Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadam se da nisu toliko bolesni da dovedu Reinu umjesto Ter Stegena mada kad su Barca i njeni transferi u pitanju , sve je moguce ta potreba da vracaju svoje momke iz La Masije ozbiljno remeti logiku i rasuđivanje....jedva su se riješili Reine prije 10 godina (kad se vagalo između njega i Valdesa) ,a sad bi ga vracali nazad
Nadam se da nisu toliko bolesni da dovedu Reinu umjesto Ter Stegena mada kad su Barca i njeni transferi u pitanju , sve je moguce ta potreba da vracaju svoje momke iz La Masije ozbiljno remeti logiku i rasuđivanje....jedva su se riješili Reine prije 10 godina (kad se vagalo između njega i Valdesa) ,a sad bi ga vracali nazad
Prije nase tekme protiv Argentine upratio sam intervju sa Bartomeuom. Tip je doslovno rekao:" Kada Valdes u januaru saopsti gdje ide mi cemo dan poslije objaviti ime golmana" I nije rekao Reina ili Ter Stegen. Oni jos uvijek kontaju da dovedu dva golmana
Danas se vec spekulise sa dvije mogudnosti 1. Ako ce objaviti ime novog golmana znaci da je i tom golmanu istekao ugovor 2. Ter Stegen je gotova stvar
Logovan wrote:Riješiš se rupe Valdesa i dovedeš rupu Reinu.
Dvoume se između ove dvojice golmana... Da ne povjeruješ.
S tim, što je trenutno Valdes svjetska klasa za Reinu (ma kao to smiješno zvucalo )
@Skenderija.... ako je tako - onda Ter Stegena moraju dovesti !! takav talenat se ne ispušta....Reina može biti samo rezerva, kao što je Pinto sad....ako mu se to isplati uopšte.
To sa golmanima bi trebalo biti ovako:
1. Ter Stegen Liga i LS.
2.Reina. Kup Kralja i pricanje viceva, isto kao u reprezentaciji Spanije. Kazu ovi znalci da su bitni igraci koji prave dobru atmosferu (Mozda je i Avdija jedan od tih)
3. Pinto. Istice mu ugovor. Hoce da izmisle i mjesto treceg golmana tako da bi mogao produziti sljedecu sezonu
4.Oier. Nije zadovoljio. Odlazi
5. Masip Barca B
505sCrtom wrote:5 sedmica. (ako je misic). eto pintu sanse da malo igra. nije nikako ove sezone. svakako je rekao da trenira za prvog golmana iduce sezone.
Dr. Cota doktor reprezentacije: " Misic lista (ili u listu) je tezi za saniranje. Moja proizvoljna ocjena izmedju 3-6 Nedjelja" Za Atletico.