Demokratska fronta Željko Komšić

It_is_a_Leclerc

#26926 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Današnji Stav je na odličan način u seriji tekstova demaskirao sve laži Željka Komšića i njegovog lažnog projekta "Demokratske fronte". Kako su ih samo secirali - od toga da je Mandilović uputio zakon o radu do toga da Suljagić neće na ljetovanje jer čeka zimu da se ide skijati sa svojim predsjednikom. Na račun poreskih obveznika naravno..
nemampojma0

#26927 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:Današnji Stav je na odličan način u seriji tekstova demaskirao sve laži Željka Komšića i njegovog lažnog projekta "Demokratske fronte". Kako su ih samo secirali - od toga da je Mandilović uputio zakon o radu do toga da Suljagić neće na ljetovanje jer čeka zimu da se ide skijati sa svojim predsjednikom. Na račun poreskih obveznika naravno..
Hahahahah. Svaki put me iznova nasmiješ..sjajan si.
Rekoh ja da su Stav i Filip lakmus papir za forumaše. Mogu misliti kakva je pamet koja se divi Filipovoj pameti.
It_is_a_Leclerc

#26928 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

nemampojma0 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Današnji Stav je na odličan način u seriji tekstova demaskirao sve laži Željka Komšića i njegovog lažnog projekta "Demokratske fronte". Kako su ih samo secirali - od toga da je Mandilović uputio zakon o radu do toga da Suljagić neće na ljetovanje jer čeka zimu da se ide skijati sa svojim predsjednikom. Na račun poreskih obveznika naravno..
Hahahahah. Svaki put me iznova nasmiješ..sjajan si.
Rekoh ja da su Stav i Filip lakmus papir za forumaše. Mogu misliti kakva je pamet koja se divi Filipovoj pameti.
Ma to su vaše komunističke metode, da ljude diskvalifikujete i optužite za štošta, izvlačeći stvari iz konteksta, lijepeći neke etikete i naljepnice ljudima... Tekstovi u Stavu o DF-u su č-i-nj-e-n-i-c-e ! Demantujte jednu jedinu, pa ćemo nastaviti raspravu.
Corto Maltese

#26929 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

It_is_a_Leclerc wrote:Današnji Stav je na odličan način u seriji tekstova demaskirao sve laži Željka Komšića i njegovog lažnog projekta "Demokratske fronte". Kako su ih samo secirali - od toga da je Mandilović uputio zakon o radu do toga da Suljagić neće na ljetovanje jer čeka zimu da se ide skijati sa svojim predsjednikom. Na račun poreskih obveznika naravno.
Ovdje su malo pobrkali lončiće.
Doduše, tačno je da i Suljagiću i Komšiću zaigra srce kada god im je bijelo ispred nosa.
Ali u Suljagićevom slučaju, to bijelo nit' je hladno, nit' mu je formula H2O.
Last edited by Corto Maltese on 07/08/2015 18:05, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#26930 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Popish'o ga filip kvalitetno
nemampojma0

#26931 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Corto Maltese wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Današnji Stav je na odličan način u seriji tekstova demaskirao sve laži Željka Komšića i njegovog lažnog projekta "Demokratske fronte". Kako su ih samo secirali - od toga da je Mandilović uputio zakon o radu do toga da Suljagić neće na ljetovanje jer čeka zimu da se ide skijati sa svojim predsjednikom. Na račun poreskih obveznika naravno.
Doduše, tačno je da i Suljagiću i Komšiću zaigra srce kada god im je bijelo ispred nosa.
Ali u Suljagićevom slučaju, to bijelo nije snijeg.
To ste, onda, zajedno morali...mislim, morali ste biti skupa da biste podijelili tu emociju i radovanje bijelom ispod nosa.
de balzac

#26932 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote:
Ali u Suljagićevom slučaju, to bijelo nije snijeg.
To ste, onda, zajedno morali...mislim, morali ste biti skupa da biste podijelili tu emociju i radovanje bijelom ispod nosa.

Ma yok! Ima nas još posmatrača. :wink:
nemampojma0

#26933 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Corto Maltese wrote:
Ali u Suljagićevom slučaju, to bijelo nit' je hladno, nit' mu je formula H2O.
A što ovo edituješ :D
Znači dobro se razumiješ u hemiju...vidim barataš tim formulama :wink:
nemampojma0

#26934 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

de balzac wrote:

Ma yok! Ima nas još posmatrača. :wink:
Znači, ima i potencijalnih svjedoka za suda...forumskog, ne brini :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#26935 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

kamen spoticanja wrote:Popish'o ga filip kvalitetno
Ja problema popisati sizofrenika... kvalitetnije ga popisaju NS-ovci ili nas Mujica u jednoj recenici nego ovaj u 100.

