Znaš li ti koji je haram voditi računa o ličnoj higijeni?
Osim toga to je i po zdravlje nedopustivo...
Svašta se nakotilo u društvu zato nam je stanje takvo.
Rahmetlija ima iza sebe zakonske nasljednike,kad se već moramo spuštati na nivo da o tome lamentiramo.julisiz es grant wrote:Očito ova bivša supruga pokušava nešto da ušićari od njegove smrti, iako ne zna da nema više nikakvih prava, ali će vjerovatno pokušati iskoristiti zajedničko dijete.
Pa upravo zato i kažem, šta ima ova da laprda po novinama, kad njegova porodica ni djeca to ne čine.Hemera wrote:Rahmetlija ima iza sebe zakonske nasljednike,kad se već moramo spuštati na nivo da o tome lamentiramo.julisiz es grant wrote:Očito ova bivša supruga pokušava nešto da ušićari od njegove smrti, iako ne zna da nema više nikakvih prava, ali će vjerovatno pokušati iskoristiti zajedničko dijete.
skupa topla voda i sapun...u kakvu se vukojebinu pretvorio glavni grad...Hemera wrote:
Osim toga to je i po zdravlje nedopustivo...
Svašta se nakotilo u društvu zato nam je stanje takvo.
Velkoski wrote:za dijasporu vrijedi drugo praviloinsomnia78 wrote:Oj, zubaru se ne ide dok te ne odnesu
zubaru se ne ide dok se ne dođe na odmor u motherland
Meni sama riječ vaške podsjeća me na nešto što se nekada možda dešavalo prije 100 godina,naravno izgleda nisam moderna,to bi trebalo da bude uobičajna stvar.insomnia78 wrote:Vaske se pojavljuju svugdje
svake godine pune skole i obdanista vaskiHemera wrote:Meni sama riječ vaške podsjeća me na nešto što se nekada možda dešavalo prije 100 godina,naravno izgleda nisam moderna,to bi trebalo da bude uobičajna stvar.insomnia78 wrote:Vaske se pojavljuju svugdje
Mi nismo na to navikli,a ovi što su preko grane,nek kupe sve i svašta i neka pričaju da ima svugdje.
Još nam samo fali guba da se utopimo u čari modenog društva.
+2Capajebo wrote:+1insomnia78 wrote:Oj, zubaru se ne ide dok te ne odnesu
jedna krntija (opasnost) manje na cesti.O'zone wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /151224119
Od pola četiri zatvorena cesta. Pogledaj dvičine sastavljen ko Picassova slika i ormar u gepeku
Zbog vasih informacija, ja sam isao alternativnim putemhali gali halid wrote:Na Pofalićima udes bio maloprije na glavnoj raskrsnici....
insomnia78 wrote:Oj, zubaru se ne ide dok te ne odnesu
+3jao_situacije wrote:+2Capajebo wrote:+1insomnia78 wrote:Oj, zubaru se ne ide dok te ne odnesu