Demokratska fronta Željko Komšić

sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#26951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

nemampojma0 wrote:
tvsabina wrote: Dennis je doktor pravnih nauka tako da mu je jedino Josip Grubeša iz VM "ravan" po zvanju.
Svi ostali su za njega - mali.

Gdje je to Suljagić patentirao opaske , čisto da se zna da se ne bi ponavljalo......
Hahaha doktor pravnih nauka..hahhaha.
Pitaj tog dotura kao je polagao Ustavno pravo kod Duvnjaka, to se i danas priča po Pravnom.

Vidi, ja znam jednog doktora pravnih nauka koji nije završio pravni fakultet, a danas je prof na pravu u Tuzli. Živa istina. Al on je SDA kadar, pa sve može. Takodjer, znam jednog doktora ekonomije koji je završio tehnološki faks i on je danas prof na ekonomiji u Tuzli. Pretpostavljaš, SDA kadar. I ministar u vladi FBIH.
Tako da ja tim titulama ne dajem mnogo značaja...to je samo forma, koja nije garant znanja i pameti. Njima te titule služe kao zaštita, da ih se poštuje i ne pita mnogo, a da progovore o tim svojim strukama vidjelo bi se da su to blećci i da veze nemaju o tim naukama.
Shvatam
S obzirom da je Dennis doktor pravnih nauka , on je zapravo "hahahaha" doktor a s obzirom da ti "ne daješ mnogo značaja" tim "titulama" evo imam puno pravo da sama ne dajem nikakvog značaja tvom pisanju.
Uostalom , Dennis je i član SDA.
Dovoljno.
:roll:
Banksy wrote:Tekst o kojem govorite je ispod prosjeka prosječne forumske rasprave. Taj Murselović (za kojeg prvi put čujem) piše jednako loše kao i Vildana (to sam prvo pomislila nakon čitanja teksta), samo što se kod nje ipak, uz puno napora i koncentracije, ipak na kraju može shvatiti poenta. Ovdje, ja je ne vidim ili ne razumijem. O neuspjelom humoru je izlišno govoriti ...
edit: ime, beg, ko je i odakle je zaista nije važno
Taj "humor" je fascinantan , nešto kao Fadil i Dario na OBN-u....
volta dzontra

#26952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by volta dzontra »

Legendarno....jes vam osamostaljeni Komsic dugo trajao a ko da je juce bilo kad ste ga u zvijezde okivali. Ipak kad se podvuce teka u plusu ste s njim. Nemojte mu zaboraviti koliko vam je zadovoljstva donosio pod parolom "jesmo zahebali Hrvate".

Pa niste valjda ozbiljno mislili da se stranka koju vode prikraceni mediokritet, sovinisticki NVO manipulator i destruktivni manijak moze nositi sa SDA masinerijom.
pemanapemani

#26953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

volta dzontra wrote:Legendarno....jes vam osamostaljeni Komsic dugo trajao a ko da je juce bilo kad ste ga u zvijezde okivali. Ipak kad se podvuce teka u plusu ste s njim. Nemojte mu zaboraviti koliko vam je zadovoljstva donosio pod parolom "jesmo zahebali Hrvate".

Pa niste valjda ozbiljno mislili da se stranka koju vode prikraceni mediokritet, sovinisticki NVO manipulator i destruktivni manijak moze nositi sa SDA masinerijom.
Meni je drago da Hrvati sada imaju autohtonog predstavnika, jos uvijek, zvanicnog Jugoslavena.

Predsjednika stranke za cijeg je vladanja 50% Hrvata isparilo iz BiH.

Drago mi je da tako maestralno gradi politicke odnose sa predsjednikom manjeg entiteta, koji zauzima skoro pola BiH, a gdje tih istih Hrvata ima za 1,5 puta manje negu u gradu Sarajevu.

RS- 9 i kusur tisuca Hrvata, grad Sarajevo - 12 i kusur tisuca Hrvata.

Statistika najbolje pokazuje HDZ superiornost.
pemanapemani

#26954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Anabella wrote:
pemanapemani wrote:
volta dzontra wrote:Legendarno....jes vam osamostaljeni Komsic dugo trajao a ko da je juce bilo kad ste ga u zvijezde okivali. Ipak kad se podvuce teka u plusu ste s njim. Nemojte mu zaboraviti koliko vam je zadovoljstva donosio pod parolom "jesmo zahebali Hrvate".

