SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
vnm
#26901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja sam danas na igmanu vidio ladu samaru, dubrovacke registracije, ne samo sto su ljetne gume nego su stare brat bratu 10 godina 
- oldtajmer
#26902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U udesu koji se dogodio jutros oko 10 i 30 sati, u sarajevskom naselju Vojničko polje tri osobe su povrijeđene.
ovdje i gore kod fahdove dzamije se prolazi kroz crveno kao da ga nema,svaki put kada prolazim bar jedno auto prodje kroz crveno a vidjao sam i po 4 odjednomOkolnosti nesreće na osnovu prvobitnog izvještaja policije nisu poznati, a prema tvrdnjama očevidaca jedan od vozača je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.
fakat je cudo kako nema vise nesreca svaki dan
- zateznistub
#26903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dodaj i raskrsnicu na Neđarićima, skretanje desno..oldtajmer wrote:U udesu koji se dogodio jutros oko 10 i 30 sati, u sarajevskom naselju Vojničko polje tri osobe su povrijeđene.ovdje i gore kod fahdove dzamije se prolazi kroz crveno kao da ga nema,svaki put kada prolazim bar jedno auto prodje kroz crveno a vidjao sam i po 4 odjednomOkolnosti nesreće na osnovu prvobitnog izvještaja policije nisu poznati, a prema tvrdnjama očevidaca jedan od vozača je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.
fakat je cudo kako nema vise nesreca svaki dan
- O'zone
- Globalni moderator
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
garant dojava 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#26906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
imam kalaš u gepeku boiiiiiii
- jao_situacije
#26907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
padaće sve više ovih s kašikarama i kalašima
došla voda do grla, svaka budala (isilovac, đikan i ujko) može nabaviti pušku i bombu za 2 glave i onda ubiti nekoga na ulici
jedino me zanima hoće li ikada početi racije po kafanama kao nekad kad su ulijetali u akvu
da ulete jedan vikend po kafanama našli bi 10 kile droge i bar 20 pištolja i noževa i odmah imaš evidentiranu osobu kao počinitelja ako ti sutra zatreba za nešto
došla voda do grla, svaka budala (isilovac, đikan i ujko) može nabaviti pušku i bombu za 2 glave i onda ubiti nekoga na ulici
jedino me zanima hoće li ikada početi racije po kafanama kao nekad kad su ulijetali u akvu
da ulete jedan vikend po kafanama našli bi 10 kile droge i bar 20 pištolja i noževa i odmah imaš evidentiranu osobu kao počinitelja ako ti sutra zatreba za nešto
- O'zone
- Globalni moderator
#26908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
28. decembar 2015. u 11:54
Protesti 2014: Nihadu Trnki godina dana zatvora zbog paljenja zgrade Predsjedništva BiH
Nihad Trnka osuđen je na godinu dana zatvora zbog paljenja zgrade Predsjedništva Bosne i Hercegovine tokom protesta u Sarajevu februara prošle godine.
On je priznao krivicu, izrazivši kajanje za spomenuto djelo i otkrivši imena ostalih učesnika u paljenju zgrade, kao i organizatora.
Podsjećamo, u okviru istrage koju je vodilo Tužilaštvo BiH, zajedno s Federalnom upravom policije i ostalim policijskim agencijama u BiH, osumnjičeni Trnka je identificiran kao osoba koja je vršila paljenje zgrade Predsjedništva BiH i Arhiva BiH, vozila i okolnih objekata, čime je nanesena velika šteta ovim institucijama te uništena značajna arhivska građa iz historije BiH.
-
AmirBaa
#26909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Fina poruka: narode ako izadjete da protestujete i da nas rusite sa vlasti slijedi vam godina zatvoraO'zone wrote:28. decembar 2015. u 11:54
Protesti 2014: Nihadu Trnki godina dana zatvora zbog paljenja zgrade Predsjedništva BiH
Nihad Trnka osuđen je na godinu dana zatvora zbog paljenja zgrade Predsjedništva Bosne i Hercegovine tokom protesta u Sarajevu februara prošle godine.
On je priznao krivicu, izrazivši kajanje za spomenuto djelo i otkrivši imena ostalih učesnika u paljenju zgrade, kao i organizatora.
Podsjećamo, u okviru istrage koju je vodilo Tužilaštvo BiH, zajedno s Federalnom upravom policije i ostalim policijskim agencijama u BiH, osumnjičeni Trnka je identificiran kao osoba koja je vršila paljenje zgrade Predsjedništva BiH i Arhiva BiH, vozila i okolnih objekata, čime je nanesena velika šteta ovim institucijama te uništena značajna arhivska građa iz historije BiH.