SDA je vazda imala problema sa pisanom rijeci pa je sad pocela uvoziti skribomane :D Tanko je to sve.
kamen spoticanja

#26936 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

ultima_palabra wrote:
kamen spoticanja wrote:Popish'o ga filip kvalitetno
Ja problema popisati sizofrenika... kvalitetnije ga popisaju NS-ovci ili nas Mujica u jednoj recenici nego ovaj u 100.

SDA je vazda imala problema sa pisanom rijeci pa je sad pocela uvoziti skribomane :D Tanko je to sve.
Hebi ga...ovaj mora pisati i da ga prosjecan sda glasac razumije :mrgreen:
pemanapemani

#26937 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Filip se prije godinu dana doselio u BiH i poceo soliti pamet o patriotizmu.
Dobro, on je iz begovske porodice, pa mu je sve dopusteno. Covjek 2014. dolazi u Bosnu i slavodobitno izjavljuje kako je spreman poginuti za istu. Mislio sam da ce odmah zapucati za svoje Trebinje. :-)
Na stranu psihoticni Suljagic, ali tekst je obicna karina.
Banksy

#26938 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Tekst o kojem govorite je ispod prosjeka prosječne forumske rasprave. Taj Murselović (za kojeg prvi put čujem) piše jednako loše kao i Vildana (to sam prvo pomislila nakon čitanja teksta), samo što se kod nje ipak, uz puno napora i koncentracije, ipak na kraju može shvatiti poenta. Ovdje, ja je ne vidim ili ne razumijem. O neuspjelom humoru je izlišno govoriti ...
edit: ime, beg, ko je i odakle je zaista nije važno
Banksy

#26939 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
SDA to i umije i radi, detaljno i temeljito uništavaju ovu državu.
Ali tek nakon što svojom rukom izglasaju DF kadrove u upravne i nadzorne odbore.
pemanapemani

#26940 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Banksy wrote:Tekst o kojem govorite je ispod prosjeka prosječne forumske rasprave. Taj Murselović (za kojeg prvi put čujem) piše jednako loše kao i Vildana (to sam prvo pomislila nakon čitanja teksta), samo što se kod nje ipak, uz puno napora i koncentracije, ipak na kraju može shvatiti poenta. Ovdje, ja je ne vidim ili ne razumijem. O neuspjelom humoru je izlišno govoriti ...
Kad se prvi put pojavio u BiH medijima, u trecoj recenici je istakao begovsko porjeklo. Jebo te, ko da je 16. stoljece. Pravi intelektualac.
Maystor

#26941 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

pemanapemani wrote:
Banksy wrote:Tekst o kojem govorite je ispod prosjeka prosječne forumske rasprave. Taj Murselović (za kojeg prvi put čujem) piše jednako loše kao i Vildana (to sam prvo pomislila nakon čitanja teksta), samo što se kod nje ipak, uz puno napora i koncentracije, ipak na kraju može shvatiti poenta. Ovdje, ja je ne vidim ili ne razumijem. O neuspjelom humoru je izlišno govoriti ...
Kad se prvi put pojavio u BiH medijima, u trecoj recenici je istakao begovsko porjeklo. Jebo te, ko da je 16. stoljece. Pravi intelektualac.
Kao tamošnji stanovnik, svoje mjesto pod zvijezdama je tražio tako što je propagirao tezu da su muslimani Hrvatske Tuđmanovo cvijeće. Dosta su mu prostora ustupali, kako u islamskoj zajednici Hrvatske, tako i u hdzu naklonjenim institucijama vlasti. Promovirali su ga u intelektualca, pjesnika, filozofa ...
Kad je i pticama na grani postalo jasno da se radi o običnom hohštaplaru, medijski prostor koji je imao u Zagrebu se naglo suzio na dimenzije osrednjeg kokošinjca. I eto, sad piše za sda na faktoru :lol
pemanapemani

#26942 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Maystor wrote:
pemanapemani wrote:
Kao tamošnji stanovnik, svoje mjesto pod zvijezdama je tražio tako što je propagirao tezu da su muslimani Hrvatske Tuđmanovo cvijeće. Dosta su mu prostora ustupali, kako u islamskoj zajednici Hrvatske, tako i u hdzu naklonjenim institucijama vlasti. Promovirali su ga u intelektualca, pjesnika, filozofa ...
Kad je i pticama na grani postalo jasno da se radi o običnom hohštaplaru, medijski prostor koji je imao u Zagrebu se naglo suzio na dimenzije osrednjeg kokošinjca. I eto, sad piše za sda na faktoru :lol
Ma znam.
Onda dosao u Bosnu i u 2014.-oj slavodobitno izjavljuje da bi poginuo za BiH :-)

