Shvatamnemampojma0 wrote:Hahaha doktor pravnih nauka..hahhaha.tvsabina wrote: Dennis je doktor pravnih nauka tako da mu je jedino Josip Grubeša iz VM "ravan" po zvanju.
Svi ostali su za njega - mali.
Gdje je to Suljagić patentirao opaske , čisto da se zna da se ne bi ponavljalo......
Pitaj tog dotura kao je polagao Ustavno pravo kod Duvnjaka, to se i danas priča po Pravnom.
Vidi, ja znam jednog doktora pravnih nauka koji nije završio pravni fakultet, a danas je prof na pravu u Tuzli. Živa istina. Al on je SDA kadar, pa sve može. Takodjer, znam jednog doktora ekonomije koji je završio tehnološki faks i on je danas prof na ekonomiji u Tuzli. Pretpostavljaš, SDA kadar. I ministar u vladi FBIH.
Tako da ja tim titulama ne dajem mnogo značaja...to je samo forma, koja nije garant znanja i pameti. Njima te titule služe kao zaštita, da ih se poštuje i ne pita mnogo, a da progovore o tim svojim strukama vidjelo bi se da su to blećci i da veze nemaju o tim naukama.
S obzirom da je Dennis doktor pravnih nauka , on je zapravo "hahahaha" doktor a s obzirom da ti "ne daješ mnogo značaja" tim "titulama" evo imam puno pravo da sama ne dajem nikakvog značaja tvom pisanju.
Uostalom , Dennis je i član SDA.
Dovoljno.
Taj "humor" je fascinantan , nešto kao Fadil i Dario na OBN-u....Banksy wrote:Tekst o kojem govorite je ispod prosjeka prosječne forumske rasprave. Taj Murselović (za kojeg prvi put čujem) piše jednako loše kao i Vildana (to sam prvo pomislila nakon čitanja teksta), samo što se kod nje ipak, uz puno napora i koncentracije, ipak na kraju može shvatiti poenta. Ovdje, ja je ne vidim ili ne razumijem. O neuspjelom humoru je izlišno govoriti ...
edit: ime, beg, ko je i odakle je zaista nije važno