Meni je drago da Hrvati sada imaju autohtonog predstavnika, jos uvijek, zvanicnog Jugoslavena.

Predsjednika stranke za cijeg je vladanja 50% Hrvata isparilo iz BiH.

Drago mi je da tako maestralno gradi politicke odnose sa predsjednikom manjeg entiteta, koji zauzima skoro pola BiH, a gdje tih istih Hrvata ima za 1,5 puta manje negu u gradu Sarajevu.

RS- 9 i kusur tisuca Hrvata, grad Sarajevo - 12 i kusur tisuca Hrvata.

Statistika najbolje pokazuje HDZ superiornost.
Sve se to moze zaustaviti ignorisanje izborne volje jednog konstitutivnog naroda, zapravo to je i dovelo do svega ovoga sto si nabrojao...komedija
Pa naravno, Komsic je etnicki ocistio Hrvate iz RS-a i dio njih preselio u Sarajevo.
pemanapemani

#26955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Sto je dovelo do rezultata da u jednom osrednjem gradu sa bosnjackom vecinom ima 1,5 puta vise Hrvata, nego u pola drzave sa srpskom vecinom.

Problem je u bosnjackoj hegemoniji. Vidi se iz aviona, pardon, zrakoplova.
nikad_vise

#26956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikad_vise »

nemampojma0 wrote: Uskoro ćemo početi slušati papagajsko ponavljanje "u trećem je snaga" :D
SDA je uz sav kriminal i nesposobnost uspjela sa jednim ministarskim mjestom usutka cijelu pricu o trecem entitetu i kanalu.
Rezultat toga je da je HDZ skoro pa otrgnut iz ruku SNSD-a i preko noci ce pao u zagrljaj SDA.
Cak je i Hafiz primirio retoriku i zadovoljno trlja ruke sa jednim ministarstvom vise :mrgreen: Haman se uhljebio negdje :zzzz:
It_is_a_Leclerc

#26957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

pemanapemani wrote:
Pa ti ljude koji se ne slazu sa svima koji trenutno pljuju DF proglasavas komunistima koji bi kao strijeljali neistomisljenike.

Do prije dva mjeseca si slicnim epitetima castio sve one koji su se usudili zucnuti protiv DF-a.

Danas sa Cortom predvodis cipelarenje mrtvaca.

Licno sam ih odjebao kad su koalirali sa SDA dok si ti masturbirao na svaki njihov potez.
Lupetanja i blebetanja....

Klasični jugokomunjarski pristup čitanja između redova i izvlačenja iz konteksta.

Ja ljude koji o nečijem tekstu raspravljaju po ad hominem principu, bez trunke argumenta, hiperbolički mu navodeći biografiju kao inkriminaciju, nikad nisam branio, ma za koju političku opciju bili. To su komunističke metode kompromitacije čovjeka na koje ja ne pristajem.

Ja imam pravo da cipelarim, jer su zahvaljujući dijelom i mom glasu, ovdje gdje su sad. Valjda mi koje su ovi diletani, budale i slični aparatčici nasankali da glasamo za njih, imamo najviše pravo da ih pljuvamo, cipelarimo i da se radujemo njihovom skorom nastanku sa političke scene.

Ovog - "nije humano", neću komentirati. To je jadnički nivo na koji ja ne silazim.
nikad_vise

#26958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nikad_vise »

It_is_a_Leclerc wrote: Lupetanja i blebetanja....

Klasični jugokomunjarski pristup čitanja između redova i izvlačenja iz konteksta.

Ja ljude koji o nečijem tekstu raspravljaju po ad hominem principu, bez trunke argumenta, hiperbolički mu navodeći biografiju kao inkriminaciju, nikad nisam branio, ma za koju političku opciju bili. To su komunističke metode kompromitacije čovjeka na koje ja ne pristajem.

Ja imam pravo da cipelarim, jer su zahvaljujući dijelom i mom glasu, ovdje gdje su sad. Valjda mi koje su ovi diletani, budale i slični aparatčici nasankali da glasamo za njih, imamo najviše pravo da ih pljuvamo, cipelarimo i da se radujemo njihovom skorom nastanku sa političke scene.