Kao secer na kraju, uzeo sebi za pravo da baljezga o patriotizmu. Ubleha na kvadrat.
It_is_a_Leclerc

#26943 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Evo, došla forumska ljevica da analizira ko je i šta je ovaj što se drznuo dirnuti u njeno visočanstvo ljevicu.
:-) Malo žale što ga ne mogu streljati zbog "kontrarevolucionarnog djelovanja", pa će ovako malo nešto pisati...
nemampojma0

#26944 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo, došla forumska ljevica da analizira ko je i šta je ovaj što se drznuo dirnuti u njeno visočanstvo ljevicu.
:-) Malo žale što ga ne mogu streljati zbog "kontrarevolucionarnog djelovanja", pa će ovako malo nešto pisati...
Hahahahhah drugi put danas, hvala ti.
Banksy

#26945 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Biće teško, jak je ... :mrgreen:
pemanapemani

#26946 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo, došla forumska ljevica da analizira ko je i šta je ovaj što se drznuo dirnuti u njeno visočanstvo ljevicu.
Ti si ovaj DF, do prije dva mjeseca, branio ko rodjenu mater. Prije toga SDP.

Sad u svakom postu bacas mantre o zaostalim komunistima i kontrarevolucionarnom djelovanju.

Vjerovatno su ti sjebali neki tal, pa si malo nervozan.

Znaci, objektivan i relevantan u p.m.
It_is_a_Leclerc

#26947 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

pemanapemani wrote:

Sad u svakom postu bacas mantre o zaostalim komunistima i kontrarevolucionarnom djelovanju.

S obzirom da niti DF niti SDP nisu komunističke stranke, ne vidim u čemu je problem ?! Da stvar bude gora, one nisu ni ljevičarske stranke. Dapače. DF je jedna od najdesnijih stranaka u političkom spektru.

Opet kažem, ja sam glasao za SDP - razočarao se. Glasao sam za DF - pokajao se. Mene to nije sram priznati. Dapače. Ponosim se što ću učestvovati u razvaljivanju projekta Demokratske fronte tako što ću svima na koje budem mogao utjecati reći da ne glasaju više nikad za njih.
Maystor

#26948 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

Jarane, tebi izgleda ove vrućine nikako ne gode.
pemanapemani

#26949 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

It_is_a_Leclerc wrote:
pemanapemani wrote:

S obzirom da niti DF niti SDP nisu komunističke stranke, ne vidim u čemu je problem ?! Da stvar bude gora, one nisu ni ljevičarske stranke. Dapače. DF je jedna od najdesnijih stranaka u političkom spektru.

Opet kažem, ja sam glasao za SDP - razočarao se. Glasao sam za DF - pokajao se. Mene to nije sram priznati. Dapače. Ponosim se što ću učestvovati u razvaljivanju projekta Demokratske fronte tako što ću svima na koje budem mogao utjecati reći da ne glasaju više nikad za njih.
Pa ti ljude koji se ne slazu sa svima koji trenutno pljuju DF proglasavas komunistima koji bi kao strijeljali neistomisljenike.

Do prije dva mjeseca si slicnim epitetima castio sve one koji su se usudili zucnuti protiv DF-a.

Danas sa Cortom predvodis cipelarenje mrtvaca.

Licno sam ih odjebao kad su koalirali sa SDA dok si ti masturbirao na svaki njihov potez.
Maystor

#26950 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

pemanapemani wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: S obzirom da niti DF niti SDP nisu komunističke stranke, ne vidim u čemu je problem ?! Da stvar bude gora, one nisu ni ljevičarske stranke. Dapače. DF je jedna od najdesnijih stranaka u političkom spektru.

Pa ti ljude koji se ne slazu sa svima koji trenutno pljuju DF proglasavas komunistima koji bi kao strijeljali neistomisljenike.

Do prije dva mjeseca si slicnim epitetima castio sve one koji su se usudili zucnuti protiv DF-a.

Danas sa Cortom predvodis cipelarenje mrtvaca.

Licno sam ih odjebao kad su koalirali sa SDA dok si ti masturbirao na svaki njihov potez.
Nemoj ga više, nije humano :D
Post Reply