Dešavanja u Srbiji

omar little

#26851 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by omar little »

Image

:D
Safet90

#26852 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Safet90 »

radostan dan wrote:
Grover wrote:Situacija u Srbiji je vrlo nestabilna. Mafija u državnim strukturama, visoki državni službenici, visoki funkcioneri policije u sprezi sa kapitalističkom mafijom koja kontroliše privredu[/b], moguće je da će pokušati državni udar, i to u skorijem vremenu.
defiitivno mi je ovo palo na pamet, neki dan...
i definitivno, vrijeme ne radi za njih, i nalaže što skoriji odgovor.
Aj da i ja napišem nešto poz. za vučića.

Opet ce tamo biti politickih likvidacija....to je tako...bilo i bit ce.
radostan dan

#26853 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Misdongard Betoligar je sada Đorđe, bivši igrač Zvezde prešao u pravoslavlje

Image

Fudbaler čačanskog Borca Misdongard Betoligar kršten je ovog ponedeljka u crkvi Vaznesenja Gospodnjeg u Čačku, a kum je bio Hadži Goran Milovanović.

"Fudbaler je na krštenju dobio ime Đorđe, a poziv da mu budem kum smatram svojim najvećim transferom do sada", kazao je Milovanović.

Prema njegovim rečcima, Betoligaru je sin rođen u Srbiji, gde sa porodicom živi osam godina i videvši nesreću koja je zadesila naš narod (poplave) odlučio se na ovaj korak.

"Mnogo sam srećan zbog ovog čina, ali i zbog toga što će se Borac takmičiti u fudbalskoj eliti. sada DJordje Betoligar.

Betoligar je bio katolik, a sada je pravoslavac.
vratio se čovjek vjeri pradjedovskoj...
StupskaBitanga

#26854 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by StupskaBitanga »

24 minuta :thumbup:
Omiljena emisija na B92 :thumbup:
vonSchtigliz

#26855 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vonSchtigliz »

radostan dan wrote:
Misdongard Betoligar je sada Đorđe, bivši igrač Zvezde prešao u pravoslavlje

Image

Fudbaler čačanskog Borca Misdongard Betoligar kršten je ovog ponedeljka u crkvi Vaznesenja Gospodnjeg u Čačku, a kum je bio Hadži Goran Milovanović.

"Fudbaler je na krštenju dobio ime Đorđe, a poziv da mu budem kum smatram svojim najvećim transferom do sada", kazao je Milovanović.

Prema njegovim rečcima, Betoligaru je sin rođen u Srbiji, gde sa porodicom živi osam godina i videvši nesreću koja je zadesila naš narod (poplave) odlučio se na ovaj korak.

"Mnogo sam srećan zbog ovog čina, ali i zbog toga što će se Borac takmičiti u fudbalskoj eliti. sada DJordje Betoligar.

Betoligar je bio katolik, a sada je pravoslavac.
vratio se čovjek vjeri pradjedovskoj...
Crni Djordje ili Kara Djordje 2 isti nas Ugljesa :lol:
Država

#26856 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

Trenutak kad je Vučić saznao da je Ministar MUP-a plagirao svoj magistarski rad na MEGATRENDU...

https://www.youtube.com/watch?v=iDq7QDlNu-0

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Država

#26857 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Država »

Image

Porez neće biti veći, osim tamo gde ćemo ga povećati

„Ja mogu da kažem da povećanja poreza neće biti, možda će negde biti, možda i neće biti, zavisi od kojih zona, a gde god bude neće biti više od 80 posto.“

Predsednik Privremenog organa Beograda o povećanju poreza na imovinu. (Skupština grada, 8. 2. 2014. godine)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Johnzy

#26858 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Šta je bre ovo na ovom forumu? Sve neke teme iz 20.., a sve i dalje aktuelno u BiH? Pa postaje kao neki bošnjački Kosmopoliten sa topicima tipa "20 načina da oterate Srbina iz BiH" ili "Saznajte šta Srbi ne mogu da urade bez nas", pa kviz "Koliko je Sandžak blizu da se odcepi od SCG u rasponu od 1m do Alfa Centauri". Vrućina, a? A ni ludnice nisu što su nekad bile.

Meni ovo "popravilo" dan.