Ovog - "nije humano", neću komentirati. To je jadnički nivo na koji ja ne silazim.
Nekada stvarno ne kontam ljude.
Ako je covjek jednom dao glas nekome i ovaj ga razocarao normalno da ce sledeci put ukazati povjerenje nekome drugom.Jedino je kod nas zatucanih Balkanaca ako si SDA onda moras biti do groba SDA ili ako si SDP onda si do groba SDP pa makar te taj SDP,SDA,DF ili bilo koja druga stranka doveli do prosjackog stapa.Ako promjenis misljenje onda si prelivoda,izdajnik,papak i slicno.Ja stvarno ne razumijem takve mentalne sklopove i pomalo mi je i zao ljudi koji zaglave u takvom kliseju.

Ja nisam glasao za DF ali nisam imao nista narocito da im prigovorim kad su osnovani i mislio sam da ljudi zasluzuju sansu iako sam glasao za SBB jer sam procjenio da oni imaju vise sanse da ugroze SDA s cijom politikom nisam uopste bio zadovoljan,sta vise ogorcen sam bio.

Nakon formiranja vlasti i svih desavanja u zadnjih nekoliko mjeseci ta korumpirana SDA je izgledala kao ozbiljna stranka naspram nekih kojim sam dao glas i nekih za koje sam vjerovao da ce napraviti nesto ozbiljnije.Danas kad razmisljam u zadnjih nekoliko mjeseci nekako mi je Nasa Stranka najozbiljnije djelovala od vecine ostalih i mislim da ce to biraci nagraditi ako nastave da rade sa ovim intezitetom.Ima jos dugo do izbora i do dana kad izadem na biraliste pratit cu pomno desavanja a onda odluciti kome dati glas.Ono sto sad znam u ovom trenutku je kome sigurno nebi dao da su izbori sutra jer su iznevjerili moja ocekivanja.A vidim da i ti tako razmisljas Leclerk i svaka cast :thumbup:
zunazu

#26959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zunazu »

Ova tema je jedan od većih smradova na ovom forumu. "demokratska fronta" je najnejasniji i najgluplji politički projekat na ovim prostorima možda i svih vremena a Ž. Komšić je jedan od najvećih polupismenih parazita bosanskog društva.
piupiu

#26960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by piupiu »

nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote:
Ovdje su malo pobrkali lončiće.
Doduše, tačno je da i Suljagiću i Komšiću zaigra srce kada god im je bijelo ispred nosa.
Ali u Suljagićevom slučaju, to bijelo nije snijeg.
To ste, onda, zajedno morali...mislim, morali ste biti skupa da biste podijelili tu emociju i radovanje bijelom ispod nosa.
Imate dokaze za svoje tvrdnje - i jedan i drugi?

Odnesite ih Odjeljenju za suzbijanje opojnih droga ili drugom nadležnom organu ili licu.

Uslovi korištenja foruma, nije dozvoljeno:
objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama
... bez obzira da li je neko samo 'ličnost na forumu' ili javna i politička ličnost.

Hvala.
Corto Maltese

#26961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Nego, da se vratimo temi. Kakve su prognoze za naredne lokalne izbore, u svjetlu situacije u kojoj se nalazi Demokratska Fronta Željko Komšić, danas:

1. Medijska podrška- komada jedan (Vildana S.)
2. Podrška radničke klase i lumpenproletariata- komada jedan (Bajramović I., nezavisni predsjednik nezavisnog sindikata)
3. Podrška poštene inteligencije- minus 3 i raste, to jest pada.
4. Podrška elektronskih društvenih mreža- komada tri (statistički prosjek izveden iz 4 virtualna lika, dva u realnom životu)
5. Telefonska podrška- komada jedan (Ajfon Bajrović)
6. Podrška iz društveno političkog života- komada sedamdeset jedan i Po (sedamdeset ovih što su se udomili po odborima i komisijama, plus Šćepo Tornjak, plus Ante Popović)
7. Aktivnih članova- komada dva (vidjeti pod tačkom br. 4. Biće i trojica, inshallah, čim Komšića pronađu)

Šta vi mislite?
seln

#26962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

Corto Maltese wrote:Nego, da se vratimo temi. Kakve su prognoze za naredne lokalne izbore, u svjetlu situacije u kojoj se nalazi Demokratska Fronta Željko Komšić, danas:

2. Podrška radničke klase i lumpenproletariata- komada jedan (Bajramović I., nezavisni predsjednik nezavisnog sindikata)
4. Podrška elektronskih društvenih mreža- komada tri (statistički prosjek izveden iz 4 virtualna lika, dva u realnom životu)
6. Podrška iz društveno političkog života- komada sedamdeset jedan i Po (sedamdeset ovih što su se udomili po odborima i komisijama, plus Šćepo Tornjak, plus Ante Popović)
7. Aktivnih članova- komada dva (vidjeti pod tačkom br. 4. Biće i trojica, inshallah, čim Komšića pronađu)

Šta vi mislite?
Mislim da nema veceg jada od zavisti....

