Dešavanja u Srbiji

Danguba

#26826 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

CSKA wrote:Vucko i OEBS-u zapusio usta,ako ovo nije dokaz da je on igrac zapada ne znam sta je.

E demokrate i intelektualci iz kruga dvoje sta ste docekali.
i to 6 puta. :D

a pescanik, pada li pada. :-)
radostan dan

#26827 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

šta su dočekali?
da ih u evropu vode oni koji su im posredno/neposredno ubili najpametnijeg i najsposobnijeg među njima.
eto šta su dočekali...
Banksy

#26828 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

radostan dan wrote:šta su dočekali?
da ih u evropu vode oni koji su im posredno/neposredno ubili najpametnijeg i najsposobnijeg među njima.
eto šta su dočekali...
I svojom rukom zaokružili.
Johnzy

#26829 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

CSKA wrote:Vucko i OEBS-u zapusio usta,ako ovo nije dokaz da je on igrac zapada ne znam sta je.

E demokrate i intelektualci iz kruga dvoje sta ste docekali.
Priča je da će da ga tolerišu dok ne potpiše nešto u vezi sa Kosovom. Mada ja sumnjam, pošto mi ta info dolazi iz NDS stranke.
A ovo za demokrate, pa sami su ga napravili, sami su krivi. Tadić je umeo da se pojavi u periodu od 2008. do 2012. na tv-u i da ispriča nešto čega smo svi bili željni, slično kao i Vučić, samo mnogo realnije i uverljivije, kako će se raditi, kako će se zemlja izvesti iz bede i kako je potrebno puno rada, a onda ništa ili još gore, gledaš neke slepce iz vlade kako vređaju na tv i bahate se. Prvo ona kohabitacija sa Koštunicom, pa ljubljenje u usta sa Dačićem i Deda mraz kao premijer, a plejada nesposobnjakovića i lopova kao DS ministara su i doveli demokrate tu gde jesu. Da su uradili 50% od onoga što su pričali, SNS nikad vlast ne bi video. Čak i kada nisu radili tako, umalo da ne vide vlast. Da je Tadić dobio predsedničke izbore, moćnog Aleka nikad videli ne bismo. On bi opet otplakao izbornu noć, cepao bi košulju, ja bih to veče bar zbog njega srećan legao u krevet, a zbog toga što bi sve išlo po starom bih bio očajan. Baš zbog tog osećaja, da se ništa neće promeniti u državi, kada DS opet pobedi, koji su ministri DS u periodu između dva kruga izbora stalno reklamirali, narod i nije izašao da glasa za Tadića. I nije Vučić pobedio zato što je četnik, kako se ovde trubi na forumu, nego zato što narod želi da veruje da će se nešto promeniti na bolje. Verovatno svi misle da neće, ali žele da veruju.
Grover

#26830 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Grover »

Johnzy

#26831 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Čika Pera štiti samo Vučića
A to moralna gromada Petar Luković brani Aleksandra Vučića. Čitao sam često e-novine, sve dok nije počeo da se uvlači u guzicu Vučiću i Canetu. Mislim, gomila tekstova gde on brani Vučića su gora propaganda nego ona u Pravdi, koje su inače Vučićeve novine.
Recimo, Luković na Pinku se pravi blesav u vezi sa cenzurom, koja je svima očigledna http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... nzuri.html
Gomila novinara i običnih građana je pozvana na informativni razgovor, a ono troje i uhapšeni zbog pisanja. Mnogi tekstovi su brisani i pre poplava, a da ne pominjem za vreme i posle. Ali neeee, Pera se nada da će dobiti svoj sanduk vinjak petice nedeljno, i brani velikog vođu. Popljuvao je Vesnu Pešić, Koraksa, OSCE, ombudsmana jbt. Ko god da je protiv vođe, može da očekuje da se izrazim Petrovim rečima, moralni proliv od samog urednika e-novina, a neretko isti tretman imaju i oni koji ga ostaviše u potrazi za boljim poslom ili zbog neslaganja.
radostan dan

