FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#26951 Re: FC Barcelona
ili ova iz 2012:
"Terry has already been offered 18-month contract at Valencia. I'm involved in person. Signing will happen next January."
tim za utakmicu protiv granade:
pinto, oier, montoya, pique, bartra, puyol, mascherano, adriano, busquets, song, cesc, iniesta, s.roberto, adama, pedro, alexis, dongou, neymarinho.
"Terry has already been offered 18-month contract at Valencia. I'm involved in person. Signing will happen next January."
tim za utakmicu protiv granade:
pinto, oier, montoya, pique, bartra, puyol, mascherano, adriano, busquets, song, cesc, iniesta, s.roberto, adama, pedro, alexis, dongou, neymarinho.
-
Adoxxx
#26952 Re: FC Barcelona
Pique i Cesc su spremni, mozda i zaigraju sutra, Alba ce biti spreman za sljedecu sedmicu vjerovatnoLSD wrote:Nakon ove gluposti, više ga nikad niko nece uzimati za ozbiljno, taman svaki put bio u pravu. Nije mogao gori autogol zabiti. Uvijek je lupao, ali sad je nadmašio sam sebe.505sCrtom wrote:Gallardo (Punto Pelota): "Messi will leave at end of the season. He feels betrayed, because club rejected his contract renewal agreement."
"Čak 10 igrača FC Barcelone je trenutno van stroja zbog povreda:
Valdes, Alves, Pique, Alba, Dos Santos, Xavi, Afellay, Cesc, Messi i Tello."
![]()
haman citav jedan tim van stroja.
- skenderija04
#26953 Re: FC Barcelona
Evo sad sam vidio ovo sto je rekao Gallardo za TeleFlo.U principu nije rekao nista. Kao Messi ljut je na upravu ali je moguce da obnovi ugovor
. Sva prica se svodi da se pokake na upravu Barcelone (sto li?) i da kazu da je Valdano tehnicki direktor Barcelone u sjeni
(sto li?) Suptilno.
Puno zanimljivija vijest je da Barcelona vec ima teren za novi stadion ako to na referendumu odluce clanovi. Jako blizu danasnjeg stadiona.
Puno zanimljivija vijest je da Barcelona vec ima teren za novi stadion ako to na referendumu odluce clanovi. Jako blizu danasnjeg stadiona.
- Klix_toris
#26954 Re: FC Barcelona
Camp Nou (Barcelona) by Bing:

- Klix_toris
#26955 Re: FC Barcelona
Da li neko zna, je li sam teren na Camp Nou, ispod nivoa mora (ako da, koliko tačno)? Jer je sam grad Barcelona tu negdje par metara iznad nivoa mora, a teren na Cam Nou je ukopan dosta ispod nivoa grada (terena na toj lokaciji), pa sada... 
- skenderija04
#26956 Re: FC Barcelona
nijeKlix_toris wrote:Da li neko zna, je li sam teren na Camp Nou, ispod nivoa mora (ako da, koliko tačno)? Jer je sam grad Barcelona tu negdje par metara iznad nivoa mora, a teren na Cam Nou je ukopan dosta ispod nivoa grada (terena na toj lokaciji), pa sada...
- Klix_toris
#26957 Re: FC Barcelona
OK. Hvala!skenderija04 wrote:nijeKlix_toris wrote:Da li neko zna, je li sam teren na Camp Nou, ispod nivoa mora (ako da, koliko tačno)? Jer je sam grad Barcelona tu negdje par metara iznad nivoa mora, a teren na Cam Nou je ukopan dosta ispod nivoa grada (terena na toj lokaciji), pa sada...
A koji je to novaj teren što imaju za eventualnu gradnju novog stadiona, ako znaš, može li google maps PrintScreen lokacije ili link preko wikimapia.org?
- Klix_toris
#26958 Re: FC Barcelona
Evo neke friške izjave trenera:

Martino: "FIFA je promijenila datum za ceremoniju proglašenja dobitnika Zlatne lopte? Po meni, najbolji igrač na svijetu je Messi. Nemam komentar na FIFA-inoj odluci."
Martino: "Koga bih ja glasao za dobitnika Zlatne lopte? Ja sam već glasao za Lea dok sam bio selektor Paragvaja. Ponovo bih to učinio."
Martino: "Krajem novembra ili početkom decembra, Leo će otići u Argentinu kako bi nastavio svoj oporavak."
Martino: "Pinto će braniti na predstojećim utakmicama za Španski kup."
Martino: "Dongou je imao veoma dobru pred-sezonu sa nama, dok je Adama jedan od najperspektivnijih igrača u našoj akademiji."
Martino: "Nama će nedostajati najbolji igrač na svijetu i najbolji golman na svijetu, ali mi imamo odlične igrače koji mogu zamjeniti njih."
Martino: "Valdes ima više odbrana ove sezone? Ne znam da li ima više, ali on brani u odlučujućim trenucima što i rade najbolji golmani."
Martino: "Činjenica da nismo potpisali ugovor sa nijednim štoperom, dobro je došla za Bartru. Dobio je više samopouzdanja."
Martino: "Da li će biti više pritiska na Neymara kada znamo da je Messi ozljeđen? Neymar je odradio svoj posao odlično od početka, ja ne mislim da će on imati veliki pritisak."
Martino: "Puno ozljeda mišića? Do sada smo imali 3 ozbiljne ozljede - Alba, Victor i Leo. U ovom trenutku, to nas ne brine."
Martino: "Cuenca nije u timu? Oporavlja se od ozbiljne ozljede, treba više vježbati i steći samopouzdanja."