Isplivalo telo sa ciglama na nogama
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=859430

Mislim, to znači da nam je kriminal negde u rangu američkog sa početka dvadesetog veka prešlo na ono malo naprednije, posle drugog svetskog rata. Još kad se otkrije ko su ljudi u stubovima oko petlje kod Arene, ih.
radostan dan

#26859 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Još kad se otkrije ko su ljudi u stubovima oko petlje kod Arene, ih.
:lol: :lol: dobar, dobar...
Banksy

#26860 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Johnzy wrote:
Šta je bre ovo na ovom forumu? Sve neke teme iz 20.., a sve i dalje aktuelno u BiH?
Pa postaje kao neki bošnjački Kosmopoliten sa topicima tipa "20 načina da oterate Srbina iz BiH" ili "Saznajte šta Srbi ne mogu da urade bez nas", pa kviz "Koliko je Sandžak blizu da se odcepi od SCG u rasponu od 1m do Alfa Centauri".
Vrućina, a? A ni ludnice nisu što su nekad bile.
Čim ti, takav, možeš slobodno vrijeđati i lupetati takve stvari, znači da je, nažalost, otišao u sasvim suprotnom smjeru.

Ubiće nas baliluk. Sve smo zaslužili.
Johnzy

#26861 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Banksy wrote:
Čim ti, takav, možeš slobodno vrijeđati i lupetati takve stvari, znači da je, nažalost, otišao u sasvim suprotnom smjeru.

Ubiće nas baliluk. Sve smo zaslužili.
Ako sam te uvredio, imaš tamo gore, desno report dugme, prijavi moderatoru pa će me on odstraniti. Ako se to ne dogodi, imaš opciju da blokiraš moje postove, pa ti predlažem da to učiniš. A možeš i ovako da šalješ plačljive postove. Šta god te pali.
Danguba

#26862 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

Dodik ponovo kod Vucica. :-)
Razgovarat ce ''ponovo'' o obiljezavanju bla, bla, blaa... :D
Dodik prije posjete Merkelovoj i poslije...e sada recite da Srbija ne odredjuje politiku bosanskohercegovackim Srbima.
radostan dan

#26863 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ako je tako, i ako vrijede analize forumskih stručnjaka, mile dobija otkaz.
da vidimo ko je imao bolje prognoze... :zoka:

neki su prije dvije godine, sa dolaskom sns-a,oplakali i prežalili dodika , kojeg će -neuspjeli politički abortus-iz srbije da eliminiše iz igre....
ja sam tvrdio da će više mile trebati njima, nego oni milu.... preciznije - vidjećemo ko će kome trebati.
Danguba

#26864 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

dodole ima jaku bazu u manjem entitetu i sa tom bazom moze ucjenjivati i vucica. :-)
ne talasaj ti-ne talasaj ti

naredni period i godine ostaju obojica na vlasti. dodik u zadanim granicama koci bih, vucic laze eu i to ce tako funkcionisati kao i sve druge kombinacije prije njih.
poslije njih opet dvojac ''dodik-tadic...dodik-vucic...kurcic-vucic''' :D
tako da vise i nije bitno ko je na vlasti u srbiji. nas sunce sa te strane ogrijati nece.

p.s. ali kako to objasniti jednom bakiru, zlatku, fahru...da sa velikosrbima nema dogovora. ako neko stalno blokira drzavu, blokiraj je i ti. sto prije sve stane, prije cemo krenuti naprijed.
Johnzy

#26865 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Danguba wrote:dodole ima jaku bazu u manjem entitetu i sa tom bazom moze ucjenjivati i vucica. :-)
ne talasaj ti-ne talasaj ti

naredni period i godine ostaju obojica na vlasti. dodik u zadanim granicama koci bih, vucic laze eu i to ce tako funkcionisati kao i sve druge kombinacije prije njih.
poslije njih opet dvojac ''dodik-tadic...dodik-vucic...kurcic-vucic''' :D
tako da vise i nije bitno ko je na vlasti u srbiji. nas sunce sa te strane ogrijati nece.

p.s. ali kako to objasniti jednom bakiru, zlatku, fahru...da sa velikosrbima nema dogovora. ako neko stalno blokira drzavu, blokiraj je i ti. sto prije sve stane, prije cemo krenuti naprijed.
Ne mislim da Dodik može bilo kako da odmogne Vučiću pa da bi ovaj morao da vodi računa o Dodiku. Na izborima niko nije ni pominjao RS, a kamoli Dodika. Ne znam što ga ovaj naš prima, kad je ranije podržavao opoziciju u RS. Pošto se u Srbiji opozicija uspešno samoubila, i još pritom i sahranila, sada se glavna bitka vodi između Tome i njegove struje i Vučića. Oba tabora su tragikomična, samo što je ovaj Tomin za nijansu nazadniji i zatucaniji. Treba primetiti primanje Lukašenka u momentu kada je Vučić na kanabetu Angele Merkel. Ako to nije saplitanje Vučića ne znam šta je. Ali opet, mislim da je to labuđa pesma master Tome, jer je Vučić uspešno otplavio gotovo sve njegove kadrove u vladi. Mislim da je samo ostao keramičar. Taj sukob, ako ga Vučić ne reši pre nego što počne da mu se sunovraćuje popularnost, može ga koštati drugog mandata.
Johnzy

#26866 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Uostalom, pogledajmo šta na to kaže sveta kravica e-novine svetog vola Petra Lukovića.