Image
It_is_a_Leclerc

#26963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Anabella wrote:
Corto Maltese wrote:Nego, da se vratimo temi. Kakve su prognoze za naredne lokalne izbore, u svjetlu situacije u kojoj se nalazi Demokratska Fronta Željko Komšić, danas:

Šta vi mislite?
Postignut je dogovor da se u nekim Sarajevskim opcinama izadje sa zajednickim kandidatom, DF i SDP sigurno a ozbiljno se pregovara i sa SBB-o
Ovo će biti - dala baba dukat da uđe u kolo, dva da izađe.
calculator

#26964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by calculator »

zunazu wrote:Ova tema je jedan od većih smradova na ovom forumu. "demokratska fronta" je najnejasniji i najgluplji politički projekat na ovim prostorima možda i svih vremena a Ž. Komšić je jedan od najvećih polupismenih parazita bosanskog društva.
Naprotiv, DF je briljantno izveden plan - projekat NDI u kojem su "Bajrovići" najviše profitirali, u kojem je Suljagić planirao ulazak na politički vrh države, i koji je iskoristo priglupog Komšića za realizaciju
Maystor

#26965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

Anabella wrote:Postignut je dogovor da se u nekim Sarajevskim opcinama izadje sa zajednickim kandidatom, DF i SDP sigurno a ozbiljno se pregovara i sa SBB-om
Ova "informacija" nema veze s istinom.

Što bi reko Čenga iz nadrealista, zajedničkog kandidata nema, more bit bidne u dalekoj budućnosti, al ga sad nema.

SDP sljedećeg mjeseca bira predsjednika i tek poslije tog izbora se kreće u definisanje pozicija za razgovore o budućim koalicijama.

Da upotrijebim jedan izraz iz ultrasiromašnog vokabulara trolova iz SDA, DF je trenutno na aparatima, tek treba da ih reanimiraju da bi uopšte bili u stanju s nekim razgovarati. SBB je napravio prvu veliku grešku s ovim sranjem oko Zakona o radu, tako da je i njima potrebno neko vrijeme da se saberu.
Innovation

#26966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

Maystor wrote:SBB je napravio prvu veliku grešku s ovim sranjem oko Zakona o radu, tako da je i njima potrebno neko vrijeme da se saberu.
Zbog protesta ili ...? :oops:
skupljac_zeljeza

#26967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by skupljac_zeljeza »

Maystor wrote: Da upotrijebim jedan izraz iz ultrasiromašnog vokabulara trolova iz SDA, DF je trenutno na aparatima, tek treba da ih reanimiraju da bi uopšte bili u stanju s nekim razgovarati. SBB je napravio prvu veliku grešku s ovim sranjem oko Zakona o radu, tako da je i njima potrebno neko vrijeme da se saberu.
Samo opet teško mi povjerovati da su to čisto neformalni prijateljski razgovori bez ikakvih indicija.

Image
Corto Maltese

#26968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

skupljac_zeljeza wrote:
Maystor wrote: Da upotrijebim jedan izraz iz ultrasiromašnog vokabulara trolova iz SDA, DF je trenutno na aparatima, tek treba da ih reanimiraju da bi uopšte bili u stanju s nekim razgovarati. SBB je napravio prvu veliku grešku s ovim sranjem oko Zakona o radu, tako da je i njima potrebno neko vrijeme da se saberu.
Samo opet teško mi povjerovati da su to čisto neformalni prijateljski razgovori bez ikakvih indicija.