-
Naslovnica
#26910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koje bolesne furke.Velkoski wrote:
I onda se debili nalože, pogledaju "Rane", povuku ćizu-dvije i belaj.
Najgore je što budali ne znaš šta je u glavi kada je našmrkano i naduvano, najbolje se skloniti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#26911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
O'zone wrote:28. decembar 2015. u 11:54
Trnka najpoznatiji izdanak Gimnazije Dobrinja u posljednjih 10 godina
-
promaha
#26912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uopce mi nije dobro trenutno a da se pitam ovaj bi zaglavio 5 godina ne godinu ...AmirBaa wrote:Fina poruka: narode ako izadjete da protestujete i da nas rusite sa vlasti slijedi vam godina zatvoraO'zone wrote:28. decembar 2015. u 11:54
Podsjećamo, u okviru istrage koju je vodilo Tužilaštvo BiH, zajedno s Federalnom upravom policije i ostalim policijskim agencijama u BiH, osumnjičeni Trnka je identificiran kao osoba koja je vršila paljenje zgrade Predsjedništva BiH i Arhiva BiH, vozila i okolnih objekata, čime je nanesena velika šteta ovim institucijama te uništena značajna arhivska građa iz historije BiH.Ali sad ce se javiti ovi sto im je super i dobro (SDA kadar najcesce) pa ce da pohejtaju proteste
odakle ikome pravo da pali drzavnu imovinu?
jer ta imovina je i moja i tvoja i svih ostalih gradjana...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#26913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
moja nije
nedavno sam teglio neku robu u predsjedništvo... a i vlade obje tojest sve 4 i parlamente oba tojest sve
uglavnom tamo je toliko njuški od portira do tajnicafufica u uredima
da taj osinjak nikako ne mogu smatrati svojim
pa tamo nema normalna roba sve neke njuške i žvalje
organski ne smatram ništa mojim niti me zanima
nedavno sam teglio neku robu u predsjedništvo... a i vlade obje tojest sve 4 i parlamente oba tojest sve
uglavnom tamo je toliko njuški od portira do tajnicafufica u uredima
da taj osinjak nikako ne mogu smatrati svojim
pa tamo nema normalna roba sve neke njuške i žvalje
organski ne smatram ništa mojim niti me zanima
- jao_situacije
#26914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da je ovo ikakva država sjeli bi oni njemu na kičmu i natjerali ga da plati štetu pa makar ostao bez ičega
mi smo kurac od ovce
kakva je ovo poruka, zapali državnu zgradu dobićeš godinu dana džabne hrane spavanja teretane wheya i kreatina
mi smo kurac od ovce
kakva je ovo poruka, zapali državnu zgradu dobićeš godinu dana džabne hrane spavanja teretane wheya i kreatina
- supercali
#26915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da je kakva drzava mnogi iz fotelja bi bili u zatvoru a do protesta ne bi ni doslo
- ultima_palabra
#26916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Treba retroaktivno osuditi i ove sto su palili Bastillu i ove iz Oktobarske revolucije... a tek partizani sta su mostova i telefonskih stubova srusili 
-
AmirBaa
#26917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
@promaha sta je bolan moje ? Jel i moj onaj Audi A8 od Covica ??
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#26918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a plenum pun Lenjina, Troickih, Monteskjea, Voltera, Robespjera...ultima_palabra wrote:Treba retroaktivno osuditi i ove sto su palili Bastillu i ove iz Oktobarske revolucije... a tek partizani sta su mostova i telefonskih stubova srusili
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ironicno je sto se kaznjavaju oni koji su unistavali drzavnu imovinu u puno manjem procentu nego sto je unistavaju oni koji su trenutno na vlasti.ultima_palabra wrote:Treba retroaktivno osuditi i ove sto su palili Bastillu i ove iz Oktobarske revolucije... a tek partizani sta su mostova i telefonskih stubova srusili
Ono kad ti sudi veci kriminalac
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#26920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa ako je i moja ta zgrada, trebala bi mi veceras, imam neki dogovor 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#26921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Mozes u vijecnicu, samo vidi da nije ko prije tebe rezerviso_BataZiv_0809 wrote:Pa ako je i moja ta zgrada, trebala bi mi veceras, imam neki dogovor
- Tercius
#26922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Katoloski primjerak kokosara.Njih 20 a jedna treba ba jarane.Sexualna frustracija level expert.Velkoski wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#26923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jala brat sigurno ima problem s trebama...
Buba doduše ima. #FreeBubaCorelli
- HAVANA
#26924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebo te pjesma, glava me zaboli.
- insomnia78
#26925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Al' free bubaVelkoski wrote:Jala brat sigurno ima problem s trebama...![]()
![]()