i to 6 puta.CSKA wrote:Vucko i OEBS-u zapusio usta,ako ovo nije dokaz da je on igrac zapada ne znam sta je.
E demokrate i intelektualci iz kruga dvoje sta ste docekali.
a pescanik, pada li pada.
i to 6 puta.CSKA wrote:Vucko i OEBS-u zapusio usta,ako ovo nije dokaz da je on igrac zapada ne znam sta je.
I svojom rukom zaokružili.radostan dan wrote:šta su dočekali?
da ih u evropu vode oni koji su im posredno/neposredno ubili najpametnijeg i najsposobnijeg među njima.
eto šta su dočekali...
Priča je da će da ga tolerišu dok ne potpiše nešto u vezi sa Kosovom. Mada ja sumnjam, pošto mi ta info dolazi iz NDS stranke.CSKA wrote:Vucko i OEBS-u zapusio usta,ako ovo nije dokaz da je on igrac zapada ne znam sta je.
A to moralna gromada Petar Luković brani Aleksandra Vučića. Čitao sam često e-novine, sve dok nije počeo da se uvlači u guzicu Vučiću i Canetu. Mislim, gomila tekstova gde on brani Vučića su gora propaganda nego ona u Pravdi, koje su inače Vučićeve novine.Grover wrote: http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... dsman.html
pa sad da su zaokružili, i nisu...ali da su ih doveli na vlast, jesu...Banksy wrote:I svojom rukom zaokružili.radostan dan wrote:šta su dočekali?
da ih u evropu vode oni koji su im posredno/neposredno ubili najpametnijeg i najsposobnijeg među njima.
eto šta su dočekali...
edit -Da su uradili 50% od onoga što su pričali, SNS nikad vlast ne bi video. Čak i kada nisu radili tako, umalo da ne vide vlast. Da je Tadić dobio predsedničke izbore, moćnog Aleka nikad videli ne bismo

Ja sam o tome otvorio temu:Johnzy wrote:Čika Pera štiti samo VučićaA to moralna gromada Petar Luković brani Aleksandra Vučića. Čitao sam često e-novine, sve dok nije počeo da se uvlači u guzicu Vučiću i Canetu. Mislim, gomila tekstova gde on brani Vučića su gora propaganda nego ona u Pravdi, koje su inače Vučićeve novine.Grover wrote: http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... dsman.html
Recimo, Luković na Pinku se pravi blesav u vezi sa cenzurom, koja je svima očigledna http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... nzuri.html
Gomila novinara i običnih građana je pozvana na informativni razgovor, a ono troje i uhapšeni zbog pisanja. Mnogi tekstovi su brisani i pre poplava, a da ne pominjem za vreme i posle. Ali neeee, Pera se nada da će dobiti svoj sanduk vinjak petice nedeljno, i brani velikog vođu. Popljuvao je Vesnu Pešić, Koraksa, OSCE, ombudsmana jbt. Ko god da je protiv vođe, može da očekuje da se izrazim Petrovim rečima, moralni proliv od samog urednika e-novina, a neretko isti tretman imaju i oni koji ga ostaviše u potrazi za boljim poslom ili zbog neslaganja.
Ovde Čeda i Pera dođu kao neke svete krave. Ko u njih dirne, iz mesta je četnik, salonac u najboljem slučaju. Obojica imaju velike mane, zbog kojih su na marginama, a nisu morali tamo da budu. Samo to nema ko da vidi. Voleo bih da mislim da je to zbog neinformisanosti, a ne zbog onog klasičnog da je naci(onali)sti jednog naroda liberal drugog primer kakav treba taj drugi narod da bude.res publica wrote:
Ja sam o tome otvorio temu:
http://www.klix.ba/forum/petar-lukovic- ... 6#p9469406
pa me isprdaše neki ovdje...![]()
Čak rekoše da je Petar u pravu kad zastupa Vučića jer se isti promijenio iz osnova.
A onda dođe tema "Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vučiću" na kojoj se rekoše da isti nije baš sjajan. Valjda jednom skontaju da ni Pera nije baš toliko super.
Pa da svi manje vise tako razmisljao,da se prasta sve i svasta Aci zbog Kosova.Samo se plasim jedino da nas ne ostave sa njim,kada zavrse sa Kosovom.Johnzy wrote:
Ma i intelektualci i krug dvojke...Ne znam sjecas li se njihovog odnosa prema Djindjicu do ubistva.Covjek je skoro bio sam, na Pescaniku su ga tako napali nedelju pred njegovo ubistvo da to nije bilo normalno.Najgore je sto je imao malo ljudi sa kojima moze da radi i da im vjeruje.Od covjeka sa nikad manje sredstava i domace podrske ocekivali su se vanzemaljski rezultati.radostan dan wrote:
Dijelom tačno. Neznanje i nemoć ljevice, dovelo je na vlast desnicu. Onako kako će se to (možda) desiti i u Hrvatskoj.radostan dan wrote:pa sad da su zaokružili, i nisu...ali da su ih doveli na vlast, jesu...Banksy wrote:I svojom rukom zaokružili.radostan dan wrote:šta su dočekali?
eto šta su dočekali...
ko?
vajne srpske liberalne demokrate, visokomoralne i osvješćene, uzorite und sve ostalo, nesumnjive političke zvijezde sa x/klix foruma, praetaloni kakav srbin biti treba - po mišljenju jednako visokomoralnih i osvješćenih analitičara bošnjačke provincijencije...
kako?
bEli listići, bEli listići čede jovanovića, vesne pešić, raznih sonja i ostalih biserka.
detaljnije objasnio johnzy, u pretposlednjem postu...
Da su uradili 50% od onoga što su pričali, SNS nikad vlast ne bi video. Čak i kada nisu radili tako, umalo da ne vide vlast. Da je Tadić dobio predsedničke izbore, moćnog Aleka nikad videli ne bismo
Filip David za Klix.ba: Sukobi na Balkanu su samo zamrznuti, mora se računati na ideju velike Srbije
Filip David, ugledni beogradski književnik i profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti, osnivač Beogradskog kruga koji se snažno suprotstavljao režimu Slobodana Miloševića i velikosrpskom nacionalizmu, kaže u razgovoru za Klix.ba kako se plaši za budućnost Balkana i da ideje koje su vodile u pakao '90-tih, uključujući i onu o stvaranju tzv. velike Srbije, nisu mrtve.
Da se složimo da je poraz Tadića u drugom krugu izbora 2012. bio prekretnica za dolazak Vučića na vlast. Ako smo se tako složili, onda moraš da znaš da je Tadić izgubio izbore u periodu između dva kruga tek kada je iz nepoznatog razloga počeo da priča on i misnistri mu iz vlade, da će sve ostati isto i da se nastavlja gde se stalo. Da je ćutao, da nije imao kampanju između ta dva kruga, da se ministri Dušan Petrović i Šutanovac u prvom redu nisu pojavili na tv-u ja garantujem da bi Tadić dobio i tad. Uprkos svom neradu, bahatosti isključivo DS ministara, jer je ta glasačka mašinerija glasala za DS, opet bi dobio. I to ne zbog njegove poltike prema BiH, prema Bošnjacima, Albancima, Hrvatima, to je bila zadnja rupa na svirali, kad pare cure kao voda u kadi kad se izvuče čep.Banksy wrote:Dijelom tačno. Neznanje i nemoć ljevice, dovelo je na vlast desnicu. Onako kako će se to (možda) desiti i u Hrvatskoj.
S bijelim listićima ili bez njih, onakav Vučić, s prtljagom koja podrazumijeva deklarirano četništvo, isključivost i izraziti, agresivni šovinizam, dobija najviše glasova. Manje je važno šta mi mislimo o njemu. Tragedija je da današnja Srbija u njegovom dotadašnjem djelu i nastupu nije vidjela ništa toliko strašno, ili uopće strašno, a što bi ih zaustavilo u namjeri da mu daju glas. To što je želio, radio, snivao drugima, za njih to nije predstavljalo problem. Ili je, još gore, bilo poželjan oblik ponašanja.
To nije e-HAARP to je e-kurir. To što vam neki tekstovi prijaju uhu ne dozvoljava vam da vidite da je čovek ne samo u autu, nego je davno prošao i korner zastavicu i prvi kukuruz iza gola. Taj se posrao svakom u tanjir osim onih koji mu povlađuju, čak i njima ume da ubaci koji brabonjak u tanjir kao prilog. I da, velikom vođi. Od kad je uzeo da sisa njegov falus, iz usta ga ne ispušta. I nije sad zato što sam ja protiv Vučića, nego zato što ovaj to tako nekritički radi da je to strašno.Paranoid wrote:Da li je Lukovicev e-HAARP kriv pa su Srbi poceli da se izmedju sebe razracunavaju ili je nesto drugo. Mozda je poplava, ili mozda prazna drzavna kasa...mozda ce u narednom periodu pussy-lips dobiti u ledja metak Kragujevacke izrade..mozda...elem, svejedno (nejse)....dobro za njih, a dobro i za ostatak svijeta.
Било је покушаја пријаве мобинга, али како би ко кога пријавио тако би добио отказ. Не разумем зашто држава не уради нешто по том питању, зар не постоји нико ко може и хоће да нас заштити у сопственој земљи. Свако радно место је субвенционисано од државе, Корејанци имају струју по нижој тарифи, добили су бесплатно земљиште, и не плаћају чак ни царину, све могуће погодности су им дате а шта они раде – иживљавају се над нама. Третирају нас као најобичније смеће без иједног могућег права.”

Koji naši, Bakir Izetbegović što je sa Zvezdare pucao po civilima na Karaburmi?Johnzy wrote:A to što je on četnik, pa nije se slikao sa kokardom na posteru, nego ono, fino, kravata, odelo, kao i sada Vučić. Nije on isticao kako je bio na ratištu, nije isticao ni to da je bio u vladi Mirka Marjanovića. Tako nikad ne bi dobio izbore.Banksy wrote:
A kako vi glasate tu kod vas? Je l' vam prioritet šta su ti vaši radili za vreme rata, kako se odnose prema nama?
Šta su pričali? Nešto baš sumnjam da bilo ko o tome misli.
Mislim da sam sasvim lepo objasnio šta sam želeo da kažem, ali ako treba da pojasnim, reci, nije problem.Banksy wrote: Koji naši, Bakir Izetbegović što je sa Zvezdare pucao po civilima na Karaburmi?
Pa, ništa, šutimo i pravimo se da se to nije ni dogodilo ...
pa kome onda vise vjerovati??? vuku draskovicu, nikolicu, vucicu...kada svi s 'vremena na vrEme revidiraju stavove...radostan dan wrote:Ajmo sad, svi da revidirate stavove, kO što vam je sveta krava pero revidirO...
defiitivno mi je ovo palo na pamet, neki dan...Grover wrote:Situacija u Srbiji je vrlo nestabilna. Mafija u državnim strukturama, visoki državni službenici, visoki funkcioneri policije u sprezi sa kapitalističkom mafijom koja kontroliše privredu[/b], moguće je da će pokušati državni udar, i to u skorijem vremenu.