Image
Kad lavina krene...
Sjećam se kako su Liberali, dok im je padala popularnost, pred svake izbore organizovali po neko ujedinjenje i okrupnjavanje.
I nakon svakog ujedinjenja bivali sve manji i manji, da bi na kraju nestali.
Za Šćepu se zna da je pametan, pa pretpostavljam da neće dopustiti da na taj način bude inficiran.
Za SDP ne znam koliko je pameti ostalo.
Ako je ostalo bar malo, od priče o ujedinjenju nema ništa.
Da budem precizan, po meni, na sljedećim izborima SDP sam uzima više nego što bi uzeo ujedinjen sa Demokratskom Frontom Željko Komšić.
skupljac_zeljeza

#26969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by skupljac_zeljeza »

Corto Maltese wrote:
skupljac_zeljeza wrote:

Image
Kad lavina krene...
Sjećam se kako su Liberali, dok im je padala popularnost, pred svake izbore organizovali po neko ujedinjenje i okrupnjavanje.
I nakon svakog ujedinjenja bivali sve manji i manji, da bi na kraju nestali.
Za Šćepu se zna da je pametan, pa pretpostavljam da neće dopustiti da na taj način bude inficiran.
Za SDP ne znam koliko je pameti ostalo.
Ako je ostalo bar malo, od priče o ujedinjenju nema ništa.
Da budem precizan, po meni, na sljedećim izborima SDP sam uzima više nego što bi uzeo ujedinjen sa Demokratskom Frontom Željko Komšić.
Čini mi se da oni nisu planirali čekati tako daleko da nešto prave, e sada ne znam koliko bi uspjeli poslije ove nove koalicije SDA - HDZ - BPS - A-SDA. Suština priče je dok oni svi vježbaju matematiku, penzioneri čekaju penzije, prosvjetari su počeli da konkurišu na određeno uz čudne pravilnike itd. itd.
Željko Komšić, Fahrudin Radončić i Nermin Nikšić navodno će razmotrit i mogućnosti pravljenja nove parlamentarne većine u Federalnom parlamentu, s obzirom da manjinska Vlada SDA - HDZ BiH nema više podršku u ovom zakonodavnom tijelu.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/poceo-sa ... /150723015
ultima_palabra

#26970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

pemanapemani wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Evo, došla forumska ljevica da analizira ko je i šta je ovaj što se drznuo dirnuti u njeno visočanstvo ljevicu.
:-) Malo žale što ga ne mogu streljati zbog "kontrarevolucionarnog djelovanja", pa će ovako malo nešto pisati...
Ti si ovaj DF, do prije dva mjeseca, branio ko rodjenu mater. Prije toga SDP.

Sad u svakom postu bacas mantre o zaostalim komunistima i kontrarevolucionarnom djelovanju.

Vjerovatno su ti sjebali neki tal, pa si malo nervozan.

Znaci, objektivan i relevantan u p.m.
Agitirao je i za Fahru jedno tri hefte, pa ga kasnije proglasavao najvecim zlom.

Kakvi crni talovi, adolescentsko privlacenje paznje.
pemanapemani

#26971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

It_is_a_Leclerc wrote:
pemanapemani wrote:
Pa ti ljude koji se ne slazu sa svima koji trenutno pljuju DF proglasavas komunistima koji bi kao strijeljali neistomisljenike.

Do prije dva mjeseca si slicnim epitetima castio sve one koji su se usudili zucnuti protiv DF-a.

Licno sam ih odjebao kad su koalirali sa SDA dok si ti masturbirao na svaki njihov potez.

Opet ti o jugokomunistima, njihovim metodama i nekakvom prebiranju po biografiji.

Da li je Filip Mursel Begović, od kada se ukazao u BiH, u svojim tekstovima i intervjuima potencirao svoje begovsko porijeklo - jeste.

Da li je Filip Mursel prošle godine u svojim tekstovima i intervjuima isticao da bi poginuo za BiH (hej, u 2014. bi poginuo za BiH :-) )- jeste.

Da li Filip Mursel, koji se ukazao u BiH prije godinu, dvije, u svojim tekstovima soli pamet svima nama o patriotizmu - soli.

Znači, nikakvo prebiranje po biografiji.

To što si ti za dotičnog čuo kada je počeo pljuvati Suljagića i Komšića, pa sad svršavaš na njega, kao što si svršavao na spomenutu dvojicu prije dva mjeseca, je samo tvoj problem.
Nikakva komunistička metoda i isljeđivanje.

Nije problem biti razočaran u nekoga, problem je što sada napadaš ljude jer kao podržavaju DF, a iste si ljude prije dva mjeseca napadao jer ne podržavaju Demokratsku frontu koju si ti podržavao kao rođenu mater. Ekspresno si ih prestao voljeti kada su izašli iz koalicije sa SDA i HDZ na nivou FBiH.

Sad nastavi o komuniznu, isljeđivanju, Udbi, Golom otoku i sličnime nebulozama.
Nos

#26972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Nos »

nikad_vise wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Lupetanja i blebetanja....