#26832 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Banksy wrote:
eto šta su dočekali...
pa sad da su zaokružili, i nisu...ali da su ih doveli na vlast, jesu...
ko?
vajne srpske liberalne demokrate, visokomoralne i osvješćene, uzorite und sve ostalo, nesumnjive političke zvijezde sa x/klix foruma, praetaloni kakav srbin biti treba - po mišljenju jednako visokomoralnih i osvješćenih analitičara bošnjačke provincijencije...
kako?
bEli listići, bEli listići čede jovanovića, vesne pešić, raznih sonja i ostalih biserka.

detaljnije objasnio johnzy, u pretposlednjem postu...
Da su uradili 50% od onoga što su pričali, SNS nikad vlast ne bi video. Čak i kada nisu radili tako, umalo da ne vide vlast. Da je Tadić dobio predsedničke izbore, moćnog Aleka nikad videli ne bismo
edit -

Image
Last edited by radostan dan on 05/06/2014 22:14, edited 1 time in total.
res publica

#26833 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by res publica »

Johnzy wrote:Čika Pera štiti samo Vučića
A to moralna gromada Petar Luković brani Aleksandra Vučića. Čitao sam često e-novine, sve dok nije počeo da se uvlači u guzicu Vučiću i Canetu. Mislim, gomila tekstova gde on brani Vučića su gora propaganda nego ona u Pravdi, koje su inače Vučićeve novine.
Recimo, Luković na Pinku se pravi blesav u vezi sa cenzurom, koja je svima očigledna http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... nzuri.html
Gomila novinara i običnih građana je pozvana na informativni razgovor, a ono troje i uhapšeni zbog pisanja. Mnogi tekstovi su brisani i pre poplava, a da ne pominjem za vreme i posle. Ali neeee, Pera se nada da će dobiti svoj sanduk vinjak petice nedeljno, i brani velikog vođu. Popljuvao je Vesnu Pešić, Koraksa, OSCE, ombudsmana jbt. Ko god da je protiv vođe, može da očekuje da se izrazim Petrovim rečima, moralni proliv od samog urednika e-novina, a neretko isti tretman imaju i oni koji ga ostaviše u potrazi za boljim poslom ili zbog neslaganja.
Ja sam o tome otvorio temu:
http://www.klix.ba/forum/petar-lukovic- ... 6#p9469406
pa me isprdaše neki ovdje... :(
Čak rekoše da je Petar u pravu kad zastupa Vučića jer se isti promijenio iz osnova.
A onda dođe tema "Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vučiću" na kojoj se rekoše da isti nije baš sjajan. Valjda jednom skontaju da ni Pera nije baš toliko super.
Johnzy

#26834 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

res publica wrote:
Ja sam o tome otvorio temu:
http://www.klix.ba/forum/petar-lukovic- ... 6#p9469406
pa me isprdaše neki ovdje... :(
Čak rekoše da je Petar u pravu kad zastupa Vučića jer se isti promijenio iz osnova.
A onda dođe tema "Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vučiću" na kojoj se rekoše da isti nije baš sjajan. Valjda jednom skontaju da ni Pera nije baš toliko super.
Ovde Čeda i Pera dođu kao neke svete krave. Ko u njih dirne, iz mesta je četnik, salonac u najboljem slučaju. Obojica imaju velike mane, zbog kojih su na marginama, a nisu morali tamo da budu. Samo to nema ko da vidi. Voleo bih da mislim da je to zbog neinformisanosti, a ne zbog onog klasičnog da je naci(onali)sti jednog naroda liberal drugog primer kakav treba taj drugi narod da bude.
CSKA

#26835 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Sto se tice Pere,on je ocigledno bio bolje upoznat nego iko kakvu ce transformaciju da napravi Vucic.Dobro se sjecam kada je prije tri godine poceo otvoreno da podrzava SNS.Pa si imao neku sizofrenu situaciju,tip na svom sajtu pljuje po politici Srbije devedesetih,a sa druge strane podrzava likove iz tog vremena,i nekoga ko u svom politickom programu 2013. god ima paragraf da se razbije BiH.
Ocigledno je da je Pera najbolje znao sta ce da radi SNS kada dodje na vlast.Zapadni projekat ali da se ne ponavljam.
Johnzy wrote:
Pa da svi manje vise tako razmisljao,da se prasta sve i svasta Aci zbog Kosova.Samo se plasim jedino da nas ne ostave sa njim,kada zavrse sa Kosovom.
radostan dan wrote:
Ma i intelektualci i krug dvojke...Ne znam sjecas li se njihovog odnosa prema Djindjicu do ubistva.Covjek je skoro bio sam, na Pescaniku su ga tako napali nedelju pred njegovo ubistvo da to nije bilo normalno.Najgore je sto je imao malo ljudi sa kojima moze da radi i da im vjeruje.Od covjeka sa nikad manje sredstava i domace podrske ocekivali su se vanzemaljski rezultati.
Cyrax