Martino: "FIFA je promijenila datum za ceremoniju proglašenja dobitnika Zlatne lopte? Po meni, najbolji igrač na svijetu je Messi. Nemam komentar na FIFA-inoj odluci."
Martino: "Koga bih ja glasao za dobitnika Zlatne lopte? Ja sam već glasao za Lea dok sam bio selektor Paragvaja. Ponovo bih to učinio."
Martino: "Krajem novembra ili početkom decembra, Leo će otići u Argentinu kako bi nastavio svoj oporavak."
Martino: "Pinto će braniti na predstojećim utakmicama za Španski kup."
Martino: "Dongou je imao veoma dobru pred-sezonu sa nama, dok je Adama jedan od najperspektivnijih igrača u našoj akademiji."
Martino: "Nama će nedostajati najbolji igrač na svijetu i najbolji golman na svijetu, ali mi imamo odlične igrače koji mogu zamjeniti njih."
Martino: "Valdes ima više odbrana ove sezone? Ne znam da li ima više, ali on brani u odlučujućim trenucima što i rade najbolji golmani."
Martino: "Činjenica da nismo potpisali ugovor sa nijednim štoperom, dobro je došla za Bartru. Dobio je više samopouzdanja."
Martino: "Da li će biti više pritiska na Neymara kada znamo da je Messi ozljeđen? Neymar je odradio svoj posao odlično od početka, ja ne mislim da će on imati veliki pritisak."
Martino: "Puno ozljeda mišića? Do sada smo imali 3 ozbiljne ozljede - Alba, Victor i Leo. U ovom trenutku, to nas ne brine."
Martino: "Cuenca nije u timu? Oporavlja se od ozbiljne ozljede, treba više vježbati i steći samopouzdanja."
- skenderija04
#26960 Re: FC Barcelona
Drug to je meni nuklearna fizika
. Vidi se na ovoj prvoj slici (lijevo gore) gdje je ovaj teren za Rugby pa ovi zuti trokutovi, i dalje se ne vidi ali ima jako puno prostora.
- hoćeli_ko_rasol
- hoćeli_ko_rasol
#26962 Re: FC Barcelona
Cesc i Pique su dobili zeleno svjetlo za povratak na teren. Igrači koji su pozvani za utakmicu protiv Granade: Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Adriano, Sergi Roberto, Oier, Adama i Dongou.
- hoćeli_ko_rasol
#26963 Re: FC Barcelona
Ukoliko se članovi FC Barcelone odluče za gradnju novog stadiona, isti neće biti građen pokraj Camp Noua, već između Barcelone i Hospitaleta. Navodno, ova mogućnost je već proučena od pojedinih Barçinih čelnika, a konačna odluka bi mogla biti donesena sredinom narednog mjeseca.

- hoćeli_ko_rasol
- hoćeli_ko_rasol
#26966 Re: FC Barcelona
Messi: "Crstiano i ja nikad nismo razmijenili dresove.On me nikada nije pitao za dres.."

- Kemal Malovčić
#26967 Re: FC Barcelona
nije smio, postidi se uvijek pred VELIKIM MESIJEM
-
fixer
#26968 Re: FC Barcelona
Mora Ronaldo da pita?hoćeli_ko_rasol wrote:Messi: "Crstiano i ja nikad nismo razmijenili dresove.On me nikada nije pitao za dres.."
- hoćeli_ko_rasol
#26969 Re: FC Barcelona
Sutra BBVA:
Pobjeda/nerješeno/poraz
Za malo hrabrije, tačan rezultat

Pobjeda/nerješeno/poraz
Za malo hrabrije, tačan rezultat

- hoćeli_ko_rasol
#26970 Re: FC Barcelona
Ako ništa stariji je, iskusniji, red je da prvi pita mlađeg, neiskusnijeg...fixer wrote:Mora Ronaldo da pita?hoćeli_ko_rasol wrote:Messi: "Crstiano i ja nikad nismo razmijenili dresove.On me nikada nije pitao za dres.."
Uvijek pita losiji
- ascari
#26972 Re: FC Barcelona
Idemo dalje
Because Pinto has back discomfort, he might not play all games in the coming weeks. Third goalkeeper Oier could also get playing time.
- skenderija04
#26973 Re: FC Barcelona
Odakle je ovoascari wrote:Idemo dalje
Because Pinto has back discomfort, he might not play all games in the coming weeks. Third goalkeeper Oier could also get playing time.
- skenderija04
#26974 Re: FC Barcelona
Kako povreda Valdes obavezuje mirovanje duze od 28 dana, FIFA po novom dogovoru sa klubovima, mora platiti 20.548€ dnevno. Skoro pa milion.
-
fixer
#26975 Re: FC Barcelona
Koliko ce Real dobiti za Khediru?skenderija04 wrote:Kako povreda Valdes obavezuje mirovanje duze od 28 dana, FIFA po novom dogovoru sa klubovima, mora platiti 20.548€ dnevno. Skoro pa milion.