Demokratska fronta Željko Komšić

nemampojma0

#26851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Report this post

Postby Banksy » 21/03/2013 12:33

Revoltage wrote:
Uhhhhhh vrlo rano počelo kmeee kmee sa mindera. Nije čovjek još ni počeo.

Oni primitvni, zaostali, retrogradni, uvijek se boje novog i nepoznatog. Tako je to kroz povijest.
I nisu tu samo ovi s mindera. Ovo su po prvi put združene nacionalističkosocijaldemokratskograđanske snage koji po prvi put imaju jednog, istog neprijatelja.
Ako su sad ovako utrtali, šta li će biti kad zaista krene.
Last edited by nemampojma0 on 06/08/2015 17:55, edited 1 time in total.
HM 2011

#26852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

nemampojma0 wrote:Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Report this post

Postby KatarinaKosaca » 20/03/2013 22:26

It_is_a_Leclerc wrote:
Ja neću biti član, iz svojih razloga, ali moj glas imaju, bez obzira na program, ljude u stranci ili nešto drugo. Glasam za lik i djelo Željka Komšića...
Ako su ovu zemlju jahali razni babini sinovi, slučajni prolaznici, nepismenjakovići bez tri osnovne, ne vidim zašto i Zlatni ljiljan, i dokazani patriota, ne bi dobio priliku.

Tako nekako i ja razmišljam. Mada.. mada, mada,... puno toga mada, ali suština je ovo što si napisao

ima li išta od mene ?
skupljac_zeljeza

#26853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by skupljac_zeljeza »

Report this post

Postby It_is_a_Leclerc » 20/03/2013 22:22
Ja neću biti član, iz svojih razloga, ali moj glas imaju, bez obzira na program, ljude u stranci ili nešto drugo. Glasam za lik i djelo Željka Komšića...
Ako su ovu zemlju jahali razni babini sinovi, slučajni prolaznici, nepismenjakovići bez tri osnovne, ne vidim zašto i Zlatni ljiljan, i dokazani patriota, ne bi dobio priliku.
Nisam iz ovoga razloga podržavao njihovo angažovanje u novoj vlasti nego pomislih da su neki počeli dolaziti tobe jer nam je zadnji voz, ali.....sve je to izgleda istrošen kadar kroz druge stranke. Djeluju po naučenoj matrici.
It_is_a_Leclerc

#26854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Report this post

Klasična jugokomunjarska metoda. Iskopaj nešto iz konteksta i to predstavi kao inkriminaciju... Pred izbore sam vrlo jasno rekao da ću glasati za DF, da im dam šansu, kao što sam je 2010. dao SDP-u, pa mi se posraše u ćeif. Isto su, pa čak i gore, uradili ovi kriminalci i lopovi iz DF-a, tako da moj glas ova narandžasta bagra više dobiti neće.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 06/08/2015 17:42, edited 1 time in total.
nemampojma0

#26855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Report this post

Postby JoseMujica » 21/03/2013 16:32

hecimnadri wrote:
Čovjeka,kojem je država iznad partije treba svakako podržati.

:thumbup: takav izuzetak da bi ga trebalo klonirati
Last edited by nemampojma0 on 06/08/2015 17:54, edited 1 time in total.
nemampojma0

#26856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:

Report this post

Klasična jugokomunjarska metoda. Iskopaj nešto iz konteksta i to predstavi kao inkriminaciju... Pred izbore sam vrlo jasno rekao da ću glasati za DF, da im dam šansu, kao što sam je 2010. dao SDP-u, pa mi se posraše u ćeif. Isto su, pa čak i gore, uradili ovi kriminalci i lopovi iz DF-a, tako da moj glas ova narandžasta bagra više dobiti neće.
Last edited by nemampojma0 on 06/08/2015 17:54, edited 1 time in total.
nemampojma0

#26857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Report this post

Postby It_is_a_Leclerc » 21/03/2013 23:16

citadela wrote:
Dakle, bosanski mesija se pojavio. Konacno...

It_is_a_Leclerc wrote:
Ja neću biti član, iz svojih razloga, ali moj glas imaju, bez obzira na program, ljude u stranci ili nešto drugo.

Vrlo racionalno. :roll:

Izvlačenje dijela komentara iz konteksta je zaista ispod nivoa jedne koliko-toliko ozbiljne rasprave.
Zašto ću glasati za Željka Komšića objašnjeno je u nastavku posta koji ste, primjećujem, vrlo maliciozno izrezali, pa ću ponoviti.. Za Željka Komšića glasam jer smatram da su u ovoj zemlji priliku da kroje državnu politiku imali i babini sinovi, i slučajni prolaznici, i ratni zločinci, i fašisti, i kriminalci, i zelenaši... Ako su svi oni imali priliku, i nisu je iskoristili, ja ovaj put želim podršku dati zlatnom ljiljanu Armije R BiH koji je, za razliku od gore pomenutih, učestvovao u odbrani ove zemlje, a moj glas bit će minimum na koji mu se mogu odužiti za to.
Last edited by nemampojma0 on 06/08/2015 17:53, edited 1 time in total.
nemampojma0

#26858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Report this post

Postby It_is_a_Leclerc » 22/03/2013 00:49

citadela wrote:

Upravu si, sad zvuci racionalnije. Nije bitan program, nisu bitni ljudi, koji ce pokusati realizirati taj program i koji ce stajati iza tog programa, bitan je lik i djelo nekoga. Mudro, zar ne!?