Podrivanje politike regionalnog pomirenja
Duh Berlina u senci zloduha Andrićgrada

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-t ... grada.html

Čitajući tekst, primećujem potrebu da se istovremeno opljuju Dodik i Kusturica, koliko i da se zavuče do dvanaestopalačnog creva velikom vođi. Ne znam što nije mogao voljeni Alek da se malo ipak oštrije ukori što prima ova dva akrepa, ali eto, valjda je ljubav (na parice) slepa. Ipak, moj omiljeni deo teksta: "Tako je, primera radi, malo kome jasna potreba najveće vladajuće stranke i njenog lidera Aleksandra Vučića da sa 100.000 evra, u periodu najveće krize i proklamovanih mera štednja, finansira kontroverzne kulturnacionalističke projekte Emira Kusturice u takozvanom Andrićgradu, kojima se ne samo vređaju žrtve beskrupulozno likvidirane na tom mestu, već i nepotrebno izazivaju ozbiljne sumnje u iskrenost i stvarne domete započetih promena."
radostan dan

#26867 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Danguba wrote:
p.s. ali kako to objasniti jednom bakiru, zlatku, fahru...da sa velikosrbima nema dogovora.
a dogovora ima jedino ako se usvaja ono što predlaže, misli i želi bošnjačka strana...i željko komšić. dakle, multietnička...
ako neko stalno blokira drzavu, blokiraj je i ti. sto prije sve stane, prije cemo krenuti naprijed.
nisam siguran u to.
radostan dan

#26868 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Johnzy dana 13/06/2014 23:13

Na izborima niko nije ni pominjao RS, a kamoli Dodika. Ne znam što ga ovaj naš prima, kad je ranije podržavao opoziciju u RS. Pošto se u Srbiji opozicija uspešno samoubila, i još pritom i sahranila, sada se glavna bitka vodi između Tome i njegove struje i Vučića.
pa eto ti odgovora u drugoj rečenici.
doduše, ne jedinog...
Johnzy

#26869 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

radostan dan wrote: pa eto ti odgovora u drugoj rečenici.
doduše, ne jedinog...
Mislio sam da je Vučić ranije davao podršku opoziciji u RS, nisam mislio na bračne ortake Tadić-Dodik.
Gledao ja pre jedno tri četiri godine četvrtfinale EL Patlidžan-Makabi. Šta ću, u nedostatku Zvezde mora čovek svašta da gleda, ali utakmice su bile vrhunske. Elem, pojavi se ovaj vaš medved na parketu, baš je ogroman, kao šifonjer. Najveća glava, čoveče! Kad ga gledaš na tv-u, nema se takav utisak. Maše on, ruka mu otpade, ali ga je dupke pun Pionir iskulirao. Aplaudirali su Tomaševiću i još nekim sportistima koje ja, priznajem, neuk, nisam prepoznao. Tako da Dodik u Srbiji nema neku prođu, isto mislim i Kusturica, samo se trpa svuda, pa se ima utisak da je kao nešto bitan i tražen. Taman smo se poradovali kada je rekao da se povlači iz javnosti. Ispostavilo se da se povukao da napuderiše nos.
radostan dan

#26870 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image

:mrgreen:
Last edited by radostan dan on 14/06/2014 21:42, edited 1 time in total.
radostan dan

#26871 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

vidi, vratio ekipu...pa budi dosljedan, majka mu stara...koja blamaža...i ovo će na kraju da bude regularno? :roll:
radostan dan

#26872 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

:lol:
šta je franjevci, ne ide pa ne ide...
jebala vas ta svinja na klupi, džukela je spremna na sve.

kao ga nelson izrvnu... :mrgreen:
CSKA

#26873 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Makar kosarka u Srbiji nikad nije dosadna :D

Sta sada ce igrati dva na dva :D
radostan dan

#26874 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Johnzy wrote:
radostan dan wrote: pa eto ti odgovora u drugoj rečenici.
doduše, ne jedinog...
Mislio sam da je Vučić ranije davao podršku opoziciji u RS, nisam mislio na bračne ortake Tadić-Dodik.
izvini, u trećoj... :zoka:
Danguba

#26875 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

radostan dan wrote:
Danguba wrote:
p.s. ali kako to objasniti jednom bakiru, zlatku, fahru...da sa velikosrbima nema dogovora.
a dogovora ima jedino ako se usvaja ono što predlaže, misli i želi bošnjačka strana...i željko komšić. dakle, multietnička...
ako se pita velikosrbe svi znamo sta oni misle o drzavi bih od '92 pa na ovamo samo u drugim uniformama a istim ideologijama.
zar je potrebno ponavljati?
Post Reply