Nekada stvarno ne kontam ljude.
Ako je covjek jednom dao glas nekome i ovaj ga razocarao normalno da ce sledeci put ukazati povjerenje nekome drugom.Jedino je kod nas zatucanih Balkanaca ako si SDA onda moras biti do groba SDA ili ako si SDP onda si do groba SDP pa makar te taj SDP,SDA,DF ili bilo koja druga stranka doveli do prosjackog stapa.Ako promjenis misljenje onda si prelivoda,izdajnik,papak i slicno.Ja stvarno ne razumijem takve mentalne sklopove i pomalo mi je i zao ljudi koji zaglave u takvom kliseju.

Ja nisam glasao za DF ali nisam imao nista narocito da im prigovorim kad su osnovani i mislio sam da ljudi zasluzuju sansu iako sam glasao za SBB jer sam procjenio da oni imaju vise sanse da ugroze SDA s cijom politikom nisam uopste bio zadovoljan,sta vise ogorcen sam bio.

Nakon formiranja vlasti i svih desavanja u zadnjih nekoliko mjeseci ta korumpirana SDA je izgledala kao ozbiljna stranka naspram nekih kojim sam dao glas i nekih za koje sam vjerovao da ce napraviti nesto ozbiljnije.Danas kad razmisljam u zadnjih nekoliko mjeseci nekako mi je Nasa Stranka najozbiljnije djelovala od vecine ostalih i mislim da ce to biraci nagraditi ako nastave da rade sa ovim intezitetom.Ima jos dugo do izbora i do dana kad izadem na biraliste pratit cu pomno desavanja a onda odluciti kome dati glas.Ono sto sad znam u ovom trenutku je kome sigurno nebi dao da su izbori sutra jer su iznevjerili moja ocekivanja.A vidim da i ti tako razmisljas Leclerk i svaka cast :thumbup:
Uzeo si mi rijeci iz usta
It_is_a_Leclerc

#26973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

pemanapemani wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
pemanapemani wrote:

Opet ti o jugokomunistima, njihovim metodama i nekakvom prebiranju po biografiji.

Da li je Filip Mursel Begović, od kada se ukazao u BiH, u svojim tekstovima i intervjuima potencirao svoje begovsko porijeklo - jeste.

Da li je Filip Mursel prošle godine u svojim tekstovima i intervjuima isticao da bi poginuo za BiH (hej, u 2014. bi poginuo za BiH :-) )- jeste.

Da li Filip Mursel, koji se ukazao u BiH prije godinu, dvije, u svojim tekstovima soli pamet svima nama o patriotizmu - soli.

Znači, nikakvo prebiranje po biografiji.

To što si ti za dotičnog čuo kada je počeo pljuvati Suljagića i Komšića, pa sad svršavaš na njega, kao što si svršavao na spomenutu dvojicu prije dva mjeseca, je samo tvoj problem.
Nikakva komunistička metoda i isljeđivanje.

Nije problem biti razočaran u nekoga, problem je što sada napadaš ljude jer kao podržavaju DF, a iste si ljude prije dva mjeseca napadao jer ne podržavaju Demokratsku frontu koju si ti podržavao kao rođenu mater. Ekspresno si ih prestao voljeti kada su izašli iz koalicije sa SDA i HDZ na nivou FBiH.

Sad nastavi o komuniznu, isljeđivanju, Udbi, Golom otoku i sličnime nebulozama.
Ne vrijedi.
dustaban

#26974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Evo najnovija agencijska vijest:
Nakon visednevnog traganja za nestalim ZK (DF), kasno sinoc, na padinama Ljevice, su pronadjeni njegovi postizborni ostaci. Neupitno se radi o nestalom ZK jer je pronadjena i njegova narandzasta jakna a u dzepu novcanik sa slikama Josipa Broza Tita i Blaza Kraljevica.
Corto Maltese

#26975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

dustaban wrote:Evo najnovija agencijska vijest:
Nakon visednevnog traganja za nestalim ZK (DF), kasno sinoc, na padinama Ljevice, su pronadjeni njegovi postizborni ostaci. Neupitno se radi o nestalom ZK jer je pronadjena i njegova narandzasta jakna a u dzepu novcanik sa slikama Josipa Broza Tita i Blaza Kraljevica.
Ko će sad vraćat one silne kredite?
Post Reply