Tako je. Meni nije bitno da li je osoba koju će Željko Komšić imenovati svojim pomoćnikom neki tamo Sejfo iz Teočaka, Jasna iz Tomislavgrada ili neko treći.. Niti mi je bitno da li su ljudi koji će biti uz njega ljudi sa političkim pedigreom ili potpuni anonimusi.. Dakle, ljudi koji će pokušati realizovati program su mi nebitni.
Program mi je nebitan, također, jer u vlasti ove zemlje nije moguće biti, a da ne koaliraš sa nekom fašističkom ili kriminalnom strankom koja će ti onemogućiti potpunu implementaciju tvog programa, tako da su programi obično spisak lijepih želja.
Dakle, bitan mi je Željko Komšić. Vjerujem da se radi o iskrenom i dobronamjernom političaru, o patrioti koji je krvario po rovovima dok je "zlatna mladež" u Sarajevu sjedila iza vrata raznih kancelarija. Vjerujem da se radi o čovjeku koji će znati povući liniju i odrediti se prema nastojanjima za disoluciju ove zemlje.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

HM 2011 wrote:ima li išta od mene ?
Nema, naravno, ti si koalicijski partner ;-)

Nego, kaže @nemampojma0 da se bojimo i da nas je strah. Mene jeste, priznajem. strah me je da
će ne samo moje dijete, nego i moje unuče živjeti u zemlji podobnih, a ne sposobnih, tamo gdje se radno mjesto dobiva štelom, a ne kompetencijom, tamo gdje kultura nije bitna, a političari probleme "rješavaju" uvredama na tviteru. Da, strah me je... jer više nemam nade, baš nikakve. Strah me je da netko sanja skijanje, a netko to radi na račun poreskih obveznika ove zemlje, da netko uskraćuje telantiranom djetetu stipendiju, školovanje radno mjesto, jer je to talentirano dijete sirotinja, a njemu je babo-tata, u Df-u. Gori ste od najgoreg SDA, i toga me je strah, da, priznajem.
nemampojma0

#26860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

KatarinaKosaca wrote:

Nego, kaže @nemampojma0 da se bojimo i da nas je strah. Mene jeste, priznajem. strah me je da
će ne samo moje dijete, nego i moje unuče živjeti u zemlji podobnih, a ne sposobnih, tamo gdje se radno mjesto dobiva štelom, a ne kompetencijom, tamo gdje kultura nije bitna, a političari probleme "rješavaju" uvredama na tviteru. Da, strah me je... jer više nemam nade, baš nikakve. Strah me je da netko sanja skijanje, a netko to radi na račun poreskih obveznika ove zemlje, da netko uskraćuje telantiranom djetetu stipendiju, školovanje radno mjesto, jer je to talentirano dijete sirotinja, a njemu je babo-tata, u Df-u. Gori ste od najgoreg SDA, i toga me je strah, da, priznajem.
:ginisovac: :pisnuo:
Corto Maltese

#26861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

...
Last edited by Corto Maltese on 06/08/2015 18:37, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#26862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

nemampojma0 wrote:
KatarinaKosaca wrote:

:ginisovac: :pisnuo:
Ovi baš pukli, možda im nije ni zamjerit :roll:
nemampojma0

#26863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Report this post

Postby KatarinaKosaca » 20/03/2013 22:26

It_is_a_Leclerc wrote:

Tako nekako i ja razmišljam. Mada.. mada, mada,... puno toga mada, ali suština je ovo što si napisao
KatarinaKosaca

#26864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Može li mderator urediti ovo citiranje od @nemampojma0, ne kontam ništa koga je citirao i kome je šta replicirao... :roll:
Ispade da sam sebi odgovara i sam sebe podržava.. haos napravi sa citatima :D
Corto Maltese

#26865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

@nemampojma0 mnogo hvala za ovo podsjećanje, koje daje pun smisao poslovici "Čega se pametan stidi, budala se ponosi"

Tek kada se vidi koliku podršku je čovjek po imenu Željko Komšić, Demokratska Fronta Željko Komšić, imao, do prije manje od godine dana, shvati se dubina katastrofe.
Koji li je jebeni osjećaj kada znaš da su toliki u tebe vjerovali, a ti im se na tu vjeru tako obilato posrao?
Koliki smrad moraš biti da te iste ljude gotovo jednoglasno okreneš protiv sebe?
A valja ti živjeti i hodati po ulicama ovog grada.
I to još bez službene pratnje.
nemampojma0

#26866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Corto Maltese wrote:@nemampojma0 mnogo hvala za ovo podsjećanje, koje daje pun smisao poslovici "Čega se pametan stidi, budala se ponosi"

Tek kada se vidi koliku podršku je čovjek po imenu Željko Komšić, Demokratska Fronta Željko Komšić, imao, do prije manje od godine dana, shvati se dubina katastrofe.
Koji li je jebeni osjećaj kada znaš da su toliki vjerovali u tebe, a ti im se na tu vjeru tako obilato posrao?
A valja mu živjeti i hodati po ulicama ovog grada.
Mislis ono "država za čovjeka" i "narod zna"?
Innovation

#26867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Innovation »

nemampojma0 wrote:Mislis ono "država za čovjeka" i "narod zna"?
Željko Komšić ne obećava kule i gradove,
„Radit ćemo zajedno s vama od jutra do mraka da bi na svaki stol donijeli komad hljeba.
Od oktobra 2014. biti će mnogo frontova, ali ono što je najvažnije jeste borba za svako radno mjesto,
:zzzz:
Corto Maltese

#26868 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

nemampojma0 wrote:
Corto Maltese wrote:@nemampojma0 mnogo hvala za ovo podsjećanje, koje daje pun smisao poslovici "Čega se pametan stidi, budala se ponosi"

Koji li je jebeni osjećaj kada znaš da su toliki vjerovali u tebe, a ti im se na tu vjeru tako obilato posrao?
A valja mu živjeti i hodati po ulicama ovog grada.
Mislis ono "država za čovjeka" i "narod zna"?
Svakako.
Image
I, pssst, nemoj mi više tako ofirno nabacivati na volej, provaliće nas.
mirzadelibasic

#26869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

Anabella wrote:
Jesi li ti preparavo zadnjih 5-6 godina??
nosilac ideje ili parole "Drzava za covjeka" je bio sam Komsic, pored Zlatka naravno
Nosioci ideje su bili glasači i SDP, a taj drugi im se sa svojim pajdasem, zvani "reket" posrao i na ideju i na stranku :thumbup:
Last edited by mirzadelibasic on 06/08/2015 23:14, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#26870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Od oktobra 2014. biti će mnogo frontova, ali ono što je najvažnije jeste borba za svako radno mjesto,
:zzzz:[/quote]

haj nemojte zajebavat za ovo se baš bori...kako pokazaše ova imenovanja za ovo se jedino bori :D
kamen spoticanja

#26871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

JoseMujica wrote:
:zzzz:
haj nemojte zajebavat za ovo se baš bori...kako pokazaše ova imenovanja za ovo se jedino bori :D[/quote]
Bore se ko lavovi,mora se priznat
MuaDib

#26872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

Bojim se da ovdje nije problem skijanje, koliko je problem ubrzanje koje je diobio predsjednik Komšić i šta će donjeti njegov prolazak kroz cilj. A bogme je načeo i SDP, a kako stavri stoje i SDA prepuštajući je u ralje Drgančeta. :shock:
Što se tiće odgovora na patetiku oko raje u Titi, bliskih prijatelja i neostvarenih karijerista, stvar je tu već odavno jasna. Ne laje kuja zbog sela, već zbog sebe. Vrijeme kamikaza u DF je prošlo, istinska osnova je ostala, a poslije Kongresa kreće novi talas ekspanzije DF-a. :bih:
I na kraju jedna forumska poslovica dok trolovi trolaju, pameti ne dolaze. :D
sumirprimus

#26873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sumirprimus »

Ma trolanje il ne potono je ko titanik..
I to ovi sto su ga podrzali bezuvjetno...
It_is_a_Leclerc

#26874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

MuaDib wrote:Bojim se da ovdje nije problem skijanje, koliko je problem ubrzanje koje je diobio predsjednik Komšić i šta će donjeti njegov prolazak kroz cilj. A bogme je načeo i SDP, a kako stavri stoje i SDA prepuštajući je u ralje Drgančeta. :shock:
Što se tiće odgovora na patetiku oko raje u Titi, bliskih prijatelja i neostvarenih karijerista, stvar je tu već odavno jasna. Ne laje kuja zbog sela, već zbog sebe. Vrijeme kamikaza u DF je prošlo, istinska osnova je ostala, a poslije Kongresa kreće novi talas ekspanzije DF-a. :bih:
I na kraju jedna forumska poslovica dok trolovi trolaju, pameti ne dolaze. :D
Ekspanzija ? Ako ste uspjeli mene, koji vam je vjerovao kao nikom na političkoj sceni BiH, razočarati nedostatkom bilo kakve ideje, kursa, plana i programa, mogu misliti šta o vama misle oni koje ste jedva nagovorili da glasaju.
sabanss

#26875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabanss »

Evo ja cu im svo ovo sranje i oprostiti i glasacu za njih po prvi put jer nisu bas puno gori od SDA-SDP-HDZ-ostalih i nagovoricu jos 10 ljudi koji nisu nikad izasli na izbore da glasanju za njih...

Uz uslov da Zeljko nekim cudom od Bjelasnice-Igmana napravi skijaliste po austrijskim standardima iz 87-e godine. Kad covjek vec skija nek' i sitna raja uziva. Posteno?
Post Reply