nevjerovatno
Moderator: Benq
Pa vidi se da je jedna namijenjena glupanima da bacaju paresuper_bayern wrote:
nevjerovatno
Pa jeste. Ona koja je single player i moze se skinut i komplet odigrat bez markeAverus wrote:Pa vidi se da je jedna namijenjena glupanima da bacaju paresuper_bayern wrote:
nevjerovatno
![]()
exampLe. wrote:Zar neko stvarno kupuje igrice na Steamu i Originu pored Instant Gaminga i G2A-a.

onda ako bi stavio argetu u pitu, to bi bila kavijaruša?ferratilis wrote:Nemoj vrijedjat Argetu. U poredjenju s domacim pastetama, Argeta je kavijar.
Jbg neko uloži sto miliona u igru, radi na njoj godinama a tebi puno dati 15 eura, i onda se čudimo kad RDR ili God of War zaobiđu PC.Raigor Stonehoof wrote:Pa jeste. Ona koja je single player i moze se skinut i komplet odigrat bez markeAverus wrote:Pa vidi se da je jedna namijenjena glupanima da bacaju paresuper_bayern wrote:
nevjerovatno
![]()
Nema kod babe al ima kod piratebayaMišo_Kovač wrote:Kradju (intlektualnog) vlasnistva je najlakse opravdat neimaštinom i standardomAko imaš milju maraka za PC, imaš i 40€ za igru. Ako nemaš, tough luck, mojne igrat... Nema džabe ni kod babe...
Ako ne možeš shvatiti, tj. prihvatiti pojam "intelektualno vlasništvo", onda si stvarno balkanoid zatucan primitivnim vrijednostima,jer ne cijeniš nečiji intelektualni rad. Kontaš, knjige, muzika, video igre... Trebali bi cijeniti i nagraditi nečiji rad.Raigor Stonehoof wrote:Nema kod babe al ima kod piratebayaMišo_Kovač wrote:Kradju (intlektualnog) vlasnistva je najlakse opravdat neimaštinom i standardomAko imaš milju maraka za PC, imaš i 40€ za igru. Ako nemaš, tough luck, mojne igrat... Nema džabe ni kod babe...
nabijem na kurac i onog ko je izmislio pojam "intelektualno vlasnistvo"
upravo takol33t wrote:bas neki pisu gluposti na temi, kao da su oni neki stalez i moralisti neki... a realno prezvakana tema vise puta ovdje, nek ko radi sta hoce nemojte jedni drugima prosipat neku mudrost
svakako je poenta posta o cijenama bila odnos kvalitete i cijene tj. sama vrijednost igre...
Pa dobro, ne zali se niko na krekovanu igru, mozes samo biti zahvalan crack grupama. Samo ne kontam, sta ima veze je li sa torrenta, ili je originalna osim moralnih vrijednosti?Raptor44 wrote:Ja samo kažem da je u najmanju ruku licemjerno preuzimati ilegalno sadržaj pa onda kasnije žaliti se na nju kako je smeće što je običaj kod nas, a da ne govorim nazivati one koji ih plaćaju budalama kao kolega na prošloj stranici.
Nisam nikakav moralista i ja koristim torrent za sve i svašta, a javno dajem objektivno mišljenje o igri tek kad je platim, kao i za film tek kad ga pogledam u kino dvorani.