#26836 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Cyrax »

http://www.tarzanija.com/top-10-epskih- ... ni-godine/

"Srbija, zemlja poznata i po svom ezgotičnom nadimku „Srbistan“, polako prestaje da bude smislena i organizovana društvena zajednica ujedinjena pod zajedničkim ustavom i postaje magično mesto poput Narnije, u kojoj nije strano videti divlju životinju na poziciji koja utiče na dobrobit čitave zajednice." :D
Banksy

#26837 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

radostan dan wrote:
Banksy wrote:
eto šta su dočekali...
pa sad da su zaokružili, i nisu...ali da su ih doveli na vlast, jesu...
ko?
vajne srpske liberalne demokrate, visokomoralne i osvješćene, uzorite und sve ostalo, nesumnjive političke zvijezde sa x/klix foruma, praetaloni kakav srbin biti treba - po mišljenju jednako visokomoralnih i osvješćenih analitičara bošnjačke provincijencije...
kako?
bEli listići, bEli listići čede jovanovića, vesne pešić, raznih sonja i ostalih biserka.

detaljnije objasnio johnzy, u pretposlednjem postu...
Da su uradili 50% od onoga što su pričali, SNS nikad vlast ne bi video. Čak i kada nisu radili tako, umalo da ne vide vlast. Da je Tadić dobio predsedničke izbore, moćnog Aleka nikad videli ne bismo
Dijelom tačno. Neznanje i nemoć ljevice, dovelo je na vlast desnicu. Onako kako će se to (možda) desiti i u Hrvatskoj.
S bijelim listićima ili bez njih, onakav Vučić, s prtljagom koja podrazumijeva deklarirano četništvo, isključivost i izraziti, agresivni šovinizam, dobija najviše glasova. Manje je važno šta mi mislimo o njemu. Tragedija je da današnja Srbija u njegovom dotadašnjem djelu i nastupu nije vidjela ništa toliko strašno, ili uopće strašno, a što bi ih zaustavilo u namjeri da mu daju glas. To što je želio, radio, snivao drugima, za njih to nije predstavljalo problem. Ili je, još gore, bilo poželjan oblik ponašanja.

Filip David za Klix.ba: Sukobi na Balkanu su samo zamrznuti, mora se računati na ideju velike Srbije

Filip David, ugledni beogradski književnik i profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti, osnivač Beogradskog kruga koji se snažno suprotstavljao režimu Slobodana Miloševića i velikosrpskom nacionalizmu, kaže u razgovoru za Klix.ba kako se plaši za budućnost Balkana i da ideje koje su vodile u pakao '90-tih, uključujući i onu o stvaranju tzv. velike Srbije, nisu mrtve.

Paranoid

#26838 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Paranoid »

Da li je Lukovicev e-HAARP kriv pa su Srbi poceli da se izmedju sebe razracunavaju ili je nesto drugo. Mozda je poplava, ili mozda prazna drzavna kasa...mozda ce u narednom periodu pussy-lips dobiti u ledja metak Kragujevacke izrade..mozda...elem, svejedno (nejse)....dobro za njih, a dobro i za ostatak svijeta.
Johnzy

#26839 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Banksy wrote:Dijelom tačno. Neznanje i nemoć ljevice, dovelo je na vlast desnicu. Onako kako će se to (možda) desiti i u Hrvatskoj.
S bijelim listićima ili bez njih, onakav Vučić, s prtljagom koja podrazumijeva deklarirano četništvo, isključivost i izraziti, agresivni šovinizam, dobija najviše glasova. Manje je važno šta mi mislimo o njemu. Tragedija je da današnja Srbija u njegovom dotadašnjem djelu i nastupu nije vidjela ništa toliko strašno, ili uopće strašno, a što bi ih zaustavilo u namjeri da mu daju glas. To što je želio, radio, snivao drugima, za njih to nije predstavljalo problem. Ili je, još gore, bilo poželjan oblik ponašanja.
Da se složimo da je poraz Tadića u drugom krugu izbora 2012. bio prekretnica za dolazak Vučića na vlast. Ako smo se tako složili, onda moraš da znaš da je Tadić izgubio izbore u periodu između dva kruga tek kada je iz nepoznatog razloga počeo da priča on i misnistri mu iz vlade, da će sve ostati isto i da se nastavlja gde se stalo. Da je ćutao, da nije imao kampanju između ta dva kruga, da se ministri Dušan Petrović i Šutanovac u prvom redu nisu pojavili na tv-u ja garantujem da bi Tadić dobio i tad. Uprkos svom neradu, bahatosti isključivo DS ministara, jer je ta glasačka mašinerija glasala za DS, opet bi dobio. I to ne zbog njegove poltike prema BiH, prema Bošnjacima, Albancima, Hrvatima, to je bila zadnja rupa na svirali, kad pare cure kao voda u kadi kad se izvuče čep.
Tomislav je dobio, uprkos konstantnom trudu da ne dobije izbore, jer su ljudi iz SNS-a navikli na opoziciju, i tamo im je bilo najbolje, što se vidi i iz ovih napada na opoziciju čak i kad su u vlasti, ja mislim da se on najviše prepao od svih te večeri. A treba se setiti stiropora, krađe glasova, svakakvog blamiranja. Tako je bilo pred svake izbore, Toma napravi nešto što garantovano demorališe njegovo biračko telo, a stimuliše Tadićevo. Pomenuću i prethodne slučajeve, onaj miting sa paljenjem i uništavanjem Beograda, pa onda kad ga je Šešelj poslao po burek kada se govorilo ko bi bio premijer ako radikali osvoje većinu, Toma je govorio da bi on bio, a Šešelj posle izda proglas da to treba da bude Koštunica, i tad opet pukne.
O Aleksandru se jedino znalo da mu usta liče na vaginu i da plače kao curica kad izgube izbore, čemu sam se ja jedino i radovao svakih izbora. Nema ništa jadnije nego kad odrastao čovek jeca, ali ovaj emotivno poremećeni plač je mnogo smešan.
A to što je on četnik, pa nije se slikao sa kokardom na posteru, nego ono, fino, kravata, odelo, kao i sada Vučić. Nije on isticao kako je bio na ratištu, nije isticao ni to da je bio u vladi Mirka Marjanovića. Tako nikad ne bi dobio izbore. A kako vi glasate tu kod vas? Je l' vam prioritet šta su ti vaši radili za vreme rata, kako se odnose prema nama? Šta su pričali? Nešto baš sumnjam da bilo ko o tome misli.

**EDIT: Koliko sam saznao čitajući ovaj forum, Bakir Izetbegović je rat proveo u nekom trezoru i sad ga zovete princ neonko, pa opet dobija glasove, a oni koji su se borili dobiju koliko glasvoa? Imate i onog što je bio u inostranstvu, i on je neki testis u vladi. I što ono vi glasate za njih? Realno, više su oni doprineli četničkoj stvari nego Aleksandar Vučić, u to vreme totalno nebitan lik.
Paranoid wrote:Da li je Lukovicev e-HAARP kriv pa su Srbi poceli da se izmedju sebe razracunavaju ili je nesto drugo. Mozda je poplava, ili mozda prazna drzavna kasa...mozda ce u narednom periodu pussy-lips dobiti u ledja metak Kragujevacke izrade..mozda...elem, svejedno (nejse)....dobro za njih, a dobro i za ostatak svijeta.
To nije e-HAARP to je e-kurir. To što vam neki tekstovi prijaju uhu ne dozvoljava vam da vidite da je čovek ne samo u autu, nego je davno prošao i korner zastavicu i prvi kukuruz iza gola. Taj se posrao svakom u tanjir osim onih koji mu povlađuju, čak i njima ume da ubaci koji brabonjak u tanjir kao prilog. I da, velikom vođi. Od kad je uzeo da sisa njegov falus, iz usta ga ne ispušta. I nije sad zato što sam ja protiv Vučića, nego zato što ovaj to tako nekritički radi da je to strašno.
A da li ćemo se ubijati međusobno, to je naša stvar, građanski rat ume da bude zdrav ako je cilj tog rata zdrav i ispunjen, vidi onaj američki, a tvoje je da se veseliš tome, ali to više govori o tebi.
Last edited by Johnzy on 06/06/2014 15:24, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#26840 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

ja samo da napomenem da sam pogodiJo vremensku prognozu prije par hiljada postova da ce toma groba i ostali prcvajzi da najasHu na srBiju...e kad ce da sjHašu...eeee prljave mi kašike moram mjenjat pumpu u mašini za sudje :mrgreen:
CSKA

#26841 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Zaboravih napisati,veceras deremo karioke sa tri komada :D :izet:

P.S. Dzaja ponovo ponudio ostavku.
Grover

#26842 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Grover »

Strane investicije, da nam svima krene:

Било је покушаја пријаве мобинга, али како би ко кога пријавио тако би добио отказ. Не разумем зашто држава не уради нешто по том питању, зар не постоји нико ко може и хоће да нас заштити у сопственој земљи. Свако радно место је субвенционисано од државе, Корејанци имају струју по нижој тарифи, добили су бесплатно земљиште, и не плаћају чак ни царину, све могуће погодности су им дате а шта они раде – иживљавају се над нама. Третирају нас као најобичније смеће без иједног могућег права.”
Image

LINK
Grover

#26844 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Grover »

Svi ćemo živeti kao Dragan Đilas!

Image

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/471554 ... ref=fbblic
Banksy

#26845 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Johnzy wrote:
Banksy wrote:
A to što je on četnik, pa nije se slikao sa kokardom na posteru, nego ono, fino, kravata, odelo, kao i sada Vučić. Nije on isticao kako je bio na ratištu, nije isticao ni to da je bio u vladi Mirka Marjanovića. Tako nikad ne bi dobio izbore.
A kako vi glasate tu kod vas? Je l' vam prioritet šta su ti vaši radili za vreme rata, kako se odnose prema nama?
Šta su pričali? Nešto baš sumnjam da bilo ko o tome misli.
Koji naši, Bakir Izetbegović što je sa Zvezdare pucao po civilima na Karaburmi?
Pa, ništa, šutimo i pravimo se da se to nije ni dogodilo ...
radostan dan

#26846 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Ajmo sad, svi da revidirate stavove, kO što vam je sveta krava pero revidirO...
Johnzy

#26847 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Banksy wrote: Koji naši, Bakir Izetbegović što je sa Zvezdare pucao po civilima na Karaburmi?
Pa, ništa, šutimo i pravimo se da se to nije ni dogodilo ...
Mislim da sam sasvim lepo objasnio šta sam želeo da kažem, ali ako treba da pojasnim, reci, nije problem.
Grover

#26848 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Grover »

Situacija u Srbiji je vrlo nestabilna. Mafija u državnim strukturama, visoki državni službenici, visoki funkcioneri policije u sprezi sa kapitalističkom mafijom koja kontroliše privredu, moguće je da će pokušati državni udar, i to u skorijem vremenu.
Danguba

#26849 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Danguba »

radostan dan wrote:Ajmo sad, svi da revidirate stavove, kO što vam je sveta krava pero revidirO...
pa kome onda vise vjerovati??? vuku draskovicu, nikolicu, vucicu...kada svi s 'vremena na vrEme revidiraju stavove... :-)
moramo li vErovati vucicu i nikolicu pre ili posle katarze... :?

ima li iko da je dosljedan svojih izjava, stavova i dEla... :roll:
radostan dan

#26850 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Grover wrote:Situacija u Srbiji je vrlo nestabilna. Mafija u državnim strukturama, visoki državni službenici, visoki funkcioneri policije u sprezi sa kapitalističkom mafijom koja kontroliše privredu[/b], moguće je da će pokušati državni udar, i to u skorijem vremenu.
defiitivno mi je ovo palo na pamet, neki dan...
i definitivno, vrijeme ne radi za njih, i nalaže što skoriji odgovor.
Aj da i ja napišem nešto poz. za vučića.
Post Reply