naaaam!

pustopoljina wrote:Primljen savjet!
A ovaj gandalf nece do sutra...ne mogu ja vise cekati.
Btw. Ona prica tesko, kao da je rodjena u usa, al' zato on prica nas, kao da je sad sletio u ameriku
I to bi bilo TOmO k3 wrote:ovo sexy izgleda![]()

Jelda da je mraaak?shandrprcSA wrote:moramGandalfSivi wrote: Kako ti je doooobraaaaaa zdjela, svjetski...
moonca wrote:Ja bih na tanjiru dodala sam cream...![]()
Loo wrote:moonca wrote:Ja bih na tanjiru dodala sam cream...![]()
![]()
Cisto skrnavljenje![]()
Zna se u sta ide "cream" ili ti ga mileram
Ln skvo tri kapljice ulja
.Jesi li ti ovo snimio- nisam shvatila??GandalfSivi wrote:Dimitrovgrad kod Nisa, Ivkova slava... Ovo se jos suzdrava kako inace prica, super zajebancija, volim je slusati. Inace djevojka lik neunistiv, jako pametna...
Si...moonca wrote:.Jesi li ti ovo snimio- nisam shvatila??GandalfSivi wrote:Dimitrovgrad kod Nisa, Ivkova slava... Ovo se jos suzdrava kako inace prica, super zajebancija, volim je slusati. Inace djevojka lik neunistiv, jako pametna...
Haha, pa nisam debeo, ako to pitasmoonca wrote:![]()
A tako -tvoj glas...pa zakljucila bih da ne jedes puno..![]()
A djevojka, sto sam je duze slusala- nema neki 'tvd' akcent i nije definitivno Sandzak --imam prijateljicu iz Srbije-koja je doSla ovdje sa 13 godina i imaju slican izgovor...
.Nisam na to mislilaGandalfSivi wrote:Haha, pa nisam debeo, ako to pitasmoonca wrote:![]()
A tako -tvoj glas...pa zakljucila bih da ne jedes puno..![]()
A djevojka, sto sam je duze slusala- nema neki 'tvd' akcent i nije definitivno Sandzak --imam prijateljicu iz Srbije-koja je doSla ovdje sa 13 godina i imaju slican izgovor...
Dobro, mozda jesam malo sada, duga zima bila...

Uh, pricala je prilicno sporo, ko bi rekao...GandalfSivi wrote:Dimitrovgrad kod Nisa, Ivkova slava... Ovo se jos suzdrava kako inace prica, super zajebancija, volim je slusati. Inace djevojka lik neunistiv, jako pametna...
Zao mi je ako to tako vidis, ja bas volim pogadjati odakle je neki govorNot My Idea wrote:Covjek postavio krajnje simpatičan video a mi se nasli zeni brojat krvna